Άγγελος Αναστασιάδης
- The_Stalker
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Είναι γεγονός ότι ο gay φέτος είναι χειρότερος από πέρισυ.
Είναι επίσης γεγονός όμως ότι η προσδοκία για πρωτάθλημα δημουργήθηκε ΚΑΙ από τη δουλειά του ΑΑ. Από τους προηγούμενους (Σάντος, Μπόλονι, κομπλεξικός, Στέφενς) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα μας είχε σήμερα στην 1η θέση, έστω και με αυτόν τον άθλιο γαύρο. Για διαφορετικούς λόγους σε κάθε περίπτωση βέβαια.
Από κει και πέρα, ο Σέρα σε κάποια σημεία έχει δίκιο. Ας αφήσουμε τον ΠΑΟΚ του Σάντος και τις διαφωνίες για εκείνη την ομάδα, σήμερα ο Άγγελος επαναλαμβάνει κάποια (γνωστά) λάθη του παρελθόντος. Ξαναλέω, ταμείο τον Μάη. Και ελπίζω τότε τα πράγματα να είναι διαφορετικά από τις προηγούμενες φορές με ΑΑ στον πάγκο.
Είναι επίσης γεγονός όμως ότι η προσδοκία για πρωτάθλημα δημουργήθηκε ΚΑΙ από τη δουλειά του ΑΑ. Από τους προηγούμενους (Σάντος, Μπόλονι, κομπλεξικός, Στέφενς) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα μας είχε σήμερα στην 1η θέση, έστω και με αυτόν τον άθλιο γαύρο. Για διαφορετικούς λόγους σε κάθε περίπτωση βέβαια.
Από κει και πέρα, ο Σέρα σε κάποια σημεία έχει δίκιο. Ας αφήσουμε τον ΠΑΟΚ του Σάντος και τις διαφωνίες για εκείνη την ομάδα, σήμερα ο Άγγελος επαναλαμβάνει κάποια (γνωστά) λάθη του παρελθόντος. Ξαναλέω, ταμείο τον Μάη. Και ελπίζω τότε τα πράγματα να είναι διαφορετικά από τις προηγούμενες φορές με ΑΑ στον πάγκο.
- paokovios1974
Καρελια αυτα που περιγραφεις συνεβησαν στα 2 τελευταια παιχνιδια και ειναι η απορεια της κουρασης οχι η εντολη του προπονητη αν εσυ εβγαλες τα συμπερασματα σου απο αυτα τα παιχνιδια επετρεψε μου εμενα να τα βγαλω απο αλλα παιχνιδια οπου και εξυπνα παιξαμε και χωρο δωσαμε και βγηκαμε στην κοντρα και τον αντιπαλο πνιξαμε,γι αυτο εξαλου δημιουργησαμε και αυτην την διαφορα που κραταει ακομα γιατι ειμασταν η ομαδα που ειχε ολα αυτα τα στοιχεια αν δεν τα βλεπεις εσυ αυτα αλλα βλεπεις μονο αυτο που θελεις να βλεπεις οκ,απλως μην μου λες εμενα για ΠΑΟΚ μου και ΠΑΟΚ σου γιατι ειναι ΠΑΟΚ μας.
Το μου το εβαλες εσυ μπας και καταφερεις και μου χωθεις αλλα οταν το αυγο πεσει στην πετρα δεν σπαει η πετρα αλλα το αυγο.Και επισης υπαρχουν χρηστες που δεν ειρωνευονται και εχουν το δικαιωμα να απαιτουνε το ιδιο και απο τους αλλους,εσυ συνεχισε να απαντας με ειρωνιες το πορισμα το εχεις ετοιμο μεσα στο μυαλουδακι σου οτι φερεσαι οπως νομιζεις οτι σου φερονται,η οπως προκαλεις να σου φερονται.
Το μου το εβαλες εσυ μπας και καταφερεις και μου χωθεις αλλα οταν το αυγο πεσει στην πετρα δεν σπαει η πετρα αλλα το αυγο.Και επισης υπαρχουν χρηστες που δεν ειρωνευονται και εχουν το δικαιωμα να απαιτουνε το ιδιο και απο τους αλλους,εσυ συνεχισε να απαντας με ειρωνιες το πορισμα το εχεις ετοιμο μεσα στο μυαλουδακι σου οτι φερεσαι οπως νομιζεις οτι σου φερονται,η οπως προκαλεις να σου φερονται.
- paokovios1974
Πριν προλαβουν να περασουν μερικα λεπτα που σε ειπα οτι μιλας ορμομενος απο την προκαταληψη σου και μονο για τον Αγγελο,ποσταρεις αυτο για να με επιβεβαιωσεις πανηγυρικα,συγχαρητηρια και ευχαριστω για την επιβεβαιωση.ΑΓΓΕΛΟΣ Η ΤΑΝΚΣ ΡΕSera4 έγραψε:παοκοβιε συγνωμη φιλε μου αλλα με ανθρωπο που δεν ειδε την ομαδα του σαντος σαν ΠΑΟΚ και η μονη του σωτηρια πιστευει πως ειναι ο αγγελος (κατα το "αγγελος ή τανκς φανταζομαι") δεν υπαρχει καμια βαση για να συζητησω...ειναι φανερο οτι οι ποδοσφαιρικες μας αποψεις απεχουν μιλια...οποτε βαζω μια τελεια εδω...
υγ αυτοι μπορει να μην καταλαβουν τι τους χτυπησε αλλα εμεις σιγουρα θα καταλαβουμε...ενας προπονητης περασμενης δεκαετιας με απιστευτα κολληματα, κατι φαντασματα στη διοικηση που κανουν παρτυ στην πλατη του ΠΑΟΚ εδω και μια 5ετια και ενας ιδιοκτητης ο οποιος ελπιζω καποτε να συνελθει και να σταθει στο υψος της επενδυσης του...ελπιζω απο το καλοκαιρι τουλαχιστον να γινουν σημαντικα βηματα εκκαθαρισης...ελπιζω αλλα δεν το πιστευω ειναι η αληθεια μα βαση τα σημερινα δεδομενα...
δεν μπορω να σε πιασω...ξεκιναμε απο τη βαση οτι ποτε δεν δηλωσα οτι δεν ειμαι προκατελημενος κατα του αγγελου...ισα ισα το αναφερω συνεχεια τον εχω φαει 3 θητειες και αυτη 4η ξερω πολυ καλα ποιος ειναι και τι μπορει να προσφερει...οπως και εσυ απο τη μερια σου εισαι τερμα προκατελημενος υπερ του ασχετα με το τι μπορει να ισχυριζεσαι ή οχι...οποτε αλλα λογια να αγαπιομαστε που λεει και ο λαος μας...
Εντολή του προπονητή είναι να παίζει τόσο ψηλά η ομάδα, μην τρελαθούμε κιόλας τώρα τελείως. Δεν θα κάνεις το άσπρο μαύρο, επειδή έτσι περίεργα την είδες.paokovios1974 έγραψε:Καρελια αυτα που περιγραφεις συνεβησαν στα 2 τελευταια παιχνιδια και ειναι η απορεια της κουρασης οχι η εντολη του προπονητη αν εσυ εβγαλες τα συμπερασματα σου απο αυτα τα παιχνιδια επετρεψε μου εμενα να τα βγαλω απο αλλα παιχνιδια οπου και εξυπνα παιξαμε και χωρο δωσαμε και βγηκαμε στην κοντρα και τον αντιπαλο πνιξαμε,γι αυτο εξαλου δημιουργησαμε και αυτην την διαφορα που κραταει ακομα γιατι ειμασταν η ομαδα που ειχε ολα αυτα τα στοιχεια αν δεν τα βλεπεις εσυ αυτα αλλα βλεπεις μονο αυτο που θελεις να βλεπεις οκ,απλως μην μου λες εμενα για ΠΑΟΚ μου και ΠΑΟΚ σου γιατι ειναι ΠΑΟΚ μας.
Απλα, δεν μπορεί γιατί η ομάδα είναι κουρασμένη και λόγω τραυματισμών δεν έχει τους παίχτες να το υποστηρίξουν. Απλά είναι τα πράγματα, απορώ γιατί δεν τα καταλαβαίνεις. Είναι άλλο πράγμα, όταν ο αντίπαλος μπακ έχει Ρατς και Μακ απ την πλευρά του κι άλλη όταν έχει Σπυρό και -κάποιον- όποιον βρεθεί εκεί. Δεν είναι λογικό ο Σπυρό να είναι στη σέντρα, πάρε 3 επελάσεις απ τον Λίλα στο 20λεπτο, να χεις κάβα.
Μη λέμε λοιπόν ότι θέλουμε, επειδή ζοριμάστε με τη λογική κι αρχίζουμε τα περί ειρωνείας και τέτοια, μεγάλα παιδιά είμαστε.
Φυσικά το συμπέρασμα που πάλι βγάζεις είναι τελείως αυθαίρετο και στερείται λογικής.
Προφανώς και το προβάδισμα χτίστηκε κάπου, με κάποιο τρόπο δηλαδή και 1000 μπράβο
αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα πως μπορεί να παίζει έτσι η ομάδα ακόμα κι αν είναι διαλυμένη από κούραση-κάρτες-τραυματισμούς. Τι απαραίτητα, οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα, δείχνουν ότι δεν μπορεί.
Εκτός κι αν σε χάλασαν οι αντεπιθέσεις του ΠΑΟΚ στο τηγάνι, που δεν νομίζω.
Ο ΠΑΟΚ σου, είπες, πως θες να παίζεις gung-ho, δικά σου λόγια είναι αυτά, όχι κάποιου άλλου.
Προσπαθώ, μάταια μάλλον, να σου εξηγήσω, ότι αυτό δεν γίνεται, ειδικά δε, τώρα τελευταία
μας σκίζουν ΕΞΑΙΤΙΑΣ αυτού του τρόπου παιχνιδιού.
Για την ειρωνεία και τα 2 αυγά Τουρκίας σου, μια χαρά είναι η ειρωνεία (για αυτό όλοι την χρησιμοποιούν) και προϋποθέτει υψηλό δείκτη νοημοσύνης οπότε μάλλον πρέπει να σου πω ευχαριστώ κιόλας, χαχ.
- paokovios1974
Το ειπες και μονος σου απεχουμε οποτε μην το παιδευουμε αλλο,τα συμπερασματα απο αυτη την επικοδομητικη κατα τα αλλα συζητηση βγηκαν.Εισαι κολλημενος οπως παραδεχεσαι και ο ιδιος.Οσο για μενα αφηνω τα εργα του πολυνικη προπονητη να μιλανε απο μονα τους.Πρωτοι μετα απο 30 χρονια.Οτι και να συμβει αυτο το εγραψε πλεον η ιστορια ειτε το θελεις ειτε δεν το θελεις.Ελπιζω να παρακαλας και συ να αντεξουμε μπας και ξαναδουμε το χρωμα το πρωταθληματος.Α το τζοκερ μπορει να το πιασεις σε 200 χρονια αλλα μπορεις να το πιασεις και σε μια στιγμη.Εγω προσωπικα εχω κερδισει και κανα 2 εκατομυρια το 99 οποτε μην μου λες εμενα για τζοκερ.
- paokovios1974
Καρελια πηγα να σου απαντησω αλλα βλεποντας αυτο το χαχ στο τελος με επιασαν τα γελια οποτε σε αφηνω στις φαντασιωσεις σου.Οντως πρεπει να εχεις πολυ υψηλο δεικτη νοημοσυνης .
παοκοβιε εχεις εναν μαγικο τροπο στη μονοπλευρη παρουσιαση αλα δεν θελω να σου χαλασω τον επιλογο σου κατα τα αλλα χαρηκα
οσο για τα 1-2 εκατομμυρια μπραβο σου προσωπικα δεν πονταρω στην τυχη και σε ο,τιδηποτε εχει να κανει με αυτη ειτε στη ζωη ειτε στα παιχνιδια...απλα ενημερωτικα οταν εσυ επιασες το τζοκερ κατι εκατομμυρια αλλοι το εχαναν την ιδια στιγμη αρα δεν εξαρταται απο ποια μερια βλεπεις την τυχη??food for thought που λενε και στο χωριο μου

οσο για τα 1-2 εκατομμυρια μπραβο σου προσωπικα δεν πονταρω στην τυχη και σε ο,τιδηποτε εχει να κανει με αυτη ειτε στη ζωη ειτε στα παιχνιδια...απλα ενημερωτικα οταν εσυ επιασες το τζοκερ κατι εκατομμυρια αλλοι το εχαναν την ιδια στιγμη αρα δεν εξαρταται απο ποια μερια βλεπεις την τυχη??food for thought που λενε και στο χωριο μου

η ομαδα για να μπορει να χαρακτηριστει ομαδα πρωταθλητισμου, θα πρεπει να μπορει να προσαρμοζεται και να παιρνει το αποτελεσμα που θελει, ανεξαρτητος προβληματων ή στυλ ποδοσφαιρου.
επισης, μπορεις να "πνιξεις" τον αντιπαλο, χωρις να εχεις την αμυντικη συο γραμμη ισα στο κεντρο. το θεμα ειναι οι γραμμες αμυνας, κεντρου, επιθεσης, να ειναι κοντα. ο πας προχθες, μας επνιξε. δεν μπρουσαμε να περασουμε το κεντρο και γυρνουσαμε παραληλλες μπαλιες μεταξυ κεντρου και αμυνας. το ιδιο ειναι. μπορει να ειμασταν εξω απο την περιοχη τους, αλλα μεχρι εκει, μετα μας....επνιγαν!
πχ ιδανικη ομαδα σε αυτο η μπαγερν μοναχου που οταν αμυνεται μερικες φορες ειναι σαν να βλεπεις 10 παιχτες σχεδον σε μια ευθεια....
Παοκοβιε, κατανοω οσα λες, αλλα ο Αγγελος εχει κανει λαθος διαχειριση στα τελευταια ματς. δεν ξερω γιατι τωρα και οχι πριν. ισως γινοταν και πριν, αλλα τα αποτελεσματα δεν την φανερωναν.
δεν μπορουμε και αυριο να παμε με την ιδια αφελεια και να στησουμε τη γραμμη αμυνας τοσο ψηλα, θα μας κοροιδευει ο κοσμος....
ο ΠΑΟΚ, οπως εγω τον ξερω, παιζει επιθετικο ποδοσφαιρο, ναι πρεσαρει τον αντιπαλο, αλλα κυριως, ΚΕΡΔΙΖΕΙ. με 5-0 ή με 0,5-0 προσωπικα το ιδιο μου κανει..... το θεμα ειναι ποσα πονταλακι βαζεις στο σακουλι. ΠΑΝΤΑ.
παντως, επειδη μεχρι σημερα ο Προπονητης μου εχει δειξει οτι μαθαινει απο τα λαθη του, πιστευω οτι αυριο θα παρουσιαστουμε οπως πρεπει και θα κανουμε ενα εξαιρετικα σημαντικο διπλο.
επισης, μπορεις να "πνιξεις" τον αντιπαλο, χωρις να εχεις την αμυντικη συο γραμμη ισα στο κεντρο. το θεμα ειναι οι γραμμες αμυνας, κεντρου, επιθεσης, να ειναι κοντα. ο πας προχθες, μας επνιξε. δεν μπρουσαμε να περασουμε το κεντρο και γυρνουσαμε παραληλλες μπαλιες μεταξυ κεντρου και αμυνας. το ιδιο ειναι. μπορει να ειμασταν εξω απο την περιοχη τους, αλλα μεχρι εκει, μετα μας....επνιγαν!

πχ ιδανικη ομαδα σε αυτο η μπαγερν μοναχου που οταν αμυνεται μερικες φορες ειναι σαν να βλεπεις 10 παιχτες σχεδον σε μια ευθεια....

Παοκοβιε, κατανοω οσα λες, αλλα ο Αγγελος εχει κανει λαθος διαχειριση στα τελευταια ματς. δεν ξερω γιατι τωρα και οχι πριν. ισως γινοταν και πριν, αλλα τα αποτελεσματα δεν την φανερωναν.
δεν μπορουμε και αυριο να παμε με την ιδια αφελεια και να στησουμε τη γραμμη αμυνας τοσο ψηλα, θα μας κοροιδευει ο κοσμος....
ο ΠΑΟΚ, οπως εγω τον ξερω, παιζει επιθετικο ποδοσφαιρο, ναι πρεσαρει τον αντιπαλο, αλλα κυριως, ΚΕΡΔΙΖΕΙ. με 5-0 ή με 0,5-0 προσωπικα το ιδιο μου κανει..... το θεμα ειναι ποσα πονταλακι βαζεις στο σακουλι. ΠΑΝΤΑ.
παντως, επειδη μεχρι σημερα ο Προπονητης μου εχει δειξει οτι μαθαινει απο τα λαθη του, πιστευω οτι αυριο θα παρουσιαστουμε οπως πρεπει και θα κανουμε ενα εξαιρετικα σημαντικο διπλο.

- paokovios1974
Μπορω αν θελεις να σου ανοιξω και την συζητηση περι τυχης και να σου δωσω τοση τροφη για σκεψη που θα εισαι απασχολημενος για πολυ καιρο αλλα θα ειμαστε και οφτοπικΕνα μικρο μονο παραδειγμα.Τι ειναι αυτο πουμας εφερε να συζηταμε περι τυχης?ο προγραματισμος?η μηπως ηταν τυχαιο?Κατα τα αλλα και γω χαρηκα,και να ξερεις οτι σε γενικες,πολυ γενικες γραμμες σε γουσταρω για τον τροπο που επιχειρηματολογεις και πως στηριζεις τις αποψεις σου.Sera4 έγραψε:παοκοβιε εχεις εναν μαγικο τροπο στη μονοπλευρη παρουσιαση αλα δεν θελω να σου χαλασω τον επιλογο σου κατα τα αλλα χαρηκα![]()
οσο για τα 1-2 εκατομμυρια μπραβο σου προσωπικα δεν πονταρω στην τυχη και σε ο,τιδηποτε εχει να κανει με αυτη ειτε στη ζωη ειτε στα παιχνιδια...απλα ενημερωτικα οταν εσυ επιασες το τζοκερ κατι εκατομμυρια αλλοι το εχαναν την ιδια στιγμη αρα δεν εξαρταται απο ποια μερια βλεπεις την τυχη??food for thought που λενε και στο χωριο μου![]()
- paokovios1974
Γελασαμε.Karelias έγραψε:Μεγαλύτερο απ τον δικό σου σίγουρα
νια νια νια νια νια
- paokovios1974
Κωστα δεν εκανε κακη διαχειρηση,αναγκαστικη διαχειρηση εκανε,στο μονο που του καταλαγιζω κακη διαχειρηση ειναι στον ρατς.Αλλα και παλι σου λεει οτι ειναι πολυ επιβαρημενος και βρηκα ευκαιρια να του δωσω ανασες.
Όλοι εκτός από σένα που δεν έπιασες το αστείο.paokovios1974 έγραψε:Γελασαμε.Karelias έγραψε:Μεγαλύτερο απ τον δικό σου σίγουρα
νια νια νια νια νια
- paokovios1974
Οτι πειςKarelias έγραψε:Όλοι εκτός από σένα που δεν έπιασες το αστείο.paokovios1974 έγραψε:Γελασαμε.Karelias έγραψε:Μεγαλύτερο απ τον δικό σου σίγουρα
νια νια νια νια νια