Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Βρε πατε καλα με τον Ζινολα θα τα βαλετε; Που στην τελικη πρωτος μετεφερε το υπαρκτο θεμα που ολοι εγραψαν 7 και 8 ωρες μετα; Το ποσοστο που εδωσε προφανως ειναι αυτο που του μετεφεραν.
Και αφου ειπα ολα αυτα ξαναρωτω.....Γιατι δεν βγαινει ο Ζινολα στο τηλεφωνο κυρια Σταη μου;;
Και αφου ειπα ολα αυτα ξαναρωτω.....Γιατι δεν βγαινει ο Ζινολα στο τηλεφωνο κυρια Σταη μου;;
- thomas Murg
Φίλε, Ginola να ξέρεις ότι είσαι ο Macho του 2023. Οπότε μη μασάς. Συνέχισε να λες ό,τι ξέρεις. Προσωπικά το εκτιμώ ιδιαίτερα και σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
@Macho Να είσαι καλά όπου κι αν βρίσκεσαι (εάν δεν απατώμαι ήσουν στην Ισπανία).
@Macho Να είσαι καλά όπου κι αν βρίσκεσαι (εάν δεν απατώμαι ήσουν στην Ισπανία).
-
Δηλ. με την λογική του Μηλιου η ομάδα θέλει να τον δανείσει ("προτάθηκε") και τον βγάζει για δανεισμό χωρίς να τον ρωτήσει ή τον ρώτησε και ενώ είπε όχι αυτοί τον βγάλαν ούτως ή άλλως ("Ο παίκτης όμως ήθελε να μείνει στην Ιταλία").thomas Murg έγραψε:Από Μήλιο σδνα
Επειδή πολλοί μιλάτε για την περίπτωση του Μπονατσόλι. Σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες, προτάθηκε σχεδόν σε όλες τις ελληνικές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε πολύ ζεστά με την υπόθεση του και ήταν διατεθειμένος να δώσει περίπου 1 εκατομμύριο μέχρι το καλοκαίρι (μισθός) για να τον πάρει δανεικό. Ο παίκτης όμως ήθελε να μείνει στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην Βερόνα. Η Σαλερνιτάνα όμως δεν θέλει να τον δώσει σε άλλη ομάδα της Serie A. Προς το παρόν υπάρχει ένα γερό μπρα-ντε-φερ, όμως από την στιγμή που ο παίκτης έχει σοβαρούς ενδοιασμούς για Ελλάδα, οι ελπίδες του ΠΑΟΚ δεν είναι πολλές. Υπάρχει όμως και plan b με φορ από την Ιβηρική.
Και μετά πήγαμε εμείς και ενώ ο παίκτης μας λέει δεν θέλω εξωτερικό, εμείς συνεχίζουμε να προσπαθούμε να τον πείσουμε.
Και ο Λουτσέσκου που κατεβαίνει κάθε βδομάδα για πόλεμο με την κατάσταση του τελευταίου μήνα είπε "ναι φέρτε τον και ας μην θέλει να παίξει".
Κάπου πάσχει από λογική το συγκεκριμένο άρθρο για μένα.
Εγω παντως ειλικρινα χαιρομαι που δεν ερχεται ο Ιταλος.Τσαμπα λεφτα θα διναμε και ηταν και πολλα.
Μαλακια καναμε. Συμφωνα με την λιστα επρεπε να παρουμε Λαριν πριν 10 χρονια.astral έγραψε:
πάλι αδιάβαστοι
- thomas Murg
Εγω ξαναλεω αν εγω που ειμαι ενα τιποτα στο χωρο θεωρω ηλιθιοτητα να ασχοληθει καποιος με 25χρονο Ιταλο,ο Μποτο το θεωρει ακομα περισσοτερο.Αποκλειεται να ηταν δικη του προταση και σιγουρα εχει εναλλακτικη που δουλευε αυτος.
Καλύτερα να μην κάνουμε μεταγραφή.. χαχαχαjoshua έγραψε:Εγω παντως ειλικρινα χαιρομαι που δεν ερχεται ο Ιταλος.Τσαμπα λεφτα θα διναμε και ηταν και πολλα.

Α ρε josh
δε νομίζω να έχουν αλλάξει και πολύ τα νούμερα. Γνωστοί μαμάκες οι Ιταλοί. Από κοντά κι εμείςnunies4 έγραψε: Μαλακια καναμε. Συμφωνα με την λιστα επρεπε να παρουμε Λαριν πριν 10 χρονια.

Ρε φιλε 25χρονος Ιταλος ακομα και αν μια στο εκατομμυριο ερχοταν,χωρις προοπτικη μαλιστα να μεινει και με προπονητη Λουτσεσκου που για αρκετο διαστημα θα τον ειχε στο παγκο θα εκανε 100% τουρισμο.Napoli4 έγραψε:Καλύτερα να μην κάνουμε μεταγραφή.. χαχαχαjoshua έγραψε:Εγω παντως ειλικρινα χαιρομαι που δεν ερχεται ο Ιταλος.Τσαμπα λεφτα θα διναμε και ηταν και πολλα.![]()
Α ρε josh
Πρωτα απο ολα, δεν με ενδιαφερει να απολογηθει κανενας. Αυτο που λεω απλα ειναι οτι απο τους "insiders" του φορουμ γραφτηκε οχι απλα αυτο το "99%" αλλα και οτι αυτα περι του παικτη να μην εχει συμφωνησει δεν ισχυουν. Δεν κρατησαν και πολυ πισινη δηλαδη ενω θα μπορουσαν.joshua έγραψε:Δεν μπορει να εννοεις και εσυ τον GINOLA.To παλικαρι εμαθε οτι ο ΠΑΟΚ εχει συμφωνησει σε ολα με την ομαδα του.Λογικο να πει οτι ειναι κλεισμενη κατα 99%.Αυτο το τα εχει βρει σε ολα με την ομαδα του αλλα στο τελος δεν ερχεται ο παικτης ειναι ενα παοκτσιδικο φαινομενο για το οποιο δεν θα απολογηθει ο GINOLA.
Απο την αλλη οι αρδ, πχ ο κολκας ειπε οτι οι πηγες του απο ιταλια ειναι οτι ο παικτης ειναι ξεκαθαρα στο οχι.
Το "εκτιθωμαι" σημαινει οτι δεν κραταω πισινη. Ουτε καν ο κολκας η ο οποιος κολκας με ενδιαφερει να απολογηθει, εγω ειμαι απολυτα χαλαρος οπως και απο την αρχη στης χρονιας. Να κανω το λαθος να αγχωθω για στοχους δεν το ξανακανω. Απλα καποιου οι πηγες θα αποδηχτουν λαθος.
Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Ρε κοτσίδα θα λέτε και θα κλαίτε. Αφηστε τις περιφάνιες εκει στην ΠΑΕ, αφού δεν έχετε εναλλακτική.
Ο Λουτσεσκου αν θεωρουσε οτι ο Τζιμας ειναι ετοιμος θα τον εβαζε με Οφι και Λεβαδια εστω για τις καθυστερησεις.
Δεν ειμαστε να μενουμε χωρις φορ στο τελευταια τριτο της κουρσας.
Ο Λουτσεσκου αν θεωρουσε οτι ο Τζιμας ειναι ετοιμος θα τον εβαζε με Οφι και Λεβαδια εστω για τις καθυστερησεις.
Δεν ειμαστε να μενουμε χωρις φορ στο τελευταια τριτο της κουρσας.
Όπως φαίνεται να πηγαίνει η δουλειά με τον Ιταλό, προτιμώ να έρθει κάποιος άλλος, που αν μας αρέσει να μπορούμε να τον κρατήσουμε και του χρόνου...
Πάντως, ως το βράδυ, θα μας τα μελανιάσουν!
Πάντως, ως το βράδυ, θα μας τα μελανιάσουν!
-