Απορω που μεταφέρονται εδώ μέσα οι ανοησίες του.obanebane έγραψε:Τα @@ μου ξέρει ο σφινας.
Απορώ πως επιβιώνει αυτό το σάιτ,μήπως παίρνει τίποτα ΕΣΠΑ για νοητικά μαλακισμενους;
7.Omar El Kaddouri
-
Re: 7.Omar El Kaddouri
- episimos73
Πραγματικά είμαστε κι εμείς μαζόχες που ασχολούμαστε με τον αστείο sfina...
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Amsterdamer_87
μια χαρα ειναι ο ομαρ σε νορμαλ λεφτα για να εχει θεση στο ροστερ...
πολυθεσιτης,ποιοτικος,προσωπικοτητα
μακαρι να ειχαμε πολλους σαν και αυτον
πολυθεσιτης,ποιοτικος,προσωπικοτητα
μακαρι να ειχαμε πολλους σαν και αυτον
- john4serres
-
ΠΡΙΜ Αποχωρησης 100000 ευρω.
Τιμητικη συνοδεια μεχρι να μπει στο αεροπλανο και ελεγχος οτι βρισκοταν στο αεροπλανο μεχρι και την ωρα της απογειωσης.

Τιμητικη συνοδεια μεχρι να μπει στο αεροπλανο και ελεγχος οτι βρισκοταν στο αεροπλανο μεχρι και την ωρα της απογειωσης.

Άχρηστος δεν είναι. Θέση ξένου δεν πιάνει. Κόστος μεταγραφής δεν θα προκαλέσει.
Το θέμα είναι να μην αναλωθεί και μεγάλο μέρος του μπάτζετ για πάρτι του, γιατί ξέρουμε πολύ καλά πλέον τι έχουμε να μην περιμένουμε ή να περιμένουμε από αυτόν.
Πρόταση στα 500-550Κ + bonusses και περιθώριο για την απάντησή του μιας εβδομάδας. Μετά τζίφρα ή στο καλό για να προχωρήσουμε και εμείς παρακάτω.
Το θέμα είναι να μην αναλωθεί και μεγάλο μέρος του μπάτζετ για πάρτι του, γιατί ξέρουμε πολύ καλά πλέον τι έχουμε να μην περιμένουμε ή να περιμένουμε από αυτόν.
Πρόταση στα 500-550Κ + bonusses και περιθώριο για την απάντησή του μιας εβδομάδας. Μετά τζίφρα ή στο καλό για να προχωρήσουμε και εμείς παρακάτω.
Συμφωνώ 100%
Τα έχω γράψει άλλωστε.
Για μένα μετά και την συνέντευξη του Λουτσεσκου, ο Ομάρ θα είναι στην ομάδα και την 1η Ιουλίου.
Τα έχω γράψει άλλωστε.
Για μένα μετά και την συνέντευξη του Λουτσεσκου, ο Ομάρ θα είναι στην ομάδα και την 1η Ιουλίου.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η αλήθεια είναι ότι αρχικά υπολόγιζα να φύγει, αλλά πλέον θεωρώ πως θα είναι σημαντικό κομμάτι και για του χρόνου
Σημασία όμως έχει αν θέλουμε να κάνουμε μια δυνατή προσθήκη στο κέντρο, να αδειάσει κάποια θέση
Θα μπορούσε να είναι ο Νινουα αλλά δεν ξέρω πόσα βαριά συμβόλαια θα σηκώσουμε για μια μόνο θέση
Σημασία όμως έχει αν θέλουμε να κάνουμε μια δυνατή προσθήκη στο κέντρο, να αδειάσει κάποια θέση
Θα μπορούσε να είναι ο Νινουα αλλά δεν ξέρω πόσα βαριά συμβόλαια θα σηκώσουμε για μια μόνο θέση
Balance παντού! Είναι ανέκδοτο να ζητήσει ο καντουρι περισσότερα χρήματα από τον Σβαμπ. Εκτός κι αν η ομάδα δεν έμαθε τίποτα από τον πέλεκυ του ffp.
- Salvador Allende
Ο Καντουρί με την έλευση Λούτσε τον βλέπω να παίζει εξτρέμ. Στα εξτρέμ, έχουμε ελλείψεις και υπάρχουν 3 διοργανώσεις μπροστά μας. Δεν συμφέρει να διώχνεις παίκτες σε θέσεις που υπάρχει έλλειψη όταν πας να τα καβαλήσεις όλα.
Ο Καντουρί, ξέρει το σύλλογο, το πρωτάθλημα, τις ανάγκες του συλλόγου άσχετα αν έκανε κωμικοτραγικά λάθη όταν αγωνιζόταν στο 8ρι με Σβαμπ. Είναι απόλυτα εγκληματισμένος, μετράει και αυτό.
Για μένα καλώς μένει, με τσιμπάει το τριετές συμβόλαιο, αλλά ντάξει δε θα τα βάλω κι από την τσέπη μου.
Ο Καντουρί, ξέρει το σύλλογο, το πρωτάθλημα, τις ανάγκες του συλλόγου άσχετα αν έκανε κωμικοτραγικά λάθη όταν αγωνιζόταν στο 8ρι με Σβαμπ. Είναι απόλυτα εγκληματισμένος, μετράει και αυτό.
Για μένα καλώς μένει, με τσιμπάει το τριετές συμβόλαιο, αλλά ντάξει δε θα τα βάλω κι από την τσέπη μου.

Το ffp θα τροποποιηθεί, αλλά δεν θα καταργηθεί. Το καινούργιο σύστημα θα προέλθει, όπως κι το προηγούμενο, από μια κατά βάση πολιτική συμφωνία. Η ευρωπαϊκή επιτροπή μετά το brexit είναι πολύ πιο κοντά στις πάγιες γερμανικές θέσεις, δηλαδή Ισοσκελισμενοι ισολογισμοι. Υπάρχει βέβαια η ανακωχή λογο της πανδημίας, αλλά ο ΠΑΟΚ μας είναι υποχρεωμένος να μην αφήσει ούτε σεντς να πάει χαμένο