Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΡΥΖΑ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΩΝΗ........ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..........ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ..................ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΒΡΥΖΑΚΟ?????????????

- thodoris31
δωνης: με βριζουν την οικογενεια τι να κανω ιβαν ???
ιβαν: δεν ειμαι ψυχοθεραπευτης....

ιβαν: δεν ειμαι ψυχοθεραπευτης....

Τι πρέπει να κάνω όταν μου βρίζουν τη μάνα??? Τι θες να κάνω, δεν είμαι ψυχοθεραπευτής!!! Χαχαχαχαχα....μεγάλε...

- thodoris31
πολύ μπλα-μπλα, δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Η ομάδα μόνο μπορεί να κλείσει στόματα. Τα του οίκου μη εν δήμω
- Mario Jardel
"Ο Βρυζας παραιτηθηκε οταν χασαμε το κυπελο.
Ο Δωνης γιατι δεν το εκανε αυτο , οταν ειχαμε πει οτι αν χασει το κυπελο θα φυγει"
Δυστυχως περιμενε απο οτι φαινεται να ισχυει για ολους , η συμφωνια κυριων. Αλλα για καποιους ειναι μονο τα λεφτα
Ο Δωνης γιατι δεν το εκανε αυτο , οταν ειχαμε πει οτι αν χασει το κυπελο θα φυγει"
Δυστυχως περιμενε απο οτι φαινεται να ισχυει για ολους , η συμφωνια κυριων. Αλλα για καποιους ειναι μονο τα λεφτα
- thodoris31
μολις ειπε οτι ο δωνης του ειπε οτι ο γκαρσια δεν πρεπει να υπαρχει στην ομαδα ...να τααα
Λέει εκπληκτικά πράγματα κατά την προσωπική μου άποψη. Πολύ ΠΑΟΚτσηδικα. Και φαίνεται καθαρά ότι δεν είναι μυρωδιάς και ξέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Ποτέ δε θα πάω στα δικαστήρια για λεφτά. Θέλω να τον κάνω να ζητήσει συγνώμη και στον ΠΑΟΚ και στους φιλάθλους. Και για τον Γκαρσία του είπα ότι εγώ βάζω τα λεφτά μου αλλά ήθελε να φύγει. Με έκανε να ζητήσω συγνώμη από τον Γκαρσία για να γυρίσει πίσω. Για καταλάβετε τη μεθοδολογία μου. Αν ο Δώνης απειλήθηκε από κάποιον και αυτός ο κάποιος είναι μέλος της ομάδας μας θα απολυθεί. Δε θα ανεχτούμε τέτοια πράγματα όσο είμαι εδώ. Προσβλήθηκα όταν διάβαζα στις εφημερίδες, ότι Ελληνες με ρώσικη προφορά, έκαψαν γραβάτες. Τι νόημα θα είχε; Είναι βλακείες αυτά. Οσο θα ζω στη Θεσσαλονίκη και θα έχω σχέση με τον ΠΑΟΚ, τόσο θα υπάρχει η έννοια για τους Ελληνες με ρώσικη προφορά... Δε θέλω παρόμοιες βλακείες να επηρεάζουν τις σχέσεις μας και στο μέλλον.Ο προπονητής κάθε μέρα που είναι στην ομάδα πρέπει να ξέρει ότι μπορεί να είναι και η τελευταία. Αυτή είναι η μοίρα του προπονητή. Δεν πέτυχες το στόχο σου; Φεύγεις. Οτι πρέπει να πληρώσουμε θα το πληρώσουμε, αλλά αυτός πρέπει να μας ζητήσει συγνώμη.
Θα σας πω πως απέλυσα έναν προπονητή. Εβγαλα τα κλειδιά από τη τσέπη μου, τα ακούμπησα στο γραφείο και του είπα να πάρει όσα λεφτά νομίζει για να φύγει από την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ μεγάλη ομάδα για τον Δώνη. Δεν ήταν κακός άνθρωπος αλλά ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει άλλο προπονητή. Ο Στέφενς είναι ένας μεγάλος προπονητής. Δε θέλω να μιλήσω πολύ για αυτό θέμα. Μίλησα με πολλούς προπονητές για τον ΠΑΟΚ. Είμαστε ομάδα που πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι. Ο Δώνης έπαιρνε το μισθό του κάθε μήνα και κάποια εξτρά. Η δικηγόρος του μου έλεγε ότι τον τιμώρησα. Της είπα πως ναι. Πως τιμωρούν τους παίκτες για κόκκινη κάρτα και όχι τον προπονητή; Είναι ένα θέμα για τον κ. Βρύζα. Είναι δυσάρεστο να φεύγει ο προπονητής και να πηγαίνει στα δικαστήρια. Δε θα επιτρέψω να γίνει ξανά αυτό. Ολα τα χρέη στα φυσικά πρόσωπα, πάνω από 5.000.000 τα έχουμε πληρώσει. Είναι πολλά τα λεφτά. Τι νομίζετε ότι βγάζεις 50 ευρώ και δίνεις;"
KΑΒΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!
Θα σας πω πως απέλυσα έναν προπονητή. Εβγαλα τα κλειδιά από τη τσέπη μου, τα ακούμπησα στο γραφείο και του είπα να πάρει όσα λεφτά νομίζει για να φύγει από την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ μεγάλη ομάδα για τον Δώνη. Δεν ήταν κακός άνθρωπος αλλά ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει άλλο προπονητή. Ο Στέφενς είναι ένας μεγάλος προπονητής. Δε θέλω να μιλήσω πολύ για αυτό θέμα. Μίλησα με πολλούς προπονητές για τον ΠΑΟΚ. Είμαστε ομάδα που πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι. Ο Δώνης έπαιρνε το μισθό του κάθε μήνα και κάποια εξτρά. Η δικηγόρος του μου έλεγε ότι τον τιμώρησα. Της είπα πως ναι. Πως τιμωρούν τους παίκτες για κόκκινη κάρτα και όχι τον προπονητή; Είναι ένα θέμα για τον κ. Βρύζα. Είναι δυσάρεστο να φεύγει ο προπονητής και να πηγαίνει στα δικαστήρια. Δε θα επιτρέψω να γίνει ξανά αυτό. Ολα τα χρέη στα φυσικά πρόσωπα, πάνω από 5.000.000 τα έχουμε πληρώσει. Είναι πολλά τα λεφτά. Τι νομίζετε ότι βγάζεις 50 ευρώ και δίνεις;"
KΑΒΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!
Ο ΠΑΟΚ ήταν μεγάλη ομάδα για τον Δώνη. Δεν είναι κακός άνθρωπος αλλά λίγος ως προπονητής για τον ΠΑΟΚ. Δεν ήταν δυνατόν να ζητάει από τους παίκτες να ηρεμήσουν, όταν αυτός δέχεται την αποβολή από τον πάγκο
Nα αγιασει το στομα σου....
Nα αγιασει το στομα σου....
Κάναμε μια ανάλυση και είδα ότι οι παίκτες είχαν κάκιστη φυσική κατάσταση. Αλλά που να τη βελτιώσουν; Στα μπουζούκια;
Ο αγωνας τωρα δικαιωνεται -δια στοματος προεδρου- Κλαους ....
Ο αγωνας τωρα δικαιωνεται -δια στοματος προεδρου- Κλαους ....

αυτα που ειπε για γκαρσια δωνη
βαλτε τα καλα στο κεφαλι σας
βαλτε τα καλα στο κεφαλι σας