31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Όπως ήταν λάθος η παραμονή Βαρέλα έτσι είναι λάθος να δώσουμε τριετές στον Πασχαλάκη. 1+1 για 33αρη είναι το μέγιστο. Για τα χρήματα δεν με νοιάζει ότι πει η Μαρία αλλά κλειστό τριετές σε 33αρη όχι και πάλι όχι.
Βεβαια δεν εχει καμια σχεση η θεση του τερματοφυλακα με αυτη του στοπερ. Στα 33 ο τερματοφυλακας ειναι λιγο μετα το πηκ του, το στοπερ συνηθως ειναι λιγο πριν την αποσυρση.
Μετά το πάθημα - μάθημα (θέλω να ελπίζω), Βαρέλα, ανανεώσεις σε 34χρονους με κλειστά τριετείς και εκατομμύριο το χρόνο μόνο ως ανέκδοτα να ακούγονται.
In Maraki we trust...
In Maraki we trust...
Καλά επειδή πέσαμε σε κωλόπαιδο,αγνωμονα δεν πάει να πει ότι όλοι έτσι είναι.
Εξάλλου αυτόν τον αχάριστο στα 31 τον ανανεώσαμε. Άσε που μπορεί να κρύβει καμιά 5 χρόνια
Εξάλλου αυτόν τον αχάριστο στα 31 τον ανανεώσαμε. Άσε που μπορεί να κρύβει καμιά 5 χρόνια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 21 Μάιος 2022, 06:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
κλειστο 3ετες με 700κ μαξ ισως οκ.
αν εχει βρει το συμβολαιο που ψαχνει αλλου τον ευχαριστουμε για οσα προσφερε.
προσωπικα θα ηθελα να τα βρουν με ενα νορμαλ συμβολαιο και να παραμεινει στην ομαδα
αν εχει βρει το συμβολαιο που ψαχνει αλλου τον ευχαριστουμε για οσα προσφερε.
προσωπικα θα ηθελα να τα βρουν με ενα νορμαλ συμβολαιο και να παραμεινει στην ομαδα
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Εγώ θα πήγαινα σε 3 τερματαδες των 250 Μαξ συμβόλαιο ένας ρε γαμωτο θα σου βγει.
Δεν με χαλάει καθόλου αν φύγει.
Για 1ος, δεν μου κάνει. Χωρίς να είναι άχρηστος, έχει τρομερές αδυναμίες, που δεν μπορεί να τις δουλέψει στα 30+.
Ο ΠΑΟΚ που θέλουμε και φανταζόμαστε χρειάζεται σίγουρα κάποιον καλύτερο.
Για 2ο, θα τον κρατούσα, αλλά μόνον με χαμηλό συμβόλαιο.
Το μόνο που με ψιλο-ενοχλεί είναι το ότι είναι Έλληνας, και έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τους γηγενείς για την ΟΥΕΦΑ.
Αν τον αντικαταστήσουμε (ως αναπληρωματικό) με άλλον Έλληνα, όλα καλά!
Για 1ος, δεν μου κάνει. Χωρίς να είναι άχρηστος, έχει τρομερές αδυναμίες, που δεν μπορεί να τις δουλέψει στα 30+.
Ο ΠΑΟΚ που θέλουμε και φανταζόμαστε χρειάζεται σίγουρα κάποιον καλύτερο.
Για 2ο, θα τον κρατούσα, αλλά μόνον με χαμηλό συμβόλαιο.
Το μόνο που με ψιλο-ενοχλεί είναι το ότι είναι Έλληνας, και έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τους γηγενείς για την ΟΥΕΦΑ.
Αν τον αντικαταστήσουμε (ως αναπληρωματικό) με άλλον Έλληνα, όλα καλά!
Πολύ σωστά όλοι, οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι αλλά αν καείς στη μαγειριά φυσάς και το γιαούρτι....renegade έγραψε:Καλά επειδή πέσαμε σε κωλόπαιδο,αγνωμονα δεν πάει να πει ότι όλοι έτσι είναι.
Εξάλλου αυτόν τον αχάριστο στα 31 τον ανανεώσαμε. Άσε αν μπορεί να κρύβει καμιά 5 χρόνια
Το ξαναρισκάρεις να παρκάρεις στον πάγκο 3 μύρια και να ψάχνεις άλλον τερματοφύλακα....?
Δεν θα βγουν από τη δικιά μου τσέπη αλλά αλλού πονάει η ομάδα. Ας μην προσθέσουμε ένα ακόμα ερωτηματικό για το καλοκαίρι.
Δεν υπάρχει κανένα λόγις για μένα και για τις δύο πλευρές να συνεχίσουν την συνεργασία τους
-
renegade έγραψε:Καλά επειδή πέσαμε σε κωλόπαιδο,αγνωμονα δεν πάει να πει ότι όλοι έτσι είναι.
Εξάλλου αυτόν τον αχάριστο στα 31 τον ανανεώσαμε. Άσε αν μπορεί να κρύβει καμιά 5 χρόνια
Ότι να ναι
- falconakis
Ελπίζω για εναν ακόμη τελικό να μας θυμίσεις γιατί γουστάρουμε να αρχίζει η ομαδα απο σενα...το τι θα γίνει μετα είναι αλλη ιστορία...εγω σ ευχαριστώ για οσο εκανες μέχρι τωρα...στην ζυγαριά μου τα λαθη ειναι πολυ λιγότερα απ τα καλα
Καλη επιτυχία στην συνέχεια οπου και να είναι αυτή!
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
εμενα θα μου αρεσε σαν επιλογη ο Τσιφτσης..ελληνας και ελπιδοφορος...αν πανε σε τετοια επιλογη ισως χρειαστει καποιος εμπειρος σαν δευτερος...καποιος σαντον Πασχαλακη...

- PAOK_Antarctica