Σουπερ επιλογη, αμεσα προσαρμοσιμη απο ενα φορ που εβγαλε ματια περσι. Γιατι τετοια απαξιωση?Hermann έγραψε:Metro λέει περνούμε Κόντε, έρχεται Ιβάν για τελικές επαφές.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Αν φύγει ο Τζάλμα και μείνουν οι Λημνιός και Μυστακίδης, μπορεί να καλύψουν αυτοί το κενό. Όχι ότι μου φαίνεται καλή ιδέα αλλά κουβέντα να γίνεται...
Έτσι. Και εγώ τον θέλω με χίλια.Dimg4 έγραψε:Σουπερ επιλογη, αμεσα προσαρμοσιμη απο ενα φορ που εβγαλε ματια περσι. Γιατι τετοια απαξιωση?Hermann έγραψε:Metro λέει περνούμε Κόντε, έρχεται Ιβάν για τελικές επαφές.
Είναι και οι δανεικοί που επιστρέφουν.GI4NNEN4 έγραψε:Αν φύγει ο Τζάλμα και μείνουν οι Λημνιός και Μυστακίδης, μπορεί να καλύψουν αυτοί το κενό. Όχι ότι μου φαίνεται καλή ιδέα αλλά κουβέντα να γίνεται...
Ενημερωσε αυτον που σε ενημερωσε, οτι θα χρειαστουν 3 γυροι για να μπουμε στους ομιλους του τσ.λ.Silence έγραψε:ο Djalma Campos από ότι έχω ενημέρωση θα φύγει με 1 μικρό ποσό μετά το παιχνίδι με Άξιαξ ή Βασιλεία μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης του.
Υ.γ.
Thanks goran.
O Πορκυ δεν ειναι μια απλη φωνη κ αποψη.
Ειναι αξιωμα.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
επειδή μέχρι τα 28 του είχε ανύπαρκτο βιογραφικό και ξαφνικά έκανε 2 χρονιές σε μικρομεσαία ομάδα της σουπαλιγκ
παιχτικά σε κανένα σημείο δε διακρίνεται, εκτός από τον πλουραλισμό στις τελικές του
για τρίτος αν έρθει, καλά είναι.
για δεύτερος δε μου λέει κάτι
παιχτικά σε κανένα σημείο δε διακρίνεται, εκτός από τον πλουραλισμό στις τελικές του
για τρίτος αν έρθει, καλά είναι.
για δεύτερος δε μου λέει κάτι
Ο Κόντε είναι καλή περίπτωση για τον πάγκο. Πολύ καλύτερη από τον Κουλούρη.
Ο μπακαγιοκο μας χαλασε τοτε? ο βιτολο? ο ιβιτς? απο μικροτερες ομαδες ηρθανdanirifle έγραψε:ο κόντε εμένα μου φέρνει σε φιλομένο vol2
Ακριβως, ειναι οτι πρεπει για αμεση προσαρμογη και για να μην κανουμε τον σταυρο μας οταν λειπει ο ΠριγιοGI4NNEN4 έγραψε:Ο Κόντε είναι καλή περίπτωση για τον πάγκο. Πολύ καλύτερη από τον Κουλούρη.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ο Χαλκιάς;Dimg4 έγραψε:Ο μπακαγιοκο μας χαλασε τοτε? ο βιτολο? ο ιβιτς? απο μικροτερες ομαδες ηρθανdanirifle έγραψε:ο κόντε εμένα μου φέρνει σε φιλομένο vol2
Κι ο χαλκιας μια χαρα ηταν στην χημεια της τοτε ομαδαρας. Αρα καταληγουμε στο οτι οταν καποιος ερχεται απο μικροτερες ομαδες, δεν ειναι καταδικασμενος να αποτυχει. Αν ηταν ετσι θα ειχαμε 200 μυρια μπατζετ καθε σεζον αφου θα επρεπε να παιρναμε μονο απο αγγλιες και ισπανιες παικτες
-
- Επικοινωνία:
Ιεροσυλία η σύγκριση Bakayoko με Conte και Filomeno.Συγκρίνουμε εναν παίκτη που αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Εβερτον και Μαρσειγ,με συμμετοχες στο τσαμπιονς ληγκ,εφτασε.καποια στιγμη ν'αξιζει 7 μυρρια και με 30 γκολ σε 45 εμφανισεις με την εθνικη του με τα απολυτα τιποτα των αλλων 2Dimg4 έγραψε:Ο μπακαγιοκο μας χαλασε τοτε? ο βιτολο? ο ιβιτς? απο μικροτερες ομαδες ηρθανdanirifle έγραψε:ο κόντε εμένα μου φέρνει σε φιλομένο vol2
- sourmenetes
- Moderator
- desperando
- Επικοινωνία:
Καλά είναι δυνατόν να συγκρίνουμε το τότε με το τώρα?
Ο τότε ΠΑΟΚ είχε βασικούς με 200 κατοσταρικα συμβόλαιο και σήμερα τέτοια ποσά δίνουμε στα παιδάκια που έρχονται από τις ακαδημίες.
Όχι βέβαια ότι επειδή παίζει χρήμα πλέον δεν πρέπει να βλέπουμε και στην γειτονιά μας για παίκτες που ξεχωρίζουν.
Όσο για τον κόντε προσωπικά μου αρέσει και τον θεωρώ πολύ καλύτερη περίπτωση από τον πουκι ο οποίος εξαργυρώνει ακόμα το πέρασμα του από την Σάλκε και σε συνδυασμό με δύο καλές χρονιές σε ένα πρωτάθλημα που ο Πιερος έκανε πλάκα, ζητάει λεφτά που παίρνουν δυο φορές καλύτεροι του
Ο τότε ΠΑΟΚ είχε βασικούς με 200 κατοσταρικα συμβόλαιο και σήμερα τέτοια ποσά δίνουμε στα παιδάκια που έρχονται από τις ακαδημίες.
Όχι βέβαια ότι επειδή παίζει χρήμα πλέον δεν πρέπει να βλέπουμε και στην γειτονιά μας για παίκτες που ξεχωρίζουν.
Όσο για τον κόντε προσωπικά μου αρέσει και τον θεωρώ πολύ καλύτερη περίπτωση από τον πουκι ο οποίος εξαργυρώνει ακόμα το πέρασμα του από την Σάλκε και σε συνδυασμό με δύο καλές χρονιές σε ένα πρωτάθλημα που ο Πιερος έκανε πλάκα, ζητάει λεφτά που παίρνουν δυο φορές καλύτεροι του