Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
η διοίκηση παρέλαβε 5 χαρτιά χρέη. Μπήκε στο 99, βγήκε αλώβητη και πανυγυρίζαμε. Τα υπόλοιπα είναι πλήρως διακανονισμένα.
https://www.sdna.gr/mpasket/basket-leag ... onia-mpane
Φέραμε Ηλία, αυξήσαμε το μπάτζετ και τα χρέη είναι τώρα πόσα? ξαναλέω, αν είναι ας πούμε 3+ 2στον σαββίδη (απαιτητά?), είναι πάλι 5 όσα και το 11. μην είναι όμως και παραπάνω σήμερα?
https://www.sdna.gr/mpasket/basket-leag ... onia-mpane
Φέραμε Ηλία, αυξήσαμε το μπάτζετ και τα χρέη είναι τώρα πόσα? ξαναλέω, αν είναι ας πούμε 3+ 2στον σαββίδη (απαιτητά?), είναι πάλι 5 όσα και το 11. μην είναι όμως και παραπάνω σήμερα?
- Μπαρκαρούτσος
Όπως και να έχει, είτε φταίει ο Μπάνε που δεν συμμάζεψε, είτε ο Ηλίας που ζήτησε καλύτερους παίκτες, είτε ο κόσμος που δεν ασχολήθηκε, είτε ο Σαββίδης που δεν μπαίνει, κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος... Και είναι από αυτά τα δάση που έχουν τα θρίλερ, με τις νυχτερίδες και τα λυκόφωτα.
Στο τέλος της εβδομάδας θα έχουμε 4 Αυγούστου. 28/09 παίζουμε πρώτο επίσημο αγώνα στο Παλαί.
Κάποτε πρέπει να ξεκινήσει η προετοιμασία και έχουμε 1 ενήλικο παίκτη στο ρόστερ. Όχι 5, ούτε 2, ΕΝΑΝ. Δεν υπάρχει προπονητής να ζητήσει παίκτες, να οργανώσει προετοιμασία.
Ή τώρα, ή ποτέ. Αν δεν γίνει τίποτα αυτήν την εβδομάδα, αντίο μπάσκετ.
EDIT: Συγγνώμη, διορθώνω. Συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ έχουν οι Καρράς, Καραμανώλης, Γιανναράς (δανεικός και φέτος στον ΑΠΟΕΛ) και Μαργαρίτης. Άρα έχουμε 4 παίκτες, επίσημα. Συμβόλαιο έχει και ο Λίνος, αλλά συζητά να πάει χανούμι με τον Ηλία.
Στο τέλος της εβδομάδας θα έχουμε 4 Αυγούστου. 28/09 παίζουμε πρώτο επίσημο αγώνα στο Παλαί.
Κάποτε πρέπει να ξεκινήσει η προετοιμασία και έχουμε 1 ενήλικο παίκτη στο ρόστερ. Όχι 5, ούτε 2, ΕΝΑΝ. Δεν υπάρχει προπονητής να ζητήσει παίκτες, να οργανώσει προετοιμασία.
Ή τώρα, ή ποτέ. Αν δεν γίνει τίποτα αυτήν την εβδομάδα, αντίο μπάσκετ.
EDIT: Συγγνώμη, διορθώνω. Συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ έχουν οι Καρράς, Καραμανώλης, Γιανναράς (δανεικός και φέτος στον ΑΠΟΕΛ) και Μαργαρίτης. Άρα έχουμε 4 παίκτες, επίσημα. Συμβόλαιο έχει και ο Λίνος, αλλά συζητά να πάει χανούμι με τον Ηλία.
νομίζω συμβόλαιο έχει και ο Κόνιαρης (τον είχαμε ανανενώσει μετά τιμής!). μην τον ξεχνάς.
- kostasAthens
Ο Κόνιαρης δεν πήγε στον γαύρο?palok έγραψε:νομίζω συμβόλαιο έχει και ο Κόνιαρης (τον είχαμε ανανενώσει μετά τιμής!). μην τον ξεχνάς.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος
Έχει υπογράψει τριετές και ανακοινώθηκε.
Ο Σχίζας παραμένει επίσης και δεν τον ανέφερα νωρίτερα... Έχει κι αυτός συμβόλαιο.
Σε αναμονή και ο εικονιζόμενος στο avatar μου.
Ο Σχίζας παραμένει επίσης και δεν τον ανέφερα νωρίτερα... Έχει κι αυτός συμβόλαιο.
Σε αναμονή και ο εικονιζόμενος στο avatar μου.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
μόλις μπαίνουνε χρήματα και χρέη στο τραπέζι των συζητήσεων, η συζήτηση γυρνάει στο άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. εγώ νομίζω οτι είναι τυχαίο.
Δε μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από τον Ιβάν, πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος γι'αυτό το ρημάδι το μπάσκετ.
Το να σώζει απλά κάθε χρόνο την ομάδα ο Σαββίδης δεν οδηγεί πουθενά,το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί αβέβαιο μέλλον.
Ας γίνει μια προσπάθεια να έρθει ένας άνθρωπος να τρέξει την ομάδα.
Βλέπω αυτόν τον πρόεδρο του Προμηθέα και μου τρέχουν τα σάλια,έχει μεγάλη παράδοση αυτό το τμήμα και είναι κρίμα να οδηγηθεί στην απόλυτη παρακμή.
Το να σώζει απλά κάθε χρόνο την ομάδα ο Σαββίδης δεν οδηγεί πουθενά,το μόνο που κάνει είναι να δημιουργεί αβέβαιο μέλλον.
Ας γίνει μια προσπάθεια να έρθει ένας άνθρωπος να τρέξει την ομάδα.
Βλέπω αυτόν τον πρόεδρο του Προμηθέα και μου τρέχουν τα σάλια,έχει μεγάλη παράδοση αυτό το τμήμα και είναι κρίμα να οδηγηθεί στην απόλυτη παρακμή.
- Μπαρκαρούτσος
- painkiller4
Eιναι οντως θλιβερο ενας συλλογος οπως ο ΠΑΟΚ κ να περιμενει τα παντα απο τον ιβαν και να αφηνεται στην καλη διαθεση του να συνεισφερει στο μπασκετικο τμημα απλα για να καταφερουμε να σωσουμε την χρονια.
Δυστυχως το μονο που γινεται ειναι να διαιωνιζεται μια ιδια κατασταση και το μπασκετ απλα φυτοζωει.
Σε ολο τον οργανισμο ΠΑΟΚ δεν υπαρχει ενας ανθρωπος κι ας μην ειναι της εμβελειας Σαββιδη να προχωρησει την ΚΑΕ
Δυστυχως το μονο που γινεται ειναι να διαιωνιζεται μια ιδια κατασταση και το μπασκετ απλα φυτοζωει.
Σε ολο τον οργανισμο ΠΑΟΚ δεν υπαρχει ενας ανθρωπος κι ας μην ειναι της εμβελειας Σαββιδη να προχωρησει την ΚΑΕ

90χρονια δεν ειχες σαββιδη.που να βρεις δευτερο ειδικα για ενα αθλημα κλινικα νεκρο;
Ζαντός έγραψε:Δεν υπάρχει κανείς άλλος.
Ιβάν ή αφανισμός.
Δε μιλάω για το τώρα,προφανώς αυτή τη στιγμή που μιλάμε η λύση Ιβάν είναι μονόδρομος, μιλάω για το κοντινό μέλλον,να ψάξουν όλη τη χρονιά φέτος να βρεθεί μια λύση για του χρόνου.
Στην ανάγκη ας ζητήσουν και σε αυτό την βοήθεια του Ιβάν,να τους βρει αυτός έναν άνθρωπο με μια άλφα οικονομική επιφάνεια.
Ίσως όλα αυτά ακούγονται χαζά,δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ.
Βλέπω και τους συμπολίτες που έχουν μεγαλύτερη παράδοση από εμάς στο άθλημα,προς διάλυση είναι και αυτοί.
Άρα δύσκολα βρίσκεις κάποιον για το μπάσκετ που έτσι και αλλιώς πάει από το κακό στο χειρότερο,γενικότερα στη χώρα και όχι μόνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 29 Ιούλ 2019, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.