Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- black_star_ninja
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
obanebane έγραψε:Gospi έγραψε:Μη ξυνεις πληγες...seaman έγραψε:Η γνωστή μας πάντως Ριέκα έχει τινάξει τη μπάνκα στον αέρα από τα έσοδα πωλήσεων. Ήδη φέτος έχει πάρει 10 εκ.
Φυσικά η Ντινάμο που πάντα ξέρει τι παίρνει (να δούμε και με Μίσιτς τη γνώριζε) χτύπησε με 1 εκ τον πιτσιρικά αριστερό της μπακ (μεγάλο ταλέντο λένε) και με 3 εκ. το 22χρονο θηρίο Ivan Nevistic που είναι τερματοφυλακάρα και ίσως καλύτερος από την Γγρίμπιτς που ζαχαρώναμε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην προκειμένη περίπτωση δε ξύνει καμία πληγή,απλά θεωρεί σωστές τις κινήσεις που παραθέτει.
Δε σημαίνει ότι είναι κιόλας,ούτε ότι δεν είναι.
Στη σωστή κατεύθυνση ήταν και του Νινουα που τον είχε διαφημίσει κιόλας ο seaman,εδώ όμως δεν παίζει καθόλου.
Βέβαια είναι νωρίς να κριθεί,αλλά αν μη τι άλλο,αυτή τη στιγμή δεν.
Εγω που αποδεδειγμενα ειμαι και αμπαλος και μυρωδιας το καλοκαιρι καθησα και ειδα 3 ημίχρονα του Νινουα και εκανα εδω μεσα καποια σχολια που εκ του αποτελεσματος ανταποκρινονταν στην πραγματικότητα.joshua έγραψε:Σε καμια σωστη κατευθυνση δεν ηταν η αγορα του Νινουα.Εισαι σφιχτος οικονομικα και θες να κανεις μια επενδυση με 1 μυριο σε χαφ? Ε βρες ενα μαμημενο με χαρακτηριστικα που λειπουν,οχι αλλη μια αργοκουρουτα που εχει απλα καλο ποδι.Γιατι δηλαδη ο γαυρος χτενιζει ολη τη γαλλια για καλους αθλητες?
Οποτε προφανως αυτοι που διαλεξαν τον Νινουα δεν εκαναν τον κοπο να δουν ουτε μισο ματς.
Ειδαν απλα το βίντεο με τα γκολ π βαζει απο φαουλ και τον αγορασαν λες κ παιζουμε βολευ και θα μπαινει μεσα μονο για τα στημένα...
αλλά αν πω εγω οτι οι υπευθυνοι των μεταγραφων ειναι δημοσιοι υπαλληλοι, ειμαι υποπτος και επικινδυνος...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Περιπτερος
Χαφ είναι ο Περέιρα. Κόβει που και που κιόλας.rainmaker έγραψε:Παίζει και δεξι μπακ βλέπω, μουρλια
Χρυσή ευκαιρία για εμάς που ποντάρουμε σε παίκτες να τους βάλουμε σε άλλες θεσεις
-
Τον έχει σε ένα βίντεο που φτάνει τον Bale στο τρέξιμο σε έναν αγώνα με την Ουαλία .Για μένα είναι καλύτερα να ερχοτανε αυτός παρά ο Τσιμιροτagios έγραψε:Ο Besic της Εβερτον είναι καλή περίπτωση για μας για χαφ.Στο στυλ που ψάχνουμε.
Δε φέρνει ο Καρεμπε παίχτες ρε,μη τα μπερδεύεις.
Έχουν αυτόν τον γλομπο,πρώην Μαρσειγ και Λεβαδειακού που κατηγορείται για συμμετοχή σε εμπόριο όπλων και τον άλλο τον Κορσικανο,τον πρώην παίχτη τους,δε θυμάμαι πως τον λένε.
Έχουν αυτόν τον γλομπο,πρώην Μαρσειγ και Λεβαδειακού που κατηγορείται για συμμετοχή σε εμπόριο όπλων και τον άλλο τον Κορσικανο,τον πρώην παίχτη τους,δε θυμάμαι πως τον λένε.
- thanos-xanthi
- Sick Bastard
Εγώ σου μιλάω γενικά.obanebane έγραψε:Δε φέρνει ο Καρεμπε παίχτες ρε,μη τα μπερδεύεις.
Μπορεί να λέμε ότι θέλουμε για τον πουστόγαυρο και το αξίζει 100%, αλλά τι να κάνουμε αλλιώς μιλάς με Καρεμπέ κι αλλιώς με Καρυπίδη. Όχι τίποτα άλλο, δεν ξεχνάς και τα ιατρικά δελτία, αλλά περασμένα (μη) ξεχασμένα.

Το πρόβλημα για ακόμα μια φορά, είναι καθαρά λειτουργικό, χώρια τα εκγλήματα που έχει κάνει ο Ρέμπε κι ο Αμπελ (με την ανοχή/συνενοχή) του Σαββιδεϊκου.
Αν δεν λυθούν αυτά, δεν πάμε πουθενά και θα καίμε εκτός απ τα μυαλά μας και παίχτες και προπονητές.
- potamda
- Bet Guru 2023
Ο Ανιγκό είναι ο άλλος.thanos-xanthi έγραψε:ο Μοντεστο ειναι ο ενας
-
- pagotatzis
Μέτρια επιλογή για μια μέτρια ομάδαObdulio έγραψε:Ο Oliva θα ήταν μια πολύ μέτρια επιλογή.
Επειδηή παρακολουθώ αρκετά γερμανία β απο το κουμαρι, η γκροιτερ εχει ενα πολυ καλο χαφακι μαυρουλη πιτσιρικα που ειναι ευελικτος, καλα κρατηματα και ικανοποιητικο πασσινγκ, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτο που θελουμε γτ ειναι αρκετα αρτσουμπαλος με οτι αυτο συνεπαγεται. Μετα ο αλλος ειναι παλι απο γκροιτερ, ο σεγκγουιν, αλλα ειναι πιο πολυ επιθετικος χαφ απο οτι αμυντικος. δεν εχω δει καποιον συγκεκριμενο ποδοσφαιριστη δλδ που να ταιριαζει σε αυτο που θελουμε ακριβως. Ας εχουμε και στο νου μας οτι ειναι πρωταθλημα που εχει πολλα γκολ. ισωσ αυτο που ψαχνουμε να ειναι αγγλια, ιταλια, γαλλια
Δε με τσιγκλας καθόλου,υπήρχε κάποιος που δεν είχε στεναχωρηθεί-θυμώσει τότε;
Μη λέμε για τον Καρυπιδη,αν ήταν η ευθύνη δική του,δε θα ήταν εδώ τώρα.
Έχεις κολλήσει στη λεπτομέρεια του Καρεμπε.
Για αυτούς που δηλώνουν άνθρωποι,τύπου Καραχοντρου και του συγχωρεμένου κερατογερου,θα πούμε τίποτα;
Γενικός αρχηγός του γαύρου είναι η γλίτσα ο Τοροσίδης,δεν είναι ο Καρεμπε.
Εμείς είχαμε τον μεγάλο Ιωσιφιδη,γράφτηκε όμως ότι είχε γίνει παπαγάλος των αρδ και γι'αυτό πήγε στην Κ19.
Μη λέμε για τον Καρυπιδη,αν ήταν η ευθύνη δική του,δε θα ήταν εδώ τώρα.
Έχεις κολλήσει στη λεπτομέρεια του Καρεμπε.
Για αυτούς που δηλώνουν άνθρωποι,τύπου Καραχοντρου και του συγχωρεμένου κερατογερου,θα πούμε τίποτα;
Γενικός αρχηγός του γαύρου είναι η γλίτσα ο Τοροσίδης,δεν είναι ο Καρεμπε.
Εμείς είχαμε τον μεγάλο Ιωσιφιδη,γράφτηκε όμως ότι είχε γίνει παπαγάλος των αρδ και γι'αυτό πήγε στην Κ19.
Γιατί άμα ερχόταν ο Βιτόλο σήμερα, πριν να πάει στον Άρη, από την Σανταντερ τί θα ήταν ?pagotatzis έγραψε:Μέτρια επιλογή για μια μέτρια ομάδαObdulio έγραψε:Ο Oliva θα ήταν μια πολύ μέτρια επιλογή.
Μέτρια επιλογή.
Mpoz έγραψε:Επειδηή παρακολουθώ αρκετά γερμανία β απο το κουμαρι, η γκροιτερ εχει ενα πολυ καλο χαφακι μαυρουλη πιτσιρικα που ειναι ευελικτος, καλα κρατηματα και ικανοποιητικο πασσινγκ, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτο που θελουμε γτ ειναι αρκετα αρτσουμπαλος με οτι αυτο συνεπαγεται. Μετα ο αλλος ειναι παλι απο γκροιτερ, ο σεγκγουιν, αλλα ειναι πιο πολυ επιθετικος χαφ απο οτι αμυντικος. δεν εχω δει καποιον συγκεκριμενο ποδοσφαιριστη δλδ που να ταιριαζει σε αυτο που θελουμε ακριβως. Ας εχουμε και στο νου μας οτι ειναι πρωταθλημα που εχει πολλα γκολ. ισωσ αυτο που ψαχνουμε να ειναι αγγλια, ιταλια, γαλλια
Προσωπικά φίλε μου,δε μίλησα για θέση παίχτη, τόσους παίχτες πήρε ο ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, κανέναν από τα μέρη του Ρεμπε όμως.
Αυστριακούς φέρνει και ο Ατρόμητος.
Ξηρά τροφή για κανά μήνα και κανά ζιλεδάκι να πάρεις rain, θα σου χρειαστούν.....rainmaker έγραψε:Αν φέρουν αργό χαφ θα κάνω κατάληψη μόνος μουTupac έγραψε:Αυτός ο Oliva ψιλό αργός φαίνεται από τα στιγμιότυπα. Έχει κανένας εικόνα?