Vladan Ivic
- The_Stalker
Re: Vladan Ivic
@ trouman,
θα μπορούσε να πει κάτι του στιλ "δεν έχω κάτι παραπάνω να σας πω, τα υπόλοιπα είναι θέμα της διοίκησης και οι όποιες αποφάσεις θα ανακοινωθούν όταν πρέπει".
@ chrisg4,
αδερφέ λάθος βάζεις το ζύγι. ΚΑΝΕΙΣ (από εμάς εννοώ, όχι από τους αρδ) δεν είναι με τον Τζαβέλλα. Πρέπει να το καταλάβετε αυτό.
Δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ αν οι ίδιες δικαιολογίες για το ότι δεν είπε τίποτα ο Ίβιτς θα λέγονταν ποτέ και για το ότι δεν είπε τίποτα ο Κλάους.. Εεε;
Rain σόρι, αλλά πραγματικά είσαι πολύ λάθος. Δεν θα πω τίποτα παραπάνω γιατί θα ξεφύγω κι εγώ.
θα μπορούσε να πει κάτι του στιλ "δεν έχω κάτι παραπάνω να σας πω, τα υπόλοιπα είναι θέμα της διοίκησης και οι όποιες αποφάσεις θα ανακοινωθούν όταν πρέπει".
@ chrisg4,
αδερφέ λάθος βάζεις το ζύγι. ΚΑΝΕΙΣ (από εμάς εννοώ, όχι από τους αρδ) δεν είναι με τον Τζαβέλλα. Πρέπει να το καταλάβετε αυτό.
Δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ αν οι ίδιες δικαιολογίες για το ότι δεν είπε τίποτα ο Ίβιτς θα λέγονταν ποτέ και για το ότι δεν είπε τίποτα ο Κλάους.. Εεε;
Rain σόρι, αλλά πραγματικά είσαι πολύ λάθος. Δεν θα πω τίποτα παραπάνω γιατί θα ξεφύγω κι εγώ.
- john4serres
ανακοινωση 4ετες συμβολαιουP.A.O.K.jim έγραψε:Ακούγεται οτι θα γίνει συνάντηση το βράδυ Ιβάν - Βλάνταν - Τζαβέλα στο Μ.Π.

- P.A.O.K.jim
Νταξ, προφανως και τα λογια π είπε στην αρχή ειναι για να καλυφθει η ΠΑΕ κ ο ιδιος νομικα, αλλα και για να καταστησει σαφές οτι μιλουσε μονο γι'αυτον κ όχι γι'αλλους παίκτες ουτε για οργανωμενο εγκλημα (οπως πετουσαν κάποιοι τη σκουφια τους)
Και σε πειραξε το "momentary lapse of judgement" που ανεφερα sic
Anw...
Παντως εγω απογοητευμένος ειμαι με την στάση του στο θεμα Κλαους και την τοσο ένθερμη υποστηριξη..
Για ποιο λογο δεν εγινε η παραμικρή κριτικη μετα την εξωαγωνιστικη συμπεριφορά του παίκτη?
Τι μηνύματα περναν στους υπολοιπους ,ειδικα στους νεαρούς?
Πως θα καταπολεμηθεί το δημοσιουπαλληλικι κ η χαλαροτητα,
πως θα εμφυσησει την νοοτροπια του παθιασμενου στρατιωτη, για την οποια κάνει λογο σήμερα?
Περίεργα πραγματα Βλαντο.
Υ.Γ.

Παντως ανέφερε 2 φορες την φορτιση, ειδικα μετα απ'αυτα που ακουσε απο συνεργατη του..Θα ήθελα να εξηγήσω κάποια πράγματα γιατί οι δηλώσεις μου μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχουν προκαλέσει κάποιες συζητήσεις που δεν έχουν καμία σχέση με τους παίκτες μου. Δεν είπα ότι κάποιος θέλει να στήσει την ομάδα. Δεν πιστεύω ότι αυτό υπάρχει, ότι μπορεί να συμβεί. Είμαι στο ποδόσφαιρο τόσα χρόνια, δεν το έχω ακούσει ποτέ σε καμία χώρα.
Για τον συγκεκριμένο παίκτη, η φιλοσοφία μου σαν προπονητής, είναι ο κάθε παίκτης που φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πιστεύει στη νίκη με όποιον και να παίζουμε. Είχα αυτή την πληροφορία μετά το παιχνίδι όταν ήμουν και συναισθηματικά φορτισμένος. Δε μπορούν να περάσουν αυτά σε μένα. Όποιος φοράει αυτή τη φανέλα, όπου και να παίζει αυτή η ομάδα πρέπει να παίζει για να κερδίσει.
Και σε πειραξε το "momentary lapse of judgement" που ανεφερα sic

Α, κ κατι αλλο..Τι εγινε, τελικα δεν υπήρξε συναντηση στο γραφειο του πριν τη Φιορεντινα?Μπορεί να επηρεάστηκα εκείνη τη στιγμή. Όταν βλέπω τα γκολ και ακούω αυτά που άκουσα, γιατί έχει μιλήσει με τον πιο στενό μου συνεργάτη δύο μέρες πριν. Δε μου το έχει πει εμένα. Για ποιο λόγο έγινε αυτό; Για ποιο λόγο υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις;. Πριν 1,5 μήνα υπέγραψε συμβόλαιο. Ποιος το πρότεινε; Ο κ. Μίχελ και εγώ.
Είπα «κάποιοι παίκτες». Μπορεί να ήταν ένας, μπορεί και πολλοί. Εννοούσα τον έναν. Δεν υπάρχει από την πλευρά μου σκέψη ότι υπάρχουν και άλλοι παίκτες που να έχει σχέση με αυτό».
Anw...
Παντως εγω απογοητευμένος ειμαι με την στάση του στο θεμα Κλαους και την τοσο ένθερμη υποστηριξη..
Για ποιο λογο δεν εγινε η παραμικρή κριτικη μετα την εξωαγωνιστικη συμπεριφορά του παίκτη?
Τι μηνύματα περναν στους υπολοιπους ,ειδικα στους νεαρούς?
Πως θα καταπολεμηθεί το δημοσιουπαλληλικι κ η χαλαροτητα,
πως θα εμφυσησει την νοοτροπια του παθιασμενου στρατιωτη, για την οποια κάνει λογο σήμερα?
Περίεργα πραγματα Βλαντο.
Υ.Γ.
Εκτος κ αν, τωρα, διαβαζοντας μαλιστα κ τις δηλωσεις για Κλαους, αρχισουν να τον βριζουν που αντι "να τα πει σταρατα κ να τους ξεμπροστιασει όλους" (πολυ Χιο βλεπουνε), "συμβιβαστηκε, τον εβαλαν στα καλουπια τους τα κατεστημενα που ειναι πιο ισχυρα απ αυτόν κ θα συνεχισουν να δρουν ανενοχλητα"Ηδη καποιοι καμορακοι insiders, πριν καν τελειωσει ο αγωνας, σα να πετουσαν τη σκούφια τους, ήθελαν κεφαλια στο πιατο, οχι μονο του τζαβελλα αλλα και των αλλων αντιπαθειων τους, γλυκου,πελκα και αλλων δαιμονων.
Ηδη γίνεται λόγος για δηθεν τραυματισμο του γλυκου, όπως και για πλεκτανες οσων εχουν μανατζερ τον κουτσολιακο (Βιερινια, ελα, θα περασουμε μουρλια)
Και φυσικα, όπως φαινεται απτις εξελιξεις, οταν ο Βλαντο θα εξηγησει οτι εννοουσε τον τζαβελλα, λογω του εξωαγωνιστικοι, λέγοντας οτι δεν εννοουσε τα περί στημενων, θα λουφαξουν όσον αφορα στους άλλους προδοτες..Μεχρι την επομενη στραβοκλωτσια βέβαια..
Γι'αυτα μιλαω απτη δευτερα το βραδυ (και ανησυχω), αλλα και για τις παράπλευρες συνεπειες σε διαφορους τομεις, καθως σχεδόν ποτέ δεν ωφελείται ενας οργανισμος οταν δημιουργουνται τετοια προηγούμενα.

Αυτόslidar έγραψε:Είναι φανερό ότι πήρε γραμμή να ανασκευασει μερικώς.. Διότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο νομίζουμε.. Όταν πρόκειται για δημόσιες τοποθετήσεις.. Παίζουν νομικά θέματα και αποζημιώσεις.. Το θέμα είναι ότι εκτός του τσιχλακια πήραν και άλλοι το μυνημα..
Μαζί σου βλανταν. .
Μπράβο! Με έκανες και γέλασα βραδιάτικα! Εννοείται πως ο κυρ-Νίκος είναι ο σωστός άνθρωπος για να λύσει τα προβλήματα. Θα κάνει άλλη μία μεταγραφή τύπου Χατζηισαΐα (1 εκατομμύριο για κάποιον που την προηγούμενη αγωνιστική ήταν ο χειρότερος του γηπέδου, στρίβει με ταχύτητα τάνκερ και τακτικά δεν μπορεί να βαθμολογηθεί) και από εκεί που στεναχωριόμαστε θα γελάμε μέχρι δακρύων.Ιάσονας έγραψε:Συμφωνώ με αυτή την προσέγγιση ως προς τους παίκτες, να αναφέρω πλέον Τζαβέλλας και Κλάους δικαίως η αδίκως έχουν τελειώσει από τον ΠΑΟΚ. Οι ευθύνες όμως εφόσον καταλογίζονται δεν σταματούν εκεί. Ο Ιβιτς και στο Σλοβάκος, αυτοί σέβονται τα λεφτά του Σαββίδη όταν φέρνουν στην ομάδα 30χρονους από μικρές ομάδες της τουρκίας για βασικούς με 600αρια ετησίως και ο ένας θυμίζει Μικυ Κουίν, ή δεν βγάζουν από ενδεκάδα Τσίμιροτ και Λεοβατς και τρώνε Κοροβέση Γιαννουλη Κατσε και Χαριση χωρίς προφανή εξήγηση? Δικαιολογείται η μεταγραφή Βαρέλα και η συμπεριφορά σε Χατζηισαία που περυσι δώσαμε 600 στο Νιονιο για να τον πάρουμε, από αυτό που βλέπουμε? Ο Μπρικιτς είναι καλύτερος από Γλύκο και Βελλίδη η πετάνε ξένα λεφτά στα σκουπίδια. Γενικά πιστεύω όλοι συμφωνούμε πως οι ξένοι πρέπει να ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα και όχι να παίρνουμε ότι να ναι, δυστυχώς για μένα μοναδική λύση είναι η επενεργοποίηση Βεζυρτζή στη διοίκηση και Κωστίκου ως τεχνικού Διευθυντή, πλέον είναι οι μόνοι που εμπιστεύομαι.
Rain, μιλας για το πανηγύρι που στηθηκε εδω μεσα μετα τις δηλωσεις με Ατρόμητο?Το να πιάνετε ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΛΕΞΗ και να τη βαφτίζετε όπως σας γουστάρει, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ.

Γιατι ΑΝ δεν κανω λάθος, εκει εγινε της παρερμηνειας το καγκελο αναλογα με τα κολληματα που ειχε ο καθενας...
Εκτος και αν εκεινα ηταν ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ οσων το έκαναν..

The_Stalker έγραψε: Rain σόρι, αλλά πραγματικά είσαι πολύ λάθος. Δεν θα πω τίποτα παραπάνω γιατί θα ξεφύγω κι εγώ.
Α) ΛΕΣ ΕΣΥ οτι είμαι πολύ λάθος. Μπορεί και να έχεις δίκιο, αλλά παραμένει μια άποψη.
β) Μπορεί λοιπόν και να είμαι λάθος. Στο κάτω κάτω εδώ και χρόνια πλέον μένω πολύ μακριά και παρακολουθώ ΠΟΛΥ λιγότερο τα δρώμενα. Όπως λοιπόν προχτές μ έκραξε ο σικ οτι είπα κάτι λάθος για ένα άρθρο και το δέχθηκα οτι είναι πιθανό, έτσι κι εδώ λέω οτι δεν είμαι τόσο απόλυτος. Ένα μέρος της εικόνας π έχω ανέφερα.
ΥΓ. Παρακολουθώ με ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ τη συγκλονιστική προσπάθεια να συνδέσουμε τα όσα ΚΑΠΟΙΟΙ ανέφεραν εδώ μέσα, με όσα γίνονται ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ μέσα στην ομάδα. Παρακαλώ κόφτε το.
Και εξηγώ : Θεωρώ άλλο πράγμα να κράζει κανείς παίκτες που δε γουστάρει (ακόμα κι όταν φτάνουμε στα περίεργα σενάρια των τελευταίων ημέρων) και διαφορετικό πράγμα να προσπαθεί κανείς να διαμορφώσει άποψη μεταφράζοντας τα λόγια του προπονητή όπως του γουστάρει. Βεβαίως δεν είναι τελείως άσχετα μεταξύ τους αλλά το ένα παραμένει μια έστω και ξεκάρφωτη καταγγελία που υπάρχει εδώ και δεκαετίες στον ΠΑΟΚ, ενώ το άλλο τώρα "διαμορφώνεται" και παίζει τεράστιο ρόλο το προς τα που τραβάμε το σκοινί. Έτσι το βλέπω εγώ και είναι προσωπική άποψη. Θυμίζω το "πουλημένοι πουλημένοι" που ακουγόταν στο τέλος της σεζόν 2001-2002 σε ματς στην Τούμπα, όταν και γύρισε ο Καφές στην κερκίδα και έκανε το περίφημο "σσσσ" με το δάχτυλο, μετά την επίτευξη της ισοφάρισης από την ομάδα μας - κόντρα στον Ακράτητο ή Παναχαϊκή (;;;) θαρρώ.
επειδη δεν ασχοληθηκα με τις τελευταιες δηλωσεις αν μπορει ας πει καποιος τι καταλαβε.
στραβωσε με τον τζαβελλα επειδη την αμολησε πριν το παιχνιδι με τη φιορεντινα κ το εμαθε ο ιβιτς μετα το παιχνιδι με τον ατρομητο?
στραβωσε με τον τζαβελλα επειδη την αμολησε πριν το παιχνιδι με τη φιορεντινα κ το εμαθε ο ιβιτς μετα το παιχνιδι με τον ατρομητο?
Λέτε δεν είπε κατι για Κλάους..
Πού ξέρετε αν είπε και τι; στον ίδιο ή στ αποδυτήρια; δεν είπε εννοείτε μπροστά στα μικρόφωνα να τ ακούμε παρέα.
Ταρκόφσκι, θα έπρεπε να αφήσει τη ρετσινιά για παράνομο στοίχημα που πούστ...κα πήγαν να περάσουν τα φερέφωνα της ε.ο.; Αυτό το θέμα που αφορά την ομάδα γενικά να το άφηνε αναπάντητο;; εγώ πάντως διαφωνώ
Πού ξέρετε αν είπε και τι; στον ίδιο ή στ αποδυτήρια; δεν είπε εννοείτε μπροστά στα μικρόφωνα να τ ακούμε παρέα.
Ταρκόφσκι, θα έπρεπε να αφήσει τη ρετσινιά για παράνομο στοίχημα που πούστ...κα πήγαν να περάσουν τα φερέφωνα της ε.ο.; Αυτό το θέμα που αφορά την ομάδα γενικά να το άφηνε αναπάντητο;; εγώ πάντως διαφωνώ
Ότι και να έλεγε δεν θα άλλαζε η συμπεριφορά κάποιων.trouman έγραψε:Τι είπε δηλαδή και δεν σας άρεσε; Αν μιλούσε ξανά στα ίσα και τα έχωνε θα λέγατε ότι συνεχίζει να εκθέτει την ομάδα δεν τα λύνει εσωτερικά κλπ.
Τώρα ήταν πιο συγκρατημένος και λέτε ότι έκανε τούμπα κλπ. Ό,τι ναναι. Σε λίγη ώρα μιλάει με Σαββίδη και σεις τι θέλατε ν ακούσετε
Πείτε μου τι θα έλεγε και θα ήσασταν ευχαριστημένοι, τι περιμενατε ρε παιδί μου να ακούσετε; ποιες θα ήταν οι ιδανικές δηλώσεις;
Γκρίνια κλάψα και μουρμούρα
Έχουν βουίξει τα site και τα ραδιόφωνα ότι ο παίκτης θα κινηθεί δικαστικά. Ο ίδιος ζήτησε εγγράφως την τιμωρία του και εσείς το χαβά σας επειδή δεν σας ικανοποίησαν οι δηλώσεις του προπονητή.
Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε ορισμένοι ότι είπε αυτά που "έπρεπε" να πει; τόσο δύσκολο;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε παίδες τί θέλατε να πει στην επίσημη συνέντευξη,,,,
1. Ο πάικτης έκανε κλίκα στα αποδυτήρια
2. Είχε εσκεμμένα κακή απόδοση στα γκολ για να χάσουμε και να φύγω
3. Έστησε το παιχνίδι και το αποτέλεσμα
4. Έλεγε απαξιωτικά σχόλια για μένα....
Δεν λέγονται επίσημα αυτά, αλλά οι παίκτες τα ξέρουν ...
Οπότε, πάρε ένα πειθαρχικό παράπτωμα για ότι έλεγες πριν το ματς στην Ιταλία, και απομονώσου στην Κ20,
Οι υπόλοιποι, που ξέρω ποιοι είσαστε, σας δίνω μια δεύτερη ευκαιρία- βλέπε τί είπε για τον θαμώνα του Μαρκιζ- .
Για τα υπόλοιπα οψόμεθα... Δεν μπορεί να κατηγορήσει 5-6 παίκτες για συνωμοσία. Δεν λύνονται εύκολα τόσα συμβόλαια ούτε ο ΠΑΟΚ αντέχει τόσες αποχωρήσεις.....
1. Ο πάικτης έκανε κλίκα στα αποδυτήρια
2. Είχε εσκεμμένα κακή απόδοση στα γκολ για να χάσουμε και να φύγω
3. Έστησε το παιχνίδι και το αποτέλεσμα
4. Έλεγε απαξιωτικά σχόλια για μένα....
Δεν λέγονται επίσημα αυτά, αλλά οι παίκτες τα ξέρουν ...
Οπότε, πάρε ένα πειθαρχικό παράπτωμα για ότι έλεγες πριν το ματς στην Ιταλία, και απομονώσου στην Κ20,
Οι υπόλοιποι, που ξέρω ποιοι είσαστε, σας δίνω μια δεύτερη ευκαιρία- βλέπε τί είπε για τον θαμώνα του Μαρκιζ- .
Για τα υπόλοιπα οψόμεθα... Δεν μπορεί να κατηγορήσει 5-6 παίκτες για συνωμοσία. Δεν λύνονται εύκολα τόσα συμβόλαια ούτε ο ΠΑΟΚ αντέχει τόσες αποχωρήσεις.....

Ναι αλλά ήταν τζουφια , βρωμερη ,πως το λένε, και παρότι πέρασαν μέρες ακόμη βρωμαγεbarlow4 έγραψε:επειδη δεν ασχοληθηκα με τις τελευταιες δηλωσεις αν μπορει ας πει καποιος τι καταλαβε.

δηλαδη τι φαση?στραβωσε στο παιχνιδι ντροπης με τον ατρομητο για τη παπαρια που ειπε πριν τη φιορεντινα?
πραγματικα δεν καταλαβαινω.
πραγματικα δεν καταλαβαινω.
Οκ, νομιζα οτι το κλειδι ηταν να γινονται δημοσια καποιες νιξεις για να σπασει το αποστημα και να μην τον φυγουν πρωτοιtrouman έγραψε:Λέτε δεν είπε κατι για Κλάους..

Anw, απλα δε νομιζω οτι χρειαζόταν τοσο ενθερμη υποστηριξη (σήμερα αλλα κ σε προηγούμενη συνεντευξη) χωρις ούτε μια νιξη του στυλ "πρέπει να συνειδητοποιήσουμε π βρισκομαστε, να σεβομαστε την ομαδα κ τον κοσμο" πχ
Τεσπα, προχωραμε!
Υ.Γ. ρε μπαρλοου, το ποσταρα πιο πάνω, λογω της αγωνιστικης συμπεριφοράς, ηρθε και αυτο π εμαθε, κ τα πήρε..