7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- ΑποστόληςΑ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ναι το ανακοίνωσε και η αδελφή του.lunatic4 έγραψε:Mitsospaoki4 έγραψε:Με το καλό παιχταρα!!
Να λοιπόν ο λόγος που θέλει να μείνει εδώ το καλοκαίρι!
Ελπίζω η ΠΑΕ να κλείσει μια και καλή με το θέμα της ανανέωσης του.
Θα γίνει πατέρας; Άκουσες κάτι;
- Kabamaru11
Με το καλο το αγορακι σου παικταρα μου,να γινει σαν εσενα.Εδω θα μεινεις,ο Τοττι του ΠΑΟΚ θα γινεις.
-
Ουσιαστικά δύο είναι οι δρόμοι. Είτε ανανεώνει είτε πωλείται. Το να φύγει του χρόνου με μόλις έναν χρόνο να απομένει μέχρι την λήξη του συμβολαίου του δεν συμφέρει οικονομικά την ομάδα.
Εγώ νομίζω ότι θα πουληθεί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos ioannidis την Κυρ 18 Μάιος 2025, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
nikos ioannidis έγραψε:Ουσιαστικά δύο είναι οι δρόμοι. Είτε ανανεώνει είτε πωλείται, το να φύγει του χρόνου με μόλις έναν χρόνο να απομένει μέχρι την λήξη του συμβολαίου του, δεν συμφέρει οικονομικά την ομάδα.
Σωστός είναι ο προβληματισμός σου. Το θέμα είναι ότι αν τον πουλήσουν (όπως και τον Κοταρσκι) τότε η ομάδα θα έχει χάσει σε ένα χρόνο όλα τα μεγάλα περιουσιακά της στοιχεία (μαζί με Κουλιεράκη και Τζίμα).
Υπάρχει όμως και τρίτος δρόμος. Το πιο ιδανικό θα είναι να γίνει ανανέωση για έναν χρόνο ακόμη και να μπει μια εφικτή ρήτρα (π.χ. 20 μύρια) η οποία θα ισχύει από το καλοκαίρι του 2026. Ετσι ούτε η ομάδα θα χάσει, ούτε ο παίκτης θα μείνει εγκλωβισμένος εφόσαν κάποια στιγμή επιχειρήσει να κάνε νέο βήμα στην καριέρα του.
Θέλει να μείνει σίγουρα ένα χρόνο....Απλά του δίνεις ενα καλό συμβόλαιο,γιατί αλλιώς δεν....
Για να ανανεώσει, πρέπει να του γίνει πρόταση ανανέωσης από τον ΠΑΟΚ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα ανανεώσει.
(ελπίζω, μετά μανίας)
Αν δεν του γίνει πρόταση ανανέωσης από τον ΠΑΟΚ, με αναπροσαρμογή συμβολαίου, που από πέρσι το καλοκαίρι το ακούμε, αλλά δεν το είδαμε ποτέ, ο Κωνσταντέλιας πώς θα ανανεώσει;
Μόνος του θα το ανανεώσει το συμβόλαιό του;

- ΑποστόληςΑ
-
Περυσι τετοια εποχη τα ιδια λεγαμε.
Προταση ανανεωσης δεν ηρθε ΠΟΤΕ
Αλλα ξεχασα, ειμαστε απασχολημενοι να παρακαλαμε τον Οτο να μεινει

Προταση ανανεωσης δεν ηρθε ΠΟΤΕ
Αλλα ξεχασα, ειμαστε απασχολημενοι να παρακαλαμε τον Οτο να μεινει

Θυμάται κανείς να μας πει, αν υπάρχουν και πόσα συμβόλαια στην ανδρική ομάδα, που είναι μικρότερα του συμβολαίου του Κωνσταντέλια;
Φυσικά και υπάρχει περίπτωση να μην του προταθεί νέο συμβόλαιο, όπως γίνεται 1 χρόνο τώρα.
Παραμένει με αυτό τον μισθό και συμβόλαιο που έχει άλλον ένα χρόνο και πωλείται το επόμενο καλοκαίρι. Κερδίζει η ΠΑΕ τη διαφορά απο ένα ακριβότερο συμβόλαιο που θα πλήρωνε, αλλά έχει έναν ποδοσφαιριστή που δεν τον πληρώνει αυτό για το οποίο αποδίδει και του αξίζει, δίνει λάθος μήνυμα στο εσωτερικό της ομάδα..
Η αξία του στο άτυπο "χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου" δεν θα πέσει μιας και τα παιχνίδια της Εθνικής και τυχόν συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του χρόνου μόνον ανεβάζει τις τιμές.
Αλλά η ΠΑΕ με αυτή την εντελώς "κυνικά λογιστική προσέγγιση" πέφτει χαμηλά...
Παραμένει με αυτό τον μισθό και συμβόλαιο που έχει άλλον ένα χρόνο και πωλείται το επόμενο καλοκαίρι. Κερδίζει η ΠΑΕ τη διαφορά απο ένα ακριβότερο συμβόλαιο που θα πλήρωνε, αλλά έχει έναν ποδοσφαιριστή που δεν τον πληρώνει αυτό για το οποίο αποδίδει και του αξίζει, δίνει λάθος μήνυμα στο εσωτερικό της ομάδα..
Η αξία του στο άτυπο "χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου" δεν θα πέσει μιας και τα παιχνίδια της Εθνικής και τυχόν συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του χρόνου μόνον ανεβάζει τις τιμές.
Αλλά η ΠΑΕ με αυτή την εντελώς "κυνικά λογιστική προσέγγιση" πέφτει χαμηλά...
Η αναπροσαρμογή του και η ένταξη του Βιειρινια σε κάποιο post θα έπρεπε να είναι οι πρώτες κινήσεις πριν από οτιδήποτε άλλο.