Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
-
Asimos
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Η πρώτη παράβαση είναι εκτός περιοχής. Δεν μπορείς να επιλέγεις τη δεύτερη παράβαση επειδή είναι μέσα. Αν είναι έτσι να γίνεται επιλογής της 3ης 5ης ή 6ης επίμαχης στιγμής ή οποία βολεύει τέλος πάντων.
Συνήθως μετράει η πρώτη όπου και γυρίζει το παιχνίδι εκεί.
Το πλεονέκτημα μετράει μόνο σε περίπτωση γκολ νομίζω.
Συνήθως μετράει η πρώτη όπου και γυρίζει το παιχνίδι εκεί.
Το πλεονέκτημα μετράει μόνο σε περίπτωση γκολ νομίζω.
Αυτό το topic με κουράζει πιο πολύ από όλα. Δεν ξέρω αν εγώ είμαι σε άρνηση και δεν βλέπω αυτά που λέτε, ή αν ο μέσος οπαδός στην ελλαδα έχει γίνει τόσο τοξικός, αλλά δεν παλεύεται. Έχει χάσει ο γαύρος 4 βαθμούς σε 3 αγώνες απέναντι σε αστείους αντιπάλους και πάλι για παράγκα διαβάζουμε. Ποια παράγκα; Του μέχρι περσι πουθενά βαζελου που όμως φέτος είναι η μόνη ομάδα που κινήθηκε σοβαρά μεταγραφικά. Ποιον υποτίθεται ότι σφάξανε; Τον Μελισσανίδη που μας έκλεψε πρωτάθλημα. Δηλαδή η παράγκα ήταν ΑΕΚ, μετά έγινε ΠΑΟΚ κατά τους Αθηναίους με τα περί Πρεσπών, μετά έγινε Ολυμπιακός κι ας ήμασταν όλοι οι άλλοι για τα σκυλιά και τώρα έγινε Παναθηναϊκός. Μια ζωή ξοδεμένη σε μη ποδοσφαιρικά σχόλια. Δολοπλοκίες που φτάνουν μέχρι τους Αμερικανούς και το αέριο για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Για κλάμματα αν όλα αυτά είναι μυθευματα, για κλάματα αν έστω και κάτι από αυτά έχει δόση αλήθειας. Άρρωστη χώρα, άρρωστοι οπαδοί, άρρωστο ποδόσφαιρο.
-
MauroSixama
Το θέμα είναι που έγινε το σπρώξιμο και όχι που βάζει το χέρι στη πλάτη. Με φωτογραφίες δε βγάζεις νόημα οπότε. Εμένα πιο πολύ σαν τζαρτζάρισμα μου φάνηκε αν και το από πίσω είναι όντως περίεργο. Αν δυνόταν εναντίον μας πάντως θα ήμουν σίγουρα στα κάγκελα.
-
Asimos
Ξεχνάμε το Θεοδωρίδη τι έκανε τα δύο χρόνια του πρωταθλητισμού μας. Ξεχνάμε πως δεν έβγαλε άχνα στο διπλό της ΑΕΚ στο τηγάνι. Με τον τρόπο που έγινε. Ξεχνάμε τις δηλώσεις του και τον βαπτισαμε γραφικό. Κι όλα καλά.
Ξεχνάμε την επόμενη χρονιά του τίτλου τον υποβιβασμό λόγω Ξάνθης, την αφαίρεση 7 βαθμών λόγω κυβερνητικής χαρης (λολ) και τη δικαίωση 5 μήνες μετά στο CAS. Ήρθε η δικαίωση, καθαρό κούτελο. Και οι ζημιές; Το έγινε με τις ζημιές από την στημένη περιπέτεια;
Ξεχνάμε πως 23 ώρες μετά την ανακοίνωση του υποβιβασμού φέρανε νομοσχέδιο στη Βουλή που μιλούσε για αφαίρεση μέχρι 10 βαθμούς σε υποθέσεις συνιδιοκτησίας. Την επόμενη της ανακοίνωσης του υποβιβασμού καταθέσανε προς ψήφιση νομοσχέδιο. Όλη τη νύχτα έγραφαν για να σώσουν τον ΠΑΟΚ. Καλο ε;
Ξεχνάμε τα άρθρα και τα 20 λεπτά ρεπορτάζ του one channel για τον ανιψιό. Ξεχνάμε την καραμέλα που δεν έλεγε να λιώσει, αλλά μας ένοιαζε ο ζωγράφος και τα 3-5-2 και γιατί δεν έγινε σοβαρή μεταγραφή μετά τον Ιούλιο του 2019. Αλήθεια; Γιατί δεν έγινε μεταγραφή που θα απογείωνε τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ μετά το 2019;
Ξεχνάμε τα άρθρα περί χούντας προεκλογικά του Βαγγέλη με μια ρητή οδηγία προς τους οπαδούς - ψηφοφόρους τι να ρίξουν στην κάλπη.
Ξεχνάμε το λικνισμα της μέσης του υφυπουργού στους Μόραλη - Σουλουκου - Καραπαπά στην επίσκεψη στο γραφείο του
Ξεχνάμε τις δηλώσεις Παϊατ για τον ΟΛΘ. Ξεχνάμε την αλλεργία του σε συγκεκριμένο νόμισμα. Ξεχνάμε το κυνήγι για τη ΣΕΚΑΠ. Άλλα 500 κιλά σκατά πάνω στο όνομα του Ιβάν και του ΠΑΟΚ
Και στην τελική, αφού έκανε τόσα πολλά ο Ιβάν πως και τη γλίτωσε ως τώρα; Πως και δεν λογοδότησαν όσοι αποδεδειγμένα είπανε απλώς ψέματα;
Όχι φίλε, δεν βλέπουμε φαντάσματα και ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια Κυριακή. Αν θέλουμε να λέμε πως είναι τρόπος ζωής 24/7/365 και καμιά φορά η αγάπη μας στη συγκεκριμένη φιλοσοφία είναι και στάση ζωής που καθορίζει αποφάσεις, όλα τα μετράμε.
Ο καθένας όπως θέλει. Όπως μπορεί.
Ξεχνάμε την επόμενη χρονιά του τίτλου τον υποβιβασμό λόγω Ξάνθης, την αφαίρεση 7 βαθμών λόγω κυβερνητικής χαρης (λολ) και τη δικαίωση 5 μήνες μετά στο CAS. Ήρθε η δικαίωση, καθαρό κούτελο. Και οι ζημιές; Το έγινε με τις ζημιές από την στημένη περιπέτεια;
Ξεχνάμε πως 23 ώρες μετά την ανακοίνωση του υποβιβασμού φέρανε νομοσχέδιο στη Βουλή που μιλούσε για αφαίρεση μέχρι 10 βαθμούς σε υποθέσεις συνιδιοκτησίας. Την επόμενη της ανακοίνωσης του υποβιβασμού καταθέσανε προς ψήφιση νομοσχέδιο. Όλη τη νύχτα έγραφαν για να σώσουν τον ΠΑΟΚ. Καλο ε;
Ξεχνάμε τα άρθρα και τα 20 λεπτά ρεπορτάζ του one channel για τον ανιψιό. Ξεχνάμε την καραμέλα που δεν έλεγε να λιώσει, αλλά μας ένοιαζε ο ζωγράφος και τα 3-5-2 και γιατί δεν έγινε σοβαρή μεταγραφή μετά τον Ιούλιο του 2019. Αλήθεια; Γιατί δεν έγινε μεταγραφή που θα απογείωνε τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ μετά το 2019;
Ξεχνάμε τα άρθρα περί χούντας προεκλογικά του Βαγγέλη με μια ρητή οδηγία προς τους οπαδούς - ψηφοφόρους τι να ρίξουν στην κάλπη.
Ξεχνάμε το λικνισμα της μέσης του υφυπουργού στους Μόραλη - Σουλουκου - Καραπαπά στην επίσκεψη στο γραφείο του
Ξεχνάμε τις δηλώσεις Παϊατ για τον ΟΛΘ. Ξεχνάμε την αλλεργία του σε συγκεκριμένο νόμισμα. Ξεχνάμε το κυνήγι για τη ΣΕΚΑΠ. Άλλα 500 κιλά σκατά πάνω στο όνομα του Ιβάν και του ΠΑΟΚ
Και στην τελική, αφού έκανε τόσα πολλά ο Ιβάν πως και τη γλίτωσε ως τώρα; Πως και δεν λογοδότησαν όσοι αποδεδειγμένα είπανε απλώς ψέματα;
Όχι φίλε, δεν βλέπουμε φαντάσματα και ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια Κυριακή. Αν θέλουμε να λέμε πως είναι τρόπος ζωής 24/7/365 και καμιά φορά η αγάπη μας στη συγκεκριμένη φιλοσοφία είναι και στάση ζωής που καθορίζει αποφάσεις, όλα τα μετράμε.
Ο καθένας όπως θέλει. Όπως μπορεί.
- theodorsalonika
Δηλαδη εν έτη 2022 άμα έχεις την καλύτερη ομάδα δεν παίρνεις πρωτάθλημα;φτάιει ο Μητσοτάκης ο Πούτιν,το φάντασμα της όπερας...
Έχουμε αδικείθει τώρα δηλαδή;καλά...ας κάνουμε μια ομάδα που να είναι αντάξια της ομάδας που πήραμε τα νταμπλ και μετά ας δούμε τι φταίει...
Όλες οι ομάδες φέτος έχουν κινηθεί μεταγραφικά,θα δούμε ποιος.το τέλος θα έχει ομάδα..συμφωνώ 100 τοις εκατό με gika
Έχουμε αδικείθει τώρα δηλαδή;καλά...ας κάνουμε μια ομάδα που να είναι αντάξια της ομάδας που πήραμε τα νταμπλ και μετά ας δούμε τι φταίει...
Όλες οι ομάδες φέτος έχουν κινηθεί μεταγραφικά,θα δούμε ποιος.το τέλος θα έχει ομάδα..συμφωνώ 100 τοις εκατό με gika
-
Asimos
Μα νομίζω πως είναι ξεκάθαρο πως η προσπάθεια της δολοφονίας του χαρακτήρα του Ιβάν Σαββίδη πήρε μπάλα και τον ΠΑΟΚ.
Δεν έχει να κάνει με παράγκα ( αποκλειστικά) ,έχει να κάνει με δημόσιες σχέσεις. Έχουν ανάγκη τον κόσμο της βαζελας και ο μπαλτακος έχει την δύναμη και την θέληση να το σπρώξειβτο πράγμα.gika έγραψε:Αυτό το topic με κουράζει πιο πολύ από όλα. Δεν ξέρω αν εγώ είμαι σε άρνηση και δεν βλέπω αυτά που λέτε, ή αν ο μέσος οπαδός στην ελλαδα έχει γίνει τόσο τοξικός, αλλά δεν παλεύεται. Έχει χάσει ο γαύρος 4 βαθμούς σε 3 αγώνες απέναντι σε αστείους αντιπάλους και πάλι για παράγκα διαβάζουμε. Ποια παράγκα; Του μέχρι περσι πουθενά βαζελου που όμως φέτος είναι η μόνη ομάδα που κινήθηκε σοβαρά μεταγραφικά. Ποιον υποτίθεται ότι σφάξανε; Τον Μελισσανίδη που μας έκλεψε πρωτάθλημα. Δηλαδή η παράγκα ήταν ΑΕΚ, μετά έγινε ΠΑΟΚ κατά τους Αθηναίους με τα περί Πρεσπών, μετά έγινε Ολυμπιακός κι ας ήμασταν όλοι οι άλλοι για τα σκυλιά και τώρα έγινε Παναθηναϊκός. Μια ζωή ξοδεμένη σε μη ποδοσφαιρικά σχόλια. Δολοπλοκίες που φτάνουν μέχρι τους Αμερικανούς και το αέριο για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Για κλάμματα αν όλα αυτά είναι μυθευματα, για κλάματα αν έστω και κάτι από αυτά έχει δόση αλήθειας. Άρρωστη χώρα, άρρωστοι οπαδοί, άρρωστο ποδόσφαιρο.
Ακόμα και ο εκ Ρουμανίας προπονητής σου το κατάλαβε...εσύ ακόμα δεν το έχεις καταλάβει?
Εκτός και αν θεωρείς και συ όπως και οι φίλοι του ποκ ότι ο προπονητής της ομάδας μας είναι απλά ένας γραφικός και λέει ότι να ναι.
Απλά πες το μας να το γνωρίζουμε
Καταλαβαίνω τους αδερφούς που ανησυχούν οτι οι ιστορίες για παράγκες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως άλοθι για να μην ενισχυθεί περαιτέρω η ομάδα.
Από την άλλη πλευρά, μπορούμε - και οφείλουμε - να το λέμε όταν βλέπουμε εύνοια των αντιπάλων μας.
Για παράγκα υπέρ τού βάζελου σαφώς και δεν συμμερίζομαι την άποψη. Μπορούμε όμως να πούμε οτι η διαιτησία που τον ξέσκιζε πέρισυ τέτοιο καιρό έχει κάνει στροφή 180 μοιρών.
Θα φανεί το πράγμα στα μεταξύ μας παιχνίδια και θα δούμε τι διαιτησία - και τι VAR! - θα έχουμε.
Υπομονή και στήριξη στην ΠΑΟΚάρα.
Από την άλλη πλευρά, μπορούμε - και οφείλουμε - να το λέμε όταν βλέπουμε εύνοια των αντιπάλων μας.
Για παράγκα υπέρ τού βάζελου σαφώς και δεν συμμερίζομαι την άποψη. Μπορούμε όμως να πούμε οτι η διαιτησία που τον ξέσκιζε πέρισυ τέτοιο καιρό έχει κάνει στροφή 180 μοιρών.
Θα φανεί το πράγμα στα μεταξύ μας παιχνίδια και θα δούμε τι διαιτησία - και τι VAR! - θα έχουμε.
Υπομονή και στήριξη στην ΠΑΟΚάρα.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
επικη φασαρια μεταξυ χαρτινων και ζελωνβα
Εμεις τον χαβα μας, εχουμε στοχαστρο στην πλατη, τους κερδαμε ολους στο γηπεδο. 2 στα 2 με Λαμια ΟΦΗ και ας ερθουν οι πρωταθλητες μεταγραφων να παρουν διπλο
Εμεις τον χαβα μας, εχουμε στοχαστρο στην πλατη, τους κερδαμε ολους στο γηπεδο. 2 στα 2 με Λαμια ΟΦΗ και ας ερθουν οι πρωταθλητες μεταγραφων να παρουν διπλο
Η πολυιδιοκτησια ήταν δικιά μας μαλακια και μας έσωσε η καλή νδrenegade έγραψε:Δεν έχει να κάνει με παράγκα ( αποκλειστικά) ,έχει να κάνει με δημόσιες σχέσεις. Έχουν ανάγκη τον κόσμο της βαζελας και ο μπαλτακος έχει την δύναμη και την θέληση να το σπρώξειβτο πράγμα.gika έγραψε:Αυτό το topic με κουράζει πιο πολύ από όλα. Δεν ξέρω αν εγώ είμαι σε άρνηση και δεν βλέπω αυτά που λέτε, ή αν ο μέσος οπαδός στην ελλαδα έχει γίνει τόσο τοξικός, αλλά δεν παλεύεται. Έχει χάσει ο γαύρος 4 βαθμούς σε 3 αγώνες απέναντι σε αστείους αντιπάλους και πάλι για παράγκα διαβάζουμε. Ποια παράγκα; Του μέχρι περσι πουθενά βαζελου που όμως φέτος είναι η μόνη ομάδα που κινήθηκε σοβαρά μεταγραφικά. Ποιον υποτίθεται ότι σφάξανε; Τον Μελισσανίδη που μας έκλεψε πρωτάθλημα. Δηλαδή η παράγκα ήταν ΑΕΚ, μετά έγινε ΠΑΟΚ κατά τους Αθηναίους με τα περί Πρεσπών, μετά έγινε Ολυμπιακός κι ας ήμασταν όλοι οι άλλοι για τα σκυλιά και τώρα έγινε Παναθηναϊκός. Μια ζωή ξοδεμένη σε μη ποδοσφαιρικά σχόλια. Δολοπλοκίες που φτάνουν μέχρι τους Αμερικανούς και το αέριο για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Για κλάμματα αν όλα αυτά είναι μυθευματα, για κλάματα αν έστω και κάτι από αυτά έχει δόση αλήθειας. Άρρωστη χώρα, άρρωστοι οπαδοί, άρρωστο ποδόσφαιρο.
Ακόμα και ο εκ Ρουμανίας προπονητής σου το κατάλαβε...εσύ ακόμα δεν το έχεις καταλάβει?
Εκτός και αν θεωρείς και συ όπως και οι φίλοι του ποκ ότι ο προπονητής της ομάδας μας είναι απλά ένας γραφικός και λέει ότι να ναι.
Απλά πες το μας να το γνωρίζουμε
Η εεα και ο αυγενακης νοιάζονται για το καλό του ποδοσφαίρου
Που βλέπετε παράγκα δηλαδή ;
Στην τελική, κάντε ομάδα να κερδίζει και τους διαιτητές
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Εγώ ξέρω ότι το βράδυ της 2/10 θα είμαι μόνος 1ος και ας ψάξουν για τον 2ο.
Εμενα προσωπικα μαρεσει αυτο. Που σκοτωνονται μεταξυ τους.
Οσο για τα πεναλτι, το πρωτο πιστευω ειναι γιατι το χαιβανι της κουλας εχει παρει σταση πλατουν χωρις να τον εχει κανει κατι ιδιαιτερο, μονο και μονο για να παρει επιθετικο. Ας προσεχε. Το δευτερο πραγματικα δεν εχω καταλαβει απο την στιγμη που ξεκινησε το φαουλ εξω απο την περιοχη, πως και για ποιο λογο (ρητορικη απορια) δεν πηγε στο βαρ να το δει.
Απο αυτα που εχω δει συνολικα παντως, οχι μονο Ελλαδα, βλεπω μια ταση το βαρ να συμφωνει με τον διαιτητη. Ισως ειναι μια νεα οδηγια, γιατι περυσι ο θεσμος του διαιτητη ειχε ψιλοξευτιλιστει. Και οι τυφλοι ειδαν ποσο αχρηστοι ειναι οι περισσοτεροι. Αυτο βεβαια ουσιαστικα ακυρωνει το βαρ.
Οσο για τα πεναλτι, το πρωτο πιστευω ειναι γιατι το χαιβανι της κουλας εχει παρει σταση πλατουν χωρις να τον εχει κανει κατι ιδιαιτερο, μονο και μονο για να παρει επιθετικο. Ας προσεχε. Το δευτερο πραγματικα δεν εχω καταλαβει απο την στιγμη που ξεκινησε το φαουλ εξω απο την περιοχη, πως και για ποιο λογο (ρητορικη απορια) δεν πηγε στο βαρ να το δει.
Απο αυτα που εχω δει συνολικα παντως, οχι μονο Ελλαδα, βλεπω μια ταση το βαρ να συμφωνει με τον διαιτητη. Ισως ειναι μια νεα οδηγια, γιατι περυσι ο θεσμος του διαιτητη ειχε ψιλοξευτιλιστει. Και οι τυφλοι ειδαν ποσο αχρηστοι ειναι οι περισσοτεροι. Αυτο βεβαια ουσιαστικα ακυρωνει το βαρ.
Και στις δυο φασεις οι αντιδρασεις των αμυνομενων ειναι για τα πανηγυρια...Ο ενας κανει stage diving και ο αλλος παει στη φαση με τη χαρη ελεφαντα...Προθεση δεν βλεπω εκ μερους διαιτητη γιατι και τη βουτια της κουλας πεναλτι την εδωσε και ας μην δοθηκε επιειδη ηταν οφσαιντ και σιγουρα ειναι πολυ νωρις για να κρινουμε καταστασεις.Ας κρατησουμε οτι φωναζουν γαυρος και κουλα.
- ΑποστόληςΑ
O Χατζησαφί είναι σαν να θέλει να κάνει πέναλτυ. Το δεύτερο πέναλτυ μπορεί να δοθεί. Εξαρτάται από τον διαιτητή. Μπορεί να θεωρήσει ότι το μαρκάρισμα εκτός περιοχής δεν συνιστά παράβαση γιατί ο παίκτης εξακολουθεί να έχει τον έλεγχο της μπάλας τον οποίο τον χάνει εντός περιοχής.
Εννοείται ότι υπέρ του ΠΑΟΚ το δεύτερο θα δινόταν φάουλ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση εμένα με κάνει καχύποπτο το πώς διαλύεται η άμυνα της ΑΕΧ μετά το 0-1 και μέχρι να προηγηθεί ο βάζελος.
Εννοείται ότι υπέρ του ΠΑΟΚ το δεύτερο θα δινόταν φάουλ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση εμένα με κάνει καχύποπτο το πώς διαλύεται η άμυνα της ΑΕΧ μετά το 0-1 και μέχρι να προηγηθεί ο βάζελος.
Η αμυνα της κουλας δεν θελει κατι ιδιαιτερο για να διαλυθει.