Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αφρονεεες.Το γμησαμε το καρμα ακομα μια φορα παραμονες αγωνα.
κι οπως πολυ καλα ξερετε....ΔΕ ΠΑΙΖΟΥΝ Μ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ
γιατι... Karma is a bitch.
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

Η θέση του κόσμου είναι το γήπεδο, αλλά να ξέρετε ότι ο κόσμος είναι απλοϊκός και πολύ εύκολα σε θάβει ή σε δοξάζει. Στο χερι ενός είναι αν στα επόμενα χρόνια θα ακούγεται "Μυστακίδης οεοεοε' ή "πούλα και πούλο". Το λέω για να μην έχουμε διακυβρεχτα ποστ για τον κακό κόσμο που κάνει κακο στην ομάδα και δεν στηρίζει.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Όλα είναι τυχαία και μοιρασμένα στη μέση.

Βεβαίως, αμ πως. Ατςςς.

Τι, κι άλλα επιχειρήματα θέλετε, δεν σας αρκούν αυτά τα βαθυστόχαστα;
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

KalamarGiannis έγραψε: Τετ 11 Μαρ 2026, 07:59
Guitarman έγραψε: Τετ 11 Μαρ 2026, 05:15 Ε ρε χλιδή η ΠΑΟΚαρα... 12 μύρια ΑΜΚ, Τρινκερι, ενδεχομενο Euroleague... Τελη θεέ πάρε την ΠΑΕ... Τι πάει να πει ρε φτωχομπινεδες δεν απαλλαξε την προηγούμενη διοικηση? Ας πρόσεχαν. Σιγά να μη μας νοιάζει τι θα γίνει με τον Χατζόπουλο... Εμεις ΠΑΟΚ είμαστε.

Σε κατι τέτοιοι μυαλά αξίζουν Δροσοι....
μου έκανε μεγάλη εντύπωση η τελευταία σου φράση.
Δηλαδή εσύ έχεις δει, πιστεύεις, ότι υπάρχουν συνοπαδοί σου, που δε τους νοιάζει τι θα γίνει με το Χατζόπουλο.
Από που προκύπτει αυτό;

Προς όλους, όχι τον κιθαρίστα:
Το μέρος του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου που χάρηκε με "χλιδή η ΠΑΟΚαρα... 12 μύρια ΑΜΚ, Τρινκερι, ενδεχομενο Euroleague" ..ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι συμφωνεί με τις κινήσεις της νέας διοίκησης, όπως τη μη απαλλαγή της προηγούμενης (που αποδεδειγμένα, με οικονομικά στοιχεία ελεγμένα, έκανε χρηστή διαχείριση και μείωση χρεών και άρα δεν έχει τίποτα να φοβάται)
ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι γίναμε όλοι εμείς Μυσκακιδικοί, ούτε "Τέλη θεέ πάρε την ΠΑΕ" .
Έλεος πια με την τάση να δημιουργούνται στρατόπεδα και να πρέπει να είσαι ή μαζί μας ή εναντίον μας. Όλοι την ίδια ομάδα αγαπάμε.
Κάποιοι συμπαθούν Βεζυρτζή και Μπουντούρη και κάποιοι όχι.
Σταματήστε τον πόλεμο, κουραστήκαμε και γαμήθηκε και η ομάδα.
Φιλε Γιαννη σου απάντησαν άλλα παιδιά για το εαν υπάρχουν ατομα που σκέφτονται ετσι. Και ναι. Δυστυχώς υπάρχουν. Εγώ θα σου γράψω μονο για την ψυχή μου τώρα: Πήγαινα στο παλατάκι με τον μικρό μου επι Χατζόπουλου γιατι ο μικρος σαν τον πατέρα του γουστάρει και παίζει μπασκετ. Σε κατι ματσάκια με μικρομεσαιες ομαδες σαν και την δική μας. Και γούσταρα. Και γούσταρε και ο μικρός. Και ας παίζαμε με "λιμα". Θυμάμαι μια ματσαρα με Προμηθέα πριν 2 χρονια νομίζω τους νικήσαμε με 2-3 πόντους διαφορά. Ποσο χάρηκα. Τοτε οταν πήγαινα στο παλατάκι σκεφτόμουν μπάσκετ και οτι φέρνω τον γιο μου κοντά στην ομάδα και στο άθλημα που αγαπάω. Του χρόνου μπορει να παίζω ντέρμπι στον πόντο με τον γαυρο και να "πρεπει" να χαίρομαι οτι μεγαλώνει η ομάδα. Αλλα μεσα μου για εμενα. Για τον δικό μου κώδικα ηθικής. Για την δική μου ψυχοσύνθεση. Για αυτο που εγω θελω να πρεσβεύει η ομάδα μου δεν θα ειναι έτσι. Θα εχω πάντα ενα ξενέρωμα. Μια πικρα. Ενα σφίξιμο. Και αυτο όλο και θα μεγαλώνει όσο ο Τέλης πολεμάει τα πιο υγιή κύτταρα του ΠΑΟΚ.

Και κατι τελευταίο ως διευκρίνηση: Το προηγούμενο ποστ μου δεν πήγαινε σε εσένα και παιδια που σκέφτονται ετσι. Τα έχουμε αναλυσει εμείς οι 2 και ξέρω πώς σκέφτεσαι. Ελπιζω να σου εκανα σαφές πώς σκέφτομαι εγώ
These users thanked the author Guitarman for the post (total 3):
Kabamaru11, leomatos88, Maklaz
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Νομίζω η πλατιά μάζα του κόσμου συμφωνεί με τον Kalamar.
Δεν χωριζόμαστε σε στρατόπεδα, γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν στρατόπεδα εντός του ΠΑΟΚ!

Είμαι χρόνια με τον Ιβάν και θα είμαι μαζί του, γιατί έδωσε τα πάντα στον ΠΑΟΚ.

Είμαι με τον Τέλη, γιατί είναι ο μόνος που έβαλε 12+ εκ. στον μπασκετικό ΠΑΟΚ, αντί να σπαταλά τα χρήματά του στα resort της Ελβετίας, όπως κάνουν πολλοί άλλοι Έλληνες δισεκατομμυριούχοι του forbes και εννοείται πως εδώ θα είμαι και θα τον κριτικάρω για λάθη που θα κάνει, αλλά δεν είμαι αγνώμων για να μην σέβομαι για τα 12+ εκατομμύρια που έβαλε.

Είμαι με τον Τσαλόπουλο, γιατί έβαλε και συνεχίζει να βάζει χρήματα από την τσέπη του για να βοηθήσει τμήματα του ΑΣ, παρόλο που τον απομάκρυναν παράγοντες του ΑΣ από το βόλεϋ, για να κάνουν τους διαχειριστές.

Είμαι με τον Χατζόπουλο, όχι μόνο γιατί έχει dna PAOK, αλλά γιατί αποδεδειγμένα έβαλε χρήματα από την τσέπη του στο μπάσκετ, όταν όλοι οι προηγούμενοι κάναν διαχείριση με τα χρήματα του κόσμου. Πάρε ρε Χατζόπουλε το βόλεϋ, για να ζήσουμε ξανά τα γούστα των πρωταθλημάτων.

Δεν είμαι με τους ετερόφωτους παράγοντες του ΑΣ, που ψάχνουν τον εκατομμυριούχο πότε τον Ιβάν, πότε τον Τέλη, για να κολλήσουν πάνω του και να επιβιώσουν στις καρέκλες τους στα τμήματα του ΑΣ. Πιθανότατα είναι Παοκτσήδες, ΔΕΝ τους έχω απέναντί μου και ευχαρίστως θα έκανα οπουδήποτε Παοκτσήδικη συζήτηση μαζί τους, αλλά ΟΧΙ να κρατάνε δέσμιο τον ΑΣ στη μετριότητα με τα χρήματα του Ιβάν, του Τέλη και του κόσμου.

Ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιο καράβι και χρειάζεται στο πηδάλιο σε κάθε τμήμα να βρίσκονται αυτόφωτοι παράγοντες, που θα το στηρίζουν οικονομικά και ο κόσμος θα υποστηρίξει με κάθε τρόπο ακόμα και από το υστέρημά του!
These users thanked the author DikefalosG4 for the post:
Futre76
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

gika έγραψε: Τετ 11 Μαρ 2026, 15:20 @Dimitrisou

Τους όρους αυτούς ο Χατζοπουλος τους έβαλε για να εξασφαλίσει ότι ο Ιβάν θα πάρει τα λεφτά του. Ηταν αυτό που του έλεγε η ηθική του να κάνει για να εξασφαλίσει τα συμφέροντα ενός ανθρώπου που του στάθηκε. Μαγκιά του μεν.

Από την άλλη θα μπορούσε ο μόνος όρος που θα έβαζε να ήταν να απαλλάξουν την δική του διοίκηση και απλά να αποχωρήσει καβάλα στο άλογο. Η ηθική του του είπε να κάνει ότι έκανε και το σέβομαι, αλλά δεν παύει να ρισκάρει το όνομα του και την περιουσία του για χρήματα που για τον Ιβάν και τον Μυστακίδη είναι ψιχουλα.

Ο Μυστακίδης με τον Ιβάν μπορεί να είχαν προηγούμενα, με τον Χατζόπουλο όμως οχι. Τα όσα γίνονται, από τα διαρκείας και τις θέσεις πάρκινγκ μέχρι το cube και την μη απαλλαγή δείχνουν ότι κι αυτός δεν έκανε ήσυχα στην άκρη.

Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να κρίνω αν ο Μυστακίδης πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα που δάνεισε ο Ιβάν στην ΚΑΕ για να πληρωθούν χρέη άλλων. Κάποιος θα πει ναι γιατί τα χρέη είναι της ΚΑΕ, άλλος θα πει ότι αν ο νέος πρόεδρος δεν λεγόταν Μυστακίδης ο Ιβάν δεν θα τα ζητούσε καν. Δυστυχώς για τον ίδιο, ο Χατζοπουλος μπήκε ανάμεσα στους δύο. Η αλήθεια πάντως είναι οτι ανεξαρτήτως του τι έγινε ή θα γίνει, Ιβαν πρώτα απ όλα και Μυστακίδης έπειτα έχουν δώσει στον ΠΑΟΚ όσα κανένας άλλος.

Σαν οπαδοί η θέση μας είναι στις κερκίδες, όχι στις ΓΣ, στα λογιστήρια και στα δικαστήρια. Ας τα βρούνε μόνοι τους και στο ενδιάμεσο μακάρι να βλέπουμε Ζαφειρηδες και Τρινκεριδες κάθε χρόνο.
Καταλαβαινω πως το βλεπεις και το σεβομαι απολυτα.
Εγω απο τη δικη μου πλευρα θεωρω οτι περα απο το κομματι της ηθικης που κινηθηκε (για μενα) σωστα,το εκανε και για το καλο της ομαδας.
Δεν γινεται να ερχεται ενας τοσο οικονομικα ευρωστος παραγοντας και να εχει την ευκαιρια ο Χατζοπουλος να κλεισει μια συμφωνια που θα παει ΟΛΑ τα χρεη στο μηδεν και να μην το κυνηγησει.
Αλλωστε μην ξεχναμε οτι αποδεδειγμενα λειτουργουσε πιο πολυ σαν οπαδος παρα σαν κλασσικος παραγοντας.
Οποτε θεωρω φυσιολογικο το να μην νοιαστει να γλυτωσει μονο αυτος και η ΚΑΕ ας κανει οτι θελει μετα που δεν θα ειναι προβλημα του.
Υπο αυτο το πρισμα τον κρινω εγω και θεωρω πως καλως εκανε οτι εκανε..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Νομίζω ότι υπάρχει παρανόηση γύρω από τα «χρέη». Δεν υπάρχει περίπτωση ο Μυστακίδης να βάλει 12 εκατομμύρια στην ΚΑΕ, να χτίσει ρόστερ, να μας παει Euroleague και να αφήσει την ομάδα να τρέχει στα δικαστήρια για μερικές χιλιάδες ευρώ χρέη. Προφανώς και θα τα πληρώσει, όπως και όποτε θεωρεί αυτός σωστό, και με τα όποια ψαλίδια καταφέρει. Όπως και ο Ιβάν δεν πλήρωσε τα χρέη στο δημόσιο πριν την ρύθμιση των προσαυξήσεων γιατί δεν είναι χαζός. Και αν είχε υπογράψει ότι θα τα πληρώσει άμεσα δεν θα είχε καμία δύναμη να διαπραγματευτεί για το ψαλίδι που πέτυχε. Ο Χατζοπουλος δεν θα έπρεπε να μπλεχτεί σε αυτά, δεν είναι ούτε Γούμενος, ούτε Δρόσος ο Μυστακίδης. Εφόσον μπήκαν 12Μ στα ταμεία της ΠΑΕ όποιος δεν πληρωθεί τα χρέη του μπορεί να τα διεκδικήσει αν τα δικαιούται και δεν τα πληρώθηκε - που πιστεύω ότι δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να φτάσουμε εκεί.

Το όλο πανηγύρι γίνεται για τα δανεικά του Ιβάν στην ΚΑΕ που όταν δόθηκαν δεν προβλεπόταν ότι κάποια στιγμή θα έπρεπε να επιστραφούν. Ηταν δανεικά κι αγύριστα γιατί αυτός είναι ο Ιβάν και στηρίζει όλον τον οργανισμό ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια. Μέχρι που πήγε να πάρει την ΚΑΕ αυτός που πήγε να του φάει την δουλειά με την Νέα Τουμπα, να του αρπάξει την ΠΑΕ μέσα από τα χέρια, αυτός με τον οποίο έχουν χρόνια τώρα την κοντρα τους. Εκεί γύρισε το κουμπί και αποφάσισε ότι τα θέλει πίσω. Κι ο άλλος την είδε κι αυτός όπως την είδε και λέει δεν στα δίνω. Γι αυτό και υπήρχε ο χαμός με τους ελεγκτές και τα «νόμιμα» χρέη και τις ανακοινώσεις.

Άποψη μου είναι ότι δεν μας αφορούν τα χρέη. Δεν θα χρεωκοπήσει η ΚΑΕ ούτε θα καταστραφούμε. Κάθονται ορισμένοι και μαλώνουν με συνοπαδούς (δεν αναφέρομαι στα τρολ) για χαζομάρες που δεν έπρεπε να μας αφορούν.

Λέει ο Equalizer για ασπίδα στον ΠΑΟΚ. Ασπίδα απέναντι σε ποιον; Σε αυτόν που έβαλε 12 εκατομμύρια ευρώ από την τσέπη του στην ομάδα για να την γιγαντώσει; Πλάκα κάνουμε; Ή απέναντι στον Ιβάν που χωρίς αυτόν θα ήμασταν σαν τις γριές πιθανότατα;

Muscle memory από τα πέτρινα χρονια μοιάζει όλη η αντίδραση. Αλλα δεν χρειάζεται να είμαστε στα κάγκελα εν προκειμενω. Ας μπουν τα λεφτά, ας δούμε την ομάδα να προοδεύει και αφήστε τους να λύσουν τα μεταξύ τους μεταξύ τους.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τη μια μέρα που έγραψε διάφορα το σντνα τη θυμάσαι

Τους δέκα μήνες "Τυχαίων" άρθρων και χιλιάδων ποστ από προφανώς αγνούς ΠΑΟΚτσήδες που στάζουν χολή, την ξεκάθαρα στημένη ανακοίνωση συνδέσμου και τα όσα φαιδρά επικοινωνήθηκαν από στημένους ανθρώπους, καθώς και τις ξεκάθαρα προκατειλημμένες ανακοινώσεις της νέας διοίκησης τα βαφτίζεις muscle memory

Οκ.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Προφανως ο ανθρωπος δεν ειναι οποιος να ναι ουτε καν το σκεφτομαστε αυτο..
Τωρα ολα τα υπολοιπα χρεη νομιζω απο οτι ειπαν ηδη πληρωθηκαν.
Στο κομματι των χρηματων του Ιβαν θεωρω σωστο να τα ζητησει τωρα οπως θα το θεωρουσα σωστο να το κανει και απο οποιονδηποτε αλλον τοσο ισχυρα οικονομικα παραγοντα ερχοταν ασχετως της κοντρας με τον συγκεκριμενο.
Βοηθησε την ομαδα οταν ειχε αναγκη και μεχρι και πριν τον Μυστακιδη δεν υπηρχε καποιος με την δυνατοτητα να τα γυρισει..
Η μεταξυ τους κοντρα ας μεινει(δεν με αφορα κιολας)αλλα μακρια απο τον ΠΑΟΚ(εκει με αφορα).
Το να μην δινει ενα μικρο ποσο για τον ιδιο ο Μυστακιδης και να παμε παρακατω το θεωρω παιδιαστικο απο τη στιγμη που αν ο λαμβανων λεγοταν πχ Παπαδοπουλος θα ειχε ηδη εξοφληθει..
Ασ κλεισουν μεταξυ τους τα ανοιχτα θεματα που αφορουν τον ΠΑΟΚ και στα υπολοιπα ας κανουν οτι γουσταρουν.
Δεν διαφωνω σε αυτα που λες ουτε θεωρω οτι ηρθε η καταστροφη κτλ. απλα για χαζους λογους τωρα δεν πεταμε ολοι στα συννεφα οπως θα επρεπε..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”