Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
apple64

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από apple64 »

Joshua έχεις υπάρξει ποτέ μέλος μίας ομάδας; Ήσουν ποτέ αθλητής;
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

η αρενα γραφει για ντενισοφ

https://www.transfermarkt.com/vitali-de ... eler/25823
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Μιας που αναφέρθηκε εδώ, ντροπή στον Ιβιτς για τις δηλώσεις του....

Πέρα απ όλα τα άλλα , εξομοιώνει τον δικό του τραυματισμό με την κλοπή Γκαρσια και δίνει άλλοθι στους χάρτινους για την κλοπή του πρωταθλήματος....Απαράδεκτος :redcard:

Μ αρέσει που βγάζετε και συμπεράσματα κιόλας...

ΥΓ. Σορυ για το οφ-τοπικ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο ιβιτς διπλωμάτης ειναι ετσι Θ απαντούσε
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Πιστεύω ότι μέσα στη βδομάδα τελιωνουμε άλλες δύο μεταγραφές αυτή του χαφ και αυτή του επιθετικού! Κάνουμε τα πάντα για να ρθει ο Σουηδός που πραγματικά μας ανεβάζει επίπεδο και είναι έτοιμος παίκτης να μπει να παίξει δίνουνε πολλά θα έλεγα τα πάντα για αυτόν και πιστεύω ότι μέσα στη βδομάδα θα ανακοινωθεί!Είναι πολλά τα λεφτά που δίνουμε στον Σουηδό αλλά μόνο έτσι θα μπούμε Τσουλου με έτοιμους έμπειρους παίκτες! Τώρα στο θέμα επιθετικού σίγουρα Κάτω από Πουκι ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει και άλλες υποθέσεις και θα κλείσει και ο επιθετικός από βδομάδα. Δεν νομίζω να κάνουμε μόνο αυτές τις 3 μεταγραφές δηλαδή Χατσεριδη Βερνμπλουμ Πουκι και ας είπαν ότι θα ναι 3 με 4.Πιστευω ότι θα πάμε και σε παίκτη που παίζει στα άκρα της Άμυνας ίσως και στις δύο μεριές! Θα κρίνει βέβαια πολλά η πρόκριση η όχι επί Αγία η Βασιλεία με Πρόκριση βλέπω να μπαίνει και κερασάκι στην Τούρτα! Πάντως θα χουμε σίγουρα πολλές αποδεσμευσεις και δανεικούς που δεν θα ναι καν στην προετοιμασία αλλά και πωλήσεις αυτών που δεν υπολογίζονται! Τώρα αν πουληθεί βασικό στέλεχος γιατί πληρώνουνε την ρήτρα εκεί αλλάζει ο σχεδιασμός και πας και σε άλλες μεταγραφές!Π.χ αν έρθει πρόταση για Πελκα 5 εκ δεν μπορούμε να πούμε όχι ειδικά αν είναι από ομάδα γνωστού Πρωταθλήματος η για τον Πριγιο αν βρεθεί ομάδα που να δίνει κοντά στη ρήτρα δηλαδή 8 η 9 εκ και είναι από Ισπανία Αγγλία και θέλει να πάει και εκεί δε θα πούμε όχι.Γιατι πολύ απλά είναι πολλά τα λεφτά! Θα δούμε έχει πολύ ψωμί ακόμη!
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Kastrakis ποσο πιο καθαρα να σου τα πει καποιος? Αν φυσικά δε θέλουμε να δούμε τα λάθη μας, έχουμε αυτό το δικαίωμα. Ο Αναστασιάδης λίγο πολύ τα ιδια είπε στη συνέντευξη στην ΕΡΤ. Τώρα το θέμα με το χαρτάκι/κουτάκι είναι ένα κομμάτι που απλά απάντησε διπλωματικά. Δεν είναι η ουσία της συνέντευξης. Εγώ μιλάω για το πόση δύναμη έχει πραγματικά ο προπονητής, και ποιοι παλεύουν αλλά καπελώνονται. Εχεις πχ ΤΔ Μίχελ, και προπονητή έφερε ο Βούκιτς..

Αυτές οι δηλώσεις είναι πολύ θετικές και οι αλήθειες θα βοηθήσουν τη διοίκηση να οριμάσει - να μάθει λίγο μπαλίτσα. Εγώ βλέπω με το πες πες κάτι γίνεται. Με τα μυαλά που είχαμε πχ το 2015 Πρίγιοβιτς δεν αγοράζαμε. Ούτε καν το καλοκαίρι του 2016, όπως ανοικτά είπε ο Ίβιτς. Δηλαδή ψέμματα είπε? Εμείς στο φόρουμ δε γράφαμε ότι η ομάδα θέλει φορ? Με κανονικό φορ, ούτε καν Πρίγιοβιτς τον Άγιαξ τον είχαμε περάσει. Κόστα, Μπερμπάτοφ, Μαντούρο, Μάρτενς όμως με το τσουβάλι ήρθαν. Πραγματικά κάποια πράγματα αγγίζουν το όριο του mental retardation. Αν ένας διοικιτικό στέλεχος δεν γνωρίζει την έννοια του TCO, τα λόγια είναι περιττά. Μην το πάρετε στραβά οι γνωστοί κράχτες, μεγαλύτερη ευλογία απο το να έχεις πρόεδρο που να ρίχνει κάθε χρόνο από την τσέπη του 15+ εκατομύρια δεν υπάρχει. Την επόμενη σεζόν με τον ίδιο προπονητή, το πρωτάθλημα στο χορτάρι δε χάνεται. Η κριτική γίνεται για να πάμε καλύτερα. Προσωπικά πιστεύω ότι τα 30εκ μπάτζετ μας επιτρέπουν να είμαστε όχι απλά πρωταθλητές, αλλά να έχουμε μεγάλες πορειες στην Ευρώπη, και άνετα πρωταθλήματα. Το μέταλλο του ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλο και ακόμη δεν το έχουμε δει. Άλλο να είσαι φλωροΑγιαξ και άλλο ΠΑΟΚ. Όταν θα γίνει η ομάδα που ονειρεύομαι, θα λυώνουμε και κλαμπ τέτοιου επιπέδου, άσχετα αν αυτοί έχουν ταλέντα και αρκετό μπάτζετ.

Το σημείο που λέει ότι το καλοκαίρι ψάχνανε να δώσουν 1,5εκ τον Γκάρυ, εξηγεί γιατί βάλαμε κορδέλα στον Τσίμιροτ το γενάρη για 3εκ. Θα χρειαστεί ακόμη λίγος χρόνος για να μάθουμε να εκτιμούμε το υλικό μας και την αξία της ποδοσφαιρικής χημείας. Ας ελπίσω τουλάχιστον αυτό το καλοκαίρι να κρατήσουμε τον Πέλκα, τον Πρίγιο μόνο στη ρήτρα και εφόσον θέλει να φύγει. 5-6εκ είναι πολύ λίγα για παίκτη που έβαλε τόσα γκολ με τέτοιο μπόι.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Φίλε vs , θεωρώ τεράστιο λάθος να εξομοιώνει τ δική του περίπτωση με την κλεψιά Γκαρσια. Όταν όλος ο οργανισμός της ομάδας λέει το αντίθετο!
Αυτό είναι το κύριο σημείο της συνέντευξης Ιβιτς!

Τώρα για τα άλλα δεν μ απασχολούν κ ιδιαίτερα . Τα αρνητικά Σαββίδη τα ξέρουμε και τα έχουμε αναλύσει πολλές φορές. Αλλά να λέει ότι υπήρχε και εσωτερικό πρόβλημα της ομάδας λόγω Σαββίδη? Και πως συνδυάζεις αυτές τις δηλώσεις με του Αναστασιαδη, όταν πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις? Τεσπα , ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.
Κατά την γνωμη μου ο Ιβιτς πρέπει πρώτα να μας εξηγήσει γιατί η ομάδα κατέρρευσε πέρσι μετά το κύπελλο και πως έχασε τα προκριματικά Τσ. Λ από τα τρίτα του βαζελου μέσα στην Τούμπα.Κι άλλα θα ήθελα να εξηγήσει ο ιβιτς αλλά τώρα πια δεν έχουν και πολύ σημασία.

ΥΓ. Ξανά σορυ για τα οφ τοπικ. Σταματώ εδώ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Να το κλεισουμε εδω το θεμα.
Για μεταγραφες ειναι εδω.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ε τον Ίβιτς . Περίμενε τουλαχιστον αλλά 3-4 χρόνια να τον μνημονεύουμε αλλά μας προέκυψε καλύτερος ο Λουτσεσκου και το πήρε κάπως βαριά μάλλον .

Όλες οι νέες διοικήσεις κάνουν λάθη και τρώνε σφαλιάρες . Το θέμα είναι να μαθαίνουν από τα λάθη τους . Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει πάντα να παίρνουμε ως δεδομένα αυτά που λέει ένας πρώην προπονητής και να ασκείτε κριτική στον ΠΑΟΚ. Είχαμε τον Άγγελο μας προέκυψε και Ίβιτς τώρα .
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ειπαμε να το κλεισουμε εδω.
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

[youtube]YWUxqXRv_3A[/youtube]

Ευχαριστούμε την Ντιναμό που μας άνοιξε τα μάτια χαΧΑΧΑ λέει δεν θέλει τον Λέοβατς για να πάρει αυτόν. 2εκ ευρω αξια τρανσερ. Κατι παραπάνω θα ξέρουν για την Κροατική αγορά. Να δείτε που αύριο θα μπει ο ΠΑΟΚ σφίνα για τον παίκτη έτσι θα τους αναγκάσουμε να πάρουν Λέοβατς και εμείς το Κροατάκι επιθετικό αριστερό μπακ που χρειαζόμαστε .
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καλά αν δεν τον πουλήσουμε ας τον κρατήσουμε για αναπληρωματικό φετος κ ας ερθει ο γιαννουλης του χρονου

Βεβαια μπορει ν ναι κινηση τακτικής τηα ντιναμο

Παντως εχουν π νεα ομαδα οποτε ελπίζω να πανε σε έμπειρο (λεοβατς)
Αν κ λεφτα πηρεν μπόλικα απο στουτγκαρδη κ μια ακομα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

apple64 έγραψε:Joshua έχεις υπάρξει ποτέ μέλος μίας ομάδας; Ήσουν ποτέ αθλητής;
Δεν καταλαβαινω που αποσκοπει η ερωτηση αλλα ναι ημουν αθλητης του μπασκετ για αρκετα χρονια.
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

joshua έγραψε:
apple64 έγραψε:Joshua έχεις υπάρξει ποτέ μέλος μίας ομάδας; Ήσουν ποτέ αθλητής;
Δεν καταλαβαινω που αποσκοπει η ερωτηση αλλα ναι ημουν αθλητης του μπασκετ για αρκετα χρονια.
Άσχετο, έπαιζα και εγώ μπασκετ χρόνια στα 15 μου σε ένα καμπ στις Σέρρες οταβ η ομάδα μου ήταν οι Ικαροι σερρών με είδε ο Ιωαννίδη και μου είπε να πάω στον ρούλη εσώκλειστος. Ο Πατέρας μου : '' Ρουλης θα γίνεις ρε? Να σε ήθελε κανένας ΠΑΟΚ πάει στο Διάολο! Από το Μπάσκετ κανείς δεν Βγάζει λεφτά . Κάτσε διάβασε....'' . Τεσπα παρατάω το μπάσκετ για 2 χρόνια και στα 17 υπογράφω κρυφά επαγγελματικό συμβόλαιο στους Ικάρους Σερρών Β εθνική στα 17 μου χρονιά παννεληνίων. Πρόλαβα να παίξω μισό χρόνο αφού όταν το έμαθε ο Πατέρας μου ήρθε και μεπήρε από την προπόνηση σηκωτό!!! Καλό μου έκανε δεν λέω... Εξάλου μετά τα 18 έκανα ότι ήθελα αλλά πήρα τον δρόμο τον κακό με κάπνισμα ποτά καφέδες και γκόμενες... Αλλά πάντα περνάει από το μυαλό μου αν συνέχιζα μέχρι που θα έφτανα!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω καλυτερα να μην πω που επαιζα... :twisted:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”