Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Δεν ειναι δυνατον να πιστευει καποιος οτι ο γκευ εχει στρατηγικη.Μπορει να μην εχουμε ουτε εμεις,αλλα να πεις οτι ο γκευ εχει στρατηγικη θα τριζουν τα κοκκαλα του Ναπολεων.
Αν ειχε στρατηγικη και εκανε μεταγραφες ουσιας θα ειχε κανει και πολυ καλο ονομα στην Ευρωπη.Βεβαια ονομα εχει βγαλει,αλλα στην λαθος κατευθυνση.Μην λεμε οτι θελουμε...Αμαρτια...
Αν ειχε στρατηγικη και εκανε μεταγραφες ουσιας θα ειχε κανει και πολυ καλο ονομα στην Ευρωπη.Βεβαια ονομα εχει βγαλει,αλλα στην λαθος κατευθυνση.Μην λεμε οτι θελουμε...Αμαρτια...
- ΑποστόληςΑ
Απαντώ κυρίως στο μήνυμα του φίλου Γιάννη (giapas), αλλά η απάντησή μου δεν είναι προσωπική.
1. Μεταγραφή αεροδρομίου είναι αυτή η οποία είναι ικανή να ξεσηκώσει τον κόσμο που θα τρέξει στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί το μεταγραφικό αστέρι. Δεν σημαίνει ότι υποτιμώ τη μεταγραφή. Άλλωστε το βιογραφικό του Σαβιόλα είναι γνωστό για να το αλλάξει η δική μου γνώμη.
2. Φόβο βλέπω στην προσπάθεια είτε απαξίωσης της μεταγραφής, είτε γκρίνιας λέγοντας «ο Μαριδάκης πήρε Σαβιόλα, εμείς μείναμε στα λόγια». Το δεύτερο δεν ισχύει, πρώτον γιατί απαξιώνει τις μέχρι τώρα μεταγραφές, με τις οποίες αποκτάμε για πρώτη φορά 2 σχεδόν ισάξιες ενδεκάδες και δεύτερον γιατί οι μεταγραφές έχουν ακόμη 40 μέρες δρόμο. Επομένως το τι φτάνει και τι δεν φτάνει η αλεπού είναι κάτι που θα το δούμε στην ερχόμενη Σαρακοστή. Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν δικαιολογούνται γκρίνιες.
3. Η μεταγραφή κάποιου παίκτη αξίας είναι δύσκολη γιατί σκοντάφτει στις διαπραγματεύσεις σχετικά με το ποσό μεταγραφής, την αμοιβή του παίκτη, αλλά και την αποδοχή του να έρθει σε ένα σχετικά υποβαθμισμένο (αγωνιστικά και οικονομικά) πρωτάθλημα. Ιδιαίτερα σε μια ομάδα που δεν έχει εξασφαλίσει συμμετοχή σε Ch.L και οι πιθανότητες είναι εις βάρος της.
4. Δεν χρειάζεται άμεση απάντηση στον Σαβιόλα. Οι μεταγραφές γίνονται με κάποιο πλάνο και όχι με βάση τι παίρνει ο αντίπαλος. Δεν πάει να πάρει όποιον θέλει ο Ολυμπιακός! Το τι ποσό θα διαθέσουμε είναι γνωστό στους διοικούντες, όπως επίσης και το σε ποιες θέσεις χρειαζόμαστε ενίσχυση. Η μεταγραφή μπορεί να κλείσει τις επόμενες δύο ημέρες, μπορεί όμως να χρειαστεί και ένας μήνας. Καθόλου δεν με έχει ρίξει επικοινωνιακά για τους λόγους που προέγραψα.
5. Το επίπεδο δεν θα αλλάξει με ΜΙΑ μεταγραφή. Καμιά ομάδα δεν αλλάζει επίπεδο εξ αιτίας ενός ή δύο καλών παικτών. Το έχουμε ξαναπεί: Καλή ομάδα δεν είναι αυτή που έχει μόνο καλούς παίκτες, αλλά αυτή που οι παίκτες της παίζουν καλά μαζί.
6. Αυτός που προσπαθεί να ηρεμήσει τον κόσμο είναι ο Ολυμπιακός, γιατί έχει μια ομάδα ανέτοιμη, που πάσχει σε όλους τους τομείς. Γι’ αυτό άλλωστε χρειάστηκε ηχηρή μεταγραφή. Ενδεχομένως να χρειαστεί και άλλη ή και άλλες.
7. Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου θα συζητήσουμε για το ποιος είναι ο κερδισμένος των μεταγραφών και ποιος άλλα είπε και άλλα έκανε. Πιθανό να είμαστε εμείς οι ηττημένοι. Δεν είμαι όμως προφήτης να το συζητήσω από τώρα.
1. Μεταγραφή αεροδρομίου είναι αυτή η οποία είναι ικανή να ξεσηκώσει τον κόσμο που θα τρέξει στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί το μεταγραφικό αστέρι. Δεν σημαίνει ότι υποτιμώ τη μεταγραφή. Άλλωστε το βιογραφικό του Σαβιόλα είναι γνωστό για να το αλλάξει η δική μου γνώμη.
2. Φόβο βλέπω στην προσπάθεια είτε απαξίωσης της μεταγραφής, είτε γκρίνιας λέγοντας «ο Μαριδάκης πήρε Σαβιόλα, εμείς μείναμε στα λόγια». Το δεύτερο δεν ισχύει, πρώτον γιατί απαξιώνει τις μέχρι τώρα μεταγραφές, με τις οποίες αποκτάμε για πρώτη φορά 2 σχεδόν ισάξιες ενδεκάδες και δεύτερον γιατί οι μεταγραφές έχουν ακόμη 40 μέρες δρόμο. Επομένως το τι φτάνει και τι δεν φτάνει η αλεπού είναι κάτι που θα το δούμε στην ερχόμενη Σαρακοστή. Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν δικαιολογούνται γκρίνιες.
3. Η μεταγραφή κάποιου παίκτη αξίας είναι δύσκολη γιατί σκοντάφτει στις διαπραγματεύσεις σχετικά με το ποσό μεταγραφής, την αμοιβή του παίκτη, αλλά και την αποδοχή του να έρθει σε ένα σχετικά υποβαθμισμένο (αγωνιστικά και οικονομικά) πρωτάθλημα. Ιδιαίτερα σε μια ομάδα που δεν έχει εξασφαλίσει συμμετοχή σε Ch.L και οι πιθανότητες είναι εις βάρος της.
4. Δεν χρειάζεται άμεση απάντηση στον Σαβιόλα. Οι μεταγραφές γίνονται με κάποιο πλάνο και όχι με βάση τι παίρνει ο αντίπαλος. Δεν πάει να πάρει όποιον θέλει ο Ολυμπιακός! Το τι ποσό θα διαθέσουμε είναι γνωστό στους διοικούντες, όπως επίσης και το σε ποιες θέσεις χρειαζόμαστε ενίσχυση. Η μεταγραφή μπορεί να κλείσει τις επόμενες δύο ημέρες, μπορεί όμως να χρειαστεί και ένας μήνας. Καθόλου δεν με έχει ρίξει επικοινωνιακά για τους λόγους που προέγραψα.
5. Το επίπεδο δεν θα αλλάξει με ΜΙΑ μεταγραφή. Καμιά ομάδα δεν αλλάζει επίπεδο εξ αιτίας ενός ή δύο καλών παικτών. Το έχουμε ξαναπεί: Καλή ομάδα δεν είναι αυτή που έχει μόνο καλούς παίκτες, αλλά αυτή που οι παίκτες της παίζουν καλά μαζί.
6. Αυτός που προσπαθεί να ηρεμήσει τον κόσμο είναι ο Ολυμπιακός, γιατί έχει μια ομάδα ανέτοιμη, που πάσχει σε όλους τους τομείς. Γι’ αυτό άλλωστε χρειάστηκε ηχηρή μεταγραφή. Ενδεχομένως να χρειαστεί και άλλη ή και άλλες.
7. Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου θα συζητήσουμε για το ποιος είναι ο κερδισμένος των μεταγραφών και ποιος άλλα είπε και άλλα έκανε. Πιθανό να είμαστε εμείς οι ηττημένοι. Δεν είμαι όμως προφήτης να το συζητήσω από τώρα.
Έτσι ακριβώς. Αν ο γαύρος είχε στρατηγική σοβαρής ευρωπαϊκής ομάδας, θα είχε χτίσει εδώ και τόσα χρόνια φήμη στο εξωτερικό και εφόσον επένδυε τα χρήματα που παίρνει κάθε χρόνο σωστα, θα ήταν και από πλευράς οργάνωσης και λειτουργίας έτη φωτός μπροστά. Δε θα μπορούσαμε καν να τον κοιτάξουμε.Rizla έγραψε:Δεν ειναι δυνατον να πιστευει καποιος οτι ο γκευ εχει στρατηγικη.Μπορει να μην εχουμε ουτε εμεις,αλλα να πεις οτι ο γκευ εχει στρατηγικη θα τριζουν τα κοκκαλα του Ναπολεων.
άστο δε θα βγάλεις άκρη.paokmono έγραψε: Άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου.....
Γραφω μια ολοκληρη σελιδα, για να πω πως κατα την προσωπικη μου αποψη ο γκευ ΔΕΝ ειναι ΜΟΝΟ παραγκα. Οτι καλώς ή κακώς, σήμερα είναι μεγαλύτερο από εμάς μέγεθος. Ότι ακομη και χωρίς την παράγκα, ΔΕΝ είμαστε φαβορί για το πρωταθλημα. Ότι σκουπίζει κάθε χρόνο και δινει δανεικους παιχτες που σε εμας ακομη και σημερα θα επαιζαν. Ότι ο Αμπντουν που τον χρησιμοποιειτε σαν παραδειγμα ξεπουληματος, δεν ετυχε, πέτυχε.
Ότι είμαστε σε καλό δρόμο και πως ακόμη και η διεκδίκηση του πρωταθλήματος (πόσες φορές αλήθεια διεκδικήσαμε τα τελευταία χρόνια πρωτάθλημα μέχρι τέλους;;;) είναι μεγάλη πρόοδος.
Και ο άλλος λέει να κάψουμε τα διαρκείας..........
Το τι καταλαβαίνει ο καθένας......
Αλήθεια, πέρσι ο γαύρος πήρε πρωτάθλημα λόγω παράγκας;
αυτό εννοούσε άραγε ο Κατσουρ στη συνέντευξή του;
Δεν περιγράφω άλλο..... .-
Πιο πενηνταράκια δε γίνεται να το κάνεις .
- kataramenos5
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Ή καλύτερα απαντάς την τελευταία στιγμή ωστε να μην εχει το χρόνο ν αντιδράσει ο αντίπαλος.Με βαση το γεγονός οτι ο Ιβάν κινείται συνήθως κατ αυτό τον τρόπο κι εφόσον δεν ειναι πρώτος στόχος οι όμιλοι ΤΣ.Λ. (γιατι μέχρι τώρα θα είχε γίνει η κίνηση) πιστεύω οτι την απάντηση του Ιβάν θα τη δούμε τέλος Αυγούστου.giapas έγραψε: ......
Και σε 2 μέρες , έρχεται νταηλίκι ο γαύρος και σου τρίβει στη μούρη το Σαβιόλα και τα μύρια. Εκεί ή απαντάς ή κάνεις στην άκρη. Σε έχει ρίξει επικοινωνιακά στο καναβάτσο και αγωνιστικά ενισχύεται πολύ πολύ σημαντικά. Εκεί αρχίζουν δικαιολογίες
.......
Paokmono, ναι θα τους πατήσω όλους.Τι να λέω οτι θα χάσω φέτος απο ατρόμητο και ρούλη?Αν σκεφτόμασταν με τον τρόπο που λές καμια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα δε θα χαμε κερδίσει,καμιά 4αρα δε θα ρίχναμε στο γαύρο στον τελικό μέσα στην Αθήνα.Όλα αυτά τα κάναμε γιατί δεν υπολογίσαμε μεγέθη,μπάτζετ διαιτησίες και στατιστικά,τα κάναμε γιατί σκεφτόμαστε αλλιώς.ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
@giapas εσυ ηθελες στην πρωτη μεταγραφικη ουσιαστικα περιοδο του σαββιδη,μετα απο δεκαετιες φτωχειας,μεσα σε εναμιση μηνα να κανουμε καλυτερη ομαδα εκ των προτερων αποδεδειγμενα,παιδομαζωμα και μεταγραφικες μπιζνες με ευρωπαικα κλαμπ?
και για να το πω αλλιως.
σε 1,5 μηνα εσυ τι θα εκανες περισσοτερο?
και για να το πω αλλιως.
σε 1,5 μηνα εσυ τι θα εκανες περισσοτερο?
Χωρίς παράγκα ο γαύρος αντιμετωπίζεται πανεύκολα, με δεδομένη την ανυπαρξία σοβαρής οργάνωσης και λειτουργίας.
Κι αυτό με το παιδομάζωμα δεν υφίσταται ως επιχείρημα. Μπορεί να μαζεύει ό,τι πιο ελπιδοφόρο κυκλοφορεί, αλλά το καίει και το μηδενίζει. Ενδεχομένως σε μια ομάδα όπως εμείς, οι Φετφατζίδης και Βλαχοδήμος θα είχαν πολλαπλάσια αξία από ότι έχουν τώρα, αλλά το ότι ο γαύρος τους μαζεύει δεν λέει τίποτα από μόνο του, παρά μόνο το ότι στερεί από τις άλλες ομάδες τη δυνατότητα να τους αποκτήσουν αυτές και να επενδύσουν πάνω τους.
Με λίγα λόγια αυτή η τακτική - σκούπα του γαύρου είναι προσανατολισμένη στην πρόκληση ζημιών σε άλλες ομάδες, παρά στην εξέλιξη και στο καλό της δικής τους ομάδας. Άρρωστα πράγματα.
Κι αυτό με το παιδομάζωμα δεν υφίσταται ως επιχείρημα. Μπορεί να μαζεύει ό,τι πιο ελπιδοφόρο κυκλοφορεί, αλλά το καίει και το μηδενίζει. Ενδεχομένως σε μια ομάδα όπως εμείς, οι Φετφατζίδης και Βλαχοδήμος θα είχαν πολλαπλάσια αξία από ότι έχουν τώρα, αλλά το ότι ο γαύρος τους μαζεύει δεν λέει τίποτα από μόνο του, παρά μόνο το ότι στερεί από τις άλλες ομάδες τη δυνατότητα να τους αποκτήσουν αυτές και να επενδύσουν πάνω τους.
Με λίγα λόγια αυτή η τακτική - σκούπα του γαύρου είναι προσανατολισμένη στην πρόκληση ζημιών σε άλλες ομάδες, παρά στην εξέλιξη και στο καλό της δικής τους ομάδας. Άρρωστα πράγματα.
kataramene συμφωνώ. Η απάντηση μπορεί να δοθεί και πιο αργά.
Εμένα το ζόρι μου είναι ότι μια μεταγραφή με καθαρά αγωνιστικό αντίκρυσμα , προσπαθούμε να την περάσουμε ( για να την υποβιβάσουμε προφανώς) ως μεταγραφή αεροδρομίου ή ως αποτέλεσμα "εσωτερικής πίεσης" του γκει...Και εδώ μιλάμε για μπάλα , όχι για κοράκια.
@Απόστολε...όλες οι καλές μεταγραφές είναι εξορισμού μεταγραφές αεροδρομίου σύμφωνα με τον ορισμό σου. Και ναι , το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και μετράει το σύνολο. Απλά είναι ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ να οδηγηθείς σε καλύτερο σύνολο αν έχεις 11 παικταράδες , παρά 11 μέτριους. Επομένως, ακόμα και 1 μεγάλο παίκτη αν πάρεις αυξάνεις σημαντικά τις πιθανότητές σου να κάνεις καλή ομάδα. Γιαυτό και η κίνση του γκει είναι αγωνιστική ->σου πετάει και το γάντι αγωνιστικά και σου λέει για να διατηρήσω τα σκήπτρα θα πάρω Σαβιόλα ( εκτός από Γιάχους)... Εσύ για να μου πάρεις τα σκήπτρα , ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ? θα φανεί προσεχώς
@hitman... o φετφα και ο Βλαχοδήμος δε παίξανε γιατί προφανώς είχανε καλύτερους. Δλδ πήρανε το Βλαχοδήμο επίτηδες για να τον κάψουν? Δ.Ν.Τ
Εμένα το ζόρι μου είναι ότι μια μεταγραφή με καθαρά αγωνιστικό αντίκρυσμα , προσπαθούμε να την περάσουμε ( για να την υποβιβάσουμε προφανώς) ως μεταγραφή αεροδρομίου ή ως αποτέλεσμα "εσωτερικής πίεσης" του γκει...Και εδώ μιλάμε για μπάλα , όχι για κοράκια.
@Απόστολε...όλες οι καλές μεταγραφές είναι εξορισμού μεταγραφές αεροδρομίου σύμφωνα με τον ορισμό σου. Και ναι , το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και μετράει το σύνολο. Απλά είναι ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ να οδηγηθείς σε καλύτερο σύνολο αν έχεις 11 παικταράδες , παρά 11 μέτριους. Επομένως, ακόμα και 1 μεγάλο παίκτη αν πάρεις αυξάνεις σημαντικά τις πιθανότητές σου να κάνεις καλή ομάδα. Γιαυτό και η κίνση του γκει είναι αγωνιστική ->σου πετάει και το γάντι αγωνιστικά και σου λέει για να διατηρήσω τα σκήπτρα θα πάρω Σαβιόλα ( εκτός από Γιάχους)... Εσύ για να μου πάρεις τα σκήπτρα , ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ? θα φανεί προσεχώς
@hitman... o φετφα και ο Βλαχοδήμος δε παίξανε γιατί προφανώς είχανε καλύτερους. Δλδ πήρανε το Βλαχοδήμο επίτηδες για να τον κάψουν? Δ.Ν.Τ
Δεν αρχιζουμε σιγα σιγα να να αναλυουμε τα ροστερ
του βαζελου του ατρομητου και του αστερα;
Ας αφησουμε τον γαυρο,αυτος εχει ξεφυγει!!!
Το πρωταθλημα που ειπε ο ιβαν ηταν τοσο πραγματικο
οσο του ροναλντινιο.
Το εχω πει αρκετες φορες οτι το στοιχημα φετος ειναι να γινουμε
ελκυστικοι να παιζουμε ομορφο ποδοσφαιρο και οχι
το περσινο εκτρωμα με τον καταφαντασια προπονητη
που ειχαμε στον παγκο.
Στοχος ειναι η εδραιωση της δευτερης θεσης και μετα απο 2-3 χρονια βλεπουμε για
πρωταθλημα.
του βαζελου του ατρομητου και του αστερα;
Ας αφησουμε τον γαυρο,αυτος εχει ξεφυγει!!!
Το πρωταθλημα που ειπε ο ιβαν ηταν τοσο πραγματικο
οσο του ροναλντινιο.
Το εχω πει αρκετες φορες οτι το στοιχημα φετος ειναι να γινουμε
ελκυστικοι να παιζουμε ομορφο ποδοσφαιρο και οχι
το περσινο εκτρωμα με τον καταφαντασια προπονητη
που ειχαμε στον παγκο.
Στοχος ειναι η εδραιωση της δευτερης θεσης και μετα απο 2-3 χρονια βλεπουμε για
πρωταθλημα.
giapa κάντε το εικοσαρικάκια γιατί είμαστε χαζοι βρε.
επίσης, αντιστρέφω την πρόταση σου και την απευθύνω στο πρόσωπο σου.
βρές μου 1 ποστ, ενός οποιουδήποτε εδω μέσα, που να λέει ότι είμαστε ΦΑΒΟΡΙ για πρωτάθλημα. άλλο να λές θα το παλέψω και άλλο το φαβορί.
εικοσαρικάκια.
Αγωνιστικά επιμένω (και φυσικά προσεύχομαι να επαληθευτώ στο τέλος της χρονιάς) ότι ο necid των 200κ θα είναι πιο πολύτιμος απο τον σαβιολα των 2μ. αυτή η "στρατηγική" μου αρέσει. εκτός άν μιλάτε για μεταπωλητική αξία
ΥΓ: αυτοί έδωσαν 2μ σε σαβιόλα και εγώ 2μ σε Στέφενς. προσωπικά το προτιμάω.
επίσης, αντιστρέφω την πρόταση σου και την απευθύνω στο πρόσωπο σου.
βρές μου 1 ποστ, ενός οποιουδήποτε εδω μέσα, που να λέει ότι είμαστε ΦΑΒΟΡΙ για πρωτάθλημα. άλλο να λές θα το παλέψω και άλλο το φαβορί.
εικοσαρικάκια.
Αγωνιστικά επιμένω (και φυσικά προσεύχομαι να επαληθευτώ στο τέλος της χρονιάς) ότι ο necid των 200κ θα είναι πιο πολύτιμος απο τον σαβιολα των 2μ. αυτή η "στρατηγική" μου αρέσει. εκτός άν μιλάτε για μεταπωλητική αξία
ΥΓ: αυτοί έδωσαν 2μ σε σαβιόλα και εγώ 2μ σε Στέφενς. προσωπικά το προτιμάω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 25 Ιούλ 2013, 15:14, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- potamda
- Bet Guru 2023
μάλλον έπιασε το σύνθημα:barlow4 έγραψε:τι σου κανει ενας σαβιολα..
σαβιόλα, σαβιόλα, γ@μησέ τα όλα...
-
black death
Πάμε όλοι μαζί να φτάσουμε τις 300 σελίδες για το Σαβιόλα. Προτείνω σε αυτό το τόπικ και μόνο το μπακγκράουντ να γίνει κόκκινο.