Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από goran 64 »

Για να λένε από πού ήρθαν Χαλκιάς και Ίβιτς, τέτοιες με φαίνεται sourme...

Εικόνα :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

boogeyman77 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
danirifle έγραψε:ο κόντε εμένα μου φέρνει σε φιλομένο vol2
Ο μπακαγιοκο μας χαλασε τοτε? ο βιτολο? ο ιβιτς? απο μικροτερες ομαδες ηρθαν
Ιεροσυλία η σύγκριση Bakayoko με Conte και Filomeno.Συγκρίνουμε εναν παίκτη που αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Εβερτον και Μαρσειγ,με συμμετοχες στο τσαμπιονς ληγκ,εφτασε.καποια στιγμη ν'αξιζει 7 μυρρια και με 30 γκολ σε 45 εμφανισεις με την εθνικη του με τα απολυτα τιποτα των αλλων 2
Ναι. Και εμεις τον πηραμε απο που? Και ο Μαρτεενς ηρθε απο που?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Σάβ 09 Ιουν 2018, 20:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Εμενα προσωπικα μου αρεσει ο Κοντε ,σαν τριτη λυση στην επιθεση,αλλωστε περσυ 3ο φορ ειχες τον κανεναν.Καλη ταχυτητα,καλη τεχνική ,καλα τελειωματα,εχει σουτ και ειναι και καλος κεφαλοσφαιριστης.Το βιογραφικο απο μονο του,δεν λεει τιποτα,ουτε εγγυαται επιτυχια η αποτυχία σε μια μεταγραφη.Τελειωνοντας μην ξεχναμε οτι και ο Βαρντυ μεχρι τα 25 του ηταν στα αζητητα της Αγγλιας..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sporos123 έγραψε:Εμενα προσωπικα μου αρεσει ο Κοντε ,σαν τριτη λυση στην επιθεση,αλλωστε περσυ 3ο φορ ειχες τον κανεναν.Καλη ταχυτητα,καλη τεχνική ,καλα τελειωματα,εχει σουτ και ειναι και καλος κεφαλοσφαιριστης.Το βιογραφικο απο μονο του,δεν λεει τιποτα,ουτε εγγυαται επιτυχια η αποτυχία σε μια μεταγραφη.Τελειωνοντας μην ξεχναμε οτι και ο Βαρντυ μεχρι τα 25 του ηταν στα αζητητα της Αγγλιας..
Ουτε δευτερο ειχες επαξιο. Ο Κουλουρης δεν ηταν στο επιπεδο της ομαδας, οπωσδηποτε χρειαζεται εναν καλο δανεισμο τυπου ατρομητος. Δε γινεται πισω απο Πριγιο να εχεις... Κουλουρη
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ θεωρώ απαραίτητο ο φορ που θα έρθει να μπορεί να παίξει και στα άκρα και ο Κοντε ΔΕΝ.

Υ.Γ Κάπου διάβασα πως σκέφτονται να δώσουν ευκαιρία στον Κιτσιου ακόμα και με παιχνίδια στα αριστερά της άμυνας...Θεέ μου,όχι δεν είναι δυνατόν.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω θεωρω πως ο δευτερος φορ να εχει απαραιτητο το.. παστελωμα! Τωρα για τα πλαγια εχεις αλλους παικτες οπως μπισε κ πελκα που μπορουν κατ'αναγκη να παιξουν εκει.
Καλα αυτο για κιτσιου μονο για αστειο το εκλαμβανω. Στον ΠΑΟΚ του 18 να εχουμε μπακ που δεν μπορει να βγαλει σεντρα. Εστω εναν γιαννουλη στα δεξια να βρουμε και ας αφησουμε τον κιτσιου εκει που βρηκε αυτο που επρεπε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

joshua έγραψε:Υ.Γ Κάπου διάβασα πως σκέφτονται να δώσουν ευκαιρία στον Κιτσιου ακόμα και με παιχνίδια στα αριστερά της άμυνας...Θεέ μου,όχι δεν είναι δυνατόν.
Μην τρελαίνεσαι joshua...

Εικόνα
Η χημεία πάνω απ όλα...

Αν τελικά πάρουμε αριστερό μπακ βαρβάτο, που ο δανεισμός Γιαννούλη προσωπικά εμένα αυτό με οδηγεί να σκέφτομαι, τότε χωράει και ο Κίτσιου στο ρόστερ, σαν τρίτη επιλογή (μετά τον Βιέρι) στα αριστερά και στα δεξιά...

Υ.Γ. Με τον Μακ σίγουρα έχουν χωρίσει οι δρόμοι μας ή παίζεται ακόμα?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το θεμα ειναι πως δεν εμεινε ο Γιαννουλης γιατι λεει δεν θα επαιρνε ευκαιριες,λογω Βιερινια, αρα γιατι να αισιοδοξω οτι θα παρουν βαρβατο μπακ? Μονη ελπιδα οπως ειχα γραψει και εγω και ο Ντεσπε να παρουν ενα βαρβατο μπακ, να μοιραστει στα 3 τον χρονο με Ματος και Βιερινια, αλλα δεν αισιοδοξω.Δεν το εχω κρυψει πως καποιες φορες αυτα περι ομοιογενειας του Λουτσεσκου με εκνευριζουν.Οκ δεκτο οτι ειναι απαραιτητη, κανεις δεν ζητησε φετος πολλες μεταγραφες,αλλα οχι να αφησω και κατι τρυπες ΝΑ, για να μην προσθεσω νεους παικτες.Ελπιζω να μην πεσει στην παγιδα της υπερεκτιμησης της προηγουμενης χρονιας.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Καλησπερα !!! :pano: :pano: :pano:

Δεν ξερω τι εχετε γραψει προηγουμενως αλλα γνωμη ειναι οτι ο μπογιαν που γραφτηκε ειναι παιχταρας !!!!μακαρι να ερθει ( μαζι με πουκι )
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Υπάρχει τόπικ που συζητήθηκαν οι 2 δηλώσεις του Ίβιτς? Εμένα μου λύσανε πολλές απορρίες πάντως. Σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του Άγγελου στην (ΕΡΤ το 2016) βλέπω πλέον πολλά πράγματα πιο ξεκάθαρα.. Βασικά ότι ακριβώς είχα στο μυαλό μου απλά επιβεβαιώθηκε. Πάντως από ότι φαίνεται υπάρχουν άνθρωποι μέσα στην ομάδα που θέλανε και αγορές παικτών - όχι μόνο παλτουδιές γυρολογους. Το έχω πει απειρες φορές οι προπονητές ξέρουν πολύ μπάλα και είναι κρίμα να τους καπελώνουν και να τους ξεφτυλίζουν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ας μην ανοιξουμε εδω κουβεντα για τον Ιβιτς.Η συνεντευξη του σε εμενα τουλαχιστον επιβεβαιωσε τα αισθηματα που τρεφω για τον χαρακτηρα του.Μακρια και αγαπημενοι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Βέρνμπλουμ θα έρθει, ο Πούκι καθυστερεί

Ν. Τοσκιτσής - Sportime

Τις τελευταίες ώρες η αισιοδοξία για την θετική έκβαση της μεταγραφής του Πόντους Βέρνμπλουμ όλο και μεγαλώνει στις τάξεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η υπόθεση του Σουηδού χαφ πάει όλο και καλύτερα με το Γιώργο Σαββίδη, γιο του Ιβάν και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ να χειρίζεται αποκλειστικά το θέμα και να τα… δίνει όλα για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Άλλωστε, όπως είχε γράψει το Sportime, ο Βέρνμπλουμ είναι πολύ θετικός στο να έρθει στη Θεσσαλονίκη και τους Κυπελλούχους Ελλάδος και αν δεν έρθει κάποια πολύ μεγαλύτερη πρόταση από αυτή που του έχει κάνει ο ΠΑΟΚ (5εκ.€ για τρία χρόνια) τότε θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους».

«Ο Βέρνμπλουμ θα έρθει, ο Πούκι καθυστερεί» αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τις δύο αυτές μεταγραφικές υποθέσεις και γίνεται κατανοητό ότι η περίπτωση του Φινλανδού επιθετικού έχει πάρει περισσότερο χρόνο απ’ ότι περίμεναν οι Θεσσαλονικείς.

Γι’ αυτόν τον λόγο έχει βρεθεί ήδη εναλλακτική λύση και δεν είναι ούτε ο Κρκιτς αλλά ούτε και ο Ντάριο Λεσκάνο της Ίνγκολστατ.

Ο πρώτος δεν απασχολεί καθόλου το Δικέφαλο ενώ ο δεύτερος ενδιαφέρει αλλά δεν βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ. Σε αυτή τη λίστα υπάρχει και ο Κλαούντιου Κεσέρου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο ιδιος γραφει πως δεν θα μεινει ο γιαννουλης γιατι δεν θα παρει πολυ χρονο και για αυτον τον λογο θα αποκτηθει αριστερο μπακ ως αναπληρωματικος του πορτογαλου.Δεν μας λεει αν γινει αυτο τι θα γινει του χρονου που θα επιστρεψει ο Γιαννουλης,θα υπαρχει ακομα στην ομαδα ο Βιερινια και ενα ακομα αριστερο μπακ? Να γραψω οτι εγραψε ο sera?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τι να σου πω.
Για μένα δεν είναι κακό που ο Γιαννούλης θα κάνει άλλη μία χρονιά στον Ατρόμητο, εφόσον ο Λεβέκ μπορεί να παίξει, κάτι που το γνωρίζει ο Luce.
Του χρόνου ο Βιερι θα είναι 34 και ο Γιαννούλης 24 και κάτι. Οι αγώνες θα μοιραστούν, ώστε σταδιακά ο νεώτερος να παίρνει περισσότερα παιχνίδια από την γηραιότερο.
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Αυτος ο Λεβέκ πως προέκυψε πάλι ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”