Ναι. Και εμεις τον πηραμε απο που? Και ο Μαρτεενς ηρθε απο που?boogeyman77 έγραψε:Ιεροσυλία η σύγκριση Bakayoko με Conte και Filomeno.Συγκρίνουμε εναν παίκτη που αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Εβερτον και Μαρσειγ,με συμμετοχες στο τσαμπιονς ληγκ,εφτασε.καποια στιγμη ν'αξιζει 7 μυρρια και με 30 γκολ σε 45 εμφανισεις με την εθνικη του με τα απολυτα τιποτα των αλλων 2Dimg4 έγραψε:Ο μπακαγιοκο μας χαλασε τοτε? ο βιτολο? ο ιβιτς? απο μικροτερες ομαδες ηρθανdanirifle έγραψε:ο κόντε εμένα μου φέρνει σε φιλομένο vol2
Ουτε δευτερο ειχες επαξιο. Ο Κουλουρης δεν ηταν στο επιπεδο της ομαδας, οπωσδηποτε χρειαζεται εναν καλο δανεισμο τυπου ατρομητος. Δε γινεται πισω απο Πριγιο να εχεις... Κουλουρηsporos123 έγραψε:Εμενα προσωπικα μου αρεσει ο Κοντε ,σαν τριτη λυση στην επιθεση,αλλωστε περσυ 3ο φορ ειχες τον κανεναν.Καλη ταχυτητα,καλη τεχνική ,καλα τελειωματα,εχει σουτ και ειναι και καλος κεφαλοσφαιριστης.Το βιογραφικο απο μονο του,δεν λεει τιποτα,ουτε εγγυαται επιτυχια η αποτυχία σε μια μεταγραφη.Τελειωνοντας μην ξεχναμε οτι και ο Βαρντυ μεχρι τα 25 του ηταν στα αζητητα της Αγγλιας..
Μην τρελαίνεσαι joshua...joshua έγραψε:Υ.Γ Κάπου διάβασα πως σκέφτονται να δώσουν ευκαιρία στον Κιτσιου ακόμα και με παιχνίδια στα αριστερά της άμυνας...Θεέ μου,όχι δεν είναι δυνατόν.