Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Tαγματαρχης και Κεν
εχουν χαιρετισματα απο Κατ5
Ντιμ,πολυ καλο?
το νίμου
εχουν χαιρετισματα απο Κατ5
Ντιμ,πολυ καλο?
το νίμου
Ρε θα ξεκολλήσετε λιγο με τα άσχετα εδώ μέσα στο.τοπικ???
Ντιμ καμία φωτό με το νιμου παίζει??
Ντιμ καμία φωτό με το νιμου παίζει??
Καλησπερα μωρακια ειμαι κ γω στο μουντ του νιμου π λετε λοιπον διαβαστε λιγο στο παοκ24 το σχολιο της ημερας παιζει πρωτη φορα να πεφτει μεσα αρδ σ αυτα π λεει
Τι βιντεαρα εκανα η παε κ τι οργανωση στη γιορτη ποσα χρονια μπροστα μπραβο ακυρο στο τοπικ αλλα ηθελα να το πω.
Αυτα μας κανεις με την ελλειψη αναρτησεων Γιωργαρε!!!!
Να μιλαμε σε τοπικ μεταγραφων για νιαμου σε γυμναστηρια, να πρωτοστατουν στην κουβεντα παπαδες, να μην πεφτουν μπαν για τα βαθια καθισματα του πάτου...αντιθετα με τα μπαν που πεφτουν για τις φωτο του βραζιλιανου Πάτου μπαμ μπουμ...και να μην μας λενε καν σε ποιο γυμναστηριο αναφερονται ακολουθωντας τη συνηθη μεταγραφικη λογικη "ξερω με ποιον διαπραγματευομαστε, αλλα δε σας λεω".
Καναν παπά ρεεεε...(οχι τον priest)
Να μιλαμε σε τοπικ μεταγραφων για νιαμου σε γυμναστηρια, να πρωτοστατουν στην κουβεντα παπαδες, να μην πεφτουν μπαν για τα βαθια καθισματα του πάτου...αντιθετα με τα μπαν που πεφτουν για τις φωτο του βραζιλιανου Πάτου μπαμ μπουμ...και να μην μας λενε καν σε ποιο γυμναστηριο αναφερονται ακολουθωντας τη συνηθη μεταγραφικη λογικη "ξερω με ποιον διαπραγματευομαστε, αλλα δε σας λεω".
Καναν παπά ρεεεε...(οχι τον priest)
λεει για κινηση που θα συζητηθει στην ευρωπηTheCursed έγραψε:Τι βιντεαρα εκανα η παε κ τι οργανωση στη γιορτη ποσα χρονια μπροστα μπραβο ακυρο στο τοπικ αλλα ηθελα να το πω.

Ενδιαφέρουσα επιλογή είναι και ο Yannick Bolasie. 30 χρονών και παίζει και στα δύο άκρα. Ήταν δανεικός φέτος στην Άντερλεχτ. Έχει συμβόλαιο με την Έβερτον, αλλά δημοσιεύματα γράφουν πως φεύγει από Αγγλία, με την Μπεσίκτας και τη Γαλατά να έχουν δείξει ενδιαφέρον.
Αναμενουμεεεεε στην οργάνωση παίζει να έχουμε φύγει εκατομμύρια χρονιά μπροστά!!!
- abc_o_ karpouzas
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Κατι ασχετο...επειδη λογω δουλειας εχω χασει πολλα ""επεισοδια""απο τα τεκταινομενα του φορουμ... μηπως μπορει να μου πει καποιος τι εγινε ο Καταραμενος?....
Υ.Γ. ενας φιλος με το ονομα The Cursed εχει καμια σχεση μαζι του?
Ευχαριστω εκ των προτερων και sorry για την ενοχλησει.
τι δλια κανςςς...
σκαφςςςςςς??
Ελα αδερφε τωρα το ειδα οχι δεν εχω καμια σχεση με το παιδι π λες το θυμαμαι κ γω αλλα δεν τν βλεπω αλλο.ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Κατι ασχετο...επειδη λογω δουλειας εχω χασει πολλα ""επεισοδια""απο τα τεκταινομενα του φορουμ... μηπως μπορει να μου πει καποιος τι εγινε ο Καταραμενος?....
Υ.Γ. ενας φιλος με το ονομα The Cursed εχει καμια σχεση μαζι του?
Ευχαριστω εκ των προτερων και sorry για την ενοχλησει.
- navigator11
Ούτε σήμερα Τρίτη δε θα βγει όνομα, ε Cursed;; Την καταδίκη μου μέσα!
Εμ όταν όμως τα έλεγα και γράφατε απο κάτω χαλούσατε το γούρι τώρα κ γω δεν το ξανά γράφω. Ε κει που δεν το περιμένεις θα σκάσει αναμονή και δεν θα χάσουμεnavigator11 έγραψε:Ούτε σήμερα Τρίτη δε θα βγει όνομα, ε Cursed;; Την καταδίκη μου μέσα!

ο σαββιδης στο ινστα παντως δεν ανεβαζει τιποτα εδω και δυο τρεις μερες ...
Πρεπει να εχει πολλες συζητησεις
Δεν ανεβάζει γιατί περιμενει απαντήσεις άλλα γενικά θα το χρησιμοποιεί πιο λίγο παιδιά σας είπα κ προχθές το επίπεδο των παιχτών που προσπαθούμε είναι υψηλό όποτε θέλει ηρεμία.laska4 έγραψε:ο σαββιδης στο ινστα παντως δεν ανεβαζει τιποτα εδω και δυο τρεις μερες ...