Răzvan Lucescu
- Chuck Norris
- buffalobill4
Re: Răzvan Lucescu
Fixednavigator11 έγραψε:Ξέεεερει αυτός! Άσε τους πολλούς να τρώνε τις σάρκες τους με συστήματα, σχηματιζμούς, φορμέισια, αλλαγές, φοβίες κλπ. Έχει πάρει το μαρκαδρονάκι και τραβάει ... χ. Ελπίζω μόνο σε παίχτες αντιπάλων. Όχι και σε γήπεδα. Λχ Νέα Σμύρνη, Ξάνθη και πάει λέγοντας.kataramenos5 έγραψε:Παει κι ο Γιοχανσον.Εχω αρχισει και σε φοβαμαι.
![]()
- navigator11
Το ... καδρόνι κοντοζυγώνει όμως και για αυτόν. Ώρα για διπλό! Δεν αναφέρομαι στην προσεχή Δευτέρα, ασφαλώς!

- buffalobill4
Η φαση νομιζω εχει ως εξης: οι λουτσεσκολατρες με τα καδρονια και οι λουτσεσκομαχοι με τα μαδερια
- White Ranger
Μάστορα Razvan Δευτέρα περιμένω όχι μόνο νίκη(αυτό εννοείται) περιμένω να δω με τους παίχτες που έχουμε και μπάλα έχουμε το 8πλάσιο budget από αυτούς (και επειδή με τις μ*λ*ις που ακούω από ράδια και έξω απ άσχετους (τάχα παίζει την καλύτερη μπάλα(μην ακούω αηδείες) από τύχη είναι εκει που είναι και δεν θα΄ναι για πολύ εμεις θα είμαστε 1η.
Τέλος πάντων δεν υπάρχει δικαιολογία Lucescu άλλη σε τίποτα.
Τέλος πάντων δεν υπάρχει δικαιολογία Lucescu άλλη σε τίποτα.
"Ο Μάριν Λέοβατς πονάει στο γόνατο κι αυτό κάνει πιο έντονη τη σκέψη που υπάρχει για καθιέρωση του Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας." Η φάση είναι να τραβάμε τα μαλλιά μας...
- navigator11
Λουτσεσκομάχος, μπαφαλο, επί της ουσίας δε νομίζω να υπάρχει. Απλά, προσωπικά μιλώντας, δεν έχω διάθεση να δω μια ακόμα αλλαγή μετά από ο,τι προηγήθηκε φέτος. Μπορεί να είμαι λάθος. Δεν ξέρω. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Οι συνθήκες ως τώρα έχουν βοηθήσει να μην βρεθούμε βαθμολογικά σε ακόμα χειρότερη θέση, από πλευράς ψυχολογικής κυρίως πίεσης. Χάσαμε, στο πλαίσιο ενός θεωρητικά ευκολότερου σε σχέση με τους άλλους προγράμματος, βαθμούς. Αρκετούς. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για στραβοτιμονιές. Ελπίζω να το έχουν καταλάβει επιτέλους ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Με πρώτον τον προπονητή. Όχι μόνο αυτόν όμως.
Aν ισχυει ειναι λογικη κινηση. Γιατι να μην αχρηστεψεις οτι καλυτερο εχεις στην επιθεση αλλωστε;lazar4 έγραψε:"Ο Μάριν Λέοβατς πονάει στο γόνατο κι αυτό κάνει πιο έντονη τη σκέψη που υπάρχει για καθιέρωση του Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας." Η φάση είναι να τραβάμε τα μαλλιά μας...
- ΑποστόληςΑ
Μια χαρά θα ήταν αν έπαιζε full back. Αλλά δεν νομίζω να το αλλάξει το σύστημα ο Ρουμάνος.
-
Dimg4
Ετσι. Και γιατι να μην γ@μησεις ψυχολογικα τον Δεληγιαννιδη που ειναι η θεση του? (εκτος κι αν ειναι τραυματιας)DimitrisS έγραψε:Aν ισχυει ειναι λογικη κινηση. Γιατι να μην αχρηστεψεις οτι καλυτερο εχεις στην επιθεση αλλωστε;lazar4 έγραψε:"Ο Μάριν Λέοβατς πονάει στο γόνατο κι αυτό κάνει πιο έντονη τη σκέψη που υπάρχει για καθιέρωση του Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας." Η φάση είναι να τραβάμε τα μαλλιά μας...
-
Dimg4
Μεσα στην κουλα ειδες καναν αλλον να απειλει?adamroxas έγραψε:Ο φετινος Βιειρινια ειναι οτι καλυτερο εχουμε στην επιθεση; Ωχ...
- White Ranger
Dimg4 έγραψε:Μεσα στην κουλα ειδες καναν αλλον να απειλει?adamroxas έγραψε:Ο φετινος Βιειρινια ειναι οτι καλυτερο εχουμε στην επιθεση; Ωχ...
Εγώ πάντως δεν είδα χα-χα-χα!
-
john4serres