Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από nunies4 »

Βρε πατε καλα με τον Ζινολα θα τα βαλετε; Που στην τελικη πρωτος μετεφερε το υπαρκτο θεμα που ολοι εγραψαν 7 και 8 ωρες μετα; Το ποσοστο που εδωσε προφανως ειναι αυτο που του μετεφεραν.
Και αφου ειπα ολα αυτα ξαναρωτω.....Γιατι δεν βγαινει ο Ζινολα στο τηλεφωνο κυρια Σταη μου;;
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Φίλε, Ginola να ξέρεις ότι είσαι ο Macho του 2023. Οπότε μη μασάς. Συνέχισε να λες ό,τι ξέρεις. Προσωπικά το εκτιμώ ιδιαίτερα και σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

@Macho Να είσαι καλά όπου κι αν βρίσκεσαι (εάν δεν απατώμαι ήσουν στην Ισπανία).
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Εικόνα
πάλι αδιάβαστοι
famagusta72

Δημοσίευση από famagusta72 »

thomas Murg έγραψε:Από Μήλιο σδνα

Επειδή πολλοί μιλάτε για την περίπτωση του Μπονατσόλι. Σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες, προτάθηκε σχεδόν σε όλες τις ελληνικές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε πολύ ζεστά με την υπόθεση του και ήταν διατεθειμένος να δώσει περίπου 1 εκατομμύριο μέχρι το καλοκαίρι (μισθός) για να τον πάρει δανεικό. Ο παίκτης όμως ήθελε να μείνει στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην Βερόνα. Η Σαλερνιτάνα όμως δεν θέλει να τον δώσει σε άλλη ομάδα της Serie A. Προς το παρόν υπάρχει ένα γερό μπρα-ντε-φερ, όμως από την στιγμή που ο παίκτης έχει σοβαρούς ενδοιασμούς για Ελλάδα, οι ελπίδες του ΠΑΟΚ δεν είναι πολλές. Υπάρχει όμως και plan b με φορ από την Ιβηρική.
Δηλ. με την λογική του Μηλιου η ομάδα θέλει να τον δανείσει ("προτάθηκε") και τον βγάζει για δανεισμό χωρίς να τον ρωτήσει ή τον ρώτησε και ενώ είπε όχι αυτοί τον βγάλαν ούτως ή άλλως ("Ο παίκτης όμως ήθελε να μείνει στην Ιταλία").
Και μετά πήγαμε εμείς και ενώ ο παίκτης μας λέει δεν θέλω εξωτερικό, εμείς συνεχίζουμε να προσπαθούμε να τον πείσουμε.
Και ο Λουτσέσκου που κατεβαίνει κάθε βδομάδα για πόλεμο με την κατάσταση του τελευταίου μήνα είπε "ναι φέρτε τον και ας μην θέλει να παίξει".

Κάπου πάσχει από λογική το συγκεκριμένο άρθρο για μένα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως ειλικρινα χαιρομαι που δεν ερχεται ο Ιταλος.Τσαμπα λεφτα θα διναμε και ηταν και πολλα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

astral έγραψε:Εικόνα
πάλι αδιάβαστοι
Μαλακια καναμε. Συμφωνα με την λιστα επρεπε να παρουμε Λαριν πριν 10 χρονια.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Δεν είναι καν άρθρο φίλε μου. Τρέχον κείμενο από το τσατ είναι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω ξαναλεω αν εγω που ειμαι ενα τιποτα στο χωρο θεωρω ηλιθιοτητα να ασχοληθει καποιος με 25χρονο Ιταλο,ο Μποτο το θεωρει ακομα περισσοτερο.Αποκλειεται να ηταν δικη του προταση και σιγουρα εχει εναλλακτικη που δουλευε αυτος.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

joshua έγραψε:Εγω παντως ειλικρινα χαιρομαι που δεν ερχεται ο Ιταλος.Τσαμπα λεφτα θα διναμε και ηταν και πολλα.
Καλύτερα να μην κάνουμε μεταγραφή.. χαχαχα :D

Α ρε josh
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

nunies4 έγραψε: Μαλακια καναμε. Συμφωνα με την λιστα επρεπε να παρουμε Λαριν πριν 10 χρονια.
δε νομίζω να έχουν αλλάξει και πολύ τα νούμερα. Γνωστοί μαμάκες οι Ιταλοί. Από κοντά κι εμείς :D
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Napoli4 έγραψε:
joshua έγραψε:Εγω παντως ειλικρινα χαιρομαι που δεν ερχεται ο Ιταλος.Τσαμπα λεφτα θα διναμε και ηταν και πολλα.
Καλύτερα να μην κάνουμε μεταγραφή.. χαχαχα :D

Α ρε josh
Ρε φιλε 25χρονος Ιταλος ακομα και αν μια στο εκατομμυριο ερχοταν,χωρις προοπτικη μαλιστα να μεινει και με προπονητη Λουτσεσκου που για αρκετο διαστημα θα τον ειχε στο παγκο θα εκανε 100% τουρισμο.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

joshua έγραψε:Δεν μπορει να εννοεις και εσυ τον GINOLA.To παλικαρι εμαθε οτι ο ΠΑΟΚ εχει συμφωνησει σε ολα με την ομαδα του.Λογικο να πει οτι ειναι κλεισμενη κατα 99%.Αυτο το τα εχει βρει σε ολα με την ομαδα του αλλα στο τελος δεν ερχεται ο παικτης ειναι ενα παοκτσιδικο φαινομενο για το οποιο δεν θα απολογηθει ο GINOLA.
Πρωτα απο ολα, δεν με ενδιαφερει να απολογηθει κανενας. Αυτο που λεω απλα ειναι οτι απο τους "insiders" του φορουμ γραφτηκε οχι απλα αυτο το "99%" αλλα και οτι αυτα περι του παικτη να μην εχει συμφωνησει δεν ισχυουν. Δεν κρατησαν και πολυ πισινη δηλαδη ενω θα μπορουσαν.

Απο την αλλη οι αρδ, πχ ο κολκας ειπε οτι οι πηγες του απο ιταλια ειναι οτι ο παικτης ειναι ξεκαθαρα στο οχι.

Το "εκτιθωμαι" σημαινει οτι δεν κραταω πισινη. Ουτε καν ο κολκας η ο οποιος κολκας με ενδιαφερει να απολογηθει, εγω ειμαι απολυτα χαλαρος οπως και απο την αρχη στης χρονιας. Να κανω το λαθος να αγχωθω για στοχους δεν το ξανακανω. Απλα καποιου οι πηγες θα αποδηχτουν λαθος.
Мир

Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023

Δημοσίευση από Мир »

Ρε κοτσίδα θα λέτε και θα κλαίτε. Αφηστε τις περιφάνιες εκει στην ΠΑΕ, αφού δεν έχετε εναλλακτική.

Ο Λουτσεσκου αν θεωρουσε οτι ο Τζιμας ειναι ετοιμος θα τον εβαζε με Οφι και Λεβαδια εστω για τις καθυστερησεις.

Δεν ειμαστε να μενουμε χωρις φορ στο τελευταια τριτο της κουρσας.
Άβαταρ μέλους
tsario73

Δημοσίευση από tsario73 »

Όπως φαίνεται να πηγαίνει η δουλειά με τον Ιταλό, προτιμώ να έρθει κάποιος άλλος, που αν μας αρέσει να μπορούμε να τον κρατήσουμε και του χρόνου...
Πάντως, ως το βράδυ, θα μας τα μελανιάσουν!
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Οι επομενες 8 ωρες ειναι κρισιμες.-
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”