ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
-
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μεταγραφή παίκτη που να μην είναι κοινοτικός.
Έχουμε Σιντκλευ,Ακπομ,Αύγουστο,Ζαμπα,Εσιτι,Τέιλορ.
Για αυτό το δεκαρακι της Εστορίλ μας κάνει.
Το καλοκαίρι θα είναι αλλιώς τα πράγματα .
Έχουμε Σιντκλευ,Ακπομ,Αύγουστο,Ζαμπα,Εσιτι,Τέιλορ.
Για αυτό το δεκαρακι της Εστορίλ μας κάνει.
Το καλοκαίρι θα είναι αλλιώς τα πράγματα .
Καλησπέρα παιδιά, διαβάζω εδώ και χρόνια το forum και σήμερα αποφάσισα να κάνω επιτέλους λογαριασμό οπότε καλώς σας βρήκα.
Άποψη μου είναι ότι μετά από πολύ καιρό ο ΠΑΟΚ βρήκε σοβαρό τεχνικό διευθυντή με πλάνο και ξεκάθαρους στόχους (ηλικιακές ομάδες, ποδοσφαιρικές ικανότητες, μεταπωλητική αξία κλπ).
Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται ότι προσπαθούμε να πάρουμε παίκτη δανεικό για το μεσοεπιθετικό κομμάτι οπότε νομίζω ότι μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να είναι ο Chiquinho της Benfica. Ακούγεται ότι σπάει ο δανεισμός του από τη Braga και ίσως καταλήξει στην Al-Fayha. Δεν ξέρω κατά πόσο ενδιαφερόμαστε αλλά ποιος ξέρει; Ίσως θα μπορούσε να μας προκύψει νέος Zivkovic.

Άποψη μου είναι ότι μετά από πολύ καιρό ο ΠΑΟΚ βρήκε σοβαρό τεχνικό διευθυντή με πλάνο και ξεκάθαρους στόχους (ηλικιακές ομάδες, ποδοσφαιρικές ικανότητες, μεταπωλητική αξία κλπ).
Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται ότι προσπαθούμε να πάρουμε παίκτη δανεικό για το μεσοεπιθετικό κομμάτι οπότε νομίζω ότι μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να είναι ο Chiquinho της Benfica. Ακούγεται ότι σπάει ο δανεισμός του από τη Braga και ίσως καταλήξει στην Al-Fayha. Δεν ξέρω κατά πόσο ενδιαφερόμαστε αλλά ποιος ξέρει; Ίσως θα μπορούσε να μας προκύψει νέος Zivkovic.

- pirate_salonica
Όπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω, διαβάζουν ΠΑΟΚμάνια. Σιγά μην έχουν ιδέα. Ο Μπούζος, έλα τώρα.iasoiako έγραψε:Ο Μπούζος λέει για Αντρέ Φράνκο και ο Καστάνης

-
Οι άλλοι 5 όμως υπολογίζονται και αυτοί την στιγμή αν δεν είναι τραυματίας οι τιμωρημένοι δεν μπορείς να τους έχεις εκτός αποστολής.Logistis έγραψε:εσιτι, τειλορ δεν υπολογιζονται
- pagotatzis
3 παίχτες που αυτήν την στιγμή μου φαίνονται περιττοί
Εσιτι
Βαρέλα
Μουργκ (sorry man )
Αν μπορέσουμε να βρούμε ομάδα τουλάχιστον για τον Εσιταρο θα ήμουν ευχαριστημένος
Εσιτι
Βαρέλα
Μουργκ (sorry man )
Αν μπορέσουμε να βρούμε ομάδα τουλάχιστον για τον Εσιταρο θα ήμουν ευχαριστημένος
Ο Τέιλορ δηλ. σου είναι απαραίτητος;pagotatzis έγραψε:3 παίχτες που αυτήν την στιγμή μου φαίνονται περιττοί
Εσιτι
Βαρέλα
Μουργκ (sorry man )
Το όνομα.βγηκε, όπως είπε ο Άκης, αλλά λίγο πιο γρήγορα, χθες βράδυ αντί για σήμερα. Και το έβγαλε πρώτος ο σφήνας. Σήμερα το αναπαράγουν Μπούζος και Καστάνης. Πόσο πιο σουρεάλ κατάσταση θέλετε πια...???
Παράλληλα γίνεται προσπάθεια απομάκρυνσης Εσίτι, Βαρέλα και ίσως Σβαμπ (?), σύμφωνα με Μπούντου και sdna.
Παράλληλα γίνεται προσπάθεια απομάκρυνσης Εσίτι, Βαρέλα και ίσως Σβαμπ (?), σύμφωνα με Μπούντου και sdna.
Ο Σβαμπ γιατι να φυγει; Τον Καντουρι κ Μπισε πρεπει να σουταρουμε, ο Σβαμπ μια χαρα ειναι για εναλλακτικη
- Amsterdamer_87
οι περιτοι στην ομαδα ειναι
Μουργκ-κακως αποκτηθηκε
Τευλορ-κακως αποκτηθηκε
Τσολακ-κακως αποκτηθηκε κ δεν γουσταρει ΠΑΟΚ
Βαρελα-τεμπελης κ πρωην ποδοσφαιριστης
Μιτριτσα-ανουσιος,ευτυχως ειναι δανεικος
Καντουρι-μονιμα τραυματιας κακως ανανεωθηκε
Μπισε-λογω ηλικιας κ μονο
Μουργκ-κακως αποκτηθηκε
Τευλορ-κακως αποκτηθηκε
Τσολακ-κακως αποκτηθηκε κ δεν γουσταρει ΠΑΟΚ
Βαρελα-τεμπελης κ πρωην ποδοσφαιριστης
Μιτριτσα-ανουσιος,ευτυχως ειναι δανεικος
Καντουρι-μονιμα τραυματιας κακως ανανεωθηκε
Μπισε-λογω ηλικιας κ μονο
- stravostomis
Ο Τέιλορ που παίρνει μισθό δημοσίου υπαλλήλου στην Ελλάδα τι τον βάζετε στην ίδια κατηγορία με κάποιους που δαπανήθηκαν συνολικά πάνω από 10 εκατομμύρια για να παίξουν στον ΠΑΟΚ;
Πως ειναι ρε παιδια ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ περριτος στην ομαδα ο Μπισε? η εννοειτε για του χρονου? αλλο το ρωρα αλλο του χρονου.
Γιατι δεν κανειstravostomis έγραψε:Ο Τέιλορ που παίρνει μισθό δημοσίου υπαλλήλου στην Ελλάδα τι τον βάζετε στην ίδια κατηγορία με κάποιους που δαπανήθηκαν συνολικά πάνω από 10 εκατομμύρια για να παίξουν στον ΠΑΟΚ;