Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Σπασίμπα Ιβάναρε!
Ανήμερα του πρώτου τίτλου τού αιώνα μού δίνεις λόγο να διπλογιορτάζω.
Διπλή γιορτή & νίκη απέναντι, ουσιαστικά, στον ίδιο αντίπαλο.
Τα πρώτα οινοπνεύματα ήδη ρέουν για πάρτη σου.
Νασντράβια θα λέω μέχρι το πρωί.
Φρόντισε τώρα να αποβάλλεις όλους, ΌΛΟΥΣ ΛΑΙΜΑΙ, αυτούς που το 2006 προώθησαν τη ρεμούλα βάζοντας δηλητήριο, και πλέον σαράκι, στη σκέψη τού ΛΑΟΥ. Γίνε Αρχηγός & Μάνα.
ΦΕΡΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
επεξεργάστηκε. η φώτο αφαιρέθηκε.
δεν είσαι σοβαρός μέρα που είναι. δεν θέλω να επανέλθω στο συγκεκριμένο.KGeo
Ανήμερα του πρώτου τίτλου τού αιώνα μού δίνεις λόγο να διπλογιορτάζω.
Διπλή γιορτή & νίκη απέναντι, ουσιαστικά, στον ίδιο αντίπαλο.
Τα πρώτα οινοπνεύματα ήδη ρέουν για πάρτη σου.
Νασντράβια θα λέω μέχρι το πρωί.
Φρόντισε τώρα να αποβάλλεις όλους, ΌΛΟΥΣ ΛΑΙΜΑΙ, αυτούς που το 2006 προώθησαν τη ρεμούλα βάζοντας δηλητήριο, και πλέον σαράκι, στη σκέψη τού ΛΑΟΥ. Γίνε Αρχηγός & Μάνα.
ΦΕΡΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
επεξεργάστηκε. η φώτο αφαιρέθηκε.
δεν είσαι σοβαρός μέρα που είναι. δεν θέλω να επανέλθω στο συγκεκριμένο.KGeo
Αυτό που εγινε σημερα απλα....δεν υπαρχει!!! Δεν πιστευα οτι θα τη ζησω αυτη τη μερα!! Η συγκινηση ειναι μεγαλη ειδικα για τους πιο μεγαλους ...που θυμομαστε Τις εποχες που ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ!!! Χρονιες πραγματικα μαυρες...ομαδα ανυπαρκτη και λαος με ψυχολογια υπο το μηδεν. και σημερα ΤΙ;;;
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!!" ΕΛΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΖΩ ΟΝΕΙΡΟ....
ΧΙΛΙΑ μπραβο ρε ΠΡΟΕΔΡΕ.... κανε το παιχνιδι σου απο εδω κ περα...προσωπικα σου ειχα εμπιστοσυνη παντα, τωρα η εμπιστοσυνη γινεται ευγνωμοσυνη.
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!!" ΕΛΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΖΩ ΟΝΕΙΡΟ....
ΧΙΛΙΑ μπραβο ρε ΠΡΟΕΔΡΕ.... κανε το παιχνιδι σου απο εδω κ περα...προσωπικα σου ειχα εμπιστοσυνη παντα, τωρα η εμπιστοσυνη γινεται ευγνωμοσυνη.
- sourmenetes
- Moderator
Θα ηθελα να κραξω πολυ κοσμο που συκοφαντησε προσπαθησε να τρυπησει,μιλησε για αφραγκιες,για ανυπαρκτα ρουβλια,αλλα κυριως για λογια του αερα...
Καθηστε πανω ολοι εσεις....
Ολοι οι υπολοιποι πρεπει να σκεφτουμε παρα παρα πολυ καλα τι εγινε σημερα και πως πρεπει να το αξιοποιησουμε...το φυτιλι αναψε...το μπαμ ειναι ετοιμο...
Σε ευχαριστουμε...
Καθηστε πανω ολοι εσεις....
Ολοι οι υπολοιποι πρεπει να σκεφτουμε παρα παρα πολυ καλα τι εγινε σημερα και πως πρεπει να το αξιοποιησουμε...το φυτιλι αναψε...το μπαμ ειναι ετοιμο...
Σε ευχαριστουμε...
Oλα τα λεφτά ηταν τα λογια του "οτι ο Π.Α.Ο.Κ μπορουσε να μην πληρώσει τα χρέη (με το αναλογο τίμημα) αλλα προτίμησε να πληρώσει και καλεί ολους τους έλληνες να κανουν το ιδιο"...........ενα τεράστιο μαθημα για ολους εμας που βασικός άξονας και γνώμονας ειναι η ιδιοτέλεια και το προσωπικό κερδος εις βάρος ολων, ακόμη και της πατρίδος μας.
Ενα τεράστιο μπράβο στον ΑΝΘΡΩΠΟ πανω απο ολα Ιβάν Σαββίδη.
Ενα τεράστιο μπράβο στον ΑΝΘΡΩΠΟ πανω απο ολα Ιβάν Σαββίδη.
- john4serres
- sourmenetes
- Moderator
Ενα ευχαριστω προς το μεγαλομετοχο ειναι αυτο...K_geo έγραψε:σουρμε, σε πρώτη φάση, μπορούμε να τιγκαρουμε το γήπεδο. είναι μια..αρχή!
- Kostomanolis
Μπραβο ρε Ιβαν!
Στειλε και το Μαρακι να τακτοποιησει και τα δικα μου οταν ευκαιρει....

Στειλε και το Μαρακι να τακτοποιησει και τα δικα μου οταν ευκαιρει....

- The_Stalker
Πρώτα απ' όλα ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Ιβάν. Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το οποίο πρέπει να φανεί και εμπράκτως.
Από την άλλη έχω να πω:
- στους ντεμέκ ΠΑΟΚτσήδες που μιρλιάζανε και θάβανε τον Ιβάν σε σάιτ και ραδιόφωνα
- στους βρωμερούς ΑΡΔ
- στους σιχαμένους αλλόθρησκους και κυρίως στους εμετικούς gayδες
- και πάνω απ' όλα στους ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ πασοκ - νδ που τόσα χρόνια μας κορόιδευαν,
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑ ΝΑ Γ@ΜΗΘΕΙΤΕ!
Από την άλλη έχω να πω:
- στους ντεμέκ ΠΑΟΚτσήδες που μιρλιάζανε και θάβανε τον Ιβάν σε σάιτ και ραδιόφωνα
- στους βρωμερούς ΑΡΔ
- στους σιχαμένους αλλόθρησκους και κυρίως στους εμετικούς gayδες
- και πάνω απ' όλα στους ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ πασοκ - νδ που τόσα χρόνια μας κορόιδευαν,
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑ ΝΑ Γ@ΜΗΘΕΙΤΕ!
- pisakaipoupoula
Πραγματικά δε χάνει ευκαιρία να την πει σε πασοκ νδ για τους ερασιτεχνισμούς και τις κοροϊδίες...και καλά κάνει φυσικά, ειδικά την εποχή Σάμμυ το δούλεμα στον Ιβάν έπεφτε σύννεφο
Είναι ίσως από τις λίγες φορές που πρέπει να ακουστεί στην Τούμπα το "ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ"

Το έγραψα και πριν, το γράφω ξανά!
ΙΒΑΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
είσαι ένας απο εμάς.... Απο μένα πλέον, δν θα σε κράξω ποτέ.
Απλά θα κάνω υπομονή.
Είσαι πόντιος και πεισματάρης! σε βλέπω να τραγουδάς όσο μας πληγώνεις τόσο μας πωρώνεις με το αγωνιστικό γαρ.
υγ: ΠΣΞ στα λ@μογι@ τους ΑΡΔ που έκραζαν και έσταζαν χολί για ένα κομμάτι ψωμί και παίζουν με την αγάπη μας και προσέβαλαν έναν άνθρωπο λέγοντας ροσοπόντιο κτλ κτλ ο οποίος δν τους προσέβαλε ποτέ!
ΙΒΑΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
είσαι ένας απο εμάς.... Απο μένα πλέον, δν θα σε κράξω ποτέ.
Απλά θα κάνω υπομονή.
Είσαι πόντιος και πεισματάρης! σε βλέπω να τραγουδάς όσο μας πληγώνεις τόσο μας πωρώνεις με το αγωνιστικό γαρ.
υγ: ΠΣΞ στα λ@μογι@ τους ΑΡΔ που έκραζαν και έσταζαν χολί για ένα κομμάτι ψωμί και παίζουν με την αγάπη μας και προσέβαλαν έναν άνθρωπο λέγοντας ροσοπόντιο κτλ κτλ ο οποίος δν τους προσέβαλε ποτέ!