Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- pisakaipoupoula
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Τον Σπόραρ ήθελε να μας τον φέρει ο Άρνεσεν όταν ήταν 21 χρονών και κόστιζε 600 χιλιάρικα...δυο χρόνια αργότερα πουλήθηκε 3.8 μύρρια στη Βασιλεία και ξαναπουλήθηκε 5.5 στη Σπόρτινγκ.
Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τώρα, μέτρια χρονιά ως δανεικός στη Μπράγκα, πριν 6 χρόνια με κλειστά μάτια έπρεπε να τον πάρουμε
Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τώρα, μέτρια χρονιά ως δανεικός στη Μπράγκα, πριν 6 χρόνια με κλειστά μάτια έπρεπε να τον πάρουμε
τοτε ο μεγας αρνεσεν ηθελε πρωτη επιλογη τον σποραρ και δευτερη το μποακε της αταλαντα..pisakaipoupoula έγραψε:Τον Σπόραρ ήθελε να μας τον φέρει ο Άρνεσεν όταν ήταν 21 χρονών και κόστιζε 600 χιλιάρικα...δυο χρόνια αργότερα πουλήθηκε 3.8 μύρρια στη Βασιλεία και ξαναπουλήθηκε 5.5 στη Σπόρτινγκ.
ο ιβαν δεν ακουσε και πηγε να κανει το μπαμ με μπερμπατοφ , δυστυχως δεν επιασε..
ο σποραρ εκανε μπαμ με μεταγραφη στην βασιλεια αλλα επαθε χιαστους και χαθηκε 1-2 χρονια , επανεφανιστηκε πριν 2,5 χρονια με τρομερες χρονιες στην σλοβαν..
ο μποακε πηγε ερυθρο αστερα οπου εκανε παπαδες και μετα πηρε μεταγραφη στην κινα.. 10 χαρτια
Δεν ξέρω αν είμαστε κοντά στον Σποραρ,αυτό που ξέρω είναι ότι η θέση του φορ είναι αυτή που μας καίει περισσότερο από κάθε άλλη,αυτή τη στιγμή.
Δηλαδή ειναι το φυσιολογικό αν η πρώτη ανακοίνωση αφορά σέντερ φορ.
Δηλαδή ειναι το φυσιολογικό αν η πρώτη ανακοίνωση αφορά σέντερ φορ.
Πιθανό να ψάχνουνε και για καλό κοινοτικό φορ που δεν έχει υποχρεώσεις αυτή τη στιγμή με το γιούρο, ώστε να είναι από την αρχή της προετοιμασίας στα χέρια του Λουτσέσκου
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ότι καλύτερο πέρασε σε τεχνικό διευθυντή από την ομάδα. Δυστυχώς δεν τον άφησαν να δουλέψει και του πιστωθηκε η αποτυχία Tudor.pisakaipoupoula έγραψε:Τον Σπόραρ ήθελε να μας τον φέρει ο Άρνεσεν όταν ήταν 21 χρονών και κόστιζε 600 χιλιάρικα...δυο χρόνια αργότερα πουλήθηκε 3.8 μύρρια στη Βασιλεία και ξαναπουλήθηκε 5.5 στη Σπόρτινγκ.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Αν ο Αρνεσεν είχε το μπάτζετ που είχε ο Μιχελ ακόμα πρωταθλήματα θα παίρναμε...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Αρνεσεν έβαλε τις βάσεις του πρωταθλήματος
Αυτός οργάνωσε την ομάδα και αν είχε μείνει λίγο παραπάνω, πιθανότατα να είχαμε βγει και τσλ
Έναν τέτοιο τδ δεν μπορούμε να φέρουμε και τώρα;;
Αυτός οργάνωσε την ομάδα και αν είχε μείνει λίγο παραπάνω, πιθανότατα να είχαμε βγει και τσλ
-
black death
Φευγει ο δανεικος για να ρθει αλλος δανεικος που θα φυγει οταν προσαρμοστει για να ρθει αλλος δανεικος. Αλλα στο μεγαλο τσολακ πχ δεν φοβηθηκαν να τα σκασουν. Χαρα στο κουραγιο σας που παρακολουθειτε ακομα τα μεταγραφικα.
-
kosths BXL
αυτο για τον τερμαοφυλακα της σπορτινγκ ασχετα αν ερθει ο συγκεκριμένος δείχνει οτι οσοι λεγαμε ο λουτσος στην συνεντευξη εκανε επικοινωνιακά παιχνιδια ειχαμε δικιο...και η αναφορα του για ροστερ 28-30 παικτων το αποδεικνύουν ακομα πιο πολυ δλδ τα περι μπισεσβαρ ηταν απλα οτι δεν ηθελε να αποδημήσει εναν παικτη που προσφερε στην ομαδα...γτ αυτη τη στιγμη αν πουμε οτι φευγουν 4 παικτες ο μπισεσβαρ σιγουρα ειναι μεσα σε αυτους...
Δεν μπορούμε. Ο νέος Τ.Δ. πρέπει να είναι μια προσωπικότητα πολύ χαμηλότερου προφίλ από τον σημερινό προπονητή μας.Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Αρνεσεν έβαλε τις βάσεις του πρωταθλήματος
Αίσθηση ή πληροφορία;Aye4 έγραψε:Δεν μπορούμε. Ο νέος Τ.Δ. πρέπει να είναι μια προσωπικότητα πολύ χαμηλότερου προφίλ από τον προπονητή μας.Mitsospaoki4 έγραψε:Ο Αρνεσεν έβαλε τις βάσεις του πρωταθλήματος
Για αυτόν τον τερματά πέρσι είχα μπει στο sportingmania, όπου μόνο για κορδέλες και για λοιπά απαξιωτικά έγραφαν.kosths BXL έγραψε:αυτο για τον τερμαοφυλακα της σπορτινγκ ασχετα αν ερθει ο συγκεκριμένος δείχνει οτι οσοι λεγαμε ο λουτσος στην συνεντευξη εκανε επικοινωνιακά παιχνιδια ειχαμε δικιο...και η αναφορα του για ροστερ 28-30 παικτων το αποδεικνύουν ακομα πιο πολυ δλδ τα περι μπισεσβαρ ηταν απλα οτι δεν ηθελε να αποδημήσει εναν παικτη που προσφερε στην ομαδα...γτ αυτη τη στιγμη αν πουμε οτι φευγουν 4 παικτες ο μπισεσβαρ σιγουρα ειναι μεσα σε αυτους...
Από τότε, χωρίς να τσεκάρω, έχω την εντύπωση ότι δεν ξαναέπαιξε και πρέπει να έχει και διασφαλισμένες πολύ δυνατές ετήσιες απολαβές