9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
ΠΑΟΚτσακι μου μειωση εσυ δεν θα δεχτεις; Αλλα οχι... Εδω αρνηθηκες 1.5 εκ. ευρω απο τον βαζελο...

ετσι να τα λεμε ολα...γιατι δεν ακουγεται τιποτα για τον συγκεκριμενο??? 800000+νεα εφορια επρεπε εδω και καιρο να ακουσουμε τις εξελιξεις...
Αποδέχθηκε μείωση αποδοχών ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης PDF Εκτύπωση E-mail
ΠΑΟΚ εχτρα
Παρασκευή, 08 Ιούλιος 2011 21:23
Η προδιαγραφόμενη μείωση εσόδων ( η NOVA ήδη ανακοίνωσε μείωση τηλεοπτικού συμβολαίου, ενώ ο ΟΠΑΠ απειλεί να κλείσει εντελώς τις κάνουλες ) αναγκάζει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε μείωση συμβολαίων προκειμένου να αντεπεξέλθει στις οικονομικές τις υποχρεώσεις.
Ο Βίκτορ Βιτόλο δεν ήταν ο μόνος παίκτης που δέχθηκε τέτοια πρόταση. Ανάλογη πρόταση δέχθηκε τις τελευταίες ημέρες και συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία από τον Παντελή Κωνσταντινίδη ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρότεινε στον διεθνή επιθετικό μείωση αποδοχών εξηγώντας τους λόγους που υποχρεούται να το κάνει. Ο Σαλπιγγίδης ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας θα προχωρήσουν σε ουσιαστικές συζητήσεις για να καθοριστεί και να οριστικοποιηθεί η μείωση.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επαναπροσδιορισμός του μπάτζετ ( που θα είναι σαφώς μικρότερο σε σχέση με την περσινή περίοδο σύμφωνα με την διαμορφωθείσα κατάσταση ) της ομάδας αναγκάζει την διοίκηση να δώσει εντολή στον Παντελή Κωνσταντινίδη προκειμένου να καταθέσει προτάσεις για μείωση αποδοχών και σε άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
ΠΑΟΚ εχτρα
Παρασκευή, 08 Ιούλιος 2011 21:23
Η προδιαγραφόμενη μείωση εσόδων ( η NOVA ήδη ανακοίνωσε μείωση τηλεοπτικού συμβολαίου, ενώ ο ΟΠΑΠ απειλεί να κλείσει εντελώς τις κάνουλες ) αναγκάζει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε μείωση συμβολαίων προκειμένου να αντεπεξέλθει στις οικονομικές τις υποχρεώσεις.
Ο Βίκτορ Βιτόλο δεν ήταν ο μόνος παίκτης που δέχθηκε τέτοια πρόταση. Ανάλογη πρόταση δέχθηκε τις τελευταίες ημέρες και συγκεκριμένα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία από τον Παντελή Κωνσταντινίδη ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρότεινε στον διεθνή επιθετικό μείωση αποδοχών εξηγώντας τους λόγους που υποχρεούται να το κάνει. Ο Σαλπιγγίδης ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας θα προχωρήσουν σε ουσιαστικές συζητήσεις για να καθοριστεί και να οριστικοποιηθεί η μείωση.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επαναπροσδιορισμός του μπάτζετ ( που θα είναι σαφώς μικρότερο σε σχέση με την περσινή περίοδο σύμφωνα με την διαμορφωθείσα κατάσταση ) της ομάδας αναγκάζει την διοίκηση να δώσει εντολή στον Παντελή Κωνσταντινίδη προκειμένου να καταθέσει προτάσεις για μείωση αποδοχών και σε άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
darklord έγραψε:ΠΑΟΚτσακι μου μειωση εσυ δεν θα δεχτεις; Αλλα οχι... Εδω αρνηθηκες 1.5 εκ. ευρω απο τον βαζελο...![]()
![]()
Ο τελευταίος που φταίει για όλα αυτά είναι ο Σ'αλπι.Εκεί στη διοίκηση να την ψαχουλευτούν...

novito εχουμε κεφακια ετσι?
Δεν ανοιγεις εκεινο το κλειδωμενο να δεις τι κεφακια εχω εγω?
Δεν ανοιγεις εκεινο το κλειδωμενο να δεις τι κεφακια εχω εγω?
-
black death
Αν δεχτεί μείωση είναι ΠΑΟΚτσάκι ή στυγνός επαγγελματίας;
Η πλάκα είναι ότι όλοι εσείς που τον κράζετε και προδότη τον ανεβάζετε, επαγγελματία τον κατεβάζετε, τώρα θα πείτε ότι έκανε το αυτονόητο και το καθήκον του. Για γέλια πραγματικά.
Η εμπάθεια σας έχει θολώσει το μυαλό.
Η πλάκα είναι ότι όλοι εσείς που τον κράζετε και προδότη τον ανεβάζετε, επαγγελματία τον κατεβάζετε, τώρα θα πείτε ότι έκανε το αυτονόητο και το καθήκον του. Για γέλια πραγματικά.
Το αντιθετο. Παρακαλουσαμε να υπαρξει αναλογη περιπτωση Βιτολο και ακομα μια περηφανη πωληση.... 
-
black death
Οχι ακομα. Και ισως και ποτε.... Απλα ελεω Βιτολο πρεπει κατι να γραφτει...
δηλαδη περιμενατε να πει οχι????
ειναι μικρος για να κοψει την μπαλα απο τωρα..........
ειναι μικρος για να κοψει την μπαλα απο τωρα..........
-
black death
Γιατί να κόψει τη μπάλα; Θα τον αφήσουμε ελεύθερο να πάει Γερμανία να παίρνει περισσότερα.