Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Στη αρχή είπαν να μιλήσω, όταν μίλησα για συνάντηση ρώτησαν από που το ξέρω, όταν είπα τι συζητήθηκε είπαν ότι λέω ψέμματα, όταν είπα ημέρα και ώρα είπαν ότι θα ρωτήσουν και ότι θα με κάνουν ρόμπα για τα ψέμματα που λέω.
Τελικά και Τρίτη ήταν και περιπου 8:00 το βράδυ ήταν, και οι σύνδεσμοι ήταν και ο πρόεδρος ήταν και στις 12:30 περίπου τελείωσε η κουβέντα και στην αρχή ήταν επιθετικός και συζητηθήκαν τα θέματα που είπα.
Τελικά ήταν ακριβώς όπως τα είπα, γεγονότα, ούτε φήμες, ούτε εικασίες.
Εσείς άραγε γιατί ενώ με προκαλέσατε να μιλήσω μόλις μίλησα τρέξατε να με βγάλετε τρελό?
Γιατί άραγε 2 μέρες τώρα δεν είπατε κουβέντα και το κρατούσατε μυστικό?
Τελικά και Τρίτη ήταν και περιπου 8:00 το βράδυ ήταν, και οι σύνδεσμοι ήταν και ο πρόεδρος ήταν και στις 12:30 περίπου τελείωσε η κουβέντα και στην αρχή ήταν επιθετικός και συζητηθήκαν τα θέματα που είπα.
Εσείς άραγε γιατί ενώ με προκαλέσατε να μιλήσω μόλις μίλησα τρέξατε να με βγάλετε τρελό?
Έγινε προχθες επικοινωνία συνδέσμων με τον Ιβάν? Γιατί έμεινε κρυφή?
Ειπώθηκε ότι εάν ξαναδημιουργηθούν προβλήματα, η ομάδα θα έχει την κατάληξη του τρίτου συμπολίτη μας?
Ειπώθηκε ότι εάν δεν λήξει η ιστορία με τον κορωνοιό και δεν αλλάξει η πολιτική κατάσταση δεν θα αλλάξει τίποτα στην ομάδα?
Ειπώθηκε ότι αυτήν τη στιγμή και λόγω δυσχερειών η ομάδα δεν είναι προτεραιότητα.
Εγώ λέω ότι όλα τα παραπάνω ειπωθήκαν, δεν είναι φήμες, δεν είναι εικασίες, είναι γεγονότα.
Είπες ότι είναι γεγονότα, ότι ειπώθηκαν έτσι, δε μίλησες για ερμηνεία των λεγομένων του Ιβαν. Κι έτσι όπως τα γράφεις, εφόσον παραδέχεσαι πως ερμηνεύεις όσα ειπώθηκαν και δε τα μεταφέρεις επακριβώς, εξάγεται εύκολα το συμπέρασμα πως παρερμηνεύεις όσα ειπώθηκαν για να δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις για πολλοστή φορά.
Οκ, σήκωσες τη σκόνη που ήθελες, το πέτυχες.
Ειπώθηκε ότι εάν ξαναδημιουργηθούν προβλήματα, η ομάδα θα έχει την κατάληξη του τρίτου συμπολίτη μας?
Ειπώθηκε ότι εάν δεν λήξει η ιστορία με τον κορωνοιό και δεν αλλάξει η πολιτική κατάσταση δεν θα αλλάξει τίποτα στην ομάδα?
Ειπώθηκε ότι αυτήν τη στιγμή και λόγω δυσχερειών η ομάδα δεν είναι προτεραιότητα.
Εγώ λέω ότι όλα τα παραπάνω ειπωθήκαν, δεν είναι φήμες, δεν είναι εικασίες, είναι γεγονότα.
Είπες ότι είναι γεγονότα, ότι ειπώθηκαν έτσι, δε μίλησες για ερμηνεία των λεγομένων του Ιβαν. Κι έτσι όπως τα γράφεις, εφόσον παραδέχεσαι πως ερμηνεύεις όσα ειπώθηκαν και δε τα μεταφέρεις επακριβώς, εξάγεται εύκολα το συμπέρασμα πως παρερμηνεύεις όσα ειπώθηκαν για να δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις για πολλοστή φορά.
Οκ, σήκωσες τη σκόνη που ήθελες, το πέτυχες.
- Shivaspace
Λοιπον μου λες το ονομα σου το επιθετο σου και σου και παμε για καφε με τον προεδρο των ουλτρας να τα πεις κ σε αυτον αυτα κ απο που τα εμαθες .Επισης δεν αναφερφηκε κατι εδω γιατι συσκεψεις με skype με τους συνδεσμους γινονται συνεχεια απλα δεν ειναι για να δημοσιοποιουνται δεν ειπε κανεις οτι δεν εγινε ειπε οτι δεν ειπωθηκε τπτ απο αυτα π λες.johnpet έγραψε:Στη αρχή είπαν να μιλήσω, όταν μίλησα για συνάντηση ρώτησαν από που το ξέρω, όταν είπα τι συζητήθηκε είπαν ότι λέω ψέμματα, όταν είπα ημέρα και ώρα είπαν ότι θα ρωτήσουν και ότι θα με κάνουν ρόμπα για τα ψέμματα που λέω.
Φίλε "Καταραμένε" μέχρι πρίν από λίγο με βγάζατε τρελό και ψεύτη και ότι κανένας σύνδεσμος δεν συναντήθηκε με κανέναν την Τρίτη το βράδυ. Τελικά είχα δίκιο και ο καιρός λέω ότι θα δείξει ότι και στα άλλα έχω δίκιο.TheCursed έγραψε:Λοιπον μου λες το ονομα σου το επιθετο σου και σου και παμε για καφε με τον προεδρο των ουλτρας να τα πεις κ σε αυτον αυτα κ απο που τα εμαθες .Επισης δεν αναφερφηκε κατι εδω γιατι συσκεψεις με skype με τους συνδεσμους γινονται συνεχεια απλα δεν ειναι για να δημοσιοποιουνται δεν ειπε κανεις οτι δεν εγινε ειπε οτι δεν ειπωθηκε τπτ απο αυτα π λες.johnpet έγραψε:Στη αρχή είπαν να μιλήσω, όταν μίλησα για συνάντηση ρώτησαν από που το ξέρω, όταν είπα τι συζητήθηκε είπαν ότι λέω ψέμματα, όταν είπα ημέρα και ώρα είπαν ότι θα ρωτήσουν και ότι θα με κάνουν ρόμπα για τα ψέμματα που λέω.
Από πότε τα γεγονότα έγιναν λάσπη?astral έγραψε:Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα. Και πάντα στόχος ο Ιβαν, πάντα ειρωνια, φήμες και αρλούμπες μπας και τσιμπήσει κανένας φελλός και τον πιστέψει.
Eνταξει αδερφε οτι πεις το σταματαω εδω θα φανει ποιος εχει δικιο κ ποιος οχι.johnpet έγραψε:Φίλε "Καταραμένε" μέχρι πρίν από λίγο με βγάζατε τρελό και ψεύτη και ότι κανένας σύνδεσμος δεν συναντήθηκε με κανέναν την Τρίτη το βράδυ. Τελικά είχα δίκιο και ο καιρός λέω ότι θα δείξει ότι και στα άλλα έχω δίκιο.TheCursed έγραψε:Λοιπον μου λες το ονομα σου το επιθετο σου και σου και παμε για καφε με τον προεδρο των ουλτρας να τα πεις κ σε αυτον αυτα κ απο που τα εμαθες .Επισης δεν αναφερφηκε κατι εδω γιατι συσκεψεις με skype με τους συνδεσμους γινονται συνεχεια απλα δεν ειναι για να δημοσιοποιουνται δεν ειπε κανεις οτι δεν εγινε ειπε οτι δεν ειπωθηκε τπτ απο αυτα π λες.johnpet έγραψε:Στη αρχή είπαν να μιλήσω, όταν μίλησα για συνάντηση ρώτησαν από που το ξέρω, όταν είπα τι συζητήθηκε είπαν ότι λέω ψέμματα, όταν είπα ημέρα και ώρα είπαν ότι θα ρωτήσουν και ότι θα με κάνουν ρόμπα για τα ψέμματα που λέω.
Τελικά ρε παιδια έγινε συνάντηση του Ιβάν με τους συνδέσμους όπως λέει ο John pet ναι η όχι;
- Montrealiotis
Ιβάν Σαββίδης V
Δεν καταλαβαίνω γιατί ο συγκεκριμένος συνεχίζει να βρίσκεται στο φόρουμ των οπαδών του ΠΑΟΚ. Επιτίθεται σταθερά στον ιβαν για δικούς του λόγους, μιλάει για γεγονότα που μετά τα λέει ερμηνείες που πάντα στόχο έχουν τον Ιβαν. Δεν νομίζω ότι ο κύριος έχει θέση εδώ μέσα.
Χειροκροτητής του Ιβαν δεν υπήρξα ποτέ, βλέπω τα παρά πολλά καλά του και τα λίγα κακά του ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Πολλοί κάνουν κριτική στον Ιβαν και καλά κάνουν γιατί θέλουν το καλό της ομάδας. Ο συγκεκριμένος έχει ξεκάθαρα δίκη του ατζέντα.
Χειροκροτητής του Ιβαν δεν υπήρξα ποτέ, βλέπω τα παρά πολλά καλά του και τα λίγα κακά του ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Πολλοί κάνουν κριτική στον Ιβαν και καλά κάνουν γιατί θέλουν το καλό της ομάδας. Ο συγκεκριμένος έχει ξεκάθαρα δίκη του ατζέντα.
- ΑποστόληςΑ
Από τις χειρότερες κουβέντες που έχω ακούσει. Αν ειπώθηκε κάτι θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Σε κάθε περίπτωση εγώ αν ήμουν mod θα έριχνα ισόβιο μπαν σ' αυτό το άτομο που αυτοαποκαλείται johnpet
-
Με ποιους συνδεσμους ακριβως?
Γιατι τα οπαδικα ειναι ενα μπαχαλο, συντονιστικη επιτροπη δεν υπαρχει, καθε συνδεσμος δρα τελειως μονος του. Αρα με ποιους ακριβως μιλησε ο ιβαν και γιατι με καποιους συγκεκριμενους και οχι με αλλους?
Γιατι τα οπαδικα ειναι ενα μπαχαλο, συντονιστικη επιτροπη δεν υπαρχει, καθε συνδεσμος δρα τελειως μονος του. Αρα με ποιους ακριβως μιλησε ο ιβαν και γιατι με καποιους συγκεκριμενους και οχι με αλλους?
Ιβάν Σαββίδης V
Φιλε johnpet σε βρισκω πιο ενημερωμένο για τα νεα του γαυρου απο οτι στα του ΠΑΟΚ.
Μηπως εισαι φαν του Μανωλάδα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μηπως εισαι φαν του Μανωλάδα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΑποστόληςΑ έγραψε:Από τις χειρότερες κουβέντες που έχω ακούσει. Αν ειπώθηκε κάτι θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Σε κάθε περίπτωση εγώ αν ήμουν mod θα έριχνα ισόβιο μπαν σ' αυτό το άτομο που αυτοαποκαλείται johnpet
Στην αρχή επενδύω στο ψέμα των λεγόμενων του Ιβάν.
Με αδειάζουν, οπότε το παιζω τρελιτσα και λέω "είδατε, είχα δίκιο, έγινε η συνάντηση". Το οποίο είναι το ασήμαντο της υπόθεσης. Το ότι συκοφαντησα ξανά, λέγοντας ψέματα, διαστρεβλώνοντας, το ξεχνάω, το κρυβω και λεω μόνο ότι η συνάντηση έγινε.
Επενδύω την αξιοπιστία μου σε κάτι που δεν έχει καμία σημασία, σε σχέση με το τι ειπώθηκε.
Και σιγονταρει και το άλλο τρολ, το ημιτασιον, ρωτώντας αν τελικά ο τζωνπετ λέει αλήθεια , αν έγινε η συνάντηση
Δε ρωτάει αν λέει αλήθεια ότι ο Ιβάν είπε οτι ο ΠΑΟΚ δεν είναι προτεραιότητα και άλλες τέτοιες πίπες. Κάτι που το διέψευσαν τα παιδιά.
Σουρμε γιατί κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε τι παίζεται?
Αφού βλέπουμε όλοι τι γίνεται. Γιατί πρέπει να τους δίνετε χώρο εδω μέσα. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω κι εγώ.
Ξεκάθαρα βγήκε ξανά και με υους γνωστούς πούστικους τρόπους υπονομεύει ό,τι μπορεί και κυρίως αυτό που τους πονάει πιο πολύ , τον Ιβάν.
Υπάρχουν πολλά παιδιά, πιυ λένε τα στραβά του Ιβάν και τα λάθη του . Τι χρειάζεται να διαβάζουμε και τους στημένους εδώ μέσα? Ως πότε?
- WeWillRockYou
Διαβάζοντας τα ποστ του johnpet στις τελευταίες σελίδες, η χρήση των ''ρητορικών'' ερωτήσεων, μου θύμισε τον τρόπο με τον οποίο μιλούν κάτι ραδιοφωνικοί παραγωγοί αθλητικών εκπομπών της πόλης, όταν θέλουν να προσελκύσουν κοινό, δημιουργώντας σούσουρο, γύρω από διάφορα θέματα. Δεν ενδιαφέρονται να πληροφορήσουν πραγματικά, ούτε να ασκήσουν κριτική για κάτι. Μόνο να δημιουργήσουν θέμα, γιατί έχουν κέρδος από αυτό.
Η δε τελευταία ανάρτηση για τη μεταγραφή Μανωλά, επιβεβαιώνει και τις προθέσεις.
Η δε τελευταία ανάρτηση για τη μεταγραφή Μανωλά, επιβεβαιώνει και τις προθέσεις.