Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Το θεμα ειναι απλο.
Η ομαδα χρειαζεται 3 ποιοτικότατες προσθηκες. Ενα αριστερο εξτρεμ εναν στοπερ και εναν φορ με διαφορετικα χαρακτηριστικα.
Αν δεν ερθουν ο εχεδιασμος του Μποτο θα ειναι επιτυχημενος στο ήμισυ. Ναι μεν γεμισε τα ποσοτικα κενα μεχρι την προετοιμασια, αλλα οχι τα ποιοτικα. Αν δεν ερθουν εξτρεμ στοπερ και φορ, θετουμε σε σοβαρη διακινδυνευση την επομενη χρονια. Απο τη στιγμη που ο Κουτσιας για διαφορους λογους δεν δειχνει να υπολογιζεται η ομαδα χρειαζεται και αλλο φορ περα απο τους 2 υπαρχοντες. Δηλαδη αν τραυματιστει ενας εκ των Τσολακ ή Ολιβειρα θα μεινουμε με εναν φορ? Εγω θεωρω εγκλημα την μη ελευση φορ και στοπερ. Για τον εξτρεμ μπορω να δεχθω τα επιχειρηματα της δηθεν καλυψης της θεσης απο τους υπαρχοντες, αλλα για τον φορ και το στοπερ ειμαι καθετος. Μεγα εγκλημα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ομαδα χρειαζεται 3 ποιοτικότατες προσθηκες. Ενα αριστερο εξτρεμ εναν στοπερ και εναν φορ με διαφορετικα χαρακτηριστικα.
Αν δεν ερθουν ο εχεδιασμος του Μποτο θα ειναι επιτυχημενος στο ήμισυ. Ναι μεν γεμισε τα ποσοτικα κενα μεχρι την προετοιμασια, αλλα οχι τα ποιοτικα. Αν δεν ερθουν εξτρεμ στοπερ και φορ, θετουμε σε σοβαρη διακινδυνευση την επομενη χρονια. Απο τη στιγμη που ο Κουτσιας για διαφορους λογους δεν δειχνει να υπολογιζεται η ομαδα χρειαζεται και αλλο φορ περα απο τους 2 υπαρχοντες. Δηλαδη αν τραυματιστει ενας εκ των Τσολακ ή Ολιβειρα θα μεινουμε με εναν φορ? Εγω θεωρω εγκλημα την μη ελευση φορ και στοπερ. Για τον εξτρεμ μπορω να δεχθω τα επιχειρηματα της δηθεν καλυψης της θεσης απο τους υπαρχοντες, αλλα για τον φορ και το στοπερ ειμαι καθετος. Μεγα εγκλημα.
Ποιος Βιταο τωρα? Καργας λεμε
Ρε παιδια δεν δινουμε τα λεφτα που θελει ο Βιταο τι φταιει ο Μποτο; Λες να εχει διαθεσιμο 1 μυριο για φορ και να λέει οχι εχω Τσολακ; Να εχει 1 μυριο για αμυντικο και να φερνει Νεσμπεργκ; Εχουμε αλλη πολιτικη συμβολαιων προφανως.
λεει και κατι αλλο ομως πιο κατω:Demir έγραψε:το σπορτ24 λεει οτι ο βιταο συμφωνησε με αεκ και περιμενουν την σακταρ.....
αν γινει μιλαμε για τρελο αυτογκολ
"Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SPORT24, ο Βιτάο είναι σύμφωνος για να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Και μάλιστα, έχει δώσει το 'οκ' στη Σαχτάρ να μιλήσει με την Ένωση για να βρουν την άκρη του νήματος. Κοινώς, έχει αποδεχτεί την Ελλάδα ως πιθανό επόμενο προορισμό του, δίχως αυτό να σημαίνει ότι έχει απορρίψει άλλους. Με τη στάση του όμως, κρατά τους 'κιτρινόμαυρους' μέσα στο παιχνίδι."
ο βιταο η καψουρα του Μποτο παει στην χαρτινη?
στο καλο απλα ας φερει εναν αντιστοιχο σε μας
υ.γ. οι κλεφτες αρχισαν να ενισχυονται
στο καλο απλα ας φερει εναν αντιστοιχο σε μας
υ.γ. οι κλεφτες αρχισαν να ενισχυονται
προοφανως δεν φταει ο μποτο.. αν ειναι να ερθει ελλαδα και τον θελουμε θα ερθει σε εμας... αλλα μαλλον δεν πληρωνουμε...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν θα πάει στην Κούλα ή αν πάει θα τον έχουμε απορρίψει εμείς
Δεν θα άφηνε ο Μποτο τέτοια περίπτωση
Δεν θα άφηνε ο Μποτο τέτοια περίπτωση
Ο καβουριας αναγκαστικα θα ριξει χρημα για να δικαιολογησει τις αλμυρες τιμες των διαρκειας του.
Παντως η ουσια ειναι στο τελος να εισαι καλυτερος απο τους ανταγωνιστες σου. Ειτε το κανεις ριχνοντας χρημα ειτε με πιο οικονομικες λυσεις. Αν ο Μποτο το καταφερει θα ειναι μαγκας. Αλλα εκει θα κριθουν ολα. Δεν θα αποτελει δικαιολογια στο τελος της επομενης χρονιας, το οτι εμεις δεν δωσαμε πολλα λεφτα. Στην παρουσιαση της εταιριας για το γηπεδο, παλι ακουστηκε η ατακα περι συνεχισεις του πρωταθλητισμού. Αυτη θα ειναι και η βαση της κριτικης λοιπον .
Παντως η ουσια ειναι στο τελος να εισαι καλυτερος απο τους ανταγωνιστες σου. Ειτε το κανεις ριχνοντας χρημα ειτε με πιο οικονομικες λυσεις. Αν ο Μποτο το καταφερει θα ειναι μαγκας. Αλλα εκει θα κριθουν ολα. Δεν θα αποτελει δικαιολογια στο τελος της επομενης χρονιας, το οτι εμεις δεν δωσαμε πολλα λεφτα. Στην παρουσιαση της εταιριας για το γηπεδο, παλι ακουστηκε η ατακα περι συνεχισεις του πρωταθλητισμού. Αυτη θα ειναι και η βαση της κριτικης λοιπον .
- FreeWatcher
Λίγο μπαστα joshua, θα μας βγαλεις κ απλα τον γατουλη και τσιγγουνη τον Ιβαν! Εχεις ξεφυγει λιγο...joshua έγραψε:Ρε παιδια δεν δινουμε τα λεφτα που θελει ο Βιταο τι φταιει ο Μποτο; Λες να εχει διαθεσιμο 1 μυριο για φορ και να λέει οχι εχω Τσολακ; Να εχει 1 μυριο για αμυντικο και να φερνει Νεσμπεργκ; Εχουμε αλλη πολιτικη συμβολαιων προφανως.
Μας έφερε Κάργα, που το πρόβλημα κομπλέ είμαστε.Σουριναμέζος έγραψε:Σύμφωνα με το sport24, ο Βιτάο είναι σύμφωνος για ΑΕΚ και περιμένει την συμφωνία με την Σαχτάρ.
Ο Μπότο είχε δηλώσει στο open ότι είχε συμφωνήσει με τον παίκτη την άνοιξη (στο ειδικό παράθυρο για μεταγραφές από Ρωσία και Ουκρανία) αλλά δεν το προχώρησε γιατί η πλευρά του παίκτη του επισήμανε ότι θα έρθει μόνο για λίγους μήνες καθώς για το καλοκαίρι έχει προτάσεις από καλύτερα πρωταθλήματα.
Τώρα αν καταλήξει στην χάρτινη μάλλον θα έχουμε το πρώτο αυτογκόλ του Μπότο στην θητεία του στην ομάδα.
Προφανώς ο Βιτάο θα πάει για έναν χρόνο μόνο, ίσως γι' αυτό δεν ασχολούμαστε.
Για να καταλάβω, δίνουμε αυτή την στιγμή συμβόλαιο 1,2 στον Κούρτιτς και στον Άντρια, 1 εκατομμύριο στον Ολιβέιρα, 800.000 στον Ίγκι και 720.000 στον Καντουρί-μία μέσα και τέσσερις έξω-, έχουν δοθεί για μεταγραφές ήδη 8 εκατομμύρια, έχουμε εισπράξει από πωλήσεις της περιόδου 2021-22 25 εκατομμύρια, χωριστά τις εισπράξεις από το Con. L., ανανεώσαμε με όσα ανανεώσαμε Ζίφκο και Μπίσε- και δεν δίνουμε δύο συμβόλαια ανάλογα του Κούρτιτς για φορ δύο επίπεδα ανώτερο του Τσόλακ και για αριστερό εξτρέμ; Κάτι δεν μου ταιριάζει.
Δεν δίνουμε συμβόλαια του εκατομμυρίου πλέον.
Πείτε το αλλαγή πολιτικής, sustainability, διαφορετική στόχευση, κλπ.
Γιατί πράγματι το "έκλεισε η κάνουλα" ούτε καλά ακούγεται αλλά ούτε συνάδει με την πραγματικότητα από την στιγμή που ξεκινάς να χτίζεις ένα πανάκριβο καινούργιο γήπεδο.
Αλλα συμβόλαια του 1+ καλό είναι τα ξεχνάμε σιγά σιγά.
Να δούμε πότε θα το καταλάβετε όσοι ακόμα ονειρεύεστε και κοιτάτε παιχτες με αυτά τα κασε. Και δεν το λέω με κακό τρόπο αυτό, προς Θεού.
Απλα όσο πιο γρήγορα καταλάβετε ότι έχει αλλάξει το έργο και ότι πλέον λειτουργούμε διαφορετικά τόσο πιο γρήγορα θα ηρεμήσετε.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πείτε το αλλαγή πολιτικής, sustainability, διαφορετική στόχευση, κλπ.
Γιατί πράγματι το "έκλεισε η κάνουλα" ούτε καλά ακούγεται αλλά ούτε συνάδει με την πραγματικότητα από την στιγμή που ξεκινάς να χτίζεις ένα πανάκριβο καινούργιο γήπεδο.
Αλλα συμβόλαια του 1+ καλό είναι τα ξεχνάμε σιγά σιγά.
Να δούμε πότε θα το καταλάβετε όσοι ακόμα ονειρεύεστε και κοιτάτε παιχτες με αυτά τα κασε. Και δεν το λέω με κακό τρόπο αυτό, προς Θεού.
Απλα όσο πιο γρήγορα καταλάβετε ότι έχει αλλάξει το έργο και ότι πλέον λειτουργούμε διαφορετικά τόσο πιο γρήγορα θα ηρεμήσετε.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk