33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από CCCP »

Odi έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Odi έγραψε:Κουραστικό είναι να γράφονται συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

Είναι μάπα φέτος ο Κλάους το βλέπουμε όλοι.
Και τι να γράφουμε ρε Οδυσσέα αν ο παίκτης δεν παίζει καλά; Να κλειδώσουμε το τόπικ;
Κοίτα Αποστόλη, είναι ξεκάθαρο πως το παιδί δεν βλέπεται.Κ εγώ τον έχω κραξει άπειρες φορές,αλλά φτάνει σε ένα σημείο που επαναλαμβανόμαστε συνέχεια και δημιουργούνται άνευ λόγου εντάσεις.
Bασικα να απολογηθώ κι εγω γιατι δουλεια μου σαν ποστερ ειναι να μην τσιμπαω και να μην ταΐζω τα τρολ.

Α και βασικα αν αναρωτιετε κανεις τι ποστ εννοούσα οτι με τρελεναν, ο αλλος ποιο πανω γραφει οτι η ομαδα φταει που δεν βαζει γκολ ο Κλαους και οτι και ο Σουαρες να ηταν τιποτα δεν θα εκανε.

Δικαιωμα στην αποψη κτλ αλλα αν ρε παιδια το βρισκετε εσεις αυτο νορμαλ και φυσιολογικο ποστ και αποψη παω πασο.
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Ρε παιδιά πραγματικά ο Κλάους Έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ δεν το αμφισβητήσει κάνεις αυτό νομίζω. Αλλά η εμφάνιση του χτες ήταν παλαίμαχου ποδοσφαιριστή. Δηλαδή μπαίνει αλλαγή και στο τρίτο γκολ δεν είναι καν μέσα στην περιοχή. Ποιος περιμένουμε να βάλει γκολ?

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μήπως ήξερε οτι θα σκοράρει ο μπανανα;

Μήνυσημος
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

tolis01 έγραψε:Δεν τον αφήνουμε να αγιάσει λέω εγώ και επαναλαμβανόμαστε με τα ίδια και τα ίδια....

Αν οντως θελει ν' αγιασει,να τον στειλω στον πνευματικο μου,να ...μονασει.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Bασικα να απολογηθώ κι εγω γιατι δουλεια μου σαν ποστερ ειναι να μην τσιμπαω και να μην ταΐζω τα τρολ.

Α και βασικα αν αναρωτιετε κανεις τι ποστ εννοούσα οτι με τρελεναν, ο αλλος ποιο πανω γραφει οτι η ομαδα φταει που δεν βαζει γκολ ο Κλαους και οτι και ο Σουαρες να ηταν τιποτα δεν θα εκανε.

Δικαιωμα στην αποψη κτλ αλλα αν ρε παιδια το βρισκετε εσεις αυτο νορμαλ και φυσιολογικο ποστ και αποψη παω πασο.[/quote]
Αυτο
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Εμένα το κράξιμο που παίζει εδώ μέσα για τον Κλάους μου θυμίζει φιλομενο που ήταν κριάρι δεν πρόσφερε Κ καθόταν στο συμβόλαιο.Κ δε συμβαίνει τίποτα από αυτά.μόνο η υπερβολή είναι ίδια.Κ είναι ξεφτίλα.
Οκ έβαλε τα χέρια του Κ έβγαλε τα μάτια του με τις επιλογές που έκανε.έφαγε πάγκο για κάτι τιαμ κουλουρηδες Κ δεν ξέρω τι άλλο Κ απ'ότι φαίνεται υποβάθμισε την καριέρα του σε βαθμό που δεν είναι για παραπάνω από πάγκο.
Η καφρίλα όμως δε δικαιολογείται.είναι ντροπιαστικη.
Κ εμένα με έχει απογοητεύσει αλλά για μένα θέση στην ομάδα έχει.να έρθει ένα φορ καλό ορεξάτος να τον υποχρεώσει να αγωνιστεί να συνεχίσει να προσφέρει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εμένα οποιαδήποτε σχόλια για φορ στο τοπικ σαββιδη
Κ τον κουλουρη τον ξέραμε κ τον κλαους

Οποτε ας έβαζε τα απαιτούμενα λεφτα που πρώτη φορα ήρθαν κιολας
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

τσιριγώτης έγραψε:Bασικα να απολογηθώ κι εγω γιατι δουλεια μου σαν ποστερ ειναι να μην τσιμπαω και να μην ταΐζω τα τρολ.

Δικαιωμα στην αποψη κτλ αλλα αν ρε παιδια το βρισκετε εσεις αυτο νορμαλ και φυσιολογικο ποστ και αποψη παω πασο.
Αυτο[/quote]

να δεχτω οτι ειναι η υπερβολη της υπερβολης αλλα ειναι φανερο οτι ολο το ποστ ειναι σε αυτο το στυλ και νομιζω σαν αντιδραση κυριως γιατι στις τελευταιες σελιδες γραφτηκαν τα χιλια μυρια για τον κλαους..απο την αλλη ομως θα βρειτε εκατο ποστ ανθρωπων που παραδεχονται οτι ο κλαους σερνεται αλλα παρολα αυτα δεν τον λενε καθε μερα κλαρινογαμπρο, λιγοψυχο, στημενο, και χιλιες δυο αλλες ειρωνιες με σιανιδηδες και δεν ξερω γω τι...για μενα ειναι απαραδεκτη συμπεριφορα, ειναι σαν να περιμενεις τη στιγμη που ειναι αδυναμος ο αλλος για να βγαλεις ολο το αχτι σου πανω του, και οταν μαλιστα για χρονια προσεφερε και με το παραπανω....δεν ειναι δυνατον να μην καταλαβαινετε τη διαφορα μεταξυ του 'ο κλαους σερνεται , φαινεται να μην μπορει να προσφερει πλεον, πρεπει να παρουμε παιχταρα' και του ' φυγε λιγοψυχε παλαιμαχε κλαρινογαμπρε να πας να κανεις παρεα με το σιανιδη κτλ'
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ακριβώς αυτό που λες στο τέλος δεν εννοεί να καταλάβει ο τσιριγωτης δυστυχώς
Άλλο η αγωνιστική κριτική και άλλο η προσωπικές επιθέσεις με χαρακτηρισμους απαράδεκτους
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Μετά τη σημερινή κλήρωση, κάθισα και είδα στιγμιότυπα απο τις προηγούμενες συναντήσεις με τη Σάλκε. Στην ισοφάριση 1-1 με το γκολ του Κλαους μέσα στην Τούμπα, με το υπέροχο σεντρεφορίσιο τελείωμα, αναρωτήθηκα τί σχέση έχει εκείνος ο Κλάους με τον παίκτη που εχθές στο τετ α τετ το χάνει γιατί τον προλαβαίνει ο αμυντικός της πλάκας και τον κόβει ενώ μάλιστα έχει ξεκινήσει πολύ πίσω απο τον Κλαους.
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

Αντε ρε κλαους μεχρι και ο καρντοσο σκοραρε ναουμε
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

back in black έγραψε:Μετά τη σημερινή κλήρωση, κάθισα και είδα στιγμιότυπα απο τις προηγούμενες συναντήσεις με τη Σάλκε. Στην ισοφάριση 1-1 με το γκολ του Κλαους μέσα στην Τούμπα, με το υπέροχο σεντρεφορίσιο τελείωμα, αναρωτήθηκα τί σχέση έχει εκείνος ο Κλάους με τον παίκτη που εχθές στο τετ α τετ το χάνει γιατί τον προλαβαίνει ο αμυντικός της πλάκας και τον κόβει ενώ μάλιστα έχει ξεκινήσει πολύ πίσω απο τον Κλαους.
Στον επαγγελματικό αθλητισμό (που κάθε μέρα γίνεται και πιο απαιτητικός) όταν έχεις lifestyle σαν του Κλάους, ο κάθε χρόνος που περνάει, μετράει τουλάχιστον για δύο.
Δεν νοιάστηκε ποτέ το παλικάρι γι' αυτά τα πράγματα και θα το πληρώνει μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια του.
Παρόλα αυτά πέτυχε πολλά ακόμη κι έτσι. Ας μην το πηγαίνουμε στο άλλο άκρο. Σαν προσωπικότητα δεν εξελίχθηκε καθόλου και ΠΑΟΚ ένιωσε πολύ επιφανειακά.
Το ταλέντο που είχε αν συνδυαζόταν με λίγο μυαλουδάκι στο κεφάλι, θα τον είχε φτάσει πολύ ψηλά.
Κι αν είχε νιώσει πραγματικά το τι εστί ΠΑΟΚ ως φιλοσοφία και τρόπος ζωής, θα ήταν σημαία κι ας έχανε τα άχαστα.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

eorptol1 έγραψε:Ακριβώς αυτό που λες στο τέλος δεν εννοεί να καταλάβει ο τσιριγωτης δυστυχώς
Άλλο η αγωνιστική κριτική και άλλο η προσωπικές επιθέσεις με χαρακτηρισμους απαράδεκτους
Να μην έδινε μετά από ήττες το δικαίωμα να τον κραζουμε.... δεν μπορεί η ομάδα να σέρνεται και ο αρχηγός της να μην αφηνει παρτυ κ εξόδους με το απαραίτητο αξεσουάρ πάντα (φουμο)....
Αυτό μάλλον εσύ δεν το καταλαβαίνεις
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Κρινε τον πολύ σκληρά αγωνιστικά και μόνο το ποιά γκομενα θα έχει και ποιές παρέες σε αυτό δεν μας πέφτει κανένας λόγος...ας παίζει μπάλα και ας είναι κολλητός με τον ψινακη δεν είναι κολλητός μου να με νοιάζει
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εγώ εδώ θα διαφωνήσω. Αν ο ΠΑΟΚ για μένα ήταν απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα θα έκρινα όπως λες.
Αλλά είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”