επισης ο κουπερ εφυγε μονος απο παπαναστασιακο αρα θα σκασουν τα ερπετα....
οποτε κατι καλο ειναι και αυτο....
παντως μπολονι αποκλειεται τοσο που ακουγεται...
πεισε με οτι δεν εισαι μανατζερ ή δεν ενεργεις για λογαριασμο καποιου μανατζερ πεισε με οτι εισαι ΠΑΟΚVarvatos έγραψε:Όποιος διαβάσει αυτό το άρθρο θα καταλάβει αρκετά πράγματα:
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/15887-prosoxi.html
Ένα από αυτά που θα καταλάβει είναι ότι ο Ζαγοράκης και ο Κωνσταντινιδης δεν νομίζω να θέλουν και ένα προπονητή που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Δεν νομίζω να θέλουν ένα προπονητή που δεν δέχεται υποδείξεις και χαρτάκι και κάνει ότι γουστάρει αυτός. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά, από την περίοδο 2010-2011 αυτό διδαχτικά τουλάχιστον. Αλλά θα δούμε... Έπειτα δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο ο Μπολονι να έρθει στην Τούμπα me 600 χιλιάρικα. Είμαι σγουρός ότι άμα θέλει βρίσκει ομάδα σε καλύτερα πρωταθλήματα με πάνω από ένα χαρτί. Άμα έρθει όμως θα είναι τεράστια επιτυχία, αρχικά, τώρα πιο θα είναι το μέλλον του στον ΠΑΟΚ κανείς δεν το ξέρει.
Ο Κούπερ από την άλλη από την θητεία του στην παπαναστασίου έδειξε να είναι πιο συνεργάσιμος και γνώστης του Ελληνικού πρωταθλήματος και από την στιγμή που έβγαλε πέρσι τον ρουλη τρίτο μετά από πάρα πολλά χρόνια (δεν ξέρω αν έχει βγει και τρίτος ποτέ) , τον έκανε και πορεία στην Ευρώπη, έχασε βέβαια και ένα τελικό κυπέλλου «ύποπτα» τρώγοντας γκολ ο Σηφάκης από 40 μέτρα μακριά .... και είδαμε όλοι μία ομάδα με καλή φυσική κατάσταση που κτυπούσε τα ντέρμπι και πέρσι τον ήθελαν και σε γαύρο και Βαζέλα. Τώρα όσο αναφορά το 4 4 2 κτλ. εγώ θυμάμαι ότι όταν ήταν ο Σαντος όλοι γκρινιάζανε γιατί δεν παίζει 4 4 2 , τώρα μπορεί να γκρινιάζουνε γιατί δεν παίζει 4 3 3. Τέλος πάντων.
Ας έρθει όποιος θέλει ο Ζαγοράκης τουλάχιστον για να μην έχουμε τα περσινά.

Spyrot4 έγραψε:Karelias έγραψε:Τσάμπα κουράζεστε, το θέμα προπονητή έχει λήξει.
με επεισε η υπογραφη σου