Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από obanebane »

Taseos έγραψε:90χρονια δεν ειχες σαββιδη.που να βρεις δευτερο ειδικα για ενα αθλημα κλινικα νεκρο;

Είναι αδύνατον να βρεις Σαββίδη, έναν άνθρωπο ειλικρινή να νοικοκυρεψει την ομάδα,δε θέλουμε πολλά.
Δηλαδή αυτός του Προμηθέα έχει τόσο μεγάλη οικονομική επιφάνεια;
Εγώ λέω όχι,απλά όπως φαίνεται έχει λόξα με το άθλημα,και αυτό είναι πολύ δύσκολο να το βρεις.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Οχι.απλα δε βρισκεται κανεις να πληρωσει καρτελες για μια καε σε κακη οικονομικη κατασταση.ποιος τρελος θα πλξρωσει χρεη,καρτελες παλιων κ ροστερ;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

obanebane έγραψε:
Taseos έγραψε:90χρονια δεν ειχες σαββιδη.που να βρεις δευτερο ειδικα για ενα αθλημα κλινικα νεκρο;

Είναι αδύνατον να βρεις Σαββίδη, έναν άνθρωπο ειλικρινή να νοικοκυρεψει την ομάδα,δε θέλουμε πολλά.
Δηλαδή αυτός του Προμηθέα έχει τόσο μεγάλη οικονομική επιφάνεια;
Εγώ λέω όχι,απλά όπως φαίνεται έχει λόξα με το άθλημα,και αυτό είναι πολύ δύσκολο να το βρεις.

Ναι, ο Λιόλιος του Προμηθέα έχει τα Coffee Islands που κυριαρχούν στην Ελλάδα, ενώ εκτείνονται κι εκτός! Όταν βλέπω ΠΑΟΚτσήδες να πίνουν καφέ από εκεί, βγάζω σπυριά... Εκατό χιλιάδες μαγαζιά με καφέ σε όλη τη πόλη ξέρω 'γώ...

Τον Προμηθέα πάντως τον καμαρώνω και τον ζηλεύω. Αν δεν ήμουν ΠΑΟΚ στο μπάσκετ, θα γούσταρα να είμαι Προμηθέας!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Κωνσταντίνος Πανάκας, στο Φέησμπουκ του:

ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ

Ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ διαλύεται, και δεν ανοίγει ρουθούνι.

Περιμένουν όλοι τον Ιβάν που θα έρθει τον Αύγουστο στην Ελλαδα για 3 μέρες και θα έχει να λύσει 1000 ζητήματα, μήπως και δώσει κανά φράγκο να προχωρήσει λίγο η κατάσταση.

Το μπάσκετ αφού έδιωξε από κοντά του όλο τον κόσμο, μετά άρχισε να διώχνει και τους λιγους πιστούς που του στέκονταν.

Βρήκε λοιπόν τρόπο να διώξει και τους 4-5 ανθρώπους που κατα καιρούς έβαζαν το χέρι στην τσέπη και ξεμπλόκαραν τις καταστάσεις.
Και όχι μόνο τους έδιωξαν, αλλά τους πρόσβαλλαν με το χειρότερο τρόπο.

Τους λάσπωσαν, τους έγραψαν κείμενα με δικούς τους κονδηλοφόρους σε δικά τους μέσα, τους ευτέλισαν.

Τον Αμοιριδη τον έλεγαν και διέδιδαν παντού οτι ειναι Αρειανός, ( οταν εβαζε τα 1,7 εκατομμύρια μετρητα στο ταμείο δεν ηταν όμως, ε ;; ) τον Μαλέλη ότι το παιζει ξερόλας και θέλει να κάνει κουμάντο με τα λεφτά του Κοντομηνά, τον Πολυχρονιάδη οτι τάχα θέλει τις ακαδημίες για να "βολέψει " τα παιδιά του, εμένα οτι θέλω να τους πάρω τη διοίκηση και να γινω Πρόεδρος ( σε μια ομάδα με χρέη ικανά να με στείλουν στο κάγκελο ).

Ενα παρεάκι με σαφείς τάσεις αυτοκαταστροφής διοίκησε για 8 χρόνια, έδιωξε τους πάντες, μάλωσε και απογοήτευσε ακόμη και την οικογένεια Σαββίδη που έδινε τα λεφτά σε καθημερινή βάση), δεν έβγαλε ούτε 1 παίκτη απο τις ακαδημίες για 8 ολοκληρα χρόνια, και δεν έκανε φυσικά ούτε μία αγωνιστική επιτυχία.

Πήγε το χρέος στο διπλάσιο περίπου απ' οτι το ανέλαβε, έκανε κατάσχεση διαρκείας οπαδών επειδή ξεφώνιζαν για όλα όσα έβλεπαν, σε μια απόφαση ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΟΚ, ( δεν έχει σημασία που εγώ κι ο Ντικ είμασταν αυτοί, θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε άλλος στη θέση μας ).

Και στο τέλος φτάσαμε εδω που είμαστε σήμερα. ΣΤΗ ΧΕΙΡΌΤΕΡΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

Ο κόσμος μας είναι σε μια βαθιά ύπνωση, ασχολείται μόνο με τη μπάλα, και δεν μιλάει, δεν τρέχει, δεν πιέζει, δεν ξεφωνίζει.

Καθεται και βλέπει απαθής το μοιραίο να έρχεται. Αλλες εποχές θα γινόταν εδώ της Κορέας.

Όλοι το απευχόμαστε, αλλά αν δεν βάλει ο Ιβάν τα φράγκα, τότε ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ.

Ο Ιβαν που λασπώθηκε κατάφωρα κσι φυσικά στράβωσε, όταν αθλητές και προπονητές τον ξεφωνιζαν σε αθηναϊκά μέσα οτι ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΆΖΕΙ ΛΕΦΤΑ, λες και η ομαδα ήταν δική του, και ήταν υποχρέωση του να το κάνει.

Είναι όμως και τυχεροί συνάμα, γιατί έχω ρίξει μαύρη πέτρα πίσω μου στο μπάσκετ μας, αλλιώς θα είχα πάρει το σκουπόξυλο και θα τους είχα σκουπίσει όλους μέσα αυτούς που ακόμη έχουν απομείνει στο αγωνιστικό τμήμα, και ειναι γαντζωμένοι με γάντζο στις θέσεις τους.

Είναι αυτοί που τα 3 τελευταία χρόνια έκαναν μπάτζετ κοντά στο 1 εκατομμύριο το χρόνο, και μας βύθισαν μέσα στα σκ@τ@, ενω ο σύλλογος δεν ειχε μαντήλι να κλάψει, και περίμενε τα λεφτα απο τον Ιβάν, ενω ήξεραν πολυ καλά οτι με 1 μυριο ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΠΑΤΖΕΤ 400 ΧΙΛ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ.

Ο Σύλλογος μας χρωστάει στην εφορία ρυθμίσεις που ξεκινούν ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩΤΑ, δηλαδή χρωστάει ρυθμίσεις περίπου 10 ετών .

Αυτό για αυτούς που κάποτε διέδιδαν ότι τάχα ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΆ κλπ κλπ κλπ.

Και περιμένω να δω τις αβάντες απο τους φιλους τους Αθηναίους δημοσιογράφους για τους 4 μαγικούς μπασκετάνθρωπους που έσωσαν τον ΠΑΟΚ, που έκαναν τόσο καλή δουλειά, που έκαναν ανταγωνιστική ομαδα κλπ κλπ κλπ.

Δεν μας είπαν ομως ποτέ οτι το έκαναν ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Να παρακαλάνε ολοι τους ένα πράγμα μόνο :

Να βαλει το χέρι στην τσέπη ο Ιβάν, να σώσει το μπάσκετ.

Γιατί αν δεν το κάνει, και πέσουμε στη Β' Εθνική μαύρο φιδι που τους έφαγε όλους.
Όλους όμως.

Εγω κι ο Ντικ το χρέος μας ως οπαδοί το κάναμε.
Ξεφωνίζαμε όταν έπρεπε, όταν η κατάσταση ακόμη σωνόταν.
Και μας διαπόμπευσαν γι αυτό, λε6γοντας στους συνδεσμίτες Χιλια ψέμματα, ψ6εμματα που με κάνουν να ντρέπομαι .

Τώρα που η κατάσταση ειναι ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ, να πάνε όλοι όσοι τους έκαναν αβάντα να σώσουν το σύλλογο.
Είναι υποχρέωση τους.

Εξαιρώ απο ολα τα παραπάνω τον Καραμπέρη.
Προσπάθησε να τους πείσει πολλάκις οτι κανουν λάθος, αλλα ηταν απελπιστικά μόνος.
Όλοι οι υπόλοιποι είναι συνυπεύθυνοι.
Όλοι.
Μηδενός εξαιρουμένου.

Να βάλει λοιπόν τα λεφτά όταν έρθει ο Σαββίδης.
Αυτό μόνο.

Αλλιώς, αν η ομάδα μας πέσει, ουί και αλί.

Γράφω επώνυμα και θα την πληρώσω ξανά γι αυτό που κάνω, οπως την πληρωσα και τότε.

Δεν με πειράζει όμως, αυτό που με νοιάζει ειναι να σωθεί το μπάσκετ μας. Γι αυτο φωνάζω και κτυπώ το συναγερμό. Το στομα μου δεν το.κλεινω, οπως δεν το εκλεθσα ποτέ.
Δεν φοβαμαι κανέναν τους, δεν φοβάμαι τους ανθρώπους, φοβάμαι μόνο το Θεό ...

28/9 ξεκινάει το πρωτάθλημα, και εμείς δεν έχουμε ουτ6ε διοίκηση, ούτε προπονητή, ουτε καν πανω από 2 παίκτες ....

Κανονίστε ολοι την πορεία σας.

Εικόνα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο πανακας βρήκε ευκαιρία να βγάλει χολή λόγω προσωπικής κοντρας
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Άσε ρε φίλε τη προσωπική κόντρα.
Άδικο έχει ?
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Έδιωξε χορηγούς η διοίκηση Μπάνε; Πέφτω από τα σύννεφα. Μάλλον και γι' αυτό ο κόσμος φταίει. Όπως και για τα μπάντζεντ ενός μυρίου. Δεν πειράζει, μπορεί να μας σώσει ο Γαλατσόπουλος με λίγο γλείψιμο στο βάζελο.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Και εγώ λέω αν για Χ , ψ λόγους ο Ιβάν δεν βάλει χρήματα το τμήμα κατεβάζει ρολά?
Είναι δυνατόν να επιβιώσει από όλα αυτά τα χρέη και την κακοδιαχείριση που συντελείται εδω και χρόνια και που βγαίνει στην φόρα έστω και αργά από οποιοδήποτε άλλον?
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ωχ ωχ ωχ. Ρε εγώ σας τα λεγα. ο κόσμος φταίει.

PS: είναι απλά τα πράγματα, βγαίνεις και λές, είχα 5 μύρια χρέη, και το παρεάκι τα έκανε 3 ή 2. έστω οτι μετά από 8 χρήσεις δε ζημίωσα παραπάνω την ΚΑΕ ούτε ευρώ (δλδ παρέλαβα 5 και έχω πάλι 5). κλείνεις στόματα και τέλος. ούτε πανάκας ούτε ωδείο νάκας.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

painkiller4 έγραψε:Και εγώ λέω αν για Χ , ψ λόγους ο Ιβάν δεν βάλει χρήματα το τμήμα κατεβάζει ρολά?

Ναι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Τακτική ΓΣ για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η τακτική Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα στις 18:00.

Πρόκειται για μία τυπική διαδικασία, με την τακτική Γενική Συνέλευση να ξεκινάει στις 18:00 το απόγευμα στο "Παλατάκι".

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση αφορά τη χρήση της προηγούμενης χρονιάς (1/7/2017-30/6/2018).
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Δε λεει τιποτα διαφορετικο απο αυτα που λεγαμε χρονια εδω μεσα λιγοι γραφικοι.κ μαλιστα δεχομασταν κ παρατηρησεις.δυστυχως ο ΠΑΟΚ ειβαι ανοιχτο βιβλιο
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Μπαινει Αυγουστος χωρις προπονητη χωρις παιχτες χωρις τιποτα.Το σημαντικο ομως ειναι οτι ο Βαγγελας ο Γαλατσοπουλος αντιπροεδρος της ΚΑΕ, δινει ολημερις και ολονυχτις μαχες για το καλο του ελληνικου μπασκετ και για να προασπισει τα συμφεροντα του Τρακη.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

+1, τρελαίνομαι για μάχες για το καλό του ελληνικού μπάσκετ!!!
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

αμα δεν θελει να ασχοληθει ο σαββιδης μπας κ κανει κανα ντηλι μετο οπεν κ παρει τα τηλεοπτικα μας κανα 600 700 χιλιαρικα να βγει κ φετος η χρονια
μονο με εταιρια λαικης βασης παιζει να γινει κατι η κανα σκηνικο οπως το κεεπ παοκ αλαιβ αλλα με πολυ τρεξιμο γιανακαταλαβει ο κοσμος οτι καιγομαστε , ολοι ως τωρα μαλλον πιστευουμε οτι ενταξ μωρε α βαλει κανα φραγκο ο σαββιδης στο παρα πεντε κ α σωθει το σκηνικο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”