Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Βιτσιόζοι!!!!!Kostas_Peraia4 έγραψε:Nαι μωρη τρελα.Μαζι σουsn0ufel4 έγραψε:Χωρίς να δω βίντεο και μόνο που ακούω μαύρος νταμάρι απο Γαλλία είμαι μέσα με χίλια![]()
![]()

https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q= ... Qoq_QxuT2w
- thanos-xanthi
Παικταρα ο μαύρος ...μακαρι να ερθει...μουλάρι ...σούταρα...αν μιρλιαζετε κ γι αυτος έλεος...σε 50 ματς 11 γκολ...ο Ίβιτσαρος παει να μας κάνει ομαδάρα...υπέρ πλήρης..... πάρτε το χαμπάρι.... επιτέλους μακριά απο "ονόματα" ...να φέρουμε πραγματικά καλούς παίκτες....
2 ζητάς για να πάρεις κατω απο 1 αν εχει υπογράψει ήδη ο παικτης για καλοκαιρι... εδώ ο Σέρβος για ρήτρα 2,5!ζηταει 5...
2 ζητάς για να πάρεις κατω απο 1 αν εχει υπογράψει ήδη ο παικτης για καλοκαιρι... εδώ ο Σέρβος για ρήτρα 2,5!ζηταει 5...
Τι να πω, για μενα τετοια μουλαρια εχουν πεθανει για το συγχρονο ποδοσφαιρο.
Ασε που μεχρι τα 28 του επαιζε (στατς αγνοουνται) 3η κατηγορια..
Ασε που μεχρι τα 28 του επαιζε (στατς αγνοουνται) 3η κατηγορια..
Kostas_Peraia4 έγραψε:Nαι μωρη τρελα.Μαζι σουsn0ufel4 έγραψε:Χωρίς να δω βίντεο και μόνο που ακούω μαύρος νταμάρι απο Γαλλία είμαι μέσα με χίλια![]()
![]()
ειναι λιγο παρεξηγησιμος αυτος ο τρόπος πανηγυρισμού για μαύρο νταμάρι απο και τους δυο σας

άσχετα με τη μλκια που έγραψα
ας δει κάποιος που εχει χρονο κανα ματσάκι του να στείλει ραπόρτο
συμφωνώ με σιμπα και πιστευω οτι ο ιβιτς με την ομαδα που φτιάχνει δε θελει κατι τέτοιο εκτός αν πέραν της δύναμης εχει και τεχνική γιαυτο περιμενω σκαουτινγκ ριπορτ για το πως ειναι μες στο παοχνιδι
- Kostas_Peraia4
-
-
- Mr Ξερόλας 2019
Αυτος 8αρι ειναι,γιατι με το μποι που εχει απο οτι ειδα στις φασεις του βιδεο,πιο πολυ για σεντερ φορ μου εμοιασε.
Και με τετοιο υψος,αν δεν παρουμε σεντερ φορ,μηπως σε καποια ματς να τον δοκιμαζαμε εκει.
Και με τετοιο υψος,αν δεν παρουμε σεντερ φορ,μηπως σε καποια ματς να τον δοκιμαζαμε εκει.
Ο air beauvue μέχρι τα 26 επαιζε β-γ Γαλλίας και μετα εκανε 2 μεταγραφές στα 27-28 σε Λυόν κ θελτα απο 8 εκ η καθεμία...
αν φέρουν μαικον η λεοναρντο η κάποιον τέτοιου στυλ... ν ντοι και φορ στυλ στανκου θα κάνουμε όργια...
αν φέρουν μαικον η λεοναρντο η κάποιον τέτοιου στυλ... ν ντοι και φορ στυλ στανκου θα κάνουμε όργια...
Μάγκες τον τύπο τον έχω δει...όταν λέμε θηρίο θηρίο,ούτε με Λυων,Μονακό και τις καλές μασούσε..μεγάλο γομάρι πολύ καλή αίσθηση του χώρου!!!Από ταχύτητα έχουμε ένα θεματάκι...αλλά στην έκρηξη,γιατί έχει μεγάλο διασκελισμό και φαινόταν ότι κάλυπτε τον χώρο με τον μεγάλο του διασκελισμό,σαν να παίζαν μπαμπάδες με παιδιά ένα πράμα,Βασικά δεν πιστεύω ότι θα τον πάρουμε,αλλά για Ελλάδα νομίζω είναι σούπερ...