Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
shark4

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από shark4 »

Το ιδιο αναρωτιοντουσαν και οι παικτες του γαυρου περυσι οπως και της κουλας , φιλε Γκικα . :mrgreen:
Το αν ειναι μονιμη απειλη για τις αντιπαλες αμυνες , δες πως προσαρμοζουν οι αντιπαλοι προπονητες τα πλανα τους επανω του ...
Μην τρελαθουμε κιολας .. Επιτρεπεται να κουραστεις και να ντεφορμαριστεις , επιβαλλεται να ανακαμψεις.. ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Δευ 03 Οκτ 2011, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

Εργομετρικα τετοια εποχη? :lol: :lol: λυπαμαι αλλα καποιος ειναι ασχετος!! (ρεπορταζ PAOK24)

επισης ακομη δεν αρχισανε καλα καλα...για ποια επιβαρυνση μιλαμε? νεο παιδι ειναι!

ελεος....

ο Βιερι ειναι τετοιος παιχτης....ή θα βγαζει ματια....ή θα βγαζει ματια! :lol: οχι μωρε απλα μερικες φορες δεν φαινεται κ κανει μια ενεργεια κ ξεχρεωνει...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πιθανώς πράγματι να είναι κουρασμένος γιατί κάτι είχε γραφτεί τον Ιούλιο οτι τον έσκισε ο Μπόλονι γιατί είχε πάρει βάρος. Δεν ξέρω απο εργομετρικά λογικά το παίρνω το ζήτημα.

Αλλά ο Κόλκας και το site του είναι αστείοι σε κάτι τέτοια ζητήματα. Πριν δύο εβδομάδες έγραφε οτι ο Βιερίνια έχει τρελά κέφια και είναι στα φόρτε του. Και απο εκείνη τη μέρα δεν κάνει τίποτα ο παίκτης είναι πεσμένος. Έλεος πάρτε μια απόφαση.

Δεν έχει κανείς αμφιβολία οτι ο Βιερί θα ανέβει ξανά στην απόδοση του. Το ζήτημα είναι να εξισορροπήσουμε .
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

Eντελως πληροφοριακα εργομετρικα ολης ομαδας γινονται μετα τις διακοπες του καλοκαιριου,στο τελος της σεζον κ στη μεση.....
μονο αν κριθει αναγκαιο για καποιους λογους γινονται στην παρουσα φαση..πχ αλλαγη προπονητη οποτε αλλαγη προπονησης,στοχων κτλ

κολκας κλασσικος κωλοτουμπας

οφ τοπικ σορρυ!!!
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

οταν 9 στις 10 επιθεσεις μας με τον γαυρο ξεκινουσαν με γιομα απο την αμυνα στην επιθεση το να λεμε οτι ο βιερι δεν υπηρχε η οτι τον εσβησε ο βλαξ του gay ειναι τουλαχιστον αστειο στις 5 φορες που την πηρε τις 4 τον σταματησε με φαουλ τηνπεμπτη τον σταματησε παλι με φαουλ αλλα ειχε δοθει οφσαιντ ετσι για να μην τα ισοπεδωνουμε ολα και εξηγουμε μιλαω για εχθες
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

και κατι ακομα φετος ο βιερι με τον σαλπι ειναι αναγκασμενοι να κανουν διπλασια χιλιομετρα καθοτι ο μπολονις σε σχεση με τον σαντος θελει οταν ανεβαινουν τα μπακ ,κατι που γινεται συχνα να γυρνανε τα εξτεμ και οχι να κλεινουν τα δυο αμυντικα χαφ στα πλαγια
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Για να κρατήσω το επίπεδο δε θα απαντήσω σε κανένα απλά θα πω την άποψη μου για το παίχτη.Ο παίχτης παίζει στις άκρες και σε αυτό το χώρο θα κάνει τα πάντα και θα κόψει και θα μαρκάρει και θα δημιουργήσει και θα σκοράρει.Ο Βιερίνια μας τα δίνει όλα αυτά και δεν έχει κενά στο παιχνίδι του.Το χαρακτηριστικό του είναι πως σε αντίθεση με τους <<μικρούς μάγους>>Σκόκο,Καστίγιο κλπ ο δικός μας ακόμα και τις μέρες που είναι στα κάτω του δε χάνεται από το γήπεδο αλλά προσφέρει πάντα και αμυντικά και σε ανάπτυξη.Τώρα αν κάποιος νομίζει πως το πλάγιο εξτρέμ πρέπει να σου κάνει 20-30 φάσεις να του ζητήσω συγνώμη αλλά δε γίνεται.
Υ.Γ1 .Συγκρατήθηκα και δεν έβρισα αλλά να σκεφτόμαστε τι γράφουμε και όχι να τρολάρουμε ειδικά χθες και σήμερα πιστέβω δε προσφέρεται η μέρα για τρολάρισμα.Πάντα φιλικά και καλοπροέρετα.
Υ.Γ.2 όσα λέω δεν αφορούν τον αμέσως παραπάνω απλά δε θέλω να κάνω παράθεση και ούτε ...αντιπαράθεση. 8-)
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Φυσικα και δε συμφωνω με τον παραλληλισμο Βιερινια με κατι απο Κουτσια. Αστοχος και επιπολαιος.

Στο επομενο ελπιζω να ειναι οπως πρεπει και μας εχει (καλο)συνηθισει!
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

gika έγραψε:To έχω πει και παλιότερα, αλλά κάποιοι είχανε πέσει να με φάνε...

Ο Βιειρίνια, έχει ήδη πιάσει το ταβάνι του. Εμείς τον κάναμε παικταρά και περιμέναμε πρόταση 15 εκατομμυρίων από την Μπαρτσα για να τον δώσουμε........

Ο Βιειρίνια είναι ένα εξτρέμ, καλός για τα ελληνικά δεδομένα, που κόντρα σε ανοικτές άμυνες ή κόντρα σε μικρές ομάδες θα σου κάνει το κάτι παραπάνω που θα σε εκστασιάσει.

Στα μεγάλα ματς όμως (Ευρώπη και ντέρμπι) χάνεται για κάποιον μυστήριο λόγο. Δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και βγαίνει εκτός ρυθμού.

Επίσης ένα ακόμα σοβαρό μειονέκτημα του είναι ότι δεν έχει διάρκεια. Θα σου κάνει μία δύο φάσεις ανά αγώνα, αλλά στον υπόλοιπο αγώνα θα αναρωτιέσαι αν παίζει...

Κι όσο δεν βελτιώνεται σε αυτούς τους τομείς, η αξία του όχι μόνο δεν θα παραμένει σταθερή, αλλά θα πέφτει.

Είχαμε καιρό να δούμε τέτοιου στυλ παίκτη στην Τούμπα και στο Ελληνικό πρωτάθλημα και τον θεοποιήσαμε..

Δεν λέω ότι δεν είναι καλός παίκτης. Φυσικά και είναι, για τα Ελληνικά όμως δεδομένα.

Το ότι προσαρμοζόμαστε στα ελληνικά δεδομένα είναι ο μόνος λόγος που οι Ελληνικές ομάδες στο Τσου Λου κάνουν το ένα κλαρίνο μετά το άλλο -και αυτό δεν ισχύει για τον ΠΑΟΚ, αλλά μας αφορά και μας-. Είδατε τα τρίτα της Τότεναμ; Έτοιμοι παίκτες, γρήγοροι και ατομικά αλλά και στην ανάπτυξη τους. Δυνατοί και ακομπλεξάριστοι.

Στην Ελλάδα ο μόνος τρόπος να το πετύχεις αυτό είναι είτε με γερασμένους αστέρες (πχ Γκαρσία, Ριβάλντο) είτε με πολλά φράγκα, είτε μέσω σωστής οργάνωσης των ακαδημιών.

Στην ομάδα μας δυστυχώς έχουμε το 0/3 σε αυτούς τους τομείς και αυτό είναι πολύ κακό.

Γιατί τα γράφω αυτά εδώ;

Γιατί ο Βιειρίνια είναι ένας καλός παίκτης που δεν είναι όμως σταρ. Δεν είναι αρχηγός. Δεν έχει ποδοσφαιρικό τσαμπουκά, όπως πχ ο Γκαρσία. Και για αυτόν τον λόγο δεν μπορεί να πάρει τον ΠΑΟΚ στις πλάτες του. Ή θα χρειαστούμε ένα σύνολο από 10 βιειρίνια που σαν σύνολο θα φέρουν αποτέλεσμα, είτε 2-3-4 παίκτες στυλ Γκαρσία.

Ο Βιειρίνια ΠΡΕΠΕΙ, αν θέλει να πάει ψηλά, όχι μόνο να βελτιωθεί αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά. Να πάψει να είναι ο μικρός μάγος και να πάρει επιτέλους την ομάδα στην πλάτη του. Το αντέχει; Ναι ή ου; Προσωπικά δεν με έχει πείσει... Αλλά σίγουρα πρέπει να το προσπαθήσει και να μας δέιξει αν είναι ένας μεγάλος παίκτης ή απλά ένας ταλαντούχος παίκτης....!!!
Eπειδη ολα εχουν ενα οριο....και επειδη τα δικα μου καποτε τα ξεπερασα και πανω στα νευρα μου παραφερθηκα
με χαρακτηρισμους στο τοποικ....δεν θελω να σου απαντησω.Το μονο ελαφρυντικο που σου δινω ειναι τα 17σουχρονια.......τοσο μα τοσο...
Άβαταρ μέλους
karabill

Δημοσίευση από karabill »

gika έγραψε:Στα μεγάλα ματς όμως (Ευρώπη και ντέρμπι) χάνεται για κάποιον μυστήριο λόγο. Δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και βγαίνει εκτός ρυθμού.
Καλα ρε γκικα δηλαδη θα τα ισοπεδωσουμε ΟΛΑ? Πως γινεται να το γραφεις αυτο ? ? ?

Προχειρα θυμαμαι:

Τον βιειρινια να σκοραρει με γαυρο στο πρωταθλημα στην Τουμπα το 09 με κεφαλια, την ιδια χρονια με βαζελο μεσα στο ΟΑΚΑ απο καθετη του Παμπλο!

Ασιστ ποσες να θυμηθω? ...με αεκ σε φωτακη περσι, στο ιδιο παιχνιδι παιρνει τη μπαλα στο 92+ και καρφωνει το Σαχα 2-1!

Ασιστ περσι μετα απο μαγικη ενεργεια σε Ελ ζαρ για γινει 2-1 με βαζελο στα πλει οφ!

Γκολ στο κυπελο περσι με γαυρο στο τιγανι! Δοκαρι στον επαναληπτικο στη Τουμπα! Δοκαρι στο Καραισκακι στις νικες σε πλει οφ και πρωταθλημα!

Γκολ με βιγιαρεαλ... Γκολ με Μπριζ... Γκολ με Αγιαξ... Γκολ με φενερ!

Αυτα δεν ειναι ντερμπι... δεν ειναι ευρωπη με μεγαλες ομαδες? (δε σου βαλα βαλερεγκες κτλπ)
Ας μη θυμηθω κι αλλα...

Δηλαδη πως γινεται να λεμε τετοια πραγματα ...δε μπορουμε να δεχτουμε απλα το ντεφορμαρισμα ενος παιχτη και πρεπει κατευθειαν να τον μικραινουμε?

Εσυ τα γκολ και τις ενεργειες του στα ματς που λες (ευρωπη και ντερμπι) δεν τα πανηγυρισες? Τοτε πως δεν τις θυμασαι?!

Δεν θελω να ερθουμε σε αντιπαραθεση, δεν εχω τετοια διαθεση, θελω απλα να σου φρεσκαρω τη μνημη γιατι δεν μπορουμε να ισοπεδωνουμε τα παντα!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
gika έγραψε:To έχω πει και παλιότερα, αλλά κάποιοι είχανε πέσει να με φάνε...

Ο Βιειρίνια, έχει ήδη πιάσει το ταβάνι του. Εμείς τον κάναμε παικταρά και περιμέναμε πρόταση 15 εκατομμυρίων από την Μπαρτσα για να τον δώσουμε........

Ο Βιειρίνια είναι ένα εξτρέμ, καλός για τα ελληνικά δεδομένα, που κόντρα σε ανοικτές άμυνες ή κόντρα σε μικρές ομάδες θα σου κάνει το κάτι παραπάνω που θα σε εκστασιάσει.

Στα μεγάλα ματς όμως (Ευρώπη και ντέρμπι) χάνεται για κάποιον μυστήριο λόγο. Δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και βγαίνει εκτός ρυθμού.

Επίσης ένα ακόμα σοβαρό μειονέκτημα του είναι ότι δεν έχει διάρκεια. Θα σου κάνει μία δύο φάσεις ανά αγώνα, αλλά στον υπόλοιπο αγώνα θα αναρωτιέσαι αν παίζει...

Κι όσο δεν βελτιώνεται σε αυτούς τους τομείς, η αξία του όχι μόνο δεν θα παραμένει σταθερή, αλλά θα πέφτει.

Είχαμε καιρό να δούμε τέτοιου στυλ παίκτη στην Τούμπα και στο Ελληνικό πρωτάθλημα και τον θεοποιήσαμε..

Δεν λέω ότι δεν είναι καλός παίκτης. Φυσικά και είναι, για τα Ελληνικά όμως δεδομένα.

Το ότι προσαρμοζόμαστε στα ελληνικά δεδομένα είναι ο μόνος λόγος που οι Ελληνικές ομάδες στο Τσου Λου κάνουν το ένα κλαρίνο μετά το άλλο -και αυτό δεν ισχύει για τον ΠΑΟΚ, αλλά μας αφορά και μας-. Είδατε τα τρίτα της Τότεναμ; Έτοιμοι παίκτες, γρήγοροι και ατομικά αλλά και στην ανάπτυξη τους. Δυνατοί και ακομπλεξάριστοι.

Στην Ελλάδα ο μόνος τρόπος να το πετύχεις αυτό είναι είτε με γερασμένους αστέρες (πχ Γκαρσία, Ριβάλντο) είτε με πολλά φράγκα, είτε μέσω σωστής οργάνωσης των ακαδημιών.

Στην ομάδα μας δυστυχώς έχουμε το 0/3 σε αυτούς τους τομείς και αυτό είναι πολύ κακό.

Γιατί τα γράφω αυτά εδώ;

Γιατί ο Βιειρίνια είναι ένας καλός παίκτης που δεν είναι όμως σταρ. Δεν είναι αρχηγός. Δεν έχει ποδοσφαιρικό τσαμπουκά, όπως πχ ο Γκαρσία. Και για αυτόν τον λόγο δεν μπορεί να πάρει τον ΠΑΟΚ στις πλάτες του. Ή θα χρειαστούμε ένα σύνολο από 10 βιειρίνια που σαν σύνολο θα φέρουν αποτέλεσμα, είτε 2-3-4 παίκτες στυλ Γκαρσία.

Ο Βιειρίνια ΠΡΕΠΕΙ, αν θέλει να πάει ψηλά, όχι μόνο να βελτιωθεί αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά. Να πάψει να είναι ο μικρός μάγος και να πάρει επιτέλους την ομάδα στην πλάτη του. Το αντέχει; Ναι ή ου; Προσωπικά δεν με έχει πείσει... Αλλά σίγουρα πρέπει να το προσπαθήσει και να μας δέιξει αν είναι ένας μεγάλος παίκτης ή απλά ένας ταλαντούχος παίκτης....!!!
Gika ειλικρινα ισως το πιο αστοχο σχολιο που εχεις κανει. Σαν να ειδες τον Βιερινια μονο φετος και το εγραψες αυτο. Τονισα τα λογια με τα οποια διαφωνω απιστευτα
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

ας μην γινομαστε αδικοι για ενα απλο ντεφορμαρισμα. ο βιειρινια κανει τη διαφορα σε πολλα ματς και ειναι απο τους παικτες που μπορουν να σε παρουν στην πλατη τους οταν δεν τραβαει η ομαδα.
και μην ξεχναμε οτι παιρνει μολις 250 ενω θα μπορουσε ανετα να χε φυγει το καλοκαιρι, να χε λυσει το οικονομικο του σε καμια ρωσια και τωρα να κλεγαμε που τον χασαμε.
τετοιοι παικτες κοσμουν την ομαδα και πραγματικα ειμαστε τυχεροι που τον εχουμε.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4 να ξεκαθαρίσω πως δεν θέλω να μπω σε οποιαδήποτε προσωπική κόντρα μαζί σου. Απλά παρ' το ως αναπόφευκτο. Όπως ο Σαλπιγγίδης έχει τον Τίμο του, όπως ο Παπάζογλου έχει τον Αποστόλη του, έτσι κι ο Βιειρίνια έχει εσένα! Οπότε λογικά να πιστεύεις όσα πιστεύεις και να τον υπερασπίζεσαι τόσο πολύ. Πριν από κάθε αγώνα αρχίζεις τα "πάμε παικταρά μου" κτλ. Δεν το λέω για κακό. Κάθε άλλο..

Όλοι μας έχουμε κάποια γνώμη, είτε είμαστε 17 είτε 50 χρονών. Το κατά πόσο η ηλικία παίζει ρόλο δεν θα το κρίνω εγώ. Και η άποψη μου για τον Βιειρίνια είναι αυτή που είπα παραπάνω. Ναι άμα συγκρίνεις τον Βιειρίνια με τον Ρομπέρ είναι παικταράς. Άμα τον συγκρίνεις με τον Μιραλάς, είναι καλούτσικος. Κι άμα τον συγκρίνεις με το εξτρέμ τις 3ης ομάδας της Τότεναμ υστερεί.. Ο καθένας έχει τα στάνταρ του.

Τέσπα, τα επι προσωπικού, δεν έχουν και τόση αξία. Γνώμη σου και γνώμη μου. Όπως δέχομαι την δικιά σου, καλείσαι κι εσύ να δεχτείς την δικιά μου. Για αυτό είμαστε και φόρουμ άλλωστε..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

karabill δεν σου είπα ότι είναι ο Κούτσια. Σαφώς και έχει προσφέρει. Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι σε κανένα από όσα παιχνίδια αναφέρεις δεν είχε "διάρκεια". Να ζητάει συνεχώς μπάλα, να πηγαίνει στο ένας με έναν, να σουτάρει, να παθιάζεται.. Όλα τα γκολ που λες, ωραία ήταν. Και δεν σου είπα ότι ο Βιειρί δεν είναι καλός παίκτης.. Πως να το πω..

Το Ολυμπιακός-Μαρσέιγ το είδες;
Το αριστερό εξτρέμ της Μαρσέιγ, που προσωπικά δεν ξέρω ούτε το όνομα του, είδες τη ταχύτητα είχε; Τι εκρηκτικότητα; Ανά πάσα στιγμή έκανε πλάκα τον Τοροσίδη. Τον Βιειρίνια τον είδες στο χθεσινό ματς. Είχε καμία σχέση; Δεν θέλω να μειώσω τον Βιειρίνια. Αλλά οι απαιτήσεις μας -πχ οικονομικές σε ενδεχόμενο πώλησης- ή η συμπεριφορά μας προς αυτόν -τον θεωρούμε τον νέο Μέσι- δεν έχει αντίκτυπο στην πραγματικότητα..

Πιστεύεις ότι εκεί στην Πόρτο ήταν τόσο ηλίθιοι; Πιστεύεις ότι στην εθνική Πορτογαλλίας δεν τον παίρνουν επειδή δεν τον συμπαθούν; Πιστεύεις το ότι το μόνο σοβαρό ενδιαφέρον για μεταγραφή του που υπήρξε ήταν από γαύρο, ουντινέζε και μπλακμπερν ήταν τυχαίο;

Ξαναλέω ότι για τα ελληνικά δεδομένα είναι σούπερ. Αλλά δεν είναι ο Μέσι που μας πλασάρουν. Ναι, έχει πάρει και ματς μόνος του (πχ πέρσυ με ΑΕΚ), ναι έχει προσφέρει κατά καιρούς και θέαμα και ουσία. Για μένα έχει πιάσει ταβάνι. Τέσπα, δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε όλο αυτό. Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και από τους καλύτερους κι όλας.

Απλά δεν αντέχω την προσωπολατρεία. Δυστυχώς κάνει κακό, στους ίδιους τους παίκτες πρώτα απ' ολα...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

gika έγραψε:ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4 να ξεκαθαρίσω πως δεν θέλω να μπω σε οποιαδήποτε προσωπική κόντρα μαζί σου. Απλά παρ' το ως αναπόφευκτο. Όπως ο Σαλπιγγίδης έχει τον Τίμο του, όπως ο Παπάζογλου έχει τον Αποστόλη του, έτσι κι ο Βιειρίνια έχει εσένα! Οπότε λογικά να πιστεύεις όσα πιστεύεις και να τον υπερασπίζεσαι τόσο πολύ. Πριν από κάθε αγώνα αρχίζεις τα "πάμε παικταρά μου" κτλ. Δεν το λέω για κακό. Κάθε άλλο..

Όλοι μας έχουμε κάποια γνώμη, είτε είμαστε 17 είτε 50 χρονών. Το κατά πόσο η ηλικία παίζει ρόλο δεν θα το κρίνω εγώ. Και η άποψη μου για τον Βιειρίνια είναι αυτή που είπα παραπάνω. Ναι άμα συγκρίνεις τον Βιειρίνια με τον Ρομπέρ είναι παικταράς. Άμα τον συγκρίνεις με τον Μιραλάς, είναι καλούτσικος. Κι άμα τον συγκρίνεις με το εξτρέμ τις 3ης ομάδας της Τότεναμ υστερεί.. Ο καθένας έχει τα στάνταρ του.

Τέσπα, τα επι προσωπικού, δεν έχουν και τόση αξία. Γνώμη σου και γνώμη μου. Όπως δέχομαι την δικιά σου, καλείσαι κι εσύ να δεχτείς την δικιά μου. Για αυτό είμαστε και φόρουμ άλλωστε..
Καταλαβες τι ειπες Γκικα??? :shock: :shock:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”