Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από danirifle »

άντε ρε παίδες τί θα γίνει θα τον πάρουμε τον παίκτη??? ο ΚΕΖΜΑΝ είναι δεν είναι κάνα παλτό...
ούτε κανένας άγνωστος για να τον δοκιμάσουμε...

ή τουλάχιστο αν δεν πάρουμε αυτόν, θα πάρουμε έστω κάποιον????? πότεεεεε?????????
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ρε αδελφέ το είπε η διοίκηση τι δεν κατάλαβες???Αν βρούμε κάτι καλό θα πάρουμε ειδάλλως δε θα πάρουμε..Τι θες να κάνουμε μεταγραφή για να κάνουμε??Χαλάρωσε...

:pano:
Άβαταρ μέλους
paokara129

Δημοσίευση από paokara129 »

arisk έγραψε:Teod τώρα είδα αυτό που έγραψες, σαφώς και δεν μιλάω για όλους, άλλωστε έχω και αρκετούς φίλους που ανήκουν στο "συνδεσμιακό κίνημα"... Αλλά ρε φίλε, δεν μπορώ να βλέπω άνθρωπο που μέχρι πριν έλάχιστα χρόνια την έπεφτε στα παρκάκια σε παιδιά γυμνασιου και τους έλεγε βγάλε ένα κατοστάρικο γιατί αλλιώς θα στα πάρω όλα, πλάκωνε πιτσιρικάδες στις φάπες για να πάρει με το ζόρι βόλτα το μηχανάκι τους, τρομοκρατούσε και έψαχνε εξονυχιστικά μαθητές για να τους πάρει το χαρτζηλίκι τους, πρωτοστατούσε σε ότι επεισόδιο υπήρχε ακόμα και σε σχολικούς αγώνες και τώρα να είναι εξέχον στέλεχος ιστορικού συνδέσμου και να κάνει και κερκίδα στο πέταλο... 'Οσο για το θέμα του πνευματικού επιπέδου, επιμένω ότι δεν το θεωρώ προσβολή ή κατηγορία και δεν το ανακαλώ, είναι απλά μια άποψη και σαφώς δεν περικλείει το σύνολο... Και ο Βρύζας δεν κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τα συγκεκριμένα άτομα, αλλά με το θεσμό που εκπροσωπούν... Δεν κάθεται "να τα πεί" με τον Άρη, τον Γιώργο, το Μήτσο και τον Κίτσο, αλλά με τους εκπροσώπους του οργανωμένου λαού του ΠΑΟΚ... Και γι'αυτό γκρινιάζω, γιατί θεωρώ ότι αυτοί εκλέγονται συνήθως με βάση το αν είναι καλοί στις μανούρες...
Αψογος φίλε.
Είχα κανά εξάμηνο να γράψω οτιδήποτε και μου έδωσες αφορμή..Ευχή μου, να επικροτούν και άλλοι την άποψή σου.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Πόσο άσχημο μεταγραφικό σχεδιασμό τελικά κάνανε, όταν με τόσες απουσίες συνέχεια ο ΠΑΟΚ είναι 3 με την καλύτερη άμυνα;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Απ τη στιγμη που η αποσταση απ τον 1ο ειναι 10 ποντοι δε μπορουμε να μαστε ικανοποιημενοι..
Λαθη σιγουρα γινανε και το ξερουν και οι ιδιοι, ο σκοπος ειναι να μην ξαναγινουν με τον ερχομο πλεον παικτων που μπορουν να μας αλλαξουν επιπεδο....Ηδη η μια κινηση εγινε....Τον κριστιανο θα τον δουμε
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ο ΠΑΟΚ πλέον θα παίρνει παίκτες έτοιμους ποιοτικότατους και λίγους σε ποσότητα δλδ το πολύ 3,4 το καλοκαίρι και 1 με 2 και αν το γενάρη.

Άβαταρ μέλους
teod1980

MANIAKOS έγραψε:Απ τη στιγμη που η αποσταση απ τον 1ο ειναι 10 ποντοι δε μπορουμε να μαστε ικανοποιημενοι..
Λαθη σιγουρα γινανε και το ξερουν και οι ιδιοι, ο σκοπος ειναι να μην ξαναγινουν με τον ερχομο πλεον παικτων που μπορουν να μας αλλαξουν επιπεδο....Ηδη η μια κινηση εγινε....Τον κριστιανο θα τον δουμε

10 πόντοι αλλά και 10 και πλέον μύρια έτσι; ο σχεδιασμός και όχι η πορεία κρίνεται και από τα φράγκα που έχεις να ξοδέψεις...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Συμφωνω και πολυ μεγαλυτερη και απο 10εκ αλλα με βαση το στοχο να μαστε πολυ κοντα στον πρωτο δεν ειναι επιτυχια.
Άβαταρ μέλους
teod1980

οκ Μανιακός ναι απλά λέω ότι ο σχεδιασμός ήταν να έχεις λύσεις σε κάθε θέση, τώρα έτυχε να μην κερδίσεις κάποια ματς στην αρχή είναι και θέμα φορμαρίσματος...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Μη ξεχνάς πως δεν παίζουμε μόνοι μας Μανιακέ μου.Έχει ο άλλος 50 μύρια και ο άλλος 45 και συ είσαι με κοντά 10.Έχεις αεκ44 και ρούλλα πάνω από σενα σε μπάτζετ και είσαι τρίτος με 2 πόντους με προοπτική να γίνει 5 από το 2ο και 10 από τον άλλο.

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Για να μην παρεξηγηθω δε λεω οτι δεν ειμαστε καλα....αν το παρουμε βασει μπατζετ και παικτων σε συγκριση με τους προπορευομενους και την αεκ (για αρη δεν πιστευω οοτι εχει μεγαλυτ μπατζετ) ειμαστε πολυ πανω απ τις δυνατοτητες μας/ Απλα βασει εξελιξης σε σχεση με την περσινη χρονια δεν εγινε το παραπανω βημα..

Πληρωσαμε και την γρηγορη προετοιμασια και την απουσια παικτων που ηρθαν αργα(βιτολο βιερι) ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Σάβ 09 Ιαν 2010, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Παιδιά Σισέ ακόμα δεν έχουμε. 15 γκολ σε 17 παιχνίδια δεν είναι λίγα για το πρωταθληματάκι μας. Θέλουμε ψωμί ακόμα για να ανεβεί το μπάτζετ μας.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Έχω καιρό να μιλήσω στο φόρουμ. Ας πω και εγώ την άποψή μου στα μεταγραφικά λοιπόν. Καταρχήν ενθουσιάζομαι να "μαλώνουμε" για το αν θέλουμε τον Κέζμαν ή τον Νούνο Γκόμεζ. Η δική μου προτίμηση είναι στο Νούνο Γκόμεζ, γιατί τα βιογραφικά δεν παίζουν μπάλα. Θέλω παίκτες που να έχουν κίνητρο και διάθεση προσφοράς. Όσοι έχουν έρθει από Πορτογαλία μας έχουν δικαιώσει. Τους ξέρει ο Σάντος και ο Σέρτζιο και το πιο σημαντικό είναι ότι οι Πορτογάλοι αλληλοστηρίζονται. Το έχουμε ακούσει από πολλές δηλώσεις παικτών-στελεχών. Ειδικά όταν βρίσκονται εκτός της παρτίδας τους. Δηλ αν έρθει για 6 μήνες ο Νούνο Γκόμεζ δεν θα τα ξύσει, γιατί σέβεται τον Σάντος και θέλει και το καλό του φίλου του και συμπαίκτη στην εθνική Κονσεϊσάο που κάνει μία νέα αρχή στο καινούργιο του πόστο. Όσον αφορά τα προσωπικά του κίνητρα, είναι το come back στις καλές εμφανίσεις, και η συμμετοχή του στο μουντιάλ. Αν το ποσό είναι συνολικά 300,000 είναι πολύ βατό και λογικά θα κάνει απόσβεση στα play off. Τον υγιή Ζλάνταν τον πιστεύω, και μαζί με Νούνο μπορούν να μας πάνε στη 2η θέση. Πλέον οι πλάγιοι δουλέυουν όλο και καλυτερα και βγάζουμε πολλές φάσεις για τα φορ. Σήμερα πχ αν ήταν ο Ζλάνταν σίγουρα θα έκανε 1 γκολ. Το ίδιο και ο Γκόμεζ. Εγώ δεν θέλω μεγάλο μπαλαδόρο τώρα το Γεννάρη. Θέλω παίκτη που να ματώσει για τον ΠΑΟΚ. Ο Κεζμαν πχ είναι μεγάλος μπαλαδόρος, αλλά για δανεικός 6 μήνες μου φαίνεται ότι δεν θα δώσει τπτ. Εκτός ότι είναι σε κακή κατάσταση, δεν βλέπω να του δίνουμε τα κίνητρα για να επιδιώξει την αγωνιστική του Ανάσταση (και οι Σέρβοι δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά). Βέβαια αν κλείσει για 2,5 χρόνια μεταγραφής, τότε όλα αλλάζουν. Όπως και να έχει έχουμε ανθρώπους που θα κάνουν το καλύτερο για την ομάδα.

ΥΓ: Τρελαίνομαι να διαβάζω μπηχτές του στιλ ότι ο Σέρτζιο, ο Σάντος και ο Βρύζας μας φέρνουν τα φιλαράκια τους. Ας είμαστε λίγο προσεκτικοί. Το κολλητάρι του Βρύζα, ο Κοντρέρας, σε έκανε ομάδα πέρυσι Ronaldo. Το βλέπω πολύ θετικά να φέρνουν δικούς τους ανθρώπους στην ομάδα εφόσον έχουν ποιότητα, γιατί όπως προανέφερα έχουν τα κίνητρα να προσφέρουν και να μην "πουλήσουν" τους φίλους τους.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Λιβόρνο και Γουέστ Χαμ θέλουν Νούνο Γκόμες

O ΠΑΟΚ επιχειρεί μέσω του Σέρτζιο Κονσεϊσάο να κάνει το "κόλπο γκρόσο" και να πείσει τον Νούνο Γκόμες να αφήσει τη Μπενφίκα και να ντυθεί στα ασπρόμαυρα του "Δικεφάλου του Βορρά", όμως δεν είναι μόνο η ομάδα του Φερνάντο Σάντος που έχει βάλει στο στόχαστρο τον παίκτη.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής "A Bola", στο κυνήγι του αρχηγού των "αετών της Λισσαβώνας" βρίσκεται επίσης η Λιβόρνο από την Ιταλία, η οποία έχει την χειρότερη επίθεση στη φετινή Serie A (11 γκολ σε 18 ματς) και ψάχνει απεγνωσμένα έναν γκολτζή για να τη βγάλει από το αδιέξοδο, καθώς και τρεις εκπρόσωποι της Πρέμιερ Λιγκ: Γουέστ Χαμ, Μπόλτον και Χαλ.

Το ίδιο μέσο συμπληρώνει πάντως πως παρά την προσπάθεια που κάνει ο συμπατριώτης του Γκόμες, Φερνάντο Σάντος, αλλά και ο πρώην συμπαίκτης του στην Εθνική Πορτογαλίας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο 33χρονος επιθετικός δεν βλέπει με τόσο καλό μάτι την μετακίνησή του στη χώρα μας, προτιμώντας αυτή τη στιγμή να παραμείνει κάτοικος Λισσαβώνας.

http://sport24.gr/html/ent/111/ent.337111.asp
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

vs40 έγραψε: ΥΓ: Τρελαίνομαι να διαβάζω μπηχτές του στιλ ότι ο Σέρτζιο, ο Σάντος και ο Βρύζας μας φέρνουν τα φιλαράκια τους. Ας είμαστε λίγο προσεκτικοί. Το κολλητάρι του Βρύζα, ο Κοντρέρας, σε έκανε ομάδα πέρυσι Ronaldo. Το βλέπω πολύ θετικά να φέρνουν δικούς τους ανθρώπους στην ομάδα εφόσον έχουν ποιότητα, γιατί όπως προανέφερα έχουν τα κίνητρα να προσφέρουν και να μην "πουλήσουν" τους φίλους τους.
ειπα και εγω οτι καλες ειναι αυτες οι μεταγραφες και εννοειται οτι ο νουνο γκομεζ δεν εχει καμια σχεση σαν παιχτης με τον φιλομενο και τον παπαζογλου

απλα ειπα οτι αν μπορεις να φερεις καλυτερους καλο ειναι να μην κοιτας φιλιες
το ειπα απλα γιατι δεν μου καθεται καλα να μας προτεινουν κεζμαν και να να τον προσπερναμε

δηλαδη αν δεν υπηρχε η περιπτωση κεζμαν (που απο οτι εγω εχω καταλαβει απο οσα λεγονται ειναι εφικτη) θα ημουν σιγουρα ευχαριστημενος αν ερχονταν ο γκομεζ
απλα πιστευω οτι αν επιλεγουν γκομεζ απο κεζμαν μαλλον δεν γινεται με βαση την αγωνιστικη αξια
πιστευω να εγινα αντιληπτος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”