Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- Dinos_Liverpool
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Καλησπερίζω τον αρχοντικό οικοδεσπότη "πάτερ Λουκούλλειο", ενθυμούμενος την αξέχαστη φιλοξενία του...prist64 έγραψε:καλως τον Γρηγορη
Επίσης καλησπερίζω και την υπόλοιπη νεολαί(ρ)α του χώρου...
- Dinos_Liverpool
Ζευγά, κανόνισε μάζωξη με κυνήγι και εγώ κι ο Γρηγόρης θα έρθουμε (έλα να μας πάρεις καλύτερα, που να τρέχουμε μόνοι μας τώρα, γέροι - εδώ με συμφέρει να πω ένα μικρό ψεμματάκι - άνθρωποι).
- ΑποστόληςΑ
Μονο με λεωφορειο μπορει να ερθουν ολοι μαζι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μάζωξη; Ούτε smart δεν γεμίζετε!
Μονο κανονιστε,οποιος δεν τιμησει τα εδεσματα,
θα εχει ασχημα ξεμπερδρματα με την παπαδιά.
Ακομη δεν μπορει να χωνεψει οτι ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ δεν εφαγε οπως επρεπε.
Να φανταστεις οτι εφαγε μονο εναμισυ κομματι απο το παγκοσμιου φημης
γαλακτομπουρεκο του παπά.
- Dinos_Liverpool
Στον Αποστόλη θα προσέχεις πως μιλάς! Δεν θα μου προσβάλεις εμένα το φίλο μου τον Οστεπορωσίξ!prist64 έγραψε:Ο Γρηγορης ειναι νεοτατος.......................σε συγκριση με σενα.
Πάτερ...
Έχω και αποδείξεις ΕΓΩ...
Καλά, για τον counter (αιώνων, πάει για χιλιετία πλέον, στα κοντά κιόλας) τι να πω?
Μόλις έκανε τέτοια γκέλα, σαν split "7-10" στο bowling στην τελευταία και πιο κρίσιμη μπαλιά...
Εμ βέβαια σε συμφέρει να λες κι εμένα γέρο ρε χαϊλαντερσαψαλίξ...Dinos_Liverpool έγραψε:Ζευγά, κανόνισε μάζωξη με κυνήγι και εγώ κι ο Γρηγόρης θα έρθουμε (έλα να μας πάρεις καλύτερα, που να τρέχουμε μόνοι μας τώρα, γέροι - εδώ με συμφέρει να πω ένα μικρό ψεμματάκι - άνθρωποι).
Έχω και αποδείξεις ΕΓΩ...
prist64 έγραψε:Ο Γρηγορης ειναι νεοτατος.......................σε συγκριση με σενα.
Καλά, για τον counter (αιώνων, πάει για χιλιετία πλέον, στα κοντά κιόλας) τι να πω?
Μόλις έκανε τέτοια γκέλα, σαν split "7-10" στο bowling στην τελευταία και πιο κρίσιμη μπαλιά...
Το for four, με τραβηγμένα μάλιστα τα καθίσματα τέρμα πίσω, το γεμίζουμε μόνο ο σερ Ντίνος και η μεγαλειότητα-βαρύτητα μου...ΑποστόληςΑ έγραψε:Μάζωξη; Ούτε smart δεν γεμίζετε!
Dinos_Liverpool έγραψε:Στον Αποστόλη θα προσέχεις πως μιλάς! Δεν θα μου προσβάλεις εμένα το φίλο μου τον Οστεπορωσίξ!prist64 έγραψε:Ο Γρηγορης ειναι νεοτατος.......................σε συγκριση με σενα.
Παπά μου κοίτα να προσέχεις σε παρακαλώ πολύ γιατί θα χεις άσχημα ξεμπερδέματα...
Είναι καιρό τώρα (περίπου μιάμισι χιλιετία αν δεν κάνω λάθος) γνωστό το δέσιμο Οστεοπορωσίξ-Αρθροιτιδίξ...
Σε σενα αναφερομουν χουφταλοDinos_Liverpool έγραψε:Στον Αποστόλη θα προσέχεις πως μιλάς! Δεν θα μου προσβάλεις εμένα το φίλο μου τον Οστεπορωσίξ!prist64 έγραψε:Ο Γρηγορης ειναι νεοτατος.......................σε συγκριση με σενα.
απλά ο Αποστολης(ο νεανιας του Καφενειου)
παρενεβληθη και ποαταρισα χωρις να το δω.
Εσυ βεβαια το καταλαβες αλλά ψαχνεις ....συμμαχους
Το κακο(για σενα)ειναι οτι ολοι σε ξερουν
και σενα και το ποιον σου.
- Dinos_Liverpool
Μμμμ... συμμαχία χούφταλων εναντίον μου!
Δεν μασάω, δεν μασώ συνηρημένο!
Άμα κεράσεις ποτέ εσύ, θα γίνω κι εγώ παπάς και αρχιμανδρίτης, μάλιστα!
Δεν μασάω, δεν μασώ συνηρημένο!
Άμα κεράσεις ποτέ εσύ, θα γίνω κι εγώ παπάς και αρχιμανδρίτης, μάλιστα!