Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
H παραμονή Μπράντον αν πλαισιωθεί με ένα καλό φορ και ένα αριστερό εξτρεμ σε στυλ Kerk , που μπορεί να παίξει και φορ δεν θα είναι άσχημη εναλλακτική.
- WeWillRockYou
Πάντως μετά την ανανέωση Τόμας, αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε ο παίκτης που θα έρθει στα αριστερά να μπορεί να αγωνιστεί και στα φορ. Κυκλοφορούν ελεύθεροι πχ. ο Munir (που τον θέλαμε και πριν δυο χρόνια), ο διεθνής Ρώσος ο Dmitriy Poloz.
Edit : είχαμε την ίδια σκέψη ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος WeWillRockYou την Δευ 12 Ιουν 2023, 20:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δεν βρίσκω καμία χρησιμότητα στην παραμονή του Μπράντον. Ένας παίκτης που δεν μπορεί να σταθεί μόνος του στην επίθεση.Δθαλεξε ο οργανισμός ΠΑΟΚ να επενδύσει σε αυτόν τον παίκτη αντί να δώσει χρόνο στον Κουτσια. Ναι δεν ήταν έτοιμος αλλά αν είχε τον χρόνο του Μπράντον φέτος θα ήταν έτοιμος .Έτσι κι αλλιώς ήμασταν σε μια μεταβατική περίοδο. Θα είχες Κουτσια ,θα αγόραζες έναν βάρβατο σέντερ φορ και θα ετοιμάζες και Τζίμα .Με την προοπτική να είχες σε δύο χρόνια το καλύτερο ελληνικό δίδυμο επιθετικών στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου .
σιγά να μην ξέρεις εσύ ... ξέρει ο ταξιτζής και ο περιπτεράς ... που ο ένας διαβάζει κάθε μέρα πρωί πρωί τις διάνοιες τις μέτροσπορτ και ο άλλος πήρε σε βόλτα πριν από 25 χρόνια τον Αντσελότι που ήρθε διακοπές Χαλκιδική με την γκόμενα ινκόγκνιτο.Magpies4 έγραψε:Εμείς δεν χρειάζεται να ξέρουμε. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Οι καλύτερες μεταγραφές μας, ή οι πιό περιζήτητοι παίκτες μας φαίνεται να είναι τα πιτσιρίκια που ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα. Βαριέμαι να τα γράψω, τα ξέρουμε όλοι.
Κι εγώ επαγγελματίας προπονητής υποδομών ήμουνα. Υπάρχουν παιδιά που μπορούν άνετα να ανεβούν στην πρώτη ομάδα και να πάρουν ευκαιρίες.
υποσ.
σοβαρά τώρα ... μεγαλύτερη αποτυχία του Λούτσε και του κάθε ΤΔ εκεί μέσα είναι αυτό που γράφεις ... και από την μία έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες (η οποία όμως έχει πρόβλημα ακόμα στον τομέα της ατομικής βελτίωσης) και από την άλλη δεν μπορούν να φέρουν 6-7 σπουδαίους παίχτες να στηρίξουν όλο το οικοδόμημα ... βάλτε φέτος ρε παπάρες ακόμα πιο πολλούς από κάτω να παίξουν ... φέρτε όμως 3-4 παίχτες καλούς να ανέβει η ομάδα ... και διώξτε όλη την σαβούρα
Και περσι ειχες τον Εσιτι για αυτο δεν δοκιμαζε αλλον εκει, και φετος το πρωτο μισο ειχε τον Μπισεσβαρ γ αυγο δεν εβαζε τον Ντελια και δεν εδωσε μιση ευκαιρια σε Κουαλιατα Ρικαρντο. Αν εισαι τοσο καλυμμενος πως να διαταραξεις τις ισορροπιες....Napoli4 έγραψε:Εντάξει, αυτό το λέμε και το ξαναλέμε, λες και είναι κάποιος κανόνας.Gospi έγραψε:Ε καλα τωρα...
Μονο στον ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου χρειαζεται 5 μηνες για να ενσωματωθει ενας παιχτης στην ομαδα.
Δεν θα κανουμε και κανονα τις παραξενιες και τα κολληματα του Λουτσεσκου
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Τάισον δεν μπήκε αμέσως στην ομάδα;
Ο Ντάντας δεν μπήκε βασικός από το πρώτο ματς;
Ο Νάρει; Ο Κοτάρσκι;
Πέρσι Σιντκλευ, Μιτρίτσα; Ακόμα και ο Τέιλορ.
Ο Σέρτζιο την χρονιά του νταμπλ; Ο Ζαμπά;
Θα σου πω ποιοι δεν μπήκαν κατευθείαν.
Δεν μπήκε ο Ίνγκασον αφού είχες Βαρέλα-Κρέσπο στο πικ τους.
Δεν μπήκε ο Μίσιτς γιατί είχες Μαουρίσιο-Κάνιας-Σάκχοφ, ήρθε και ο Ολιβέιρα.
Δεν μπήκε ο Άκπομ που είχες Πρίγιο.
Και άλλοι και στις 2 κατηγορίες, προφανώς, αλλά μην βγάζουμε έτσι ευθαίρετα συμπεράσματα και τα πιπιλάμε καμιά 5ετία.
Αν έχει λύσεις που αποδίδουν, δεν τις αλλάζει. Είναι λάθος αυτό;
Αν δεν έχει λύσεις, τους βάζει.
Δεν μ φταις εσυ Ναπολιτανε,αλλα οχι να λεμε οτι ειναι θεμα λυσεων το ποτε εντασσει παιχτες ο Λουτσεσκου. Φςτος απλα εκανε τοσο σκατα πρωτο γυρο π αν δεν αλλαζε μυαλα ατον δευτερο θα κλαιγαμε. Αλλαξε νοοτροπια ενα 3μηνο και πήγαμε τρένο και μετα επανηλθε ο παλιος καλος Ραζβαν.
Οσο για τον Μισιτς τον Ολιβειρα κλπ, αν τους ειχε ενταξει οταν επρεπε μετα δεν θα ηταν γ αυτον μονοδρομος η ανανεωση Σακχωφ και Κανιας,κ ισως ειχαμε γλιτωσει το ολο πισωγυρισμα. Καλο το βραχυπρόθεσμο αποτελεσμα, οταν αυτο ερχεται, αλλα ακομη καλυτερα η διορατικοτητα και η ευελιξια για την επιτευξη μακροπροθεσμα ακομη περισσοτερων!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Παρακαλω μια επαναληψη τα 400 προηγουμενα ποστ γιατι δε τα εμπέδωσα.
Τι παρακρουση ειναι αυτη?Πως κανετε ετσι ρε?Υποθετικα εκλεισε ο Τομας κι εδω ειμαστε ετοιμοι ν αλλαξουμε ομαδα,Δε γραφω αλλο διαβαζω ,δεν ασχολούμαι και τετοια γραφικα.Σας γλεντανε οι αλλοθρησκοι και τα αρδακια κι εσεις χορευετε.
Κανεις δε λεει οτι τα πραγματα ειναι ροδινα ,χρονια το γραφω απο τοτε που ...απαγορευοταν να πεις κακια κουβεντα εδω μεσα.Τωρα ομως περασαμε στ αλλο ακρο.Συγκρατηθειτε λιγο παλικαρια ,μη τους δινετε τη χαρα.
Τι παρακρουση ειναι αυτη?Πως κανετε ετσι ρε?Υποθετικα εκλεισε ο Τομας κι εδω ειμαστε ετοιμοι ν αλλαξουμε ομαδα,Δε γραφω αλλο διαβαζω ,δεν ασχολούμαι και τετοια γραφικα.Σας γλεντανε οι αλλοθρησκοι και τα αρδακια κι εσεις χορευετε.
Κανεις δε λεει οτι τα πραγματα ειναι ροδινα ,χρονια το γραφω απο τοτε που ...απαγορευοταν να πεις κακια κουβεντα εδω μεσα.Τωρα ομως περασαμε στ αλλο ακρο.Συγκρατηθειτε λιγο παλικαρια ,μη τους δινετε τη χαρα.
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Το πρόσταγμα της λογικής.WeWillRockYou έγραψε:Πάντως μετά την ανανέωση Τόμας, αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε ο παίκτης που θα έρθει στα αριστερά να μπορεί να αγωνιστεί και στα φορ. Κυκλοφορούν ελεύθεροι πχ. ο Munir (που τον θέλαμε και πριν δυο χρόνια), ο διεθνής Ρώσος ο Dmitriy Poloz.
Έναν Μαουρίτσιο(πριν τον χιαστό) στο 8, έναν Μπισε στα αριστερά (στα 28 του) και έναν Πριγιοβιτς στο 9.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θεωρώ λάθος την ανανέωση Μπράντον, γιατί υπάρχουν και στις ακαδημίες πολλά ελαφριά κορμιά που μπορούν να παίξουν το ρόλο (2ος φορ), όπως είχαμε τον Κούτσια. Τουλάχιστον ο παίκτης έχει φιλότιμο και τρέχει πολύ μέσα στο γήπεδο. Από την άλλη φέτος είχε τεράστιο κίνητρο να το κάνει. Τώρα με 2ετές κλειστό συμβόλαιο, ακόμη χειρότερα αν υπογράψει 3ετές, θα έχει μικρότερο κίνητρο να τα δώσει όλα. 28.5 ετών ποδοσφαιριστής θα είναι, δεν είναι και μικρός να περιμένουμε βελτίωση.
Όπως και να έχει, στη θέση του φορ, η 1η επιλογή θα είναι η πιο σημαντική. Δηλαδή αν έρθει κάποιος παικταράς, θα είμαστε μια χαρά με Τζίμα από πίσω του. Η διαίσθησή μου λέει ότι θα ανανεώσουμε τον Ολιβέιρα, ο οποίος θα αναγκαστεί να ρίξει τις απαιτήσεις του στις 700-800Κ, και εμείς πάλι θα κάνουμε το χατήρι του Λουτσέσκου, που να θυμίσω ότι ξεκάθαρα και πολλάκις δήλωσε ότι τον ήθελε και για την επόμενη χρονιά. Όμως, παράλληλα, αν θυμάμαι καλά συμφώνησε ότι ο ΠΑΟΚ είχε επιθετικό πρόβλημα και έλλειψη ποιότητας μπροστά. Είδωμεν...
Εγώ από τη στιγμή που είχε πουληθεί ο Γιαννούλης σε ομάδα Τσάμπιονσιπ, έριξα λευκή πετσέτα. Φυσικά σποραδικά έχω απαιτήσεις ή γράφω και ονειρεύομαι, ειδικά τη στιγμή που φτάσαμε στους 8 του conference, όμως ουσιαστικά για μένα εκείνη η πώληση μου έδειξε τι θα είναι ο ΠΑΟΚ στα επόμενα χρόνια. Η ταφόπλακα είχε όμως ήδη πέσει με το ξεπούλημα Άκπομπ και Πέλκα πριν από το σημαντικότερο ματς των τελευταίων 20 ετών. Εκεί, που αν ο ΠΑΟΚ προκρίνονταν στους ομίλους, όλα θα άλλαζαν. Το ότι δεν το κατάλαβε η διοίκηση είναι το χειρότερο.
Όπως και να έχει, στη θέση του φορ, η 1η επιλογή θα είναι η πιο σημαντική. Δηλαδή αν έρθει κάποιος παικταράς, θα είμαστε μια χαρά με Τζίμα από πίσω του. Η διαίσθησή μου λέει ότι θα ανανεώσουμε τον Ολιβέιρα, ο οποίος θα αναγκαστεί να ρίξει τις απαιτήσεις του στις 700-800Κ, και εμείς πάλι θα κάνουμε το χατήρι του Λουτσέσκου, που να θυμίσω ότι ξεκάθαρα και πολλάκις δήλωσε ότι τον ήθελε και για την επόμενη χρονιά. Όμως, παράλληλα, αν θυμάμαι καλά συμφώνησε ότι ο ΠΑΟΚ είχε επιθετικό πρόβλημα και έλλειψη ποιότητας μπροστά. Είδωμεν...
Εγώ από τη στιγμή που είχε πουληθεί ο Γιαννούλης σε ομάδα Τσάμπιονσιπ, έριξα λευκή πετσέτα. Φυσικά σποραδικά έχω απαιτήσεις ή γράφω και ονειρεύομαι, ειδικά τη στιγμή που φτάσαμε στους 8 του conference, όμως ουσιαστικά για μένα εκείνη η πώληση μου έδειξε τι θα είναι ο ΠΑΟΚ στα επόμενα χρόνια. Η ταφόπλακα είχε όμως ήδη πέσει με το ξεπούλημα Άκπομπ και Πέλκα πριν από το σημαντικότερο ματς των τελευταίων 20 ετών. Εκεί, που αν ο ΠΑΟΚ προκρίνονταν στους ομίλους, όλα θα άλλαζαν. Το ότι δεν το κατάλαβε η διοίκηση είναι το χειρότερο.
pirate_salonica έγραψε:Ο Μειτέ Εσιτίζει ή είναι ιδέα μου; Αν δεν είναι και ιδιαίτερα γρήγορος...

-
Πραγματικά δεν βαρεθήκατε τόσες μέρες οι ίδιοι και οι ίδιοι να γράφετε τα ακριβώς ίδια ποστ ;πέταξε η ομάδα λευκή πετσέτα που πας με φορ τον τομας κτλ..το εμπεδώσαμε και απ τα πρώτα ποστ …μπαίναμε εδώ να μάθουμε καμία πληροφορία και τώρα θα μας το κόψετε και αυτό..ΠΑΟΚ ήμασταν και με φορ Τόργκελε ΠΑΟΚ θα μαστε και με Μπράντον..ας τελειώσει η περίοδος ,που δεν έχει καν ανοίξει καλά καλά,και μετά κρινουμε(ο ΠΑΟΚ άργησε λες και όλοι οι άλλοι κλείσαν ρόστερ).
Τι λέτε για Ολιβέιρα βασικό φορ αν ρίξει τις απαιτήσεις του στα 700-800 χιλιάρικα; Δεν θα χάσουμε και την ομοιογένια που έχτισε φέτος η ομάδα.
Το θέμα που άκουσα εγώ είναι πως επέστρεψε στην Μπενφίκα πάντως στο paok24 πάντως ο Κόλκας και ο Τσορμπατσζόγλου λένε αυτόnunies4 έγραψε:Να ανησυχούμε που δεν έχει ανακοινωθεί η αποχώρηση Νταντας ότι ούτε το χαφ θα έρθει;
Οι Πορτογάλοι επιβεβαιώνουν PAOK24 για Ντάντας
Ο Τιάγκο Ντάντας προετοιμάζεται με την εθνική ομάδα U21 της Πορτογαλίας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με το δανεισμό του από τη Μπενφίκα στον ΠΑΟΚ να έχει ολοκληρωθεί και να μην έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει την επόμενη σεζόν.
Η υπόθεση αυτή, φαίνεται ότι συνεχίζει να απασχολεί τους Πορτογάλους, οι οποίοι με σημερινό τους δημοσίευμα, αναφέρουν ότι το μέλλον του Ντάντας, θα ξεκαθαρίσει μετά το τέλος των υποχρεώσεων του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21.
Κάτι που είχε σημειώσει και το PAOK24, σε ρεπορτάζ του πριν δύο εβδομάδες για το θέμα, ενώ οι Πορτογάλοι σημειώνουν επίσης ότι ο ΠΑΟΚ επιμένει να θέλει να ανανεώσει το δανεισμό, ενώ η Μπενφίκα από την πλευρά της, θέλει να δώσει τον παίκτη με μεταγραφή…
Όσο περνούσαν οι μέρες, η παραμονή του Τόμας γινόταν όλο και πιο σίγουρη και απορώ με τις αντιδράσεις για κάτι αναμενόμενο. Πλέον, πάμε για θρίλερ με τον βασικό φορ που παίζει να τραβήξει μέχρι Σεπτέμβρη. Και ποιος ξέρει; Αν δεν βρούμε κάτι που να μας καλύπτει στο 100% μπορεί και να το αφήσουμε για καμιά άλλη μεταγραφική περίοδο, όπως γινόταν με το δεκάρι. Αν πάντως έρθει βασικό φορ, βλέπω τον Tus να καταλήγει 3ος μέσα στη χρονιά.