Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Grigorios_PAOK

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Παλικάρια εσείς που υποστηρίζεται το πως έπαιζε η ομάδα με Άμπελ βάλτε να δείτε κανένα βίντεο από τα παιχνιδια μας και μετά το συζητάμε.
Μπορεί να είναι καλός προπονητής αλλά σε εμάς το πέρασμα του ήταν ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ..
Μπορεί να αναλάβει την Μπαρτσελόνα μετά τον Τσάβι κ να κάνει παπαδες, σε εμάς όμως πουλουσε παπαδες...
Δεν ταίριαξε με το DNA της ομάδας ουτε με την πολη. Με πολυ καλητερο ρόστερ από τώρα μέχρι να γυρίσει σε 352 η ομάδα ήταν κακή.

Το ομορφότερο ποδοαφαιρο η ομάδα το έπαιζε με Ίβιτς και στη Ευρώπη αλλά το πιο ουσιαστικό το έπαιξε στην Ελλάδα με Λουτσέσκου.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

PAOKevolution έγραψε:Πολεμήθηκε ο Αμπέλ? Ή μήπως πολέμησε αυτός τον ΠΑΟΚ? Βρε άντε τώρα χρονιάρες μέρες με τον Πικάσο της κακιάς ώρας. Ο ΠΑΟΚ θέλει κάκαλα και όχι δημόσιες σχέσεις!
εεεεε καλα και εσυ τωρα....

τι περιμενεις να ακουσεις απο....καποιους....που για να ....τελειωσουν...τον προπονητη μεχρι και αποδειξεις θα φερουν οτι ο.....γαιδαρος πεταει ...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

When and where all the pain and evil of people in any fora, even for a few minutes, dissolve.
Λατρεμένα 8 λεπτά, ανάσας από τον οχετό και, αισιοδοξίας. Make believe θα πει κάποιος, ναι, και όχι, και δε με νοιάζει ταυτόχρονα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
https://www.youtube.com/watch?v=hUgBdu3HrnI
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ακόμα και στο τραπέζι που οργάνωσε ο πιο μικρός ήταν 31 χρονών :lol:
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

Τραπεζι ομαδικου αποχαιρετισμου μου κανει.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

renegade έγραψε:Ακόμα και στο τραπέζι που οργάνωσε ο πιο μικρός ήταν 31 χρονών :lol:
Ήταν και ο Zivkovic!
kostas.doumpis

Δημοσίευση από kostas.doumpis »

Grigorios_PAOK έγραψε:Παλικάρια εσείς που υποστηρίζεται το πως έπαιζε η ομάδα με Άμπελ βάλτε να δείτε κανένα βίντεο από τα παιχνιδια μας και μετά το συζητάμε.
Μπορεί να είναι καλός προπονητής αλλά σε εμάς το πέρασμα του ήταν ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ..
Μπορεί να αναλάβει την Μπαρτσελόνα μετά τον Τσάβι κ να κάνει παπαδες, σε εμάς όμως πουλουσε παπαδες...
Δεν ταίριαξε με το DNA της ομάδας ουτε με την πολη. Με πολυ καλητερο ρόστερ από τώρα μέχρι να γυρίσει σε 352 η ομάδα ήταν κακή.

Το ομορφότερο ποδοαφαιρο η ομάδα το έπαιζε με Ίβιτς και στη Ευρώπη αλλά το πιο ουσιαστικό το έπαιξε στην Ελλάδα με Λουτσέσκου.
Kαταρχην χρονια πολλα σε ολους!Φιλε μου ,η ομαδα σε ολα τα παιχνιδια που χασαμε βαθμους ηταν καλυτερη απο τους αντιπαλους!Επισης πριν ανακοινωθει το σιχαμα της μαρπυπα στην τουμπα η ομαδα ηταν πρωτη στη βαθμολογια!Και αν θες να δεις τον Π.Α.Ο.Κ. να παιζει συγκροτημενο ευρωπαικο ποδοσφαιρο.(το καλυτερο που εχω δει στη ζωη μου οσο αφορα τον Π.Α.Ο.Κ. ειμαι 50)ειναι το παιχνιδι με την γραναδα!Εντυπωσιακο παιχνισι σε ολες τις ζωνες ,και με ολους τους πιτσιρικαδε μεσα (εκτος βιερινια ματος κτλπ!Εμελε να ειναι και το τελευταιο του!
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

kostas.doumpis έγραψε:
Grigorios_PAOK έγραψε:Παλικάρια εσείς που υποστηρίζεται το πως έπαιζε η ομάδα με Άμπελ βάλτε να δείτε κανένα βίντεο από τα παιχνιδια μας και μετά το συζητάμε.

Kαταρχην χρονια πολλα σε ολους!Φιλε μου ,η ομαδα σε ολα τα παιχνιδια που χασαμε βαθμους ηταν καλυτερη απο τους αντιπαλους!Επισης πριν ανακοινωθει το σιχαμα της μαρπυπα στην τουμπα η ομαδα ηταν πρωτη στη βαθμολογια!Και αν θες να δεις τον Π.Α.Ο.Κ. να παιζει συγκροτημενο ευρωπαικο ποδοσφαιρο.(το καλυτερο που εχω δει στη ζωη μου οσο αφορα τον Π.Α.Ο.Κ. ειμαι 50)ειναι το παιχνιδι με την γραναδα!Εντυπωσιακο παιχνισι σε ολες τις ζωνες ,και με ολους τους πιτσιρικαδε μεσα (εκτος βιερινια ματος κτλπ!Εμελε να ειναι και το τελευταιο του!
Απόλυτα ακριβής και σωστός.
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Υπήρχε κάποιος λόγος που έκανε το τραπέζι μόνο σε αυτούς τους συγκεκριμένους παίκτες και όχι σε όλους; Δεν το έχω παρακολουθήσει γι αυτο ρωτάω
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Υπομονή.
Μετά και την πρόσληψη του νέου Τ.Δ., ο οποίος σύμφωνα με τις περγαμηνές που τον συνοδεύουν, είναι σε πλήρη αντίθεση με την λογική Λουτσέσκου, θα φανεί πολύ σύντομα αν επιτέλους ο ΠΑΟΚ θα γίνει ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κλαμπ ή θα συνεχίσει να είναι μια μεγάλη ομάδα με νοοτροπία και στιλ παιχνιδιού μικρής.

Το γεύμα των γερουσιαστών (πλην Ίνγκασον και Ζίφκοβιτς) εύχομαι να ήταν ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι για πολλούς από τους συμμετέχοντες και ταυτόχρονα υπόσχεση αλλαγής σκυτάλης μεταξύ παλιού και νέου αίματος.

Καλές γιορτές να έχουμε.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Η σχέση Μπότο - προέδρου!
Για τον Μπότο, οι σχέσεις εντός ομάδας είναι συγκεκριμένες: «Ο πρόεδρος παίρνει πάντα την τελική απόφαση...», όπως σημειώνει: «Εμείς κάνουμε δουλειά και πρέπει να του δείξουμε: έχουμε αυτήν την επιλογή, την άλλη. Εκείνος κατανοεί, αναλύει, συγκρίνει και παίρνει μια απόφαση: αυτός ο παίκτης είναι καλύτερος, ας τον υπογράψουμε. Έτσι λειτουργεί η διαδικασία.

Επιλέγουμε τους υποψηφίους και παρουσιάζουμε όλους τους δείκτες, όλες τις πληροφορίες που είναι σημαντικές για να ληφθεί μια απόφαση. Αυτός που πληρώνει, αυτός αποφασίζει. Αν ο αθλητικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι ή αντίστοιχα εκείνος στη Σεβίλλη πει ότι θέλει τον Μέσι, αυτός που πληρώνει θα πει: "Όχι, δεν υπάρχουν λεφτά για τον Μέσι". Οι πρόεδροι παίρνουν πάντα την απόφαση. Υπάρχουν περιπτώσεις που ο πρόεδρος ακούει περισσότερο τον προπονητή, κάποιος άλλος περισσότερο τον αθλητικό διευθυντή, κάποιος και τους δύο. Η γενική τάση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο λέει πως οι προπονητές έχουν λιγότερη εξουσία λήψης αποφάσεων. Οι προπονητές δεν είναι μόνιμοι, μπορούν ανά πάσα στιγμή να φύγουν από τον σύλλογο. Ο σύλλογος δεν μπορεί ουσιαστικά να εξαρτάται από τον προπονητή γιατί ο προπονητής μπορεί να πηγαινοέρχεται για ένα μήνα. Την απόφαση την παίρνει πάντα αυτός που πληρώνει, δηλαδή ο πρόεδρος...».
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Αυτά λέει ένας επαγγελματίας του ποδοσφαίρου.
Όπως, δηλαδή, κάθε επαγγελματίας γενικώς.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Σ' αυτό το μοντέλο ευελπιστούμε όλοι όσοι θέλουμε να δούμε τον ΠΑΟΚ να μεγαλώνει.
Όσοι πάλι θέλουν στρακαστρούκες που βοηθάνε στην εσωτερική κατανάλωση δεν τους χαλάει το μοντέλο Λουτσέσκου.
Να σκεφτεί κανείς πως με εξαίρεση τους (Καγκάβα και Σβάμπ) αν είχε μείνει στον ΠΑΟΚ το 2019, εκτός των Καντουρί, Βιειρίνια, Πασχαλάκη, Ζίφκοβιτς, Κούρτιτς, Βαρέλα, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ και Ολιβέιρα, θα ήταν εδώ και οι Κάνιας, Σακχωφ, Μαουρίτσιο και δεν θα είχαμε δει ποτέ Τζόλη, Μίσιτς, Μιχαηλίδη.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Kap έγραψε:Υπήρχε κάποιος λόγος που έκανε το τραπέζι μόνο σε αυτούς τους συγκεκριμένους παίκτες και όχι σε όλους; Δεν το έχω παρακολουθήσει γι αυτο ρωτάω
Κι εγώ την ίδια απορία έχω!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τηλεοπτικό σποτ είναι!

Τα κολληταρια πήγαν...

Χάχαχαχα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”