Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Ζητώ συγγνώμη από το μέλος Zois,που κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΟΦΗ,τον έβρισα με τον χειρότερο τρόπο...Δεν το εννοούσα σε καμία περίπτωση,ξέσπασα πάνω του λόγω...δυσάρεστης διακύμανσης του σκορ.Δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ.ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ.
Ζητώ συγγνωμη και από όλα τα μέλη που διάβασαν το εμετικό ποστ μου.
Ζητώ συγγνωμη και από όλα τα μέλη που διάβασαν το εμετικό ποστ μου.
Ποιος Scarsick εξαμηνο εξω μωρε,μας τα εκανε μπαλες ο αλλος τον σκαρ τιμωρειτε?
Διωχνουμε τωρα και τα ΠΑΟΚτσακια που νιωθουν για τον καθε μπαχαλακια,σοβαρα τωρα?
Διωχνουμε τωρα και τα ΠΑΟΚτσακια που νιωθουν για τον καθε μπαχαλακια,σοβαρα τωρα?
- ΑποστόληςΑ
ισως ειναι φαινομενο της εποχης και της νοοτροπιας της τωρινης σε ολες τις μεγαλες ομαδες ευκολο ξεσκισμα ειρωνια απαξιωση σασταλεγακηδες δικαιωμενοι,ε κερδισαμε γιατι ο προπονητης αλλαξε γνωμη επειδη μας ακουσε στο ιντερνετ και αλλα τετοια αστεια....εποχη της μιζεριας της ειρωνειας της καταστροφολογιας......παντα το ποτηρι μισοαδειο αν δεν ειναι τελειως αδειο....Daskalos_4 έγραψε:Ο συγκεκριμένος δυστυχώς αντιπροσωπεύει μια τεραστια μεριδα δηθεν ΠΑΟΚτσηδων (γιατι δηθεν ειναι οσοι βριζουν χυδαια οποιοιδήποτε μελος της ομαδας μας). Το τι εχω διαβασει απο χτες στα σοσιαλ δεν λεγεται. Ευτυχως δεν τα χρησιμοποιω συχνα. Θλιβερη εποχη, θλιβερη χωρα.

Συμφωνώ με kayde. Θεωρώ άδικο να τιμωρηθεί με την ιδια ποινή ο Scarsick που ξέφυγε μονο σε δύο τρία ποστ και αυτό μονο εναντίων ενός μέλους που θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε "ιδιαίτερο".kayde έγραψε:Ποιος Scarsick εξαμηνο εξω μωρε,μας τα εκανε μπαλες ο αλλος τον σκαρ τιμωρειτε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Τετ 27 Νοέμ 2024, 15:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Τιμωρήθηκε γιατί έβρισε χυδαία. Στα υπόλοιπα συμφωνούμε. Από κει και πέρα μπορούμε να ελέγξουμε τη χρονική διάρκεια του μπαν
Αν και το τελευταίο που θα ήθελα είναι να πάρω θέση υπέρ κάποιου από την συνομοταξία του φαλακρού με την κοτσίδα ( ο οποίος ήταν το χειρότερο πέρασε από το φόρουμ σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας του) ... δυστυχώς όμως τον επιβεβαιώνεται μόνοι σας κάποιοι.
Υγ άνθρωπος ο οποίος βρίζει μάνες δεν θα έπρεπε να είναι αποδεκτός σε καμία κοινωνική ομάδα...όχι να τον υπερασπίζονται κι όλας... ειδικά όταν πρόκειται για γραπτο λογο
Υγ άνθρωπος ο οποίος βρίζει μάνες δεν θα έπρεπε να είναι αποδεκτός σε καμία κοινωνική ομάδα...όχι να τον υπερασπίζονται κι όλας... ειδικά όταν πρόκειται για γραπτο λογο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 27 Νοέμ 2024, 18:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Θα διηγηθω μια ιστοριουλα προ 15ετιας με πρωταγωνιστες μελη του paokamaniα...
Για ευνοητους λογους δεν θα αναφερθω σε νικνειμ...
Οπως γνωριζουν ολοι οι παλιοι....τα πρωτα χρονια του paokmania τα μελη του φορουμ ειχαν συναντηση στο καφε ''φρατελι'' πριν τα ματς της Τουμπας(Καποιοι που ειχαμε πιο στενες σχεσεις πηγαιναμε ακομη πιο νωρις στο ''Χωριο'' για κοψιδια και μετα ''φρατελι'') και μετα ολοι μαζι βλεπαμε το ματς ο καθενας στην θυρα που ηταν...
Ετσι υπηρχε το γκρουπ της 5-6 και το γκρουπ της 4...απο 20-25-30 ατομα καθε φορα αναλογος το ποσοι ερχοταν στο ματς.Εγω ανηκα και ανηκω στην 4...
Ειναι ματς με τον Αγιαξ...το 3-3...παμε για τα κοψιδια...παμε για τον καφε και μετα ξεκιναμε για το γηπεδο...
Μπαινουμε στο γηπεδο και μπροστα μου εχω τον Χ...(ειπαμε ονοματα δεν λεμε υποληψεις δεν θιγουμε)
Γνωστος σπαζαρχιδας και σπαζοκλαμπανιας απ το πρωτο λεπτο αρχισε τα κλασικα...
Οποτε ειχε την μπαλα ο Αγιαξ...ειτε στην επιθεση ηταν ειτε στο κεντρο ειτε στην αμυνα ειτε την ειχε το τερμα τους αυτος εκει...ωχ ωχ ωχ ....ωχωχωχωχ...ωχ ...ωχ ....ωχωχωχωχωχωχ...
Βαζουμε το γκολ στο τεταρτο αν θυμαμαι καλα...σταματαει τα ωχ-ωχ για 5-6 λεπτα...
Λογικο ο αγιαξ αυξησε την πιεση...κι εκει γαμηθηκε...ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ
Ξεκιναει το δευτερο ημιχρονο...1-1...1-2...1-3...εκει γαμηθηκε...αρχισε εβριζε...καρκινε ο ενας καρκινος ο αλλος...
Τα ειχα παρει στο κρανιο...
Τσουπ βαζουμε γκολ 2-3....εκρηξη στο γηπεδο...παραλληρημα...τον βλεπω μπροστα μου...ακουμπαω την πατουσα μου στον κωλο του...δεν του ριχνω κλωτσια...αλλα τον σπρωχνω με οση δυναμη ειχα...
Πεταγεται καμια 7-8 σειρες κατω ...πανω στον κοσμο που πανηγυριζε....και χαθηκε....
Απο τοτε ουτε ''φρατελι'' ηρθε...ουτε στο φορουμ ξαναμπηκε...
Αυτος ο Χ ηταν ο Τζανης για μενα τωρα...
Για ευνοητους λογους δεν θα αναφερθω σε νικνειμ...
Οπως γνωριζουν ολοι οι παλιοι....τα πρωτα χρονια του paokmania τα μελη του φορουμ ειχαν συναντηση στο καφε ''φρατελι'' πριν τα ματς της Τουμπας(Καποιοι που ειχαμε πιο στενες σχεσεις πηγαιναμε ακομη πιο νωρις στο ''Χωριο'' για κοψιδια και μετα ''φρατελι'') και μετα ολοι μαζι βλεπαμε το ματς ο καθενας στην θυρα που ηταν...
Ετσι υπηρχε το γκρουπ της 5-6 και το γκρουπ της 4...απο 20-25-30 ατομα καθε φορα αναλογος το ποσοι ερχοταν στο ματς.Εγω ανηκα και ανηκω στην 4...
Ειναι ματς με τον Αγιαξ...το 3-3...παμε για τα κοψιδια...παμε για τον καφε και μετα ξεκιναμε για το γηπεδο...
Μπαινουμε στο γηπεδο και μπροστα μου εχω τον Χ...(ειπαμε ονοματα δεν λεμε υποληψεις δεν θιγουμε)
Γνωστος σπαζαρχιδας και σπαζοκλαμπανιας απ το πρωτο λεπτο αρχισε τα κλασικα...
Οποτε ειχε την μπαλα ο Αγιαξ...ειτε στην επιθεση ηταν ειτε στο κεντρο ειτε στην αμυνα ειτε την ειχε το τερμα τους αυτος εκει...ωχ ωχ ωχ ....ωχωχωχωχ...ωχ ...ωχ ....ωχωχωχωχωχωχ...
Βαζουμε το γκολ στο τεταρτο αν θυμαμαι καλα...σταματαει τα ωχ-ωχ για 5-6 λεπτα...
Λογικο ο αγιαξ αυξησε την πιεση...κι εκει γαμηθηκε...ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ ωχ
Ξεκιναει το δευτερο ημιχρονο...1-1...1-2...1-3...εκει γαμηθηκε...αρχισε εβριζε...καρκινε ο ενας καρκινος ο αλλος...
Τα ειχα παρει στο κρανιο...
Τσουπ βαζουμε γκολ 2-3....εκρηξη στο γηπεδο...παραλληρημα...τον βλεπω μπροστα μου...ακουμπαω την πατουσα μου στον κωλο του...δεν του ριχνω κλωτσια...αλλα τον σπρωχνω με οση δυναμη ειχα...
Πεταγεται καμια 7-8 σειρες κατω ...πανω στον κοσμο που πανηγυριζε....και χαθηκε....
Απο τοτε ουτε ''φρατελι'' ηρθε...ουτε στο φορουμ ξαναμπηκε...
Αυτος ο Χ ηταν ο Τζανης για μενα τωρα...
- Μπαρκαρούτσος
1. Το μέλος Αστραλ όντως θα παραμείνει τιμωρημένος εως και τους πρώτους μήνες του νέου έτους, καθώς έβρισε συγγενικό πρόσωπο άλλου μέλους. Εαν υπάρχει οποιοδήποτε στοιχείο που το διαψεύδει αυτό, παρακαλούμε να το στείλετε.
2. Το μέλος Zois με τη συμπεριφορά του απέναντι στο σαιτ, μας έχει δείξει πως δεν έχει καλή προδιάθεση και δεν εκτιμά την ειλικρινή μας προσπάθεια να κρατήσουμε αυτό το φόρουμ. Συνεπώς ενημερώθηκε πως αν επανέλθει με συγκεκριμένο τρόπο και συγκεκριμένα λόγια, θα αποχωρήσει μόνιμα
3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, σταματήστε πια να σπάτε μπάλες. Πάρτε χαμπάρι οτι εδώ μέσα είμαστε πέντε άνθρωποι που κρατάμε μια ΣΕΛΙΔΑΡΑ χωρίς κέρδος. Ασχοληθείτε με τον ΠΑΟΚ και οχι με αυτές τις αδιανόητες ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Δειξτε οτι εκτιμάτε και οτι σέβεστε πρώτα απ ολα τους άλλους και μετά εμάς.
2. Το μέλος Zois με τη συμπεριφορά του απέναντι στο σαιτ, μας έχει δείξει πως δεν έχει καλή προδιάθεση και δεν εκτιμά την ειλικρινή μας προσπάθεια να κρατήσουμε αυτό το φόρουμ. Συνεπώς ενημερώθηκε πως αν επανέλθει με συγκεκριμένο τρόπο και συγκεκριμένα λόγια, θα αποχωρήσει μόνιμα
3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, σταματήστε πια να σπάτε μπάλες. Πάρτε χαμπάρι οτι εδώ μέσα είμαστε πέντε άνθρωποι που κρατάμε μια ΣΕΛΙΔΑΡΑ χωρίς κέρδος. Ασχοληθείτε με τον ΠΑΟΚ και οχι με αυτές τις αδιανόητες ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Δειξτε οτι εκτιμάτε και οτι σέβεστε πρώτα απ ολα τους άλλους και μετά εμάς.
καλά ρε μαγκίτες, τι σκατά, όλοι γνωρίζεστε μεταξύ σας?
μόνο εγώ είμαι ο άκυρος εδώ μέσα τόσα χρόνια?
μόνο εγώ είμαι ο άκυρος εδώ μέσα τόσα χρόνια?
μην τρελαίνεστε.... αναπόφευκτη η απόλυτη, αψεγάδιαστη εικόνα ενός μαζικού, οπαδικού φόρουμ.
ένα είναι σίγουρο, κι αυτό ότι κάποιοι που φθάνουν στα άκρα με τις συμπεριφορές τους πρέπει να απουσιάζουν με όποιον τρόπο, και δεν έχει να κάνει με την δημοκρατία αλλά με τον ελάχιστο προσωπικό σεβασμό.
ένα είναι σίγουρο, κι αυτό ότι κάποιοι που φθάνουν στα άκρα με τις συμπεριφορές τους πρέπει να απουσιάζουν με όποιον τρόπο, και δεν έχει να κάνει με την δημοκρατία αλλά με τον ελάχιστο προσωπικό σεβασμό.
- Μπαρκαρούτσος
Χρήστος Μαγγίνας, γράφει για θέματα του ΠΑΟΚ στη Sportime.
Δεν ξέρω αν διατηρεί λογαριασμό εδώ.
Δεν ξέρω αν διατηρεί λογαριασμό εδώ.