Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
και ο ρομενταλ απο τι ειδα απ τις 20 και συμμετοχες στις 12 μπηκε αλλαγη.....δεν ηταν βασικος δλδ....και ο ιμπαγασα δεν νομιζω να ναι ο παλιος......βεβαια αν τους παιρναμε εμεις θα πανυγυριαζαμε γι αυτο ας περιμενουμε να τους δουμε ολους....
πεστα ρε αδερφε...και ο βαζελος 2 χρονια στοπερ ψαχνει...obanebane έγραψε:Γιαυτο πηραν δανειο οι βαζελοι και γιαυτο ο γαυρος παιρνει παιχτες 33+ ελευθερους η απο ηρακλη και β γερμανιας το χρημα ρεει αφθονο.
Ο βαζελος το μονο που εκανε ηταν να αντικαταστησει τον σαλπι με εναν παιχτη δινοντας του ενα τσουβαλι λεφτα γιατι εχει τη καβατζα των ομιλων του CL και ο γαυρος γεμιζει το ροστερ του με παιχτες σαν τον μοντεστο με τον οποιο θα ριξουμε πολυ γελιο φετος σαριεγκι νο2 ειναι αυτος.
Υ.Γ για εναν παιχταρα προσπαθησε ο γαυρος τον νενε εκει επρεπε πραγματικα να τα σταξει και πηρε τα @@ μου μην τρωτε τον παπα τον γαυροβαζελοφυλαδων συνταξιουχους και καποιους μετριους περνουν με μαξ 600 χιλιαρικα το χρονο.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++niko70 έγραψε:Πιστεύει κανείς ότι αν ο ΠΑΟΚ είχε την περασμένη χρονιά την εύνοια του βάζελου ή πολύ περισσότερο του γαύρου τα προηγούμενα χρόνια δε θα έπαιρνε τον τίτλο και μάλιστα ΑΝΕΤΑ ???? Το πρόβλημα είναι το "παρασκήνιο". Όταν ο βάζελος δαπάνησε την τελευταία διετία περίπου 135 εκ. (ο Κοντός το λέει και έκανε και πρόχειρο υπολογισμό στον "αέρα") για ένα ντάμπλ και του βγήκε η ψυχή μέχρι την 25η αγωνιστική, έχοντας και τον πιλάφιο μαζί του, ποιός "επενδυτής" θα έρθει να αναλάβει όχι τον ΠΑΟΚ, αλλά και το γαύρο ακόμα ?? Γι' αυτό μιλάμε για τους ΖΖ και τους υπερσπιζόμαστε με σθένος, γιατί είναι η μεγαλύτερη "επένδυσή" μας. Με πορδές (σε σχέση με τους άλλους) κάνουμε πρωταθλητισμό (αυτόν τέλος πάντων που κάνουμε)...Και με πορδές θέλουμε να συνεχίσουμε...Είμαστε τουλάχιστο υπερήφανοι γιατί ούτε το κράτος, ούτε τα λαμόγια οι συνέταιροί του, παρά μόνο εμείς, ο κόσμος και η διοίκηση, έχουμε κάνει αυτό το "θαύμα". Και γι' αυτό μας ζηλεύουν...δεν το λέω για πλάκα...σε όποια συζήτηση και να κάνω με οπαδούς ΠΟΚ αυτό εισπράττω...(off-topic, αλλά αφού το πιάσαμε εδώ....)
Δεν έχετε άδικο...
Εγώ να το χέσω το αγωνιστικό γιατί έχω εμπιστοσύνη στην ομαδα μας και στη δουλειά που κάνουν όλοι.
Το εξω-αγωνιστικό όμως γιατί το τρέμω? Το μόνο που ελπίζω είναι ο νεόκοπος να μην ξέρει ακόμα τα κόλπα και οι άλλοι να φαγωθούν και άλλο και να μείνουν με το Τζίγκερ.
Μία...ΜΙΑ φορά θέλω να μας κάτσει κάτι και να μπουνε καποια μύρια, άμα γίνει αυτό μπήκαμε καβάλα και άντε κατέβασέ μας, γιατί αν με το 1/10 των χρημάτων τους, οι ΖΖ μας έχουν συνδιεκδικητές, με το 1/5 ή 1/4 π.χ. ξερογλύφομαι τι θα κάνουν...
Εγώ να το χέσω το αγωνιστικό γιατί έχω εμπιστοσύνη στην ομαδα μας και στη δουλειά που κάνουν όλοι.
Το εξω-αγωνιστικό όμως γιατί το τρέμω? Το μόνο που ελπίζω είναι ο νεόκοπος να μην ξέρει ακόμα τα κόλπα και οι άλλοι να φαγωθούν και άλλο και να μείνουν με το Τζίγκερ.
Μία...ΜΙΑ φορά θέλω να μας κάτσει κάτι και να μπουνε καποια μύρια, άμα γίνει αυτό μπήκαμε καβάλα και άντε κατέβασέ μας, γιατί αν με το 1/10 των χρημάτων τους, οι ΖΖ μας έχουν συνδιεκδικητές, με το 1/5 ή 1/4 π.χ. ξερογλύφομαι τι θα κάνουν...
Ποιος μπορεί να μας μεταφράσει απο Γαλλικά?
Μόνο το σαβουάρ βιβρ ξέρω τι σημαίνει
Le Paris Saint-Germain voudrait 3 millions d'euros pour se débarasser du milieu de terrain international espoir Younousse Sankharé.
A l'écart du groupe pro avec Jérome Rothen, l'ancien rémois vit très mal cette situation : « Je veux me concentrer sur mon travail, sur mes entraînements ». Le PSG a placé la barre haute, souhaitant une somme de 3 millions d'euros pour son joueur, exactement le même prix qu'Obraniak à Lille. Aucune offre n'est arrivée au bureau des dirigeants parisiens, mais seulement des offres de prêt immédiatement refusées.
L'entraîneur parisien a fait savoir qu'il ne comptait pas sur lui la saison prochaine.
http://lemeilleurdupsg.com/article-1337 ... khare.html
Μόνο το σαβουάρ βιβρ ξέρω τι σημαίνει

Le Paris Saint-Germain voudrait 3 millions d'euros pour se débarasser du milieu de terrain international espoir Younousse Sankharé.
A l'écart du groupe pro avec Jérome Rothen, l'ancien rémois vit très mal cette situation : « Je veux me concentrer sur mon travail, sur mes entraînements ». Le PSG a placé la barre haute, souhaitant une somme de 3 millions d'euros pour son joueur, exactement le même prix qu'Obraniak à Lille. Aucune offre n'est arrivée au bureau des dirigeants parisiens, mais seulement des offres de prêt immédiatement refusées.
L'entraîneur parisien a fait savoir qu'il ne comptait pas sur lui la saison prochaine.
δεν μιλαει για τον ροτεν απο οσο καταλαβα αλλα για τον γιουνουσε σανκαρε(παιχτης της παρι)...

Ότι δε πλένει τα πόδια του μετά από κάθε ματς για γούρι...
δεν ξέρω αν είναι απόλυτα σωστά, έχω σκουριάσει λίγο....gash04 έγραψε:Ποιος μπορεί να μας μεταφράσει απο Γαλλικά?
Μόνο το σαβουάρ βιβρ ξέρω τι σημαίνει![]()
Η Παρί θα ήθελε 3 μύρια για να "ξεφορτωθεί" τον φέρελπυ διεθνή μέσο Younousse Sankhare
Σε σχέση με την ομάδα και το Jerome Rothen, ο παλιός (παίχτης της Ρεμς) ζει άσχημα την κατάσταση : "Θέλω να επικεντρωθώ στη δουλειά μου και στις προπονήσεις". Η PSG έχει θέσει ψηλά τον πήχυ, ευχόμενη ένα ποσό 3 μυρίων για τον παίχτη της, την ίδια ακριβώς τιμή με τον Obraniak στη Lille. Καμιά πρόταση δεν έχει φτάσει στα γραφεία της διοίκησης των παρισιάνων, παρά μόνο προτάσεις δανεισμού που απορίφθηκαν αμέσως.
Ο προπονητής των παρισιάνων έκανε γνωστό ότι δεν τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος niko70 την Πέμ 15 Ιούλ 2010, 11:56, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Την περίπτωση του Ζερόμ Ροτέν της Παρί Σ.Ζ. εξετάζει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.
Οπως γράφουν η L`Equipe και η Parisien, ο γάλλος, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2011, προπονείται με τη δεύτερη ομάδα των παριζιάνων, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα για τη νέα χρονιά.
"Ο ΠΑΟΚ ονειρέυεται τον πρώην μονεγάσκο", αναφέρουν, διευκρινίζοντας, όμως, ότι μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, περιμένοντας να λυθεί το συμβόλαιο του Πάμπλο Κοντρέρας.
Ο 32χρονος μέσος έχει στο παρελθόν φορέσει τις φανέλες των Καέν, Τρουά, Μονακό, Παρί Σ.Ζ., Ρέιντζερς και Ανκαραγκουτσού, στην οποία και αγωνίστηκε δανεικός στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.
υγ
Η παραπάνω είδηση βγαίνει και απο πολλές Γαλλικές ιστοσελίδες καθώς επίσης και απο το ΑΠΕ αλλά και απο το France football.
Πάρτε άλλο ένα της Παρί για μεγαλύτερη ακρίβεια που σε μετάφραση στο γκούγκλενε πάνω κάτω τα ίδια λέει.
http://www.planetepsg.com/news-15342-me ... othen.html
Οπως γράφουν η L`Equipe και η Parisien, ο γάλλος, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2011, προπονείται με τη δεύτερη ομάδα των παριζιάνων, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα για τη νέα χρονιά.
"Ο ΠΑΟΚ ονειρέυεται τον πρώην μονεγάσκο", αναφέρουν, διευκρινίζοντας, όμως, ότι μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, περιμένοντας να λυθεί το συμβόλαιο του Πάμπλο Κοντρέρας.
Ο 32χρονος μέσος έχει στο παρελθόν φορέσει τις φανέλες των Καέν, Τρουά, Μονακό, Παρί Σ.Ζ., Ρέιντζερς και Ανκαραγκουτσού, στην οποία και αγωνίστηκε δανεικός στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.
υγ
Η παραπάνω είδηση βγαίνει και απο πολλές Γαλλικές ιστοσελίδες καθώς επίσης και απο το ΑΠΕ αλλά και απο το France football.
Πάρτε άλλο ένα της Παρί για μεγαλύτερη ακρίβεια που σε μετάφραση στο γκούγκλενε πάνω κάτω τα ίδια λέει.
http://www.planetepsg.com/news-15342-me ... othen.html
Λοιπόν γκασίδιε επειδή ο γάβρος που έχω δίπλα μου στο γραφείο που λέγαμε είναι Γαλλομαθής(για το πέος είναι ελαφρώς αλλά τέσπα) το κειμενάκι μέσες άκρες λέει ότι
Η Παρί θέλει να ξεφορτωθεί τον Ροτέν για να πάρει κάποιν πιτσιρικά από άλλη ομάδα αλλά έχει βάλει ψηλά τον πήχη της πώλησης του στα 3 εκ. ευρώ και δεν έχει τέτοιες προσφορές...έχει κάποιες μικρότερες αλλά τις έχει απορρίψει.
Συμπέρασμα??
Μην ασχολείστε......
Η Παρί θέλει να ξεφορτωθεί τον Ροτέν για να πάρει κάποιν πιτσιρικά από άλλη ομάδα αλλά έχει βάλει ψηλά τον πήχη της πώλησης του στα 3 εκ. ευρώ και δεν έχει τέτοιες προσφορές...έχει κάποιες μικρότερες αλλά τις έχει απορρίψει.
Συμπέρασμα??
Μην ασχολείστε......
Πάντως είναι πολύ γρήγορος...
Jérôme Rothen a été contrôlé à 245 km/h sur l'autoroute A13.
Non, non, non ce n'est de bonnes nouvelles que nous rapportent les joueurs du Paris-Saint-Germain mais bien des mauvaises.Jérôme Rothen a envie d'aller vite, très vite.Selon RTL, le joueur du PSG aurait été contrôlé à 245 km/h sur l'autoroute A13 la semaine dernière. Le joueur parisien s'est vu retirer son permis ainsi que sa voiture !
http://www.lepost.fr/article/2008/02/04 ... route.html
Φτάνει τα 245 χιλιόμετρα την ώρα!!!
Jérôme Rothen a été contrôlé à 245 km/h sur l'autoroute A13.
Non, non, non ce n'est de bonnes nouvelles que nous rapportent les joueurs du Paris-Saint-Germain mais bien des mauvaises.Jérôme Rothen a envie d'aller vite, très vite.Selon RTL, le joueur du PSG aurait été contrôlé à 245 km/h sur l'autoroute A13 la semaine dernière. Le joueur parisien s'est vu retirer son permis ainsi que sa voiture !
http://www.lepost.fr/article/2008/02/04 ... route.html
Φτάνει τα 245 χιλιόμετρα την ώρα!!!
Τον πέρασε ο Μίλαν Μπάρος με 271 km/h λέει παρακάτω με Φεράρι!
Πάντως του πήραν άδεια και δίπλωμα μετά απο αυτά
Πάντως του πήραν άδεια και δίπλωμα μετά απο αυτά

οντως καλα τα λες...για το πεος ειναι ο γαυρος φιλος σου στα γαλλικα...σωστος ο νικος νομιζω...Bono έγραψε:Λοιπόν γκασίδιε επειδή ο γάβρος που έχω δίπλα μου στο γραφείο που λέγαμε είναι Γαλλομαθής(για το πέος είναι ελαφρώς αλλά τέσπα) το κειμενάκι μέσες άκρες λέει ότι
Συμπέρασμα??
Μην ασχολείστε......