Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
- ΑποστόληςΑ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Αν όντως θέλουμε να αξιοποιήσουμε τα 1,8Μ που ξοδεύουμε κάθε χρόνο για το προπονητικό τημ ας του πάρουμε παίκτες φτασμένους (που θα στοιχίσουν σε μισθούς) και όχι παίκτες με μεταπωλητική αξία. Διαφορετικά η επιλογή Lucesku θα αποδειχθεί κακή επένδυση.
Υπάρχει και ο αντίλογος Αποστολή: εάν κάνουμε τα χατίρια του Λουτσέσκου θα γεμίσει το ρόστερ με Κούρτιτς και Ολιβέιρα και ανεξάρτητα τι θα γίνει ακόμη και νταμπλ να πάρουμε θα χάσουμε αλλά 4 χρόνια μέχρι να φύγουν όλοι αυτοί. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να υποκύψει στα θέλω του Λουτσέσκου σε καμία περίπτωση. Εάν πάρουμε πάλι αργοκαρούτες ξεχάστε Ευρώπη....
Η πρώτη μεταγραφή μην το ξεχνάμε είναι η επιστροφή του Tailor......
Οπότε οι υπόλοιπες δεν θα είναι τόσο χάλια
Οπότε οι υπόλοιπες δεν θα είναι τόσο χάλια

- sourmenetes
- Moderator
Αυτό δεν προκύπτει από κάπου.Τρόμος έγραψε:Υπάρχει και ο αντίλογος Αποστολή: εάν κάνουμε τα χατίρια του Λουτσέσκου θα γεμίσει το ρόστερ με Κούρτιτς και Ολιβέιρα και ανεξάρτητα τι θα γίνει ακόμη και νταμπλ να πάρουμε θα χάσουμε αλλά 4 χρόνια μέχρι να φύγουν όλοι αυτοί. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να υποκύψει στα θέλω του Λουτσέσκου σε καμία περίπτωση. Εάν πάρουμε πάλι αργοκαρούτες ξεχάστε Ευρώπη....
Με τα λεφτά που δίναμε τότε ελεύθερο θα έβρισκες κάτι;
Επίσης ο κουρτιτς αργοκαρουτα αργοκαρουτα αλλά πέρυσι ήταν 1ος σκορερ και Mvp.
Να θυμίσουμε ότι όταν πήρες αυτούς τους παίκτες δεν είχαμε Τδ.
Αν θες την άποψη μου ο ολιβειρα δεν έδωσε πολλά. Έδωσε πολύ λίγα.
Ο κουρτιτς πάντως πέρυσι έδωσε πάρα πολλά.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Amsterdamer_87
Εχεις μεγαλο δικαιο και το κακο ειναι οτι δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο..ΑποστόληςΑ έγραψε:Φέτος ήταν μεγάλη ευκαιρία καθώς έβγαιναν δύο ομάδες στο Ch.L. Το ότι τσιγκουνευτήκαμε 4Μ με αποτέλεσμα να χάσουμε 15 δείχνει ότι η ομάδα διοικείται από παράγοντες που δεν έχουν ικανότητα διοίκησης. Αυτό δεν θα διορθωθεί φυσικά στην επόμενη σεζόν.
Στην αρχή της περυσινής χρονιάς είχα εκφράσει τον προβληματισμό μου για το πλάνο της ομάδας.
Ξέρουμε πως υπήρχαν πολλοί ποδοσφαιριστές-βαρίδια, που επιβαρύνουν το ρόστερ οικονομικά και δεν προσφέρουν.
Ή άποψή μου ήταν πως έπρεπε να δούμε την χρονιά ως μεταβατική, να μην έχουμε υψηλούς αγωνιστικούς στόχους, και απλά να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα.
Η εναλλακτική θα ήταν επένδυση σε ποδοσφαιριστές με ποιότητα για να χτυπήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα.
Δεν καταλαβαίνω τι πήγαμε να κάνουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήραμε τον Τάισον. Καλός παίκτης, αλλά πιο το νόημα να φέρνουμε 35χρονο αν υποτίθεται θέλουμε ανανέωση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπαιξε φέτος ο Μπίσε και όχι ο Κουαλιάτα ή ο Ρικάρντο. Χάλια ο Μπίσε, χάλια και οι άλλοι δύο. Τουλάχιστον όμως οι άλλοι δύο είναι πιτσιρίκια και μπορείς να ελπίζεις να βελτιωθούν Αν ελπίζουμε σε βελτίωση Μπίσε να βάλουμε και τον Κούδα να παίξει.
Για φέτος θα πω το ίδιο πράγμα. Αποφασίστε ένα πλάνο και τρέξτε το. Δεν θα πω αν είναι καλός ο Πέλκας ή ο Χ παίκτης. Αλίμονο αν ξέρω καλύτερα από τους scouter της ομάδας. Αλλά να πάρει η οργή, να έχουν μία λογική οι κινήσεις.
Θέλετε πρωτάθλημα με κάθε τρόπο; Σκάστε τα, φέρτε 6-7 παιχταράδες και κάντε ομάδα.
Δεν βγαίνουμε οικονομικά και θέλουμε 2-3 μεταβατικές σεζόν για να αλλάξουμε μοντέλο και να στηριζόμαστε περισσότερο σε παίκτες της ακαδημίας; Κάντε 2-3 καλές μεταγραφές και ανεβάστε αρκετούς παίκτες από τη δεύτερη ομάδα.
Όμως ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ. Προσωπικά ότι και να πείτε χαρούμενος θα είμαι. Αλλά να έχουμε ένα λογικό πλάνο ρε παιδιά. Το να αρχίζουμε και όπου μας βγάλει δεν αρκεί.
Ξέρουμε πως υπήρχαν πολλοί ποδοσφαιριστές-βαρίδια, που επιβαρύνουν το ρόστερ οικονομικά και δεν προσφέρουν.
Ή άποψή μου ήταν πως έπρεπε να δούμε την χρονιά ως μεταβατική, να μην έχουμε υψηλούς αγωνιστικούς στόχους, και απλά να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα.
Η εναλλακτική θα ήταν επένδυση σε ποδοσφαιριστές με ποιότητα για να χτυπήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα.
Δεν καταλαβαίνω τι πήγαμε να κάνουμε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήραμε τον Τάισον. Καλός παίκτης, αλλά πιο το νόημα να φέρνουμε 35χρονο αν υποτίθεται θέλουμε ανανέωση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπαιξε φέτος ο Μπίσε και όχι ο Κουαλιάτα ή ο Ρικάρντο. Χάλια ο Μπίσε, χάλια και οι άλλοι δύο. Τουλάχιστον όμως οι άλλοι δύο είναι πιτσιρίκια και μπορείς να ελπίζεις να βελτιωθούν Αν ελπίζουμε σε βελτίωση Μπίσε να βάλουμε και τον Κούδα να παίξει.
Για φέτος θα πω το ίδιο πράγμα. Αποφασίστε ένα πλάνο και τρέξτε το. Δεν θα πω αν είναι καλός ο Πέλκας ή ο Χ παίκτης. Αλίμονο αν ξέρω καλύτερα από τους scouter της ομάδας. Αλλά να πάρει η οργή, να έχουν μία λογική οι κινήσεις.
Θέλετε πρωτάθλημα με κάθε τρόπο; Σκάστε τα, φέρτε 6-7 παιχταράδες και κάντε ομάδα.
Δεν βγαίνουμε οικονομικά και θέλουμε 2-3 μεταβατικές σεζόν για να αλλάξουμε μοντέλο και να στηριζόμαστε περισσότερο σε παίκτες της ακαδημίας; Κάντε 2-3 καλές μεταγραφές και ανεβάστε αρκετούς παίκτες από τη δεύτερη ομάδα.
Όμως ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ. Προσωπικά ότι και να πείτε χαρούμενος θα είμαι. Αλλά να έχουμε ένα λογικό πλάνο ρε παιδιά. Το να αρχίζουμε και όπου μας βγάλει δεν αρκεί.
-
Αν ο Ιβαν δεν ειχε καμια διαθεση να βαλει τσεπατα 4εκ δεν φταιει κανενας διοικητικος παραγοντας...Το να πας και να πεις προεδρε αν δωσεις 10εκ και φερεις 6 παικταραδες του 1-1,2εκ θα παρεις πρωταθλημα χαιρω πολυ, δεν θελει και ιδιαιτερες γνωσεις διοικησης αυτο...Εμεις παμε σε ενα μοντελο ισα βαρκα ισα γυαλο οικονομικα, αλλα παραλληλα και αγωνιστικη υπερβαση...δυστυχως στην Ελλαδα δεν γινεται αυτο...να ναι καλα τα ταλεντα μας απο τις ακαδημιες και ευτχυχως εχεις πολυ πραμα ακομα πισω και σωνουν λιγο τη χρονια...Φανταζεστε αν δεν εβγαινε ο Ντελιας σε τι αγωνιστικη κατασταση θα ειμασταν και κατω απο ποιες συνθηκες θα μιλουσαμε???Σανιδα σωτηριας αυτο το παιδι ειτε να χτισεις ομαδα πανω του ειτε να τον πουλησεις και να βγαλεις καμια 15αρα...Εμεις σαν οπαδοι θελουμε το 1ο εννοειται, το προβλημα ειναι οτι η διοικηση προτιμαει το 2ο....Amsterdamer_87 έγραψε:Εχεις μεγαλο δικαιο και το κακο ειναι οτι δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο..ΑποστόληςΑ έγραψε:Φέτος ήταν μεγάλη ευκαιρία καθώς έβγαιναν δύο ομάδες στο Ch.L. Το ότι τσιγκουνευτήκαμε 4Μ με αποτέλεσμα να χάσουμε 15 δείχνει ότι η ομάδα διοικείται από παράγοντες που δεν έχουν ικανότητα διοίκησης. Αυτό δεν θα διορθωθεί φυσικά στην επόμενη σεζόν.
Συγγνώμη τι ανακρίβειες είναι αυτές? Ο Λουτσέσκου έφερε τον Κούρτιτς και τον Ολιβέιρα?Τρόμος έγραψε:Υπάρχει και ο αντίλογος Αποστολή: εάν κάνουμε τα χατίρια του Λουτσέσκου θα γεμίσει το ρόστερ με Κούρτιτς και Ολιβέιρα και ανεξάρτητα τι θα γίνει ακόμη και νταμπλ να πάρουμε θα χάσουμε αλλά 4 χρόνια μέχρι να φύγουν όλοι αυτοί. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να υποκύψει στα θέλω του Λουτσέσκου σε καμία περίπτωση. Εάν πάρουμε πάλι αργοκαρούτες ξεχάστε Ευρώπη....
Πού βασίζετε τα επιχειρήματα , τι διάλογος να γίνει.
Ο Λουτσέσκου μπορεί να ευθύνεται για τον Κετζόρα που τον έφερε στη θέση του κανένα και αν δεν υπήρχε θα παίζαμε με τον Γ εθνικής παίκτη Λύρατζη, που μπήκε με τον ΠΑΟ στην Τούμπα και είχαμε σόου από δεξιά.
Και για την αγαπημένη καραμέλα των Καντουρί - Μπίσεσβαρ. Που κοστίζουν μαζί ούτε τα μισά της αγοράς του Κουαλιάτα. Και προφανώς αυτοί οι δύο ευθύνονται για το φτωχό ποιοτικά ρόστερ σύμφωνα με το φόρουμ.
Τώρα του χρεώνουμε και τον Κούρτιτς, εγώ λέω αυτός έφερε και τον Τσόλακ, γιατί όχι?
- FreeWatcher
Για μένα το σημαντικότερο είναι ένα κεφάλι να αποφασίζει για την ομαδα. Με ποδοσφαιρικό ματι και παοκτσιδικο μπακραουντ. Ναι δεν γουσταρω αλλους αποκλειστικά τεχνοκρατες κ καριεριστες!
Πλην του μπατζετ που θα ειναι θεμα Σαββίδη, θα αναλάβει να παίρνει ολες τις σημαντικές αποφασεις.Να μην είμαστε πλεον αργοκινητο καραβι.
Θα μου πείτε εχεις ΤΔ, θα απαντήσω οτι για μενα ειναι πολύ λιγος για τετοιο ποστο. Και τι δουλεια κανουν οι διοικητικοι στον ΠΑΟΚ? Προφανώς όχι καλή!
Πρωτα απολα το κεφαλι του ΠΑΟΚ πρεπει να χειρίζεται κ την πολιτική-επικοινωνια της ομαδας, αρα να εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ. Δεύτερον θα πρεπει να κρινει ΤΔ, προπονητή, σκαουτινγκ τιμ κτλ. Θα πρεπει να λεει πχ οτι καλος χρυσός λουτσε αλλα για να επιλέγεις εσύ παιχτες δεν κανεις. Χαρακτηριστικα θα ζητας. Καλος μποτο αλλά δεν φερνεις παιχτες στοιχηματα των 2 εκατομμυριων ευρω σε ενα πρωταθλημα που ο αντιπαλος με αυτα τα 2 φερνει 2 παιχταραδες για μια χρονια κ σε στελνει 4ο! Καλος ο φελιπε σοαρες αλλα τον δοκιμασαμε αρκετα, φευγει. Καλες οι προσωπικές σου σχέσεις με τους παιχτες Λουτσε αλλα ελ καντουρι ή μπισε δεν ανανεωνει. Δοκιμαστηκε ο τσαουσης κ ο ραφα σοαρες δεν προκειται να δωσουν κατι παραπανω, παμε παρακάτω. Δεν πρεπει να περιμενουμε να μεινουμε χωρις παιχτη σε μια θεση για να παρει ενα μισαωρο παιχτης απο τις ακαδημιες. Δεν φερνουμε ξενους παιχτες που δεν μπορουν να κανουν τη διαφορα, εχω πλεον ακαδημιες! Το κοβω γιατι μπορω να γραφω ολη μερα...
Πλην του μπατζετ που θα ειναι θεμα Σαββίδη, θα αναλάβει να παίρνει ολες τις σημαντικές αποφασεις.Να μην είμαστε πλεον αργοκινητο καραβι.
Θα μου πείτε εχεις ΤΔ, θα απαντήσω οτι για μενα ειναι πολύ λιγος για τετοιο ποστο. Και τι δουλεια κανουν οι διοικητικοι στον ΠΑΟΚ? Προφανώς όχι καλή!
Πρωτα απολα το κεφαλι του ΠΑΟΚ πρεπει να χειρίζεται κ την πολιτική-επικοινωνια της ομαδας, αρα να εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ. Δεύτερον θα πρεπει να κρινει ΤΔ, προπονητή, σκαουτινγκ τιμ κτλ. Θα πρεπει να λεει πχ οτι καλος χρυσός λουτσε αλλα για να επιλέγεις εσύ παιχτες δεν κανεις. Χαρακτηριστικα θα ζητας. Καλος μποτο αλλά δεν φερνεις παιχτες στοιχηματα των 2 εκατομμυριων ευρω σε ενα πρωταθλημα που ο αντιπαλος με αυτα τα 2 φερνει 2 παιχταραδες για μια χρονια κ σε στελνει 4ο! Καλος ο φελιπε σοαρες αλλα τον δοκιμασαμε αρκετα, φευγει. Καλες οι προσωπικές σου σχέσεις με τους παιχτες Λουτσε αλλα ελ καντουρι ή μπισε δεν ανανεωνει. Δοκιμαστηκε ο τσαουσης κ ο ραφα σοαρες δεν προκειται να δωσουν κατι παραπανω, παμε παρακάτω. Δεν πρεπει να περιμενουμε να μεινουμε χωρις παιχτη σε μια θεση για να παρει ενα μισαωρο παιχτης απο τις ακαδημιες. Δεν φερνουμε ξενους παιχτες που δεν μπορουν να κανουν τη διαφορα, εχω πλεον ακαδημιες! Το κοβω γιατι μπορω να γραφω ολη μερα...
Έστω πως ισχύει (που δεν ισχύει ούτε ελάχιστα) αυτό που γράφεις.Τρόμος έγραψε:Υπάρχει και ο αντίλογος Αποστολή: εάν κάνουμε τα χατίρια του Λουτσέσκου θα γεμίσει το ρόστερ με Κούρτιτς και Ολιβέιρα και ανεξάρτητα τι θα γίνει ακόμη και νταμπλ να πάρουμε θα χάσουμε αλλά 4 χρόνια μέχρι να φύγουν όλοι αυτοί. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να υποκύψει στα θέλω του Λουτσέσκου σε καμία περίπτωση. Εάν πάρουμε πάλι αργοκαρούτες ξεχάστε Ευρώπη....
Αν κάνουμε λες το χατίρι του Λουτσέσκου ισχύουν τα παραπάνω. Ωραία.
Αν κάνουμε το χατίρι του Μπότο; Θα δίνεις σε κάθε μεταγραφική περίοδο 4-5-6-7 εκατομμύρια για Κουαλιάτες, Ρικάρντους, Ράφες, Νάσμπεργκ, Κοτάρσκι και Φιλίπε Σοάρες με την ελπίδα να σου βγαίνει μόνο ένας;;
Αν κάνουμε το χατίρι του Γιώργη; Θα δίνεις σε κάθε μεταγραφική περίοδο 3 εκατομμύρια για Εσίτιδες, 1.5 εκατομμύριο συμβόλαιο σε Χατσερίδηδες, Βέρνμπλουμ, 3.5 εκατομμύρια για Τσόλακ, 2 εκατομμύρια για Μουργκ, 900 χιλιάρικα για Νινούα κλπ;
Να στο θέσω αλλιώς; Από όλους όσους έχεις στο μυαλό σου πως κατά καιρούς ήταν οι 100% υπεύθυνοι για τις προσθήκες παικτών, ποιος απέδειξε τα περισσότερα;
Ποιος πέτυχε περισσότερους στόχους;
Ποιος κέρδισε το δικαίωμα να τον εμπιστεύεσαι λίγο παραπάνω σε σχέση με τους άλλους;
λαχεια δεν χρειαζεται ο ΠΑΟΚ .. εχει τα δικα του.. αντε καμια ευκαιρια με δανεισμο και οψιον ..
εχουμε απο κατω τασιουρα, δαρελα, τζιμα, κωττα που ειναι τα αμεσα προτζεκτ..
χρειαζομαστε 3-4 τοπ παικτες στα 25-28.. και αλλους 2 τιμιοκαλους.. οι υπολοιπες θεσεις θα καλυφθουν απο μεσα.. αρκει αυτοι 6-7 παικτες να ειναι πραγματικα καλοι.. και οχι νασμπερκ , σοαρες και καργες...
εχουμε απο κατω τασιουρα, δαρελα, τζιμα, κωττα που ειναι τα αμεσα προτζεκτ..
χρειαζομαστε 3-4 τοπ παικτες στα 25-28.. και αλλους 2 τιμιοκαλους.. οι υπολοιπες θεσεις θα καλυφθουν απο μεσα.. αρκει αυτοι 6-7 παικτες να ειναι πραγματικα καλοι.. και οχι νασμπερκ , σοαρες και καργες...
Λαχεία μόνο σε θέσεις που δεν έχει ταλέντα-προτζετ η ακαδημία και η ομάδα χρειάζεται βάθος.
Επίσης, σίγουρα δεν χρειαζόμαστε έμπειρος παίκτες με βεβαρυμένο ιατρικό παρελθόν ή μακροχρόνια ανενεργούς.
Αν σταματήσουν τα μεταγραφικά εγκλήματα και οι συναισθηματικές ανανεώσεις παλεμάχων (Καντουρι-Μπισε-Βιερινια-Ζιφκο), η ομάδα είχε ιστορία, θα έχει λαμπρό μέλλον, αλλά να έχουμε και πρωταγωνιστικό παρών.
Επίσης, σίγουρα δεν χρειαζόμαστε έμπειρος παίκτες με βεβαρυμένο ιατρικό παρελθόν ή μακροχρόνια ανενεργούς.
Αν σταματήσουν τα μεταγραφικά εγκλήματα και οι συναισθηματικές ανανεώσεις παλεμάχων (Καντουρι-Μπισε-Βιερινια-Ζιφκο), η ομάδα είχε ιστορία, θα έχει λαμπρό μέλλον, αλλά να έχουμε και πρωταγωνιστικό παρών.
Το καλοκαίρι του 2021 ο Λουτσέσκου έφερε πίσω τον Μπίσε,ανανέωσε Καντουρί,και ενέκρινε τις μεταγραφές Κούρτιτς και Ολιβέιρα.Τρία διετή συμβόλαια και 1 που ανανεώθηκε για μια ακόμη χρονιά το 2022.Από τους 4 μόνο ο Κούρτιτς έκανε μια καλή χρονιά ΑΛΛΑ έκαψες τον Σβαμπ που είχε κάνει παρόμοια χρονιά .Όλος ο κόσμος ψάχνει ταχυδύναμους παίκτες εκτός από εμάς που ψάχνουμε αργοκαρούτες 33+.sourmenetes έγραψε:Αυτό δεν προκύπτει από κάπου.Τρόμος έγραψε:Υπάρχει και ο αντίλογος Αποστολή: εάν κάνουμε τα χατίρια του Λουτσέσκου θα γεμίσει το ρόστερ με Κούρτιτς και Ολιβέιρα και ανεξάρτητα τι θα γίνει ακόμη και νταμπλ να πάρουμε θα χάσουμε αλλά 4 χρόνια μέχρι να φύγουν όλοι αυτοί. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να υποκύψει στα θέλω του Λουτσέσκου σε καμία περίπτωση. Εάν πάρουμε πάλι αργοκαρούτες ξεχάστε Ευρώπη....
Με τα λεφτά που δίναμε τότε ελεύθερο θα έβρισκες κάτι;
Επίσης ο κουρτιτς αργοκαρουτα αργοκαρουτα αλλά πέρυσι ήταν 1ος σκορερ και Mvp.
Να θυμίσουμε ότι όταν πήρες αυτούς τους παίκτες δεν είχαμε Τδ.
Αν θες την άποψη μου ο ολιβειρα δεν έδωσε πολλά. Έδωσε πολύ λίγα.
Ο κουρτιτς πάντως πέρυσι έδωσε πάρα πολλά.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Για να δούμε τι ποσό θα βάλει αύριο ο Ιβάν στην ΑΜΚ, να ξέρουμε τι θα περιμένουμε.
- Μπαρκαρούτσος
Tolaros έγραψε:Συγγνώμη τι ανακρίβειες είναι αυτές? Ο Λουτσέσκου έφερε τον Κούρτιτς και τον Ολιβέιρα?Τρόμος έγραψε:Υπάρχει και ο αντίλογος Αποστολή: εάν κάνουμε τα χατίρια του Λουτσέσκου θα γεμίσει το ρόστερ με Κούρτιτς και Ολιβέιρα και ανεξάρτητα τι θα γίνει ακόμη και νταμπλ να πάρουμε θα χάσουμε αλλά 4 χρόνια μέχρι να φύγουν όλοι αυτοί. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να υποκύψει στα θέλω του Λουτσέσκου σε καμία περίπτωση. Εάν πάρουμε πάλι αργοκαρούτες ξεχάστε Ευρώπη....
Πού βασίζετε τα επιχειρήματα , τι διάλογος να γίνει.
Ο Λουτσέσκου μπορεί να ευθύνεται για τον Κετζόρα που τον έφερε στη θέση του κανένα και αν δεν υπήρχε θα παίζαμε με τον Γ εθνικής παίκτη Λύρατζη, που μπήκε με τον ΠΑΟ στην Τούμπα και είχαμε σόου από δεξιά.
Και για την αγαπημένη καραμέλα των Καντουρί - Μπίσεσβαρ. Που κοστίζουν μαζί ούτε τα μισά της αγοράς του Κουαλιάτα. Και προφανώς αυτοί οι δύο ευθύνονται για το φτωχό ποιοτικά ρόστερ σύμφωνα με το φόρουμ.
Τώρα του χρεώνουμε και τον Κούρτιτς, εγώ λέω αυτός έφερε και τον Τσόλακ, γιατί όχι?
Εν τω μεταξύ ο Kurtic πέρσι ήταν MVP!