Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Οι 24 μιλανε με υποθέσεις βάση λογικής, μιλάμε σκίζουν από ρεπορτάζ. Εντομεταξυ το ότι έκλεισε ο Μειτε το sdna και η μπουντου το εβγαλε πρώτο με τεράστια διαφορά από τους ρεπόρτερ του viber που μας έχουν ζαλησει ένα μήνα τώρα παιδάκια και παιδάκια νομίζοντας ότι έχουν χιούμορ
Κανείς δεν είπε ότι έκλεισε ο Μειτε (πέρα από τον γνωστό). Όλοι είπαν ότι πλέον υπάρχει αισιοδοξία
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
oi 24 δεν εχουν πληροφορηση και λενε οτι ναναι ετσι ειναι κολκα οταν δεν εχεις βρυζα στην διοικηση δεν εχεις ετοιμο ρεπορταζ και δεν μπορεις να πουλας πνευμα στους αλλους ρεπορτερ του ΠΑΟΚ οπως εκανες επι βρυζα......Leonardo10 έγραψε:Οι 24 μιλανε με υποθέσεις βάση λογικής, μιλάμε σκίζουν από ρεπορτάζ. Εντομεταξυ το ότι έκλεισε ο Μειτε το sdna και η μπουντου το εβγαλε πρώτο με τεράστια διαφορά από τους ρεπόρτερ του viber που μας έχουν ζαλησει ένα μήνα τώρα παιδάκια και παιδάκια νομίζοντας ότι έχουν χιούμορ
οι 24 ειπαν οτι θα καταληξει σε καμια κρεμονεζε ( κατα λεξη ο Κολκας) ενω ο Τσορμπα τον χακακτηρισε κουραστικο
ΕΙΠΕ Ο ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ Ο ΑΡΧΙΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ τον παικτη κουραστικο.
εγω στεναχωρεθηκα γιατι ο Κουβεντιδης στην ουσια ειπε ξεχαστε τον Πετκο
στην πραγματικοτητα ειναι δυσκολο να γινει αγορα κει μεγαλο συμβολαιο και στο χαφ και στο φορ και μαλιστα συντομα
αλλα φετος ειναι η ευκαιρια Ιβαναρε
ΕΙΠΕ Ο ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ Ο ΑΡΧΙΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ τον παικτη κουραστικο.
εγω στεναχωρεθηκα γιατι ο Κουβεντιδης στην ουσια ειπε ξεχαστε τον Πετκο
στην πραγματικοτητα ειναι δυσκολο να γινει αγορα κει μεγαλο συμβολαιο και στο χαφ και στο φορ και μαλιστα συντομα
αλλα φετος ειναι η ευκαιρια Ιβαναρε
Βεβαια δεν προκυπτει απο καπου και καποια αισιοδοξια οτι θα βρεθει πραγματικα καλος φορ ελευθερος στην πορεια του καλοκαιριου. Δεν υπαρχει τωρα δεν ξερουμε αν θα υπαρξει και πιο μετα. Αρα ισως στο τελος αναγκαστουν να αγορασουν και φορ και χαφ και εξτρεμ. Βεβαια ισως σκεφτονται τους δανεισμους με οψιον, αλλα ειναι δικοπο μαχαιρι...
Εν τέλει πιστεύω πως στο φορ και στο εξτρέμ θα κινηθούμε για πολύ ποιοτικούς δανεικούς από Αύγουστο.
Για μένα αυτή η στρατηγική με τους δανεικούς για αυτήν την χρονιά είναι πολύ καλή, μιας και του χρόνου θα υπάρχει σίγουρα πώληση (ή και πωλήσεις) και αν οι δανεικοί θέλξουν θα μπορεί η ομάδα να ενεργοποιήσει πιο εύκολα τις ρήτρες
Για μένα αυτή η στρατηγική με τους δανεικούς για αυτήν την χρονιά είναι πολύ καλή, μιας και του χρόνου θα υπάρχει σίγουρα πώληση (ή και πωλήσεις) και αν οι δανεικοί θέλξουν θα μπορεί η ομάδα να ενεργοποιήσει πιο εύκολα τις ρήτρες
Εν τέλει πιστεύω πως στο φορ και στο εξτρέμ θα κινηθούμε για πολύ ποιοτικούς δανεικούς από Αύγουστο.
- AlxNeapoli1
Ενας φυσιολογικος φορ θα εβαζε 30 γκολ φετος με την μεσοεπιθετικη γραμμη μας.nikos_algio έγραψε:Καλά ο Μιετσελ φέτος θα είχε γράψει 30 γκολ
Γιατί ο Μπράντον δεν έβαλε 30;
Μπορεί να μην είναι παικταράς, αλλά είναι φυσιολογικός φορ. Πλας είναι ο βασικός μας φορ
Μπορεί να μην είναι παικταράς, αλλά είναι φυσιολογικός φορ. Πλας είναι ο βασικός μας φορ
-
Για το προηγούμενο καλοκαίρι μιλάω προφανώς, οχι για φέτοςJim_Chatz έγραψε:Κανείς δεν είπε ότι έκλεισε ο Μειτε (πέρα από τον γνωστό). Όλοι είπαν ότι πλέον υπάρχει αισιοδοξία
- AlxNeapoli1
Γιατι δεν ειναι γκολτζης. Ειναι ενα περιφερειακο φορ που αναλωθηκε σε πολλες δουλειες εκτος περιοχης.Napoli4 έγραψε:Γιατί ο Μπράντον δεν έβαλε 30;
Δεν πρέπει σώνει και καλά να μείνει αλλά δεν θα τον πληρώσουμε κι από πάνω για να φύγει, ειδικά όταν είμαστε ήδη κάτω ένα φορ. Στην χειρότερη θα κάνει τη χρονιά του και μετά θα αντικατασταθεί από τον Τζίμα.
Άρα φυσιολογικό φορ είναι ποιο;AlxNeapoli1 έγραψε:Γιατι δεν ειναι γκολτζης. Ειναι ενα περιφερειακο φορ που αναλωθηκε σε πολλες δουλειες εκτος περιοχης.Napoli4 έγραψε:Γιατί ο Μπράντον δεν έβαλε 30;
Ταιριάζει φυσιολογικό φορ στον ΠΑΟΚ;
Κι αν έχεις στο μυαλό σου κάτι σε στυλ Πριγιο, πιο καλός επιθετικά ήταν ο ΠΑΟΚ πέρυσι ή επί Πριγιο;
- AlxNeapoli1