Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Με επιστροφή Φιλομένο και περιστασιακή επιστροφή του Μούσλι και ταυτόχρονη απόκτηση του Κριστιάνο μας βλέπω να κάνουμε οικονομία.
Ο Τσέζαρεκ δε θα ήταν άσχημος αλλά εκεί κάτω τα λεφτά τρέχουν οπότε δε θα τον παραχωρήσουν γιατί δεν έχουν ανάγκη τα 150.000 που ίσως εισέπραταν για αυτόν..
Ο Τσέζαρεκ δε θα ήταν άσχημος αλλά εκεί κάτω τα λεφτά τρέχουν οπότε δε θα τον παραχωρήσουν γιατί δεν έχουν ανάγκη τα 150.000 που ίσως εισέπραταν για αυτόν..
Ο τσεζαρεκ ειναι στο ιδιο επιπεδο με αυτους που εχουμε το καλοκαιρι ειναι ελευθερος αν δεν κανω λαθος οποτε ιδανικη περιπτωση για αλαγη του πρωτου φορ που αν δεν αποκτηθει τωρα θα αποκτηθει σιγουρα το καλοκαιρι.
Και για να ξεκαθαρισω ο ΠΑΟΚ πλην μουσλι δεν εχει αλλο φορ τον παπαζογλου δεν τον μετραω γιατι ειναι φανερο οτι δεν ειναι ετοιμος για τον ΠΑΟΚ ακομα και ο φιλομενο δειχνει οτι δεν ειναι φορ εκτος αν παιζει με αλλον διπλα του οποτε μονο σε περιπτωση που φυγει ο μουσλι (πολυ πιθανο) θα χρειαστουμε 2.
Και για να ξεκαθαρισω ο ΠΑΟΚ πλην μουσλι δεν εχει αλλο φορ τον παπαζογλου δεν τον μετραω γιατι ειναι φανερο οτι δεν ειναι ετοιμος για τον ΠΑΟΚ ακομα και ο φιλομενο δειχνει οτι δεν ειναι φορ εκτος αν παιζει με αλλον διπλα του οποτε μονο σε περιπτωση που φυγει ο μουσλι (πολυ πιθανο) θα χρειαστουμε 2.
Διαφωνώ... Ο Φιλομένο έχει τη κίνηση και με πλάτη αλλά και ως περιφερειακός φορ.Δε χάνει μπάλα και στο 2 γύρο θα βοηθησει πααααάρα πολύ....
Κάνει κινήσεις που μόνο μέσα στο γήπεδο τις παρατηρείς...Τσέζαρεκ είναι εκτελεστής...απαρατήρητος όλο το ματς αλλά αν πάρει μπάλα σε καλή απόσταση θα σημαδέψει την τρύπα και θα το καρφώσει....
Κάνει κινήσεις που μόνο μέσα στο γήπεδο τις παρατηρείς...Τσέζαρεκ είναι εκτελεστής...απαρατήρητος όλο το ματς αλλά αν πάρει μπάλα σε καλή απόσταση θα σημαδέψει την τρύπα και θα το καρφώσει....
- fiorentinos
Εμένα πάλι γιατί δεν μου πολύγεμίζει το μάτι ο Τσέζαρεκ? Ίσως γιατί εκτιμώ ιδιαίτερα τον υγιή Φιλομένο... Προτιμώ κάτι πιο αξιόπιστο...Που δεν θα έρθει και θα "ξεφουσκώσει"...Γιατί αυτή την εντύπωση έχω για Τσέζαρεκ.
- paoki_sweden
Bring Scoco + Nuno Gomes now and we will take the second place for qualification of champions l. Summer you bring Salpiggidis!
AINTE PAOKARA
AINTE PAOKARA
- sourmenetes
- Moderator
-
elvetos giatros
Τι πίνεις και δε μας δίνεις;...!!!!paoki_sweden έγραψε:Bring Scoco + Nuno Gomes now and we will take the second place for qualification of champions l. Summer you bring Salpiggidis!
AINTE PAOKARA
- paoki_sweden
For almost a month now we have from -15 to -30 celcius my brother. Only PAOKARA is keeping us worm!!!
AINTA ZISARE, bring scoco + nuno gomes now! and salpi summer AINTA
AINTA ZISARE, bring scoco + nuno gomes now! and salpi summer AINTA
-
PaokPtolemaidaG4
Μαγκες η απαντηση που προτεινω σε ολους οταν διαβαζετε και νεο δημοσιευμα για παικτες που προτεινονται...
ισου η απαντηση που τους αξιζει...

ισου η απαντηση που τους αξιζει...
- sidpanos
με τον τούρκο έχω πρόβλημα...να έρθει στην ομάδα[γενικά μ είναι αδιάφοροι],όπως και παλαιότερα με τον ακιέλ...
-
PaokPtolemaidaG4
ρε φιλε? επειδη ειναι τουρκος? παλι με αυτα? τουρκος σε εσωσε στο μπασκετ ρε φιλε! Φτανει με αυτα τα ρατσιστικα κολληματα
- sidpanos
δεν θέλω ρε τίμε...με το ζόρι?
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
δηλαδή αν ήταν στο χέρι μ,δεν θα έπαιρνα τούρκο...
αυτό δεν σημαίνει πως αν τον πάρει η διοίκηση εγώ θα και θα και θα...
τίποτα...γτ έτσι αντιλαμβάνομαι την στήριξη εγω..
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
δηλαδή αν ήταν στο χέρι μ,δεν θα έπαιρνα τούρκο...
αυτό δεν σημαίνει πως αν τον πάρει η διοίκηση εγώ θα και θα και θα...
τίποτα...γτ έτσι αντιλαμβάνομαι την στήριξη εγω..
Πωπω μην ακούω το όνομα Μοριεντες..Παππάς ή διάκος είναι μεγάλο πουλέν μου..Πάλι ονειρώξεις θα έχω ρε π@υύστη μου...
- geo_athens4
psc1998 έγραψε:Καλησπερα παιδια,μην ακουτε π@π@ριες οτι δεν θα γινει μεταγραφη και φυσικα θα γινει γιατι ειναι απαραιτητο 100%.
Στην επιθεση φυσικα διοτι δεν ειναι επιθετικοι αυτοι που εχουμε.....Βλεπω εδω να γραφονται διαφορα που θα βρουμε τα λεφτα λεει ο αλλος,μην αγχωνεσαι παλικαρε γι αυτο γεμιζει το γηπεδο γι αυτο εχουμε 21.000 διαρκειας γι αυτο δινουμε σε αυξησεις για να δουμε τον ΠΑΟΚ οπως ονειρευομαστε εφοσον γινεται καλο οικονομικο κουμαντο στην παε,δεν υπαρχει θεμα να φοβηθουμε να δωσουμε σαν ΠΑΟΚ 300,000 χιλιαρικα.......δεν ειναι και τοσο μεγαλο ρισκο αν υπολογισεις πως μπορεις να χτυπησεις και το τσαμπ λιγκ......απο την αλλη η μεταγραφη πιστευω πως θα γινει στις 20-22 του μηνα ετσι διαισθανομαι...
Μην ακουω βλακειες τα περι Αναστασακους και Αθανασιαδηδες.......να παμε μπροστα θελουμε.....ξεκολατε μερικοι με το να ενθουσιαζεστε και να απογοητευεστε με την μια......ειπαμε ελληνες ειναι και φαινονται!
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚ....
αδερφε βιαζεσαι λιγο μου φαινεται...
κατσε να βγουμε πρωτα και το χτυπαμε σε κανα δυο χρονακια..