Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Bono

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από Bono »

Τι να πω navi...
Εχω και γω τις ανθρώπινες αδυναμίες μου :lol: :lol:
Αν εσένα δε σε πιάνει μια νευρική κρίση όταν βλέπεις το γείτονα να έχει μόλις αγοράσει την Πόρσε ενώ εσύ είσαι με το Φιατάκι,μήπως πρέπει να πας να το κοιτάξεις λίγο?? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Καλα καθιστε να δουμε ποιους απο ολους αυτους θα παρουν και μετα μιλαμε...
Η παροιμια λεει:"Οπου λαλουν πολλοι κοκοροι,αργει να ξημερωσει..."
Και να το παρουμε και αλλιως...Ο γαυρος εχει μεινει με το μισο απο το περσινο του ροστερ.Σημερα παιζει για ευρωπη και εχει στη διαθεση του απο μεταγραφες μου φαινεται ενα παιχτη.Αμα γινοτανε στον ΠΑΟΚ αυτο ποσο καιρο θα κραζαμε????
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

υπαρχει πιθανως και η περιπτωση να μην ..... "επιτρεπεται" σε καποιον επενδυτη να συνεισφερει!μην το αποκλειετε και αυτο το ενδεχομενο,ετσι??δια πλαγιων παντα μεθοδων εννοω .......

δημητρη,ετσι και καταφερουμε να μπουμε ομιλους τσου-λου με τιμονιερηδες ζαγορ και ζηση πιστευω οτι θα μπορεσουμε να πορευθουμε χαλαρα για καμμια 5ετια ακομα τουλαχιστον σε υψηλο επιπεδο!στην οποια δεν ξερεις τι μπορει να προκυψει ..........

τι να κανω ρε μπονο?φιατακι με παιρνει,φιατακι θα'χω!

ΟΧΗΜΑΤΟΔΑΝΕΙΟ παντως δε θα παρω!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Λογικη η μελαγχολια οταν ακουμε τετοια ποσα και τετοια ονοματα στους αλλους αλλα αυτα τα ξεραμε οτι θα συμβουν.....εμεις πρεπει να μαστε προσηλομενοι στο πλανο.....αν κατι εχουν να ζηλεψουν οι αλλοι ειναι η συσπειρωση που εχουμε....αυτο δεν πρεπει να χασουμε -λεφτα ξεραμε οτι δεν υπαρχουν.......μετεγγραφη ουσιας σαν σαλπι δεν εχω δει μεχρι τωρα.........παντως και ουτε πιστευω θα δω......
giapas

Δημοσίευση από giapas »

MANIAKOS έγραψε:Λογικη η μελαγχολια οταν ακουμε τετοια ποσα και τετοια ονοματα στους αλλους αλλα αυτα τα ξεραμε οτι θα συμβουν.....εμεις πρεπει να μαστε προσηλομενοι στο πλανο.....αν κατι εχουν να ζηλεψουν οι αλλοι ειναι η συσπειρωση που εχουμε....αυτο δεν πρεπει να χασουμε -λεφτα ξεραμε οτι δεν υπαρχουν.......μετεγγραφη ουσιας σαν σαλπι δεν εχω δει μεχρι τωρα.........παντως και ουτε πιστευω θα δω......

Κάτσε , ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?

Ότι οι αλλοι δεν έχουν κάνει μεταγραφή ουσίας ισάξια του Σάλπι?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

ναι...βαση ηλικιας προσφορας που πιστευω θα χει
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ο Roten συμπάικτης του Ζίκου στη Μονακό δεν ήταν;
Ξέρει κανείς ποιον μάνατζερ έχει και μας ζαλίζουν τα γαλλικά (;) μμε για αυτόν;
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Δυστυχώς φίλε μου ο Γκοβού και ο Ρόμενταλ πιστεύω οτι θα έχουν την ίδια τουλάχιστον προσφορά, ειδικά ο Γάλλος και αναλογικά πάντα.

Για εμένα δεν είναι το θέμα ούτε ο Γκοβού, ούτε ο Κοκού, ούτε ο Μου-Μου, για εμένα το θέμα είναι οτι εσένα αν δεν σου βγουν τα ρίσκα σου τα αγωνιστικά, την πάτησες, αυτωνώνε αν δεν τους βγουν 1-2 παικτάκια, θα τη βγάλουν λάδι γιατι θα καθαρίσουν αλλιώς. Δεν είναι δηλαδή μόνο να καταφέρεις να τους χτυπήσεις αγωνιστικά, αλλά να τους υπερκεράσεις τόσο ώστε να έχεις καβάντζα να αντέξεις τις πουστιές τους.

αυτο που με προβληματίζει είναι οτι κάποια στιγμή αυτοί θα κάνουν και ομάδα εκτός από σύνολο προσώπων, εμείς όμως θα πλησιάσουμε ποτέ το οπλοστάσιό τους? Θα το κάνουν σαν το μπάσκετ να δείτε, θα είναι απλά μία προσωπική κοντρίτσα εφοπλιστών και Κροίσων το θέμα, εμείς θα σκοτωνόμαστε και αυτοί θα παίρνουν τηλέφωνα ο ένας τον άλλον και θα κάνουν καζούρα επειδή τσίμπησαν τον έναν ή τον άλλον παίκτη με κανα μύριο παραπάνω.

Δυστυχώς, επειδή το ποδόσφαιρο δεν αποδίδει ως επένδυση, μόνο κάποιος που θα θέλει να κάνει την κ**λα του θα βάλει τόσα λεφτά χωρίς να περιμένει να τα πάρει πίσω, και αυτός που θα έρθει για την κ**λα του, θα βλέπει την ομάδα σαν παιχνιδι, κάτι που εμάς δεν μας κάνει.

Δηλαδή δεν θέλουμε απλά επενδυτή, θέλουμε επενδυτή που μας δει επιχειρηματικά και σοβαρά και όχι εγωιστικά. Υπάρχει τέτοιος? Δεν νομίζω...

Οπότε μόνοι μας, λίγο λίγο και ό,τι βγει.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

MANIAKOS έγραψε:ναι...βαση ηλικιας προσφορας που πιστευω θα χει
Ειναι ψιλοάδικο να βλέπουμε τα παιδία μας και να λέμε ότι είναι ομορφότερα όλων!!!
Ακόμα κ να νομίζουμε ότι έτσι είναι ...

Σοβαρά τώρα , οποιαδήποτε μεταγραφή δε μπορεί να κριθεί με βάση την απόδοση που ΘΑ έχει ο παίκτης. Δε μπορεί να το ξέρεις αυτό από πριν!! Ο Σάλπι μπορεί να κουμπώσει ιδανικά στην ομάδα κ η προσφορά του να είναι πολλαπλάσια

Αλλά το ότι οι άλλοι έχουν φέρει παικταράδες δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Άλλο θέμα αν πιάσουν κ αν παίξουν. Αλλο αυτό
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Γκοβου και ρομενταλ θα τους δουμε μπανε..ελπιζω και πιστευω να μη βγουν οσο υπαναπτυκτο να ναι το πρωταθλημα μας...για τα αλλα συμφωνω μοιαζει με την τωρινη κατασταη στο μπασκετ..παερνουσαμε το γαβρο εκαναν χαζες μετεγγραφες και ομως ξαναβαζαν ενα καρο λεφτα..εμεις δεν εχουμε δικαιωμα στο λαθος και ελπιζουμε στα λαθη των αντιπαλων μας.....δυστυχως......

giapas ναι εννοειται π.χ μπορει να τραυματιστει ο σαλπι και να μην παιξει απλα με την εικονα που εχω για τους παικτες αυτο πιστευω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Πέμ 15 Ιούλ 2010, 11:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εγω πιστευω και οι 2 θα βγουν παλτουδιες...ιδιως για γκοβου ρε αδερφια επειδη παρακολουθω γαλλια τα τελευταια χρονια δεν υπαρχει ποδοσφαιριστης γκοβου...οποιος βλεπει γαλλια καταλαβαινει τι εννοω...,μπορει να δουμε και το σκηνικο της νεκραναστασης αλλα πολυ δυσκολα πιστευω...οπως και να εχει εμας μας ενδιαφερει η παρταρα μας και οχι οι αλλοι...και οι αλλοι μπορει να εχουν γκαφρα αλλα εμεις εχουμε ποδοσφαιρικο μυαλο οργανωση συνολο και λαο...οποτε στα αρκιντια μας...

υγ το βαζελο να τον δειτε ςσε 1-2 χρονακια που αν συνεχισει ετσι ουτε τις καλτσες των ποδοσφαιριστων δε θα μπορει να πλερωσει...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

[youtube]qrC1pnHHtiw&feature=player_embedded[/youtube]

[youtube]eFnsNi3yNzw&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Γιαυτο πηραν δανειο οι βαζελοι και γιαυτο ο γαυρος παιρνει παιχτες 33+ ελευθερους η απο ηρακλη και β γερμανιας το χρημα ρεει αφθονο.
Ο βαζελος το μονο που εκανε ηταν να αντικαταστησει τον σαλπι με εναν παιχτη δινοντας του ενα τσουβαλι λεφτα γιατι εχει τη καβατζα των ομιλων του CL και ο γαυρος γεμιζει το ροστερ του με παιχτες σαν τον μοντεστο με τον οποιο θα ριξουμε πολυ γελιο φετος σαριεγκι νο2 ειναι αυτος.

Υ.Γ για εναν παιχταρα προσπαθησε ο γαυρος τον νενε εκει επρεπε πραγματικα να τα σταξει και πηρε τα @@ μου μην τρωτε τον παπα τον γαυροβαζελοφυλαδων συνταξιουχους και καποιους μετριους περνουν με μαξ 600 χιλιαρικα το χρονο.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Πιστεύει κανείς ότι αν ο ΠΑΟΚ είχε την περασμένη χρονιά την εύνοια του βάζελου ή πολύ περισσότερο του γαύρου τα προηγούμενα χρόνια δε θα έπαιρνε τον τίτλο και μάλιστα ΑΝΕΤΑ ???? Το πρόβλημα είναι το "παρασκήνιο". Όταν ο βάζελος δαπάνησε την τελευταία διετία περίπου 135 εκ. (ο Κοντός το λέει και έκανε και πρόχειρο υπολογισμό στον "αέρα") για ένα ντάμπλ και του βγήκε η ψυχή μέχρι την 25η αγωνιστική, έχοντας και τον πιλάφιο μαζί του, ποιός "επενδυτής" θα έρθει να αναλάβει όχι τον ΠΑΟΚ, αλλά και το γαύρο ακόμα ?? Γι' αυτό μιλάμε για τους ΖΖ και τους υπερσπιζόμαστε με σθένος, γιατί είναι η μεγαλύτερη "επένδυσή" μας. Με πορδές (σε σχέση με τους άλλους) κάνουμε πρωταθλητισμό (αυτόν τέλος πάντων που κάνουμε)...Και με πορδές θέλουμε να συνεχίσουμε...Είμαστε τουλάχιστο υπερήφανοι γιατί ούτε το κράτος, ούτε τα λαμόγια οι συνέταιροί του, παρά μόνο εμείς, ο κόσμος και η διοίκηση, έχουμε κάνει αυτό το "θαύμα". Και γι' αυτό μας ζηλεύουν...δεν το λέω για πλάκα...σε όποια συζήτηση και να κάνω με οπαδούς ΠΟΚ αυτό εισπράττω...(off-topic, αλλά αφού το πιάσαμε εδώ....)
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Ο Γκοβου οντως εχει πεσει πολυ αλλα στα ελληνικα ματς πιστευω οτι θα φανει και θα βοηθησει τον Παναθηναικο....Καλη μεταγραφη αλλα μεχρι εκει.....Δε νομιζω οτι μπορει να κανει τη διαφορα σαν το Σισε η σαν τον Γκαλετι.........Οι μεταγραφες του Ολυμπιακου ειναι πολυ καλες............Μακαρι να ισχυει το σεναριο με το Ροτεν αν και το βλεπω δυσκολο με βαση τα οικονομικα μας δεδομενα............
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”