Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
- thanos-xanthi
- Sick Bastard
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Πήγες στα αποδυτήρια να κάνεις τι;
Ότι έκανες και στο ημιχρονο του τελικού στο κύπελο; Ελπίζω όχι.
Ότι έκανες και στο ημιχρονο του τελικού στο κύπελο; Ελπίζω όχι.
- painkiller4
pilotos έγραψε:Θα τους πάρει να πάνε για κυνήγι με την μπλούζα που φορά
SM-G935F
john4serres έγραψε:Στα αποδυτηρια ο Ιβάν.
Αντε να δουμε.
Τι να δουμε;
Πάλι πουτανα θα γίνουμε.
Θα έρθει η μέρα που τα εξιλαστήρια θύματα θα τελειώσουν και τα δάχτυλα θα δείχνουν εσένα.
Μπορεί οι ιθαγενείς να μαγεύονται από τρικ και τα τεχνάσματα, τα επικοινωνιακά τερτίπια και τις φανφάρες αλλά δε θα μαγεύονται για πάντα και μάλιστα με τα ίδια κόλπα.
Μπορεί οι ιθαγενείς να μαγεύονται από τρικ και τα τεχνάσματα, τα επικοινωνιακά τερτίπια και τις φανφάρες αλλά δε θα μαγεύονται για πάντα και μάλιστα με τα ίδια κόλπα.
- kazampoukou
Τώρα χέστηκαν πάνω τους μερικοί μερικοί.
Ειδικά αυτοί που εδώ και χρόνια αυτά μπορούν, αυτά κάνουν. Τα παιδιά δεν μπορούν περισσότερο.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειδικά αυτοί που εδώ και χρόνια αυτά μπορούν, αυτά κάνουν. Τα παιδιά δεν μπορούν περισσότερο.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνώ 100% μαζί σου Mingus.Mīngus έγραψε:Θα έρθει η μέρα που τα εξιλαστήρια θύματα θα τελειώσουν και τα δάχτυλα θα δείχνουν εσένα.
Είμαι από αυτούς που εξαρχής υποστηρίζουν τον Ιβάν, τον "bizim" Γιάννη. Σε θεωρώ ακομα, πρότυπο των επιχειρηματιών που πρέπει να προσελκύει η Ελλάδα για επενδύσεις.
Από εκεί και πέρα
- 4 χρόνια τώρα δεν έκανες ούτε ΜΙΑ μεταγραφή ονόματος (τροποποίηση: κάνω κωλοτούμπα, ξέχασα τον Μπερμπάτοβ. Άρα έκανες ΜΙΑ "αεροδρομίου"
- δήλωσες ότι θες "ΠΑΟΚ αυταρκη αυτοσυντηρούμενο" που στο εξής και με βάση τις κινήσεις σας και τις Γκοντσάροβες σας θα ερμηνεύω ως "φράγκο στο ποδόσφαιρο θα βάζω τόσο ώστε να μην στοχοποιούμαι από οποιονδήποτε"
- 4 χρονια τώρα έχει βουΐξει ο τόπος με τις ελλείψεις της ομάδας και βλέπουμε ένα συνεχόμενο ράβε-ξήλωνε με παίκτες που πιάνουν 3 στους 10 και από αυτούς ζήτημα αν κρατάμε τον 1 την επόμενη χρονιά. Βλέπουμε έναν ΚΛΑΟΥΣ να τον σπρώχνετε με μανία στην καταστροφη του ΄χωρίς να ενισχύετε την επιθετική γραμμή ουσιαστικά (πλην Περπάτοφ), κάτι που θα τον εξέθετε και λιγότερο
- Πλην του συνταξιούχου Στέφενς, βλεπουμε οικονομικότατες επιλογές και ρίσκα στην επιλογή προπονητών. Δε φταίει ο Ίβιτς που δεν ήτανε ποτέ βοηθός Α' προπονητή σε Α' ομάδα ούτε ήταν ως ποδοσφαιριστής ο Ζινταν για να έχει άπειρη πίστωση χρόνου. Δε φταίει ο Τουντορ που ήταν 2 χρόνια στη Χάιντουκ ή ο Άγγελος δρ Τζέκυλ και μρ Χάιντ.
- Από το 'πάνω ράφι", βλέπουμε ίδιου περίπου τύπου επιλογές: Στοχ-Λούκας-Ροντρίγκες-Μακ, Νέτσιντ-Τιάμ και στη χάση και στη φέξη Νάτχο, Νομπόα. ΘΕΛΩ επιτέλους να μάθω ΓΙΑΤΙ η ομάδα δεν έχει κάνει υπέρβαση για να ΚΡΑΤΗΣΕΙ τους καλύτερους της παίκτες
- Και πέρα από τα αγωνιστικά, έχουμε τα γήπεδα, τις "συμμαχίες" με γνωστούς λιμοκοντόρους, τους Ροναλντίνιους και τις "κούπες" που (θα) κοσμούσαν.
Αυτά, μπορεί να τα λέω τώρα νευριασμένος αλλά πιστεύω ότι ΔΕΝ είμαι ο μόνος που τα σκέφτομαι
Τέλος, δε δέχομαι ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ την καραμέλα ότι έχει "λάθος ανθρωπους να τον πληροφορούν"
Αφού έχει 150 εκ. για προπονητικά, 40 εκ. για γήπεδα, 60 εκ για κανάλια, ας έσπρωχνε 50 εκ. για να φτιάξει ομάδα επιπέδου που θα σήκωνε την φανέλα.
Ντροπιαστικός αποκλεισμός μέσα στην έδρα.
Και λυπάμαι γιατί και η σημερινή εμφάνιση με έκανε να σκέφτομαι:
Φαντάζεστε να περνούσαμε Τσ Λ και αντί για Καραμπάχ να είχαμε Μπαρτσελόνα σήμερα;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος capern την Παρ 04 Νοέμ 2016, 10:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sick Bastard
Αν και δεν συμφωνώ σε όλα κι εγώ τα σκέφτομαι αυτά.
Βασικά εκεί που συμφωνώ 100% είναι αυτό που λέει ο Migus στην αρχή.
Συμφωνώ 100% σε αυτά, πάντως:
Βασικά εκεί που συμφωνώ 100% είναι αυτό που λέει ο Migus στην αρχή.
Συμφωνώ 100% σε αυτά, πάντως:
Ούτε θέλω να το σκεφτόμαι.capern έγραψε: Τέλος, δε δέχομαι ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ την καραμέλα ότι έχει "λάθος ανθρωπους να τον πληροφορούν"
Ντροπιαστικός αποκλεισμός μέσα στην έδρα.
Και λυπάμαι γιατί και η σημερινή εμφάνιση με έκανε να σκέφτομαι:
Φαντάζεστε να περνούσαμε Τσ Λ και αντί για Καραμπάχ να είχαμε Μπαρτσελόνα σήμερα;;
Εγω εχω μια αλλη αποψη.
Ιβαν πουλα τους Τζιωλη,Κατσε,Σκονδρα,Κοροβεση,Αντωνης,Σαμπο,Τζαιρο,Πελκα,Κιτσιου,Μυστακιδη,Κλαους,Μαλεζα,Χατζηισαια,
Περειρα,Βαρελα,Τσιμιροτ,Μπισεσβαρ,Μρικιτς,Βελλιδη και
φερε πισω Κωσταντινιδη κ Μελλισα,
και αγορασε τους
Κ.Παπαδοπουλο,Τσουκαλα,Τατο,Μανουσο,και ένα εξτρεμ,και βαλε 15+ χαρτια στη τσεπη.Ασε τον Ιβιτς να δουλεψη,και τελος σεζον θα εχεις μια καλη ομαδα,με πολους ελληνες,που με 2-3 προσθηκες θα είναι κομπλε.Και με χαμηλα κατά βαση συμβολαια,αλλα και μπατζετ.
Ιβαν πουλα τους Τζιωλη,Κατσε,Σκονδρα,Κοροβεση,Αντωνης,Σαμπο,Τζαιρο,Πελκα,Κιτσιου,Μυστακιδη,Κλαους,Μαλεζα,Χατζηισαια,
Περειρα,Βαρελα,Τσιμιροτ,Μπισεσβαρ,Μρικιτς,Βελλιδη και
φερε πισω Κωσταντινιδη κ Μελλισα,
και αγορασε τους
Κ.Παπαδοπουλο,Τσουκαλα,Τατο,Μανουσο,και ένα εξτρεμ,και βαλε 15+ χαρτια στη τσεπη.Ασε τον Ιβιτς να δουλεψη,και τελος σεζον θα εχεις μια καλη ομαδα,με πολους ελληνες,που με 2-3 προσθηκες θα είναι κομπλε.Και με χαμηλα κατά βαση συμβολαια,αλλα και μπατζετ.
-
Suleymanoglu
Κοίτα, εγώ τον καταλαβαίνω και τον στηρίζω στην απόφασή του ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΝΔΥΕΙ πλέον σε έμψυχο δυναμικό για να ανταγωνιστεί σε ένα ΣΤΗΜΕΝΟ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ, ΓΕΛΟΙΟ Πρωτάθλημα. Έφερε καλούς παίκτες τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο η τραγική οπαδική ποιότητα (και ποσότητα), που πέφτει ηθελημένα θύμα των Ερτζιανών Ρ@υφιάνων, δεν μπόρεσε να εκτιμήσει τους παίκτες και τους παράγοντες(π.χ. Στέφενς) που ήρθαν στον Βούρκο.
Απλά ο Μεγαλομέτοχος - Πρόεδρος πρέπει να αφήσει τους θεατρινισμούς και τα ντού στα αποδυτήρια γιατί είναι γελοία για εναν επιχειρηματία του μεγέθους του, που υποστηρίζει οτι είναι διαφορετικός απο τους άλλους. Φέτος έβγαλε 10 εκατομμύρια απο τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ και ξόδεψε 1. Αν θέλει καλύτερα αποτελέσματα ας έφερνε τουλάχιστον έναν αξιοπρεπή Επιθετικό. Ανταυτού, μόλις έμαθαν τον μισθό του Ματέους, άρχισαν την προπαγάνδα οτι είναι μεγάλος, το μπάτζετ, το μάτζετ, θα βρείς καλύτερον, μην κόψεις το μελλον των ακαδημιών, έχει καλύτερους και ΠΑΠ@ΡΙΑ.
Φάει λοιπόν τώρα Τιάμ και μη μίλας. Αλλά μη διαμαρτύρεσαι γιατί ο Κλάους, ο Περέιρα και ο Τιάμ δεν είναι Ματέους. Και κυρίως μην βρίζεις και παριστάνεις τον Κουραδόμ@γκα των αποδυτηρίων στους παίκτες. Είσαι τόσο εξοργισμένος? Φέρε καλύτερους. Δεν θέλεις καλύτερους, γιατί πιστεύεις οτι δεν αξίζει? Εγώ σε καταλαβαίνω και σε στηρίζω, αλλά κάνε την πάπια.
Απλά ο Μεγαλομέτοχος - Πρόεδρος πρέπει να αφήσει τους θεατρινισμούς και τα ντού στα αποδυτήρια γιατί είναι γελοία για εναν επιχειρηματία του μεγέθους του, που υποστηρίζει οτι είναι διαφορετικός απο τους άλλους. Φέτος έβγαλε 10 εκατομμύρια απο τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ και ξόδεψε 1. Αν θέλει καλύτερα αποτελέσματα ας έφερνε τουλάχιστον έναν αξιοπρεπή Επιθετικό. Ανταυτού, μόλις έμαθαν τον μισθό του Ματέους, άρχισαν την προπαγάνδα οτι είναι μεγάλος, το μπάτζετ, το μάτζετ, θα βρείς καλύτερον, μην κόψεις το μελλον των ακαδημιών, έχει καλύτερους και ΠΑΠ@ΡΙΑ.
Φάει λοιπόν τώρα Τιάμ και μη μίλας. Αλλά μη διαμαρτύρεσαι γιατί ο Κλάους, ο Περέιρα και ο Τιάμ δεν είναι Ματέους. Και κυρίως μην βρίζεις και παριστάνεις τον Κουραδόμ@γκα των αποδυτηρίων στους παίκτες. Είσαι τόσο εξοργισμένος? Φέρε καλύτερους. Δεν θέλεις καλύτερους, γιατί πιστεύεις οτι δεν αξίζει? Εγώ σε καταλαβαίνω και σε στηρίζω, αλλά κάνε την πάπια.