Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευση από simba »

thanos-xanthi έγραψε: θα παει και σε εφεση
και θα σου'ρθει μετα ο αλλος στημενος
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1430153

μονο cas
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Πραγματικά απορώ πως πέφτετε απο τα σύννεφα ορισμένοι. Η μονη περιπτωση να κερδίζαμε κατι απο αυτο ηταν να πατούσαμε στο οτι ο γαυρος έφυγε μονος του χωρις να ακολουθήσει τις διαδικασίες. Απο τη στιγμη που ο αρετοπουλος εκανε συμπληρωματική δήλωση και λεει οτι το διέκοψε λογω τραυματισμού δεν υπαρχει περιπτωση να κερδίσουμε κατι.
0-3 και -3 οπως εκτιμουςε απο την αρχη πολύς κοσμος αλλα ακομη περισσοτεροι τους κραζατε ως αντιπαοκτσηδες λες και η εκτιμηση των γεγονότων δηλώνει και προτίμηση.
Το ξανάγραψα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πεταχτεί αντικείμενο στον αγωνιστικό χωρο και να πας σε δικαστήριο και να σου πουν καλα εκανες.
Εντυπωση μου κανει επισης και η συμπαράσταση στον φίλαθλο που έριξε το χαρτί στην ιδια λογικη με την υποστήριξη σε καποιους αλλους που άναψαν πυρσούς αλλα δε τους πέταξαν στον αγωνιστικό χωρο και καναν τους μάγκες.
Αυτος ο ανθρωπος θα ειναι κριμα να τιμωρηθεί ποινικά για προκληςη τραυματισμου που δεν υπηρξε ποτε αλλα η συμπεριφορά του δειχνει σαφώς ασέβεια προς τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του. Κανονικα η ΠΑΕ θα πρεπει να φροντίσει να μην ξαναπατήσει ποτε στο γηπεδο. Το λιγοτερο που μπορω να του προσάψω ειναι βλακεία και το παρελθόν του δειχνει οτι ειναι κατι που δεν κανει πρωτη φορα. Εγω κλίνω περισσοτερο προς την αποψη οτι δεν ειναι απλα βλαξ παντως.
Το αποτελεσμα της εκδίκασης για μενα ειναι δεδομένο αλλα η ουσια ειναι αλλη. Ο ουαρντα το κάρφωσε κι ο ΠΑΟΚ εχει την τυχη στα χερια του. Ο γαυρος δεν υπαρχει περιπτωση να μη φαει τους -3, αντιπαλος μας ειναι η αεκ και ο ΠΑΟΚ ορίζει αυτος την τυχη του. Πιστευω οτι φετος θα παρουμε το Νταμπλ και θα ειναι πιο απολαυστικό απ οσο θα μπορουσαμε να ειχαμε φανταστεί.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

BlackBlockAttack έγραψε:Ειμαστε νομικοι και κρινουμε τους δικηγορους μας?
Εδω τρωμε το στησιμο του αιωνα και μας φταει ο Μαυροματης και ο Μπιρδας....
Μπραβο ρε αδερφε...εμφανιστηκε συμπληρωματικο Φ.Α. απο το πουθενα.
Δεν τους αφησε να εξετασουν τι λεει μεσα και να προετοιμαστουν σωστα (30 λεπτα διακοπη).
Η Δικαστης ειχε μια σταση που ξεκαθαρα φαινοταν υπερ του γαυρου....
Οτι αποφαση και να βγει τωρα θα γινει εφεση (απο μια απ τις 2 πλευρες) οποτε θα εχει πολλα
ακομα κομματια για να συμπληρωθει το παζλ... γερο στομαχι να εχουμε και να μην μας παιρνει
απο κατω...
chabos4

Δημοσίευση από chabos4 »

Για ποιο λογο λεμε και ξαναλεμε οτι ζηταμε στην χειροτερη την διεξαγωγη του αγωνα;
Η θεση μας πρεπει να ειναι οτι θελουμε κατοχυρωση του αγωνα υπερ μας και -3 στην ΕΟ.
Αδυνατιζουμε την θεση μας και το ακραδαντο των επιχειρηματων μας ετσι.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

simba έγραψε:
thanos-xanthi έγραψε: θα παει και σε εφεση
και θα σου'ρθει μετα ο αλλος στημενος
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1430153

μονο cas
simba ναι
γι αυτο λεω αν το τραβηξουμε στο cas
και αυτον τον αρετοπουλο στα τοπικα
να τον κυνηγανε οι κατσαπλιαδες απο τις κερκιδες με τα φτυαρια
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Πώς να μη μας παίρνει από κάτω, ρε μαν. Αφού θα μας αφαιρεθούν το λιγότερο -9 βαθμοί ...
Τουλάχιστον, καθώς φαίνεται, σε πρώτο τουλάχιστον βαθμό θα γλυτώσουμε τη γκρίνια του γιατρού από την εξωτική Ελβετία ότι ... σκανδαλωδώς δε μας αφαιρέθηκαν βαθμοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Παρ 02 Μαρ 2018, 19:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

ξέρει κανεις τι διαφορετικο λεει ο καπ για αγωνα που δεν αρχισε σε σχεση με εναν που διακοπηκε;
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

navigator11 έγραψε:Πώς να μη μας παίρνει. Αφού θα μας αφαιρεθούν το λιγότερο -9 βαθμοί ...
Από που προκύπτει αυτό;
gpap

Δημοσίευση από gpap »

aquila έγραψε:Πραγματικά απορώ πως πέφτετε απο τα σύννεφα ορισμένοι. Η μονη περιπτωση να κερδίζαμε κατι απο αυτο ηταν να πατούσαμε στο οτι ο γαυρος έφυγε μονος του χωρις να ακολουθήσει τις διαδικασίες. Απο τη στιγμη που ο αρετοπουλος εκανε συμπληρωματική δήλωση και λεει οτι το διέκοψε λογω τραυματισμού δεν υπαρχει περιπτωση να κερδίσουμε κατι.
0-3 και -3 οπως εκτιμουςε απο την αρχη πολύς κοσμος αλλα ακομη περισσοτεροι τους κραζατε ως αντιπαοκτσηδες λες και η εκτιμηση των γεγονότων δηλώνει και προτίμηση.
Το ξανάγραψα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πεταχτεί αντικείμενο στον αγωνιστικό χωρο και να πας σε δικαστήριο και να σου πουν καλα εκανες.
Εντυπωση μου κανει επισης και η συμπαράσταση στον φίλαθλο που έριξε το χαρτί στην ιδια λογικη με την υποστήριξη σε καποιους αλλους που άναψαν πυρσούς αλλα δε τους πέταξαν στον αγωνιστικό χωρο και καναν τους μάγκες.
Αυτος ο ανθρωπος θα ειναι κριμα να τιμωρηθεί ποινικά για προκληςη τραυματισμου που δεν υπηρξε ποτε αλλα η συμπεριφορά του δειχνει σαφώς ασέβεια προς τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του. Κανονικα η ΠΑΕ θα πρεπει να φροντίσει να μην ξαναπατήσει ποτε στο γηπεδο. Το λιγοτερο που μπορω να του προσάψω ειναι βλακεία και το παρελθόν του δειχνει οτι ειναι κατι που δεν κανει πρωτη φορα. Εγω κλίνω περισσοτερο προς την αποψη οτι δεν ειναι απλα βλαξ παντως.
Το αποτελεσμα της εκδίκασης για μενα ειναι δεδομένο αλλα η ουσια ειναι αλλη. Ο ουαρντα το κάρφωσε κι ο ΠΑΟΚ εχει την τυχη στα χερια του. Ο γαυρος δεν υπαρχει περιπτωση να μη φαει τους -3, αντιπαλος μας ειναι η αεκ και ο ΠΑΟΚ ορίζει αυτος την τυχη του. Πιστευω οτι φετος θα παρουμε το Νταμπλ και θα ειναι πιο απολαυστικό απ οσο θα μπορουσαμε να ειχαμε φανταστεί.
σωστός.
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Αργύρης Λίβας: Ο τραυματισμός του Γκαρσία δεν του επέτρεπε να συμμετέχει στο παιχνίδι. Ο οπαδός του ΠΑΟΚ δικάζεται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.
19:30
S
Βασίλης Δημακόπουλος: Από τη μία μας είπαν ότι δεν έγινε τραυματισμός και από την άλλη ότι τραυματίστηκε μόνος του. Αντιφάσκουν γιατί δεν μπορούν να αντικρούσουν το κατηγορητήριο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια σοβαρή ομάδα και δεν του αρμόζουν αυτά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ε καλά τι θα έλεγες εσύ.... Μείον μειον μείον μειον..... Μειον λέω ωωωωω.....
Για τον g-9pap το σχόλιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Παρ 02 Μαρ 2018, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

pirate_salonica έγραψε:
navigator11 έγραψε:Πώς να μη μας παίρνει. Αφού θα μας αφαιρεθούν το λιγότερο -9 βαθμοί ...
Από που προκύπτει αυτό;
Ε μη λέμε ονόματα...
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Εγώ δεν έχω παράπονο από την υπεράσπιση μας πάντως.ολα ακούστηκαν. Σε αντίθεση με τους δικηγόρους του γαβρουνοξ όποιοι από οτι φανηκε δεν είπαν κ τίποτα. Τη δουλειά την έκανε για αυτους ο αρετοπουλος.

Να διευκρίνησω κκαι κάτι. Δεν είμαι ...στημένος, δεν τη λέω σε κανέναν και όχι...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΊ Ό ΠΑΟΚ. Γι αυτό σημερα επέλεξα να περάσω απόγευμα μου εδώ και στο sdna. Αυτό όμως αδέρφια δεν μου στερεί δικαίωμα να σηχτιριζω την βλακεία αυτού που μας έφερε σε αυτή τη θέση. Είναι η γνώμη μου και παρακαλώ να γινει σεβαστη.δεν την επιβάλλω σε κανέναν επίσης.
Άλλωστε είμαι βέβαιος ότι και πολλοί άλλοι το σκέφτονται απλά δεν το λένε.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

eorptol1 έγραψε:Ε καλά τι θα έλεγες εσύ.... Μείον μειον μείον μειον..... Μειον λέω ωωωωω.....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ!!!
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Το SDNA λέει

Τέλος της ακροαματικής διαδικασίας. Υπομνήματα ως τις 10 το πρωί της Δευτέρας και απόφαση εντός της Δευτέρας.

Κακό αυτό :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”