Αναβολή μεταγραφής Ντέλια;prist64 έγραψε:αναβολη παιζει δυνατα
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Ντοβμπικ από Ντνίπρο?WestBlock4 έγραψε:Η χιρονα ξέρει κανείς ποιος ήταν ο βασικός τους φορ?
O Artem Dovbyk, παιχταρας Ουκρανος, την ειχα στο FM. Νομίζω όμως οτι εχει τα δικαιωματα του 50/50 με την Dnipro.WestBlock4 έγραψε:Η χιρονα ξέρει κανείς ποιος ήταν ο βασικός τους φορ?
-
Kxenewmenos4
διαβαζω εδω παιχταρα ο χαρτελ κτλ , παω να τσεκαρω κανα βιντεο να παρω μια εικονα για τι παιχτη μιλαμε και βλεπω ενα ερασιτεχνη που ο μουργκ μπροστα του μοιαζει με μαραντονα ,πραγματικα αν η σκαουτ τιμ τσεκαρει αυτον τον παιχτη δεν υπαρχει καμια ελπιδα
Ο κάβουρας μπήκε μέσα από τις μεταγραφές πέρσι και προπερσι. Πέρσι 13,5εκVfB v2 έγραψε:Τα έχει ξεχωριστά ο κάβουρας. 300 ειναι μονο για το πρωτάθλημα. Εαν θέλεις το πακέτο να έχει και τα ευρωπαικά μπαίνει καπέλο.
Ο ΠΑΟΚ βγάζει κέρδος σχεδόν κάθε σεζόν, πέρσι 7εκ.
Η κουβέντα γίνεται γιατί κάποιος έγραψε ότι με τα διάρκεια του ΠΑΟΚ δεν μπορεί ο ΠΑΟΚτσης να απαιτεί από τον δισεκατομμυριούχο Πρόεδρο την παραμονή του Κωνσταντελια στον ΠΑΟΚ γιατί ισοδυναμεί με το να ζητάει τον Μπαπε.
- potamda
- Bet Guru 2023
5 Ιουνίου 1991 γεννηθείςAye4 έγραψε:Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ τελικά πόσο ετών είναι?
33 ή 34 ?
-
Xlapatsas4
Έγινε προχθές 33Aye4 έγραψε:Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ τελικά πόσο ετών είναι?
33 ή 34 ?
Άσχετα το τι θα γίνει η ομάδα χρειάζεται ένα κεντρικό χαφ για τα προκριματικά και τίποτα παραπάνω.Οσο δε φεύγει βέβαια κάποιος και με δεδομένη την ανανέωση Μπείτε,Κεντζιορα και Σβαμπ....Άσε που θέλω να ξαναγράψω τοπικ Σαματα "σήμερα είναι η σειρά σου"
Αυτός είναι 500%, έπαιξε το ονομα και πριν 1 βδομάδα.Leonardo10 έγραψε:https://www.transfermarkt.gr/jakub-piot ... ler/377243prist64 έγραψε:Αβρααμ εγεννησε τον Ισαακ
Ισαακ δε εγεννησε τον......Ιακωβ
Θα ελεγα αυτόν αλλά με αυτό το μανατζερικο γραφείο δύσκολα…
Πάτησε στα 34 δηλαδή.potamda έγραψε:5 Ιουνίου 1991 γεννηθείςAye4 έγραψε:Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ τελικά πόσο ετών είναι?
33 ή 34 ?
Σε αυτή την ηλικία και με τόσο επικερδή καριέρα, τι θα θέλει να αποδείξει? Τι στόχους θα θέλει να κατακτήσει?
αυτους που εχει ο ταισον και ο ελ αραμπι που πηγε στο γαβρο 33 και ο βαλμουενα..
Έγραψα για τον Ντελια τον Νταλκά μου …
Ας γράψω και μια φορά τον νταλκά μου για τις μετάγραφες …
Θεωρώ τραγικά όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί με μόνη εξαίρεση τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού ο οποίος είναι καλή ηλικία άρα έχει και θα έχει αξία εάν υπογράψει και το πιο σημαντικό είναι καλύτερος από τους άλλους παίχτες που έχουμε με εξαίρεση τον Μειτε ο οποίος δεν είναι ακόμα δικός μας.
Ξέρω τι θα πουν κάποιοι ότι ξέρει το τμήμα σκαουτινγκ αλλά δεν βλέπω πουθενά πως αυτοί οι παίχτες είναι ανώτεροι αυτών που έχουμε ήδη. Εξαίρεση οι Έλληνες παίχτες που εγώ προσωπικά δεν τους έχω δει πολύ, είναι πολύ νέοι και υπάρχει περίπτωση να βγουν χωρίς μεγάλο ρίσκο.
Ελπίζω λοιπόν να ερθουν καλύτεροι από αυτούς που ακούγονται
Ας γράψω και μια φορά τον νταλκά μου για τις μετάγραφες …
Θεωρώ τραγικά όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί με μόνη εξαίρεση τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού ο οποίος είναι καλή ηλικία άρα έχει και θα έχει αξία εάν υπογράψει και το πιο σημαντικό είναι καλύτερος από τους άλλους παίχτες που έχουμε με εξαίρεση τον Μειτε ο οποίος δεν είναι ακόμα δικός μας.
Ξέρω τι θα πουν κάποιοι ότι ξέρει το τμήμα σκαουτινγκ αλλά δεν βλέπω πουθενά πως αυτοί οι παίχτες είναι ανώτεροι αυτών που έχουμε ήδη. Εξαίρεση οι Έλληνες παίχτες που εγώ προσωπικά δεν τους έχω δει πολύ, είναι πολύ νέοι και υπάρχει περίπτωση να βγουν χωρίς μεγάλο ρίσκο.
Ελπίζω λοιπόν να ερθουν καλύτεροι από αυτούς που ακούγονται
Ο Μπρεθγουειτ είναι παικταρας.
Αυτός σε βάζει σε ομίλους.
Απλά θα αρχίσουν πάλι είναι μεγάλος δεν έχει μεταπώλητικη αξία και άλλα.
Ειναι στιλ Τάισον. Και πολλοί δεν θέλατε τον Τάισον. Ευτυχώς Ο Λουτσεσκου έχει τις δικές του ιδέες και μας έφτασε εδώ.
Αυτός σε βάζει σε ομίλους.
Απλά θα αρχίσουν πάλι είναι μεγάλος δεν έχει μεταπώλητικη αξία και άλλα.
Ειναι στιλ Τάισον. Και πολλοί δεν θέλατε τον Τάισον. Ευτυχώς Ο Λουτσεσκου έχει τις δικές του ιδέες και μας έφτασε εδώ.