Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
capern

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από capern »

Για να μην παρεξηγηθώ, κι εγώ τον στηρίζω, τον θεωρώ επιχειρηματία σοβαρού βεληνεκούς και πιστεύω ότι είναι σημαντικό κομάτι της ιστορίας η ανάληψη της ομάδας εκ μέρους του, το μη-ρίξιμο σε Γ'-Δ' Εθνικές κτλ.
Απαιτήσεις εκφράζω ως οπαδός.

edit: Και να σε πω κάτι Πρόεδρε;
Με τσούζει που βλέπω να μην συνυπάρχουν στην ίδια ενδεκάδα, στην ίδια σεζον, καλοί παίκτες που έχουν έρθει την τελευταία 5ετία.
αναρωτιέμαι πώς θα ήταν αν είχε o αριστερός μπακ Λίνο του '12 έναν τότε συμπατριώτη του 26χρονο δεξί μπακ Μάτος, στα εξτρέμ είχαμε για λύσεις χθες πέρα από Μυστακίδη, Πέλκα, Mak, Stoch και Lucas, στο μέσο μαζί με Χαρίση και τίποτα Natcho, στην άμυνα τίποτα Insaurralde. Παίκτες που έχουν περάσει από την ομάδα, φαντάσου και να τσιμπούσες κανέναν Κυριάκο Παπαδόπουλο, και τέτοιων προδιαγραφών ελληνάκια
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σιγα τη μπαρτσελονα τρια θα της ριχναμε :mrgreen: ,με τους μεγαλους δε χανουμε με τους μικρους υπαρχει προβλημα.
Παρτε ενα πολυ πιθανο σεναριο κατα τη γνωμη μου,νικαμε στη Φλωρεντια και χανει η Καραμπαχ στο Λιμπερετς,εκει που πανυγηριζουμε γιατι τελευταια αγωνιστικη παει ενδιαφερομενη η φιορεντινα στο Μπακου, ερχονται οι Τσεχοι που επισης θα ειναι στο κολπο, και μας κανουν κηδεια τελευταια αγωνιστικη.
Το θεωρειται απιθανο; εγω καθολου.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Και αμέσως μετά ξύπνησες!

Ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης γιοκ. Φαντάσματα κυνηγάς, Κορίνθιε!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Κάποιοι (36) άνθρωποι δικάζονται και μερικοί ίσως μπούνε φυλακή...Για τον Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Όταν σταματήσουν επιτέλους να γίνονται (και) αυτά, τότε ίσως θα έχει έρθει η ώρα να σε χειροκροτήσω!!!!

Αχάριστος δεν είμαι, ευχαριστώ έχω πει για σένα πολλές φορές!!!! Σαν μεγαλομέτοχο φυσικά...
Τώρα που αποφάσισες να γίνεις Πρόεδρος και είσαι η κορυφή, οι απαιτήσεις μου έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ!!!!

Υ.Γ. :idea: Έχει τεράστια διαφορά η αδικία και η ατυχία απ την έλλειψη βούλησης και την ανικανότητα...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ελλάδα,η χώρα που τα ναρκωτικά μεταφέρονται μόνα τους,που δεν μπορούμε να ταυτοποιήσουμε ποιοι έκαψαν την marfin,αλλά αν κάνεις επισόδεια σε γήπεδο σε τσιμπάνε από το σπίτι σου.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Οι ηθικοι αυτουργοι για ακομη μια φορα στην πουδρα και οι συνοπαδοι μας στη φυλακη.Καταστρεφουν ζωες και εμεις κοιταμε το -3...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Λεφτα ήρθανε στήριξε έμπρακτα με δυο παικταράδες κ ασε τις πολλές θεωρίες
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Τουλαχιστον ηρθε η επιστολη απο Πουτιν, μπορω πλεον ησυχος και με μετριασμενη την πικρα μου, να παω στο φεστιβαλ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

ιβαν θελω να σου ζητησω 2 πραγματα

1. προσπαθησε να επενδυεις στο οραμα κ την συσπειρωση του λαου μας, με παικτες κ λοιπους παραγοντες ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ που να ξυπνανε την ομαδα και να την κουβαλανε οταν χρειαζεται. να εχουν τσαγανο και να μην αποδεχονται την ηττα. Τερμα με τους νεροβραστους. κι αν πει καποιος οτι αυτοι κοστιζουν μυρια, ας δουμε τι εχουμε πεταξει στα σκουπιδια απο μετριοτητες και τι αποζημιωσεις εχεις πληρωσει. παικτες εγωιστες με την καλη εννοια θελουμε. εναν νεο κονσεισαο-γκαρσια

2. επενδυσε στο μπασκετακι μας. ειναι ντροπη ρε Ιβαν να σαι εκει και να μην ελπιζουμε σε τιποτα.
εχουμε τοση Ιστορια και πρεπει να αναστησεις τον γιγαντα που κοιμαται.

Σε παρακαλω ΙΒΑΝ, αλλιως δε σε βλεπω να γινεσαι ποτε ΤΡΟΜΕΡΟΣ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ελπίζω να διαβάζεις ΚΑΙ το forum και να αφουγκράζεσαι τα θέλω-αγωνίες του λαού μας, σαν του @zoran!!!!

5ος σου χρόνος είναι ο φετινός και είχες το θάρρος να αναλάβεις Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ. ανεβάζοντας τον πήχυ!!!!

Δεν αντέχει ο Π.Α.Ο.Κ.τσής αναλογικά "μικρό" Π.Α.Ο.Κ. με αναλογικά... "μεγάλο" Πρόεδρο!!!! Μην το ξεχάσεις ποτέ πια, γιατί θα αποτύχεις!!!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το χανουμι κατεβηκε καραισκακη με σιδηροπουλο οπως και στα 2 προηγουμενα παιχνιδια του με γαυρο...ο βαζελος κατεβαινει καραισκακη με σιδηροπουλο...εσυ κατεβηκες καραισκακη με αρετοπουλο...

36 ακομα αθωοι οπαδοι του ΠΑΟΚ θυματα του συστηματος συνεληφθησαν τις προαλλες...

δε χρειαζεται να αναφερουμε τιποτα παραπανω...μειναμε με τα λογιδρια και τις ομιλιες...ειμαστε πανταχου αποντες...ειμαστε πανταχου αδυναμοι :ugeek:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εχεις απολυτο δικιο Σεραφειμ,το θεμα ειναι οτι δεν μας υπολογιζουν,δε πιστευω οτι η διοικηση δεν δινει μαχη.
Τι να κανει δηλαδη,να μην κατεβουμε να παιξουμε;
Ο μονος τροπος ειναι να αποφασιζει δικος μας ανθρωπος, επιστημονικη φαντασια δηλαδη.
Δεν αξιζει να ασχολουμαστε πλεον παιδια,ολα ειναι προδιαγεγραμμενα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παίδες κατ εμε και οι δυο μάλλον το ανάποδο από αυτό που συμβαίνει βλέπετε.

Ακριβώς επειδή εμείς είμαστε το αντίβαρο στην Ε.Ο., παίξαμε με το ρέφερι που παίξαμε. Όσο δεν αλλάζει η κεφαλή της ΕΠΟ και της διαιτησίας, αυτά θα γίνονται. Δεν είναι θέμα πόσο "παρόντες" είμαστε, αν δεν αλλάξει η κεφαλή, την οποία ΟΛΟΙ ξέρουν οτι εμείς είχαμε ήδη καταστήσει ετοιμόρροπη, πριν έρθει "ουρανοκατέβατη" η επιτροπεία.

Στα δικαστικά δεν έχω άποψη γιατί δεν παρακολούθησα την υπόθεση, αλλά το γεγονός οτι μας λυπεί η κατάσταση, δεν καθιστά υπεύθυνο τον Σαββίδη. Τι να κάνει δηλαδή; Να χειραγωγήσει τους δικαστές;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Βροχοποιε και εγω περιμενα την αλλαγη και εγραφα τελειωσαν και τους εφαγε ο Ιβαν και διαφορες αλλες πιπες.
Το αποτελεσμα;
Εμεινα με το σουβλι στο χερι,αυτοι καθε μερα βρισκουν τροπο να παραμενουν και να κανουν κουμαντο,δε βλεπεις τι γινεται;
Τα εγραφε ο Κατ αλλα εγω ηλπιζα οτι το τελος τους ειναι κοντα.
Αποτι φαινεται εχουν πολλα κανονακια ακομα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ω σε αυτό δε διαφωνώ.

Αλλά ο Σαββίδης που φταίει; Τι να κάνει δηλαδή; Να πάρει σουγιά και να μπουκάρει;

Ευθύνες για θέματα της ομάδας (και κυρίως για το γεγονός οτι κάθε φορά ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ οτι αναδομούμε την ομάδα φέρνοντας μονίμως μέτριους παίκτες) έχει πολλές τόσα χρόνια.

Αλλά για τη σαπίλα της ομάδας ή/και τις συλλήψεις οπαδών, τι ακριβώς μπορεί να κάνει το οποίο να είναι νόμιμο;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”