Αμ δεν θα εισαι μονος σου.....rainmaker έγραψε:Αν φέρουν αργό χαφ θα κάνω κατάληψη μόνος μουTupac έγραψε:Αυτός ο Oliva ψιλό αργός φαίνεται από τα στιγμιότυπα. Έχει κανένας εικόνα?
Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- constadine
Οι Τούρκοι γράφουν ,σύμφωνα με το inpaok ,ότι «Έκλεισε στην Καϊσέρισπορ ο Τσόλακ».
- pagotatzis
Ποιος έφερε τον ΣΕΡΤΖΙΟ Ολιβέιρα ;;;;
Πως τα καταφέραμε τότες ;;;
Άλλη μια τέτοια μεταγραφή θελουμε !
Έχουμε να πετύχουμε μεταγραφές εδώ και 3 μεταγράφηκες περιόδους !
Πως τα καταφέραμε τότες ;;;
Άλλη μια τέτοια μεταγραφή θελουμε !
Έχουμε να πετύχουμε μεταγραφές εδώ και 3 μεταγράφηκες περιόδους !
Η μεταγραφή Καγκάβα πάντως είναι αποκλειστική κίνηση ρεμπε,κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να τον πείσει να έρθει Ελλάδαobanebane έγραψε:Mpoz έγραψε:Επειδηή παρακολουθώ αρκετά γερμανία β απο το κουμαρι, η γκροιτερ εχει ενα πολυ καλο χαφακι μαυρουλη πιτσιρικα που ειναι ευελικτος, καλα κρατηματα και ικανοποιητικο πασσινγκ, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτο που θελουμε γτ ειναι αρκετα αρτσουμπαλος με οτι αυτο συνεπαγεται. Μετα ο αλλος ειναι παλι απο γκροιτερ, ο σεγκγουιν, αλλα ειναι πιο πολυ επιθετικος χαφ απο οτι αμυντικος. δεν εχω δει καποιον συγκεκριμενο ποδοσφαιριστη δλδ που να ταιριαζει σε αυτο που θελουμε ακριβως. Ας εχουμε και στο νου μας οτι ειναι πρωταθλημα που εχει πολλα γκολ. ισωσ αυτο που ψαχνουμε να ειναι αγγλια, ιταλια, γαλλια
Προσωπικά φίλε μου,δε μίλησα για θέση παίχτη, τόσους παίχτες πήρε ο ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, κανέναν από τα μέρη του Ρεμπε όμως.
Αυστριακούς φέρνει και ο Ατρόμητος.
Ο Καγκαβα μίλησε για τον Πάμπλο πάντως.
Θεωρητικά ναι, λόγω του γερμανικού του παρελθόντος,αυτός λογικά άρχισε το ψηστηρι.
Όπως και ο δανεισμός Μπαμπα,προφανώς είναι δικός του.
Η μαγκιά θα είναι όμως,να τον κρατήσει αν τελικά μας κάνει.
Θεωρητικά ναι, λόγω του γερμανικού του παρελθόντος,αυτός λογικά άρχισε το ψηστηρι.
Όπως και ο δανεισμός Μπαμπα,προφανώς είναι δικός του.
Η μαγκιά θα είναι όμως,να τον κρατήσει αν τελικά μας κάνει.
Δύσκολα τα ποσά που αναφέρεις, άσε που σέρνονται και κάτι Γούτες, κάτι Μπέρτοι και κάτι Σελίμοφ που κάθε φορά που τους βλέπω να πλησιάζουν ιδρώνουν οι παλάμες μου......ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Mεχρι τωρα Ιανουαριο με ffp εχουν γινει εξι μεταγραφες
(Καγκαβα,Κμρεντσικ,Μπαμπα,Ουαρντα,Λαμπρου,Μπραντανιτς).
Οι 4 ειναι για βασικοι. Περιμενουμε και αμυντικο χαφ.
Ποσοι θελετε να ερθουν Γεναρη μηνα με ffp?
Εφυγαν ή φευγουν αλλοι τοσοι(Μπισεσβαρ, Γιαννούλης,Εσιτι, Τσολακ,Νινουα, κλπ.)
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΖΟΛΗ αυτα τα αστεια νουμερα
που βγαζουν καποιοι ουτε στον υπνο τους.
Ο ΤΖΟΛΗΣ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ
ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ!
Οσο τωρα για Μπρυζ παλι ξεχαστε το.
Ο Τζολης θα παει σε ομαδα πολυ μεγαλυτερη,
απο μεγαλο πρωταθλημα, οταν ερθει η ωρα
(πιθανον σε 1,5 χρονο και μετα) και τα ΝΟΥΜΕΡΑ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ.
ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ
ΚΑΘΕ ΕΙΚΟΣΙ-ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Οι συζητησεις θα ξεκινανε απο 25-30 μυρια
και το ποσοστο μεταπωλησης θα ξεκιναει απο 30%.
Οτιδηποτε αλλο δεν υπαρχει.....
Ο ΠΑΟΚ θα κερδισει απο Τζολη δυο
προκρισεις σε ομιλους champions league.
Μονο τοτε πουλειται. Και αν κατσει η τυχη και μπουμε
σε κανεναν ομιλο του χρονου.....
Νομίζω ότι αυτό που περιγράφεις δεν είναι πιθανό να συμβαίνει. Παίχτες μόνο από βιντεάκια στο utube δεν παίρνει ούτε ο Ασπρόπυργος (παρεμπιπτόντως μπήκε καινούριος δυνατός επενδυτής εκεί).Gospi έγραψε:]Εγω που αποδεδειγμενα ειμαι και αμπαλος και μυρωδιας το καλοκαιρι καθησα και ειδα 3 ημίχρονα του Νινουα και εκανα εδω μεσα καποια σχολια που εκ του αποτελεσματος ανταποκρινονταν στην πραγματικότητα.
Οποτε προφανως αυτοι που διαλεξαν τον Νινουα δεν εκαναν τον κοπο να δουν ουτε μισο ματς.
Ειδαν απλα το βίντεο με τα γκολ π βαζει απο φαουλ και τον αγορασαν λες κ παιζουμε βολευ και θα μπαινει μεσα μονο για τα στημένα...
αλλά αν πω εγω οτι οι υπευθυνοι των μεταγραφων ειναι δημοσιοι υπαλληλοι, ειμαι υποπτος και επικινδυνος...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να έλεγες ότι η μεταγραφή έγινε για μίζες να πω μπορεί. Εκεί μετράει μόνο η μοιρασιά.
Τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή έχουμε πέσει όλοι να τον φάμε θεωρώντας ότι:
α) εξαντλήθηκε για την πάρτη του όλο το μπάτζετ της ΠΑΕ
β) ήρθε να αποκαταστήσει το πρόβλημα ταχύτητας στο κέντρο
γ) ήρθε για βασικός
δ) ήρθε για να πάιξει άμεσα
ε) λόγω ffp αφού ήρθε αυτός δεν θα πάρουμε άλλον
στ) κόστισε πολύ και έχει και μεγάλο συμβόλαιο
ζ) δεσμεύει θέση ξένου.
Παίζει και να μην ισχύει καμία από τις παραπάνω παραδοχές.
Μια επένδυση , βάσει κριτηρίων είναι και που δεν δόθηκε δανεικός απλά γιατί δεν φέραμε άλλο χαφ, όπως υπολογίζαμε και όχι γιατί το μπλόκαρε αυτό ώστε να συμβεί η παρουσία του Νινούα. Ακόμα τον ψάχνουμε τον Μπράνταριτς (που και αυτός δεν ήταν ταχύς).
Τον Νινούα τον είχα πρωτοακούσει από τα μεταγραφικά νέα της Μπεσίκτας που παρακολουθούσα, λόγω της μεταξύ μας κλήρωσης. Όποιος και να είδε τα βιντεάκια αντίκρυζε το πόδι του Φρατζέσκου και την κοψιά του Τσιάρτα (που έκανε καριέρα μόνο με το μυαλό και το πόδι, όπως ο οικοδόμος με το μαλλί). Εκεί λοιπόν γεννήθηκε το ερώτημα, κατά τα άλλα τι κάνει? Ο τύπος λοιπόν ήταν μέσα στο top10 των λιστών των scouts για οικονομικές ευκαιρίες επένδυσης σε αυτό που ψάχναμε, το πολυσυζητημένο deep lying playmaker. Είχα βάλει το ψαχτήρι για reports (λόγω του ποδιού, του άγνωστου και της τιμής φυσικά) και έχω κρατήσει κάποια.
Ο Jaceq Coulig στην ιστοσελίδα του που ασχολείται με τέτοιες περιπτώσεις του έδινε potential 7/10 γράφοντας ότι προσμοιάζει στον Granit Xhaka της Arsenal
Ένας άλλος scouter, ο jan Riha στην ιστοσελίδα του έγραφε αναλυτικά τα εξής:
Οι άλλοι τέσσερις ήταν οιWith the title pretty self-explanatory so let’s get more insight into the picking process of those five. There is hundreds, thousands of players and you can pick out about atleast 50interesting DMs in the lower-end level leagues in Europe, so why these five?
So let’s put down the criteria to make the list a bit more intriguing:
Players aged 18-25 (having re-sale value and/or growth potential and not being a finished article)
Preferably deep DM/no6, but a defensively minded #6 from a double pivot is acceptable
Outside of TOP5 leagues + Eredivise and majorly successful smaller teams in recent seasons (e.g. Tomáš Souček from Slavia Prague – not included because of their success last season in Europa League)
Having a stand out attribute
Nika Ninua (20) – Georgia, Dinamo Tbilisi
Physique: Taller player with great balance and composure, able to play around his body and switch angles and hide passes well, not the fastest and leaner physical presence
Stand out attributes:
Ability to screen the whole width of the pitch
Passing quality
Positional & tactical understanding way above the league standard
Organising teammates
Good weaker foot
Ability to play hard angles in terms of passing
Weaknesses
Gets too planted when he tackles, takes him a lot of time to reset
Goes down too much when it’s on a long leg
Fouling often
Mohammed Kadiri (22) – Ukraine, Dynamo Kyiv
Sulayman Marreh (23) – Belgium, KAS Eupen
Pape Gueye (20) – France, Le Havre
Karim Conte (19) – Austria, Wacker Innsbruck
Με τον Νινούα λοιπόν έχει ασχοληθεί κόσμος και κοσμάκης του μεταγραφικού "αθλήματος" . Νομίζω λοιπόν ότι δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ από τα βιντεάκια.
Μπορεί να έχουν πέσει έξω και να είναι άχρηστος.
Επειδή τον έχω δει μόνο σε ενάμιση παιχνίδι, εγώ θα περιμένω γιατί έχει προτερήματα που δεν μπορούν να αποκτηθούν και αδυναμίες που πολλές φτιάχνονται. Κάποιος έγραφε "γιατί ο Γκαρσία ήταν γρήγορος? άλλες δεξιότητες είχε".
Δεν ήρθε ο Νινούα για να καταστεί σταθερά στο κέντρο και μπορεί και να μην τα καταφέρει. Έχοντας όμως πετάξει εκατομμύρια δεν είναι ο Γεωργιανός αυτός που θα μας βάλει στο νόμο Κατσέλη.
Επίσης από πέρσι και οι Ουκρανοί λογίζονται από την ΕΠΟ ως κοινοτικοί Β ζώνης (προκύπτει από το ρεπορτάζ της κούλας για Σάχοφ), το οποίο παίζει να ισχύει και για τους Γεωργιανούς. Από το 2015 ο γαύρος έλεγε ότι ο Λόρια δεν έπιανε θέση ξένου. Στην Κύπρο χρειαζόταν 1 χρόνος και μετά έγινε εξάμηνο (λόγω των τελωνειακών συμφωνιών Κοινότητας και Γεωργίας), τώρα ίσως και καθόλου. Τέλος πάντων και θέση κοινοτικού να πιάνει θα είναι για πολύ λίγο ακόμα.
Νομίζω ότι τον σταυρώνουμε και αυτόν και όποιον τον επίλεξε, μάλλον βιαστικά επειδή δεν έκανε ακόμα σλάλομ στην Τούμπα, που μπορεί να μην κάνει και ποτέ.
Ανυπόμονοι πάντα, αλλά ΠΑΟΚ είσαι, έτσι είμαστε.
Για τον μπαμπα μετά από αυτό που ειδα με την Λίβερπουλ δεν δίνω ούτε 5% να μείνουμε ικανοποιημένοι.
Seaman 100% μαζί σου. Δυστυχώς το πρόβλημα είναι ότι ο ΠΑΟΚ αυτή τι στιγμή είναι επιπέδου Βόλου στην ικανότητα βελτίωσης των ποδοσφαιριστών.
Αν μια σοβαρή ομάδα έπαιρνε τον Νίνουα,μέσα σε ένα εξάμηνο θα ήταν άλλος παίκτης
Seaman 100% μαζί σου. Δυστυχώς το πρόβλημα είναι ότι ο ΠΑΟΚ αυτή τι στιγμή είναι επιπέδου Βόλου στην ικανότητα βελτίωσης των ποδοσφαιριστών.
Αν μια σοβαρή ομάδα έπαιρνε τον Νίνουα,μέσα σε ένα εξάμηνο θα ήταν άλλος παίκτης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 28 Ιαν 2021, 18:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενώ έχεις αυτή την άποψη,τον Καγκαβα μου έφερες ως παράδειγμα επιλογής Ρεμπε, γι'αυτόν κουβέντα.
Τουλάχιστον ήσουν ειλικρινής ως προς τη γνώμη σου για τον παίχτη.
Τουλάχιστον ήσουν ειλικρινής ως προς τη γνώμη σου για τον παίχτη.
απορω που ειδε το positional και tactical understanding. Βεβαια λεει υψηλοτερο απο τον μεσο ορο του πρωταθληματος, αρα εξηγει πολλα αυτο.seaman έγραψε:Νομίζω ότι αυτό που περιγράφεις δεν είναι πιθανό να συμβαίνει. Παίχτες μόνο από βιντεάκια στο utube δεν παίρνει ούτε ο Ασπρόπυργος (παρεμπιπτόντως μπήκε καινούριος δυνατός επενδυτής εκεί).Gospi έγραψε:]Εγω που αποδεδειγμενα ειμαι και αμπαλος και μυρωδιας το καλοκαιρι καθησα και ειδα 3 ημίχρονα του Νινουα και εκανα εδω μεσα καποια σχολια που εκ του αποτελεσματος ανταποκρινονταν στην πραγματικότητα.
Οποτε προφανως αυτοι που διαλεξαν τον Νινουα δεν εκαναν τον κοπο να δουν ουτε μισο ματς.
Ειδαν απλα το βίντεο με τα γκολ π βαζει απο φαουλ και τον αγορασαν λες κ παιζουμε βολευ και θα μπαινει μεσα μονο για τα στημένα...
αλλά αν πω εγω οτι οι υπευθυνοι των μεταγραφων ειναι δημοσιοι υπαλληλοι, ειμαι υποπτος και επικινδυνος...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να έλεγες ότι η μεταγραφή έγινε για μίζες να πω μπορεί. Εκεί μετράει μόνο η μοιρασιά.
Τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή έχουμε πέσει όλοι να τον φάμε θεωρώντας ότι:
α) εξαντλήθηκε για την πάρτη του όλο το μπάτζετ της ΠΑΕ
β) ήρθε να αποκαταστήσει το πρόβλημα ταχύτητας στο κέντρο
γ) ήρθε για βασικός
δ) ήρθε για να πάιξει άμεσα
ε) λόγω ffp αφού ήρθε αυτός δεν θα πάρουμε άλλον
στ) κόστισε πολύ και έχει και μεγάλο συμβόλαιο
ζ) δεσμεύει θέση ξένου.
Παίζει και να μην ισχύει καμία από τις παραπάνω παραδοχές.
Μια επένδυση , βάσει κριτηρίων είναι και που δεν δόθηκε δανεικός απλά γιατί δεν φέραμε άλλο χαφ, όπως υπολογίζαμε και όχι γιατί το μπλόκαρε αυτό ώστε να συμβεί η παρουσία του Νινούα. Ακόμα τον ψάχνουμε τον Μπράνταριτς (που και αυτός δεν ήταν ταχύς).
Τον Νινούα τον είχα πρωτοακούσει από τα μεταγραφικά νέα της Μπεσίκτας που παρακολουθούσα, λόγω της μεταξύ μας κλήρωσης. Όποιος και να είδε τα βιντεάκια αντίκρυζε το πόδι του Φρατζέσκου και την κοψιά του Τσιάρτα (που έκανε καριέρα μόνο με το μυαλό και το πόδι, όπως ο οικοδόμος με το μαλλί). Εκεί λοιπόν γεννήθηκε το ερώτημα, κατά τα άλλα τι κάνει? Ο τύπος λοιπόν ήταν μέσα στο top10 των λιστών των scouts για οικονομικές ευκαιρίες επένδυσης σε αυτό που ψάχναμε, το πολυσυζητημένο deep lying playmaker. Είχα βάλει το ψαχτήρι για reports (λόγω του ποδιού, του άγνωστου και της τιμής φυσικά) και έχω κρατήσει κάποια.
Ο Jaceq Coulig στην ιστοσελίδα του που ασχολείται με τέτοιες περιπτώσεις του έδινε potential 7/10 γράφοντας ότι προσμοιάζει στον Granit Xhaka της Arsenal
Ένας άλλος scouter, ο jan Riha στην ιστοσελίδα του έγραφε αναλυτικά τα εξής:
Οι άλλοι τέσσερις ήταν οιWith the title pretty self-explanatory so let’s get more insight into the picking process of those five. There is hundreds, thousands of players and you can pick out about atleast 50interesting DMs in the lower-end level leagues in Europe, so why these five?
So let’s put down the criteria to make the list a bit more intriguing:
Players aged 18-25 (having re-sale value and/or growth potential and not being a finished article)
Preferably deep DM/no6, but a defensively minded #6 from a double pivot is acceptable
Outside of TOP5 leagues + Eredivise and majorly successful smaller teams in recent seasons (e.g. Tomáš Souček from Slavia Prague – not included because of their success last season in Europa League)
Having a stand out attribute
Nika Ninua (20) – Georgia, Dinamo Tbilisi
Physique: Taller player with great balance and composure, able to play around his body and switch angles and hide passes well, not the fastest and leaner physical presence
Stand out attributes:
Ability to screen the whole width of the pitch
Passing quality
Positional & tactical understanding way above the league standard
Organising teammates
Good weaker foot
Ability to play hard angles in terms of passing
Weaknesses
Gets too planted when he tackles, takes him a lot of time to reset
Goes down too much when it’s on a long leg
Fouling often
Mohammed Kadiri (22) – Ukraine, Dynamo Kyiv
Sulayman Marreh (23) – Belgium, KAS Eupen
Pape Gueye (20) – France, Le Havre
Karim Conte (19) – Austria, Wacker Innsbruck
Με τον Νινούα λοιπόν έχει ασχοληθεί κόσμος και κοσμάκης του μεταγραφικού "αθλήματος" . Νομίζω λοιπόν ότι δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ από τα βιντεάκια.
Μπορεί να έχουν πέσει έξω και να είναι άχρηστος.
Επειδή τον έχω δει μόνο σε ενάμιση παιχνίδι, εγώ θα περιμένω γιατί έχει προτερήματα που δεν μπορούν να αποκτηθούν και αδυναμίες που πολλές φτιάχνονται. Κάποιος έγραφε "γιατί ο Γκαρσία ήταν γρήγορος? άλλες δεξιότητες είχε".
Δεν ήρθε ο Νινούα για να καταστεί σταθερά στο κέντρο και μπορεί και να μην τα καταφέρει. Έχοντας όμως πετάξει εκατομμύρια δεν είναι ο Γεωργιανός αυτός που θα μας βάλει στο νόμο Κατσέλη.
Επίσης από πέρσι και οι Ουκρανοί λογίζονται από την ΕΠΟ ως κοινοτικοί Β ζώνης (προκύπτει από το ρεπορτάζ της κούλας για Σάχοφ), το οποίο παίζει να ισχύει και για τους Γεωργιανούς. Από το 2015 ο γαύρος έλεγε ότι ο Λόρια δεν έπιανε θέση ξένου. Στην Κύπρο χρειαζόταν 1 χρόνος και μετά έγινε εξάμηνο (λόγω των τελωνειακών συμφωνιών Κοινότητας και Γεωργίας), τώρα ίσως και καθόλου. Τέλος πάντων και θέση κοινοτικού να πιάνει θα είναι για πολύ λίγο ακόμα.
Νομίζω ότι τον σταυρώνουμε και αυτόν και όποιον τον επίλεξε, μάλλον βιαστικά επειδή δεν έκανε ακόμα σλάλομ στην Τούμπα, που μπορεί να μην κάνει και ποτέ.
Ανυπόμονοι πάντα, αλλά ΠΑΟΚ είσαι, έτσι είμαστε.
Το ποστ μου δεν ειχε καμια μομφη για σενα Seaman!
Απλα το προβλημα με τον Νινουα ειναι τι εξης. Ηρθε πριν καν ερθουν οι απολυτως απαραιτητοι.
Μονο ο ΠΑΟΚ φερνει προτζεκτ που θελουν χρονο πριν καν διασφαλισει οτι εχει φερει τους παιχτες που ειναι απαραιτητοι για να βγει η χρονια.
Αν ειχε φερει λοιπον ο Ρεμπε αυτους που επρεπε, μετα ας εφερνε και Νινουα και Περειρα και οποιον αλλο θελει.
Το ιδιο κανουμε και τωρα.
Δεν εχουμε αλλαγη σοβαρη στα εξτρεμ και φεραμε πισω Λαμπρου και αγοραζουμε εναν Μπραντονιτς.
Αβυσσος η ψυχη των υπευθυνων!
Συμφωνώ σε όλα με τον seaman,αν και με τον τρόπο που θέλει να παίξει ο Γκαρσία, δε βλέπω πως μπορεί να παίξει στην ομάδα ο Νινουα.
Ας κάνουμε και μια δέηση να γίνει κανα θαύμα με Ζαμπα μήπως και βρεθούμε από το πουθενά με εξτρέμ.
Ακόμα δεν έκλεισε ο μπαμπα.
Από κει και πέρα είναι προφανές ότι δεν παίζει φραγκο για την θέση του αριστερού Μπακ.
Από κει και πέρα είναι προφανές ότι δεν παίζει φραγκο για την θέση του αριστερού Μπακ.
Επιτέλους να έρθει ένα αμυντικό χαφ σκυλί, να οργώνει το γήπεδο, να τρέχει ασταμάτητα, να κόβει τα πάντα, να ξέρει να προωθεί το παιχνίδι και να μπορεί να τραβάει με τρόπο σουτια, μπουνιδια και ροχαλες εκτός φάσης.
Να βλέπει γήπεδο και να μην παίζει με πλάτες στην αντίπαλη εστία και πάσες προς τα πίσω.
Στο ματς με τον Ατρόμητο δύο τρεχαλαντζηδες πήραν αμπαριζα το κέντρο μας και το γήπεδο έγερνε.
Όχι άλλα οκταρια.
Όχι άλλα δεκαρια.
Όχι άλλα οκταροδεκαρια.
Φέρτε ένα 6 με το ίδιο νούμερο στη φανέλα.
Να βλέπει γήπεδο και να μην παίζει με πλάτες στην αντίπαλη εστία και πάσες προς τα πίσω.
Στο ματς με τον Ατρόμητο δύο τρεχαλαντζηδες πήραν αμπαριζα το κέντρο μας και το γήπεδο έγερνε.
Όχι άλλα οκταρια.
Όχι άλλα δεκαρια.
Όχι άλλα οκταροδεκαρια.
Φέρτε ένα 6 με το ίδιο νούμερο στη φανέλα.
- Sick Bastard
Στα λόγια μου έρχεσαι.obanebane έγραψε:Δε με τσιγκλας καθόλου,υπήρχε κάποιος που δεν είχε στεναχωρηθεί-θυμώσει τότε;
Μη λέμε για τον Καρυπιδη,αν ήταν η ευθύνη δική του,δε θα ήταν εδώ τώρα.
Έχεις κολλήσει στη λεπτομέρεια του Καρεμπε.
Για αυτούς που δηλώνουν άνθρωποι,τύπου Καραχοντρου και του συγχωρεμένου κερατογερου,θα πούμε τίποτα;
Γενικός αρχηγός του γαύρου είναι η γλίτσα ο Τοροσίδης,δεν είναι ο Καρεμπε.
Εμείς είχαμε τον μεγάλο Ιωσιφιδη,γράφτηκε όμως ότι είχε γίνει παπαγάλος των αρδ και γι'αυτό πήγε στην Κ19.
Σου είπα ότι και να πούμε για τον πουστόγαυρο ισχύει και του αξίζει, αλλά στο κομμάτι που του αναλογεί σαν καθαρά μη βρώμικο, αν μπορώ να το παραφράσω έτσι, ξέρει τι θέλει, τουλάχιστον.
Εγώ δεν έχω την αίσθηση ότι ξέρουμε τι θέλουμε, πόσο μάλλον και πως να πάμε εκεί που θέλουμε.
Το λες κι εσύ, είχαμε τον μεγάλο Ιωσιφίδη, έναν άνθρωπο τίμιο, δουλευταρά, αληθινό bizim ΠΑΟΚ, με εμπειρία 40ετιας και βάλαμε μια αχώνευτη φάτσα που έσκουζε στο 4-2 όταν έπαιζε στην Ξάνθη, σαν να μην πω τι. (που δεν θέλω να επεκταθώ για τα δελτία, έτσι κι αλλιώς ο Καρυπίδης είναι μέρος του προβλήματος).
Ε λοιπόν, που σκατά, σε ποια βαθμίδα δεν έχει τρύπα αυτό το σωματείο, σε ποια βαθμίδα έχει στεγανά για να μην έρχεται ο Ρέμπε κι ο κάθε Ρέμπε μαζί με τον κάθε Αμπελ, να διαλύουν την ομάδα από την μέσα σε 3 εβδομάδες εν μέσω CL;
Σοβαρά μιλάμε ρε συ τώρα; Κι κάθομαι και διαβάζω κάτι αναλύσεις επι αναλύσεων εδώ κι αλλού και τσιμπιέμαι, λέω ρε συ, δεν είναι δυνατόν, δεν μπορεί να γράφονται αυτά τα πράγματα κι όμως.