Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Dinos_Liverpool
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Υπέροχο το σχόλιό σου, Αλέξιε, όπως και αρκετών άλλων παιδιών, στα οποία, όμως, θα απαντήσω αύριο, όταν και θα έχω υπολογιστή. Δυό λόγια μόνο σήμερα, το οφείλω σε ένα παιδί του εξωτερικού με τεράστιο επίπεδο, όπως είσαι εσύ.
Γράφουμε συνεχώς να μην δυναμιτίζουμε το κλίμα στο γνωστό θέμα, να μην ειρωνευόμαστε και να μην αναμασούμε τα ίδια κάθε τρεις και λίγο. Μπα, το ίδιο τροπάριο από αρκετούς! Διαγραφές, οι οποίες αν και αναρωτάσαι, είναι, όμως, πασιφανές ότι έγιναν από μένα. Κάποια στιγμή βλέπω ότι γράφεις κάτι μόνο και μόνο για να πεις ότι τον έχεις γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι και ότι το πνευματικό του επίπεδο είναι άστα να πάνε. Σιγοντάρει και ο άλλος! Ε, φτάνει, λέω. Αρκετά με το να μην δέχονται τις παρακλήσεις και να μας περνάνε για μλκς που μιλάμε στον βρόντο. Πάμε σε μια μικρή τιμωρία για να καταλάβουν ότι υπάρχουν και άλλα θέματα να ασχοληθούμε, από αυτά ξοφλημένων παικτών, που τόσο έχουν διχάσει τον κόσμο. Συμβολική τιμωρία για να καταλάβετε ότι ενοούμε, επιτέλους, κάποια πράγματα και ότι οι συστάσεις κάποτε τελειώνουν, μαζί με την υπομονή.
Πραγματικά, έτσι έχουν τα πράγματα και δεν παίχτηκε τίποτα άλλο, όπως διερωτάται και ο φίλος ο Κατ.
Φυσικά και δεν έχω τίποτα μαζί σου και χαίρομαι πολύ που το ίδιο λες και συ.
Επαναλαμβάνω ότι θα απαντήσω αύριο και στα υπόλοιπα παλικάρια.
Γράφουμε συνεχώς να μην δυναμιτίζουμε το κλίμα στο γνωστό θέμα, να μην ειρωνευόμαστε και να μην αναμασούμε τα ίδια κάθε τρεις και λίγο. Μπα, το ίδιο τροπάριο από αρκετούς! Διαγραφές, οι οποίες αν και αναρωτάσαι, είναι, όμως, πασιφανές ότι έγιναν από μένα. Κάποια στιγμή βλέπω ότι γράφεις κάτι μόνο και μόνο για να πεις ότι τον έχεις γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι και ότι το πνευματικό του επίπεδο είναι άστα να πάνε. Σιγοντάρει και ο άλλος! Ε, φτάνει, λέω. Αρκετά με το να μην δέχονται τις παρακλήσεις και να μας περνάνε για μλκς που μιλάμε στον βρόντο. Πάμε σε μια μικρή τιμωρία για να καταλάβουν ότι υπάρχουν και άλλα θέματα να ασχοληθούμε, από αυτά ξοφλημένων παικτών, που τόσο έχουν διχάσει τον κόσμο. Συμβολική τιμωρία για να καταλάβετε ότι ενοούμε, επιτέλους, κάποια πράγματα και ότι οι συστάσεις κάποτε τελειώνουν, μαζί με την υπομονή.
Πραγματικά, έτσι έχουν τα πράγματα και δεν παίχτηκε τίποτα άλλο, όπως διερωτάται και ο φίλος ο Κατ.
- sourmenetes
- Moderator
Μαζι σου αδελφε...Οσο στο κομματι που λες οτι αν δεν κανει σε καποιον ας φυγει το λεω οταν φτανει στο αμην η υποθεση.Οταν γινονται παρατηρησεις και σε γενικες γραμμες τα μελη δεν μπορουν να ακολυθησουν τη φιλοσοφια του φορουμ τι να κανω???Δεν μπορω να αλλαξω μυαλα σε εναν ανθρωπο μεσω υπολογιστη.PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Η "λογοκρισία" του site δεν είναι τωρινό φαινόμενο και ήταν ο βασικός λόγος που έπαψα να συμμετέχω ενεργά εδώ και μια τετραετία χονδρικά, επειδή κάποιος DC δε μπορούσε να διαχειριστεί την "εξουσία" του mod. Καλά να'ναι το παλικάρι.
Σαν ένα από τα πλέον αρχαία μέλη αυτού εδώ του φόρουμ έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις αφού πρώτα δηλώσω ότι παρόλο που δεν γράφω πλέον, εν τούτοις παρακολουθώ καθημερινά και ενδελεχώς το τι γράφεται στο site και μπορώ να έχω άνετα μια περιληπτική εικόνα για πάρα πολλούς ενεργούς χρήστες.
Ο λόγος που είπα να ξαναγράψω μετά από καιρό ονομάζεται Dinos_Liverpool. Ειλικρινά δε μπορώ να φανταστώ τι ευθύνες μπορεί να κουβαλάς αλλά ο τρόπος σου είναι τόσο απολυταρχικός και απότομος όταν απευθύνεσαι σε πολλά μέλη που σε κάνει να φαίνεσαι αντιπαθής. Ένιωσες τι ακριβώς είπες προχτές στον teod1980? Εγώ το παλικάρι αυτό δεν έτυχε να το γνωρίσω αν και είναι επίσης από τους πιο παλιούς χρήστες, αλλά πάντοτε ήταν από τα μέλη που με ενδιέφερε η γνώμη του και καθόμουν να τον διαβάσω και δε θυμάμαι ποτέ να προκάλεσε. ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ teod1980 ΑΠΕΙΛΗΣΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΜΠΑΝΑΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ Η ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ? Αν αυτό δεν είναι η αισχρότερη κατάχρηση εξουσίας προς έναν αδερφό σου τότε ποιο είναι? Ή που άρχιζες να αραδιάζεις τα μπαν το ένα μετά το άλλο?
Για μένα πραγματικά το paokmania είναι μέρος της ζωής μου και όσα σου γράφω παραπάνω με στεναχωρούν αλλά δε μπορώ να βλέπω να γίνονται τέτοια πράματα. Εχτές είχα γράψει αρκετά χειρότερα πράματα αλλά ειλικρινά το έσβησα γιατί ήμουν εν βρασμώ και με τη φόρα που είχες πάρει θα έτρωγα κάνα μόνιμο μπαν.
Σουρμενίτη, αυτό που λες συνεχώς ότι "αν δεν αρέσει σε κάποιους το site μπορούν να πάνε αλλού" το θεωρώ αφελές εκ μέρους σου και εξηγούμαι. Όταν ένας άνθρωπος είναι επί χρόνια μέλος μιας διαδικτυακής παρέας και περνάει αρκετό χρόνο, δεν του είναι εύκολο να το παρατήσει έτσι απλά όπως το λες γιατί η δύναμη της συνήθειας είναι μεγάλη και όταν μιλάμε για συνήθεια που περιλαμβάνει την καψούρα μας τον Π.Α.Ο.Κ. τότε είναι ακόμα δυσκολότερο.
Συμφωνώ με τα λεγόμενα κάποιου αδερφού πιο πάνω που είχε γράψει ότι λείπει η μυρωδιά της Τούμπας από εδώ μέσα. Το φόρουμ άρχισε να μυρίζει έντονα ναφθαλίνη, τα περισσότερα ποστς πλέον τυχαίνει να συμπλέουν ή να έχουν ελάχιστες αποκλίσεις μεταξύ τους.
Που είναι ρε παιδιά όλοι οι άτακτοι του φόρουμ? Τον Sick Bastard ή τον desperando πιθανόν να τον κουτουλούσα αν με το στιλ που μιλάει εδώ μέσα, μιλούσε και κατ'ιδίαν ΑΛΛΑ οι φωνές τους ήταν λόγος για να μπω εδώ μέσα (του ντέσπε για πιο ποδοσφαιρικούς λόγους, του Sick για πιο ψυχαγωγικούς).
Με τον marley και τον guardian διαφωνώ στον τρόπο που χειρίζονται τις καταστάσεις φίμωσης. Το τραγικοποιούν τόσο πολύ (εμπλέκουν μέσα δικηγορικούς όρους, κανόνες ιντερνετικού δικαίου κτλ) που στο τέλος το όποιο δίκαιο έχουν το χάνουν ΑΛΛΑ και πάλι καταλαβαίνει κάποιος ότι τα παιδιά ΑΓΑΠΑΝΕ άδολα τον ΠΑΟΚ (όχι ότι δεν ισχύει για τους υπόλοιπους) και στην τελική μαθαίνει και όποιος δεν ασχολείται με τα οπαδικά, πως βλέπουν κάποιες πτυχές των πραγμάτων από την οπαδική πλευρά.
Για να μη λέω για τον καθένα ξεχωριστά και για να μπούμε και στο θέμα μας, να πω ότι πάνω-κάτω συντάσσομαι με Ale, παπά και λοιπούς στο γνωστό τόπικ που μας ξαναέκανε πουτ@να για τους γνωστούς λόγους που αν τους αναφέρω ξανά, θα είναι χειρότερες και από ξαναζεσταμένες προχθεσινές μπάμιες.
Και κάτι τελευταίο για επίλογο. Έχουμε ξεχάσει τι θα πει ΠΑΟΚτσήδικη αλληλεγγύη και καθρέφτης είναι κυρίως το γήπεδο και δευτερευόντως το φόρουμ. Ας κάνουν μια προσπάθεια όλες οι πλευρές τουλάχιστον από την μικρή κοινωνία του φόρουμ.
Κανεναν δε θελουμε να διωχνουμε στο σημειο που τα προβληματα που μπορει να δημιουργει ειναι μικρα.Πραγματικα το λεω μεσα απο την καρδια μου.
Και τωρα να σχολιασω λιγο το θεμα με το dino.Ουτε υποστηρικτης του θα το παιξω ουτε τιποτα.Μπορει να βρεθηκε σε μια στιγμη δυσκολη αλλα να ειπωθηκαν και αλλα να γραφτηκαν.Ο ντινος δεν ειναι κανενας μουτζαχεντιν που μπαινει και σβηνει.Μην τρελαθουμε...
Καθεται και εξηγει καθε φορα τα ιδια και τα ιδια...
Καταλαβετε λιγο οτι οταν εσεις βλεπετε το dino,το kgeo,το roman,to odi και ολους εμας βλεπετε 6-7 ανθρωπους απεναντι σας.Εμεις ποσους βλεπουμε ρε παιδες???
100αδες ατομα που πρεπει να τα διαχειριστουμε ομοια γιατι αλλιως θα τσινισει ο ενας θα γκρινιαξει ο αλλος.ειμαστε στη δουλεια μας μπαινουμε απο κινητα ακινητα απο τη μεση του ωκεανου ο roman για να ειμαστε ολοι κομπλε και να γουσταρουμε.ουτε μπραβο χρειαζονται ουτε τιποτα.
Να μπουμε ολοι στο κλιμα και να συνεισφερουμε.Το χω πει οτι απο παλαιοτερα μελη η βοηθεια ειναι μεγαλη και πρεπει να το νοιωσουμε ολοι αυτο,γιατι σημερα ειμαι Mod εγω αυριο θα ειναι αλλο μελος.
Sick και κατι για σενα,αν το διαβασεις.Θελεις να βγουμε και να παραδεχτουμε τα λαθη μας.Εστω.Ειναι δυνατον να ειμαι 4 χρονια,δε θυμαμι κιολας ποσα ειναι

Η συνυπαρξη ολων μας χρειαζεται για αυτο και οι εγγραφες αλλα και η πρωτοβουλια που πηραν καποια μελη για ανοιχτη συζητηση εχει και ανταποκριση και καλη διαθεση για να βρουμε καλυτερα πατηματα.
Τελος μιλαμε για το ΠΑΟΚτσηδικο κλιμα που δεν υπαρχει εδω μεσα.Η απαντηση ειναι μια.
Σκεφτειτε πως ηταν η Τουμπα στο τελευταιο ματς της περιοδου περυσι και πως ηταν φετος στο πρωτο ματς...Ολη η ξενερα που εβγαζε η ομαδα τα 2-3 τελευταια χρονια μεταφερεται παντου και σιγουρα εδω μεσα.
Φετος σε αγωνα με καποια λοκομοτιβα ειχαμε 15+ χιλιαδες κοσμο και το γηπεδο σειοταν κυριολεκτικα καποιες στιγμες παιζοντας με πολυ υποδεεστερο υλικο απ'οτι ειχαμε περυσι.Αρα ολα ειναι θεμα σοβαρης δουλειας που βλεπουμε οτι γινεται...
Ολοι χρειαζονται και θελουμε ολους κοντα.αυτο πρεπει να μπει στο μυαλο ολονων.ολοι εχουμε στραβα και θετικα αλλα πρεπει να τα καλιμπραρουμε για να εχουμε μια ωραια παρεα και ομαδα.
καποιος να μπαναρει τον γκαρντιαν δεν αντεχεται με τα σεντονια του
@ραιν ο σαλπι δεν ειναι το μοναδικο προβλημα του ΠΑΟΚ αλλα δεν ειναι και ενασ απλοσ παιχτης
γυρω απο τον σαλπι στηθηκε ενασ μηχανισμοσ(αρθρα απο αθηνα μαζεμενα κατεβασμα βιντεο επικοινωνιακη επιθεση και αννεωση συμβολαιο με πλατανια δεκαδες αρθρα που εκαναν το ασπρο μαυρο σχετικα με την αποδοση του
ο αμπαλος λεει και σωστα κατα την γνωμη μου οτι ο σαλπι εγινε προσχημα για να κανουν παρτυ στον συλογο διαφοροι αλλοι και ταυτισαν την οποια κριτικη στα σφαλματα τους με οργανωμενα σχεδια ανατροπης και γενικα κακοβουλες πρακτικες ολα για να προστατευσουν την θεση τους
μιλας για βρυζα αλλα το κλιμα ηταν ο ζβ ξερει και θελετε να διοικησε τε τωρα ομως υπαρχει γενικη κατακραυγη..
@αλε δεν θυμαμαι καθολου και δεν εχει σημασια μιλαμε με ιδεες δεν εχω προβλημα με κανενα αρκει να μην ταυτιζει εμενα με πρεζεσ βια κανιβαλισμο
εχασα το μετρημα με τον αριθμο ανθρωπων που πρεπει να φαω και ενθουσιαστικα με την δυναμη που εχω να φαω τοσο κοσμο
εφαγες μπαν στην παγκοσμια μερα τησ μπυρασ σε φανταζομαι να πνιγεισ τον πονο σου με λιτρα μαυρησ μπυρασ
@νορθ αρμυ εγω ειπα οτι επαψε να μυριζει τουμπα και ειναι εμφανες αυτο σε πολλες περιπτωσεις μιλαμε εδω με μια δικη μας πραγματικοτητα οδηγος για ολα επρεπε να ειναι το γηπεδο
@κατ5 το επαναστατικο πνευμα ζηταει αλλαγεσ και προοδο(χωρισ να ενδιαφερεται για πιθανες ποινεσ) δεν ετοιμαζει στρατο για ενοπλο αγωνα (ναι θα σασ φαω και την δουλεια)
η γνωμη μου ειναι η
α η σωστη προσπαθεια να μιλαμε πολιτισμενα ξεχασε μια πτυχη αυτην του οσοι διαφωνουν με την πλειοψηφια ειναι ζακια αρωστοι χουλιγκανσ επιδοξοι προεδροι ΤΔ προπονητεσ αν δε εισαι μελοσ σφ
ο θεος να σε βοηθησει
και τι εγινε που σταματησε μαζικα αυτη η αποψη μετα απο καιρο?
ταυτιστικαμε με αυτα πρεπει να αποδειξουμε διαρκως οτι δεν ειμαστε ελεφαντες
ο λαος λεει καλυτερα αν σου βγει το ματι παρα το ονομα
τι να κανω λοιπον οταν πεταγονται καμικαζι απο το πουθενα να ταυτισουν εμενα με κατι αρωστο? γινεται διαλογος ετσι?
β ο δογματισμος του ολα καλα ιουλιο ολα κακα μαιο ολα καλα ιουλιο ολα κακα μαιο
γ βλεπω με χαρα να διαφωνουμε σε πολυ σοβαρα θεματα με εκατερωθεν παραδοχες χωρις βρισιδια
εχουμε δρομο μπροστα μας αλλα ειναι μια αρχη μοναδικη παραφωνια ενας μοντ που επιμενει σε σεχταρισμους
σε ιδεες για κακους συνομωτες και με περισιο θρασος ρωτα απο τη 1 φαρση του ηρθατε μετα απο τοσο καιρο για να την πειτε σε "εμενα" ?
χαιρετιζω τις παρεμβασεις δασκαλου ρειν σουρμε αν και διαφωνω σε καποια επισης του σερα αλε ντανι σικ νορθ αρμυ και προτρεπω να επιστρεψουν να κανουμε απο την αρχη κατι καλο
ο χαβαλες ειναι εκτονωση χωρις κοστος η περιχαρξη οριων σε λεξεις εχει αποδεχτει ιστορικα ακομα και αν οι προθεσεις ειναι καλες(και σε εμας εδω ειναι) οδηγουν σε αλλα αποτελεσματα με μαθιματικη ακριβεια
σκοπος μια κοινοτητασ οπως η δικη μασ
ειναι να προστατευσει την ομαδα απο αρδ και αλλοθρησκουσ
θα κριτικαρουμε αλλα δεν παιρνουμε αποφασεισ κριτικη εμεισ αποφασεισ αλλοι
φυσικα και υπαρχουν εξαιρεσεισ πχ ο θεσμοσ(ελεοσ..) ΓΔ που θεωρουμε καποιοι οτι στρεφεται κατω του συλλογου
το μεγαλο θεμα ειναι με ποιο κριτηριο γινεται αυτο ε δεν υπαρχει κριτηριο για αυτο αλλαζουμε αποψεισ
μεσα μας ομως ολοι ξερουμε ποτε και που εχουμε θεμα
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
επανω σε αυτην την παραδοχη υπαρχουν ιδεες και ιδεες που πρεπει να συνηπαρξουν οσο το δυνατον πιο αρμονικα
υγ βλεπω ευθεια ανφορα σε κακεσ μερεσ και προσωπα το φορουμ τα εχει αυτα δεν μπορει να μην τα εχει αλλα ειναι εδω και θα ειναι
λιγο νερο στο κρασι μασ χριαζεται
παμε για νεα μεγαλη αρχη σαν ΠΑΟΚ ολοι ενωμενοι και με πιστη σε ενα λαμπρο μελλον
καιρος για ενδοσκοπηση και γρηγορα στα τσιμεντα ολοι να βοηθησουμε την ομαδα
μετα τιμης
RADIO MARLEY 4
ACTIVE MEMBER - ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ (LYRICS)
Φυσάει κόντρα σε ολάκερη γη,
τ' αγρια πετούμενα δε βρίσκουν πηγή,
δεν αντέχω της βολής τη σιγή.
Και δω απ' τον τόπο που έζησα τη φυγή,
ρίχνω αλάτι στη βαθιά τους πληγή,
τάζομαι πρόσφυγας και σε καλό να μου βγει.
Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.
Για τα μάτια ενός παιδιού που ψάχνει γη, γκρεμίζω ουρανούς,
λυτρώνω μάνες και γιους.
Κάνω τη γλώσσα μου την πορφυρένια, ατόφιο μολύβι·
και τη ψυχή μου ένα απέραντο από στίχους καλύβι.
Ρίχνω το κάστρο σας, φτύνω του άστρου σας την κόχη.
Γίνομαι αύρα αλμυρή και στερνοβρόχι.
Πάρε τα όχι και ξεκούρνιασε από αυτή τη γωνία
που στο κουφάρι σου πετάξαν τα κλεμμένα μ'αφθονία,
άρνησή μου στομωμένη (πυρωμένη), λύσου καημένη,
γίνε κλωστή στην ανέμη τυλιγμένη
να σου δώσω μια, να γυρίζεις για πάντα και πάντα
να σου φυσάω πρίμα, κράτα μου αγάντα
μέχρι να βρούνε απάγκιο όσοι ζουν σε φυγή.
Καινούρια αρχή και σε καλό να τους βγει.
Σε καλό θα μου βγει κι ας τρίξουν οι σκαρμοί μου.
Έχω μαζί μου, σ' αυτό το σάλεμα που κάνεις ψυχή μου,
την αυταπάρνησή μου, το μαγικό ραβδί μου,
κάνω τ' αδύνατα να ξεπερνάνε τη φωνή μου.
Τιμή μου, λίγα μου βήματα σκίζουν τη λάσπη.
Πάρε τα χνάρια μου αντί για χάρτη
και στα μπαγκάζια σου μη στριμώξεις ντροπή,
ούτε σιωπή.
Υστερόγραφο: δε πιστεύω στη τύχη.
Όταν τα ψέμματα πεθαίνουν, γεννιούνται ωραίοι στίχοι
και γλυκαίνουν το μίσος στους ιχνανθρώπους
ή τους πετάνε για πάντα μες στους πανέρημους τόπους.
Λόγια κρυμμένα μου, θρυμματισμένα μου
κάνατε απόσβεση σε όσα είχα μέσα μου.
Σύξυλη η μπέσα μου μπροστά στη βρώμικη ιστορία,
μύθος απέθαντος και ωμή αλληγορία.
Περιγελάστε με, δειλοί, ξεχάστε με,
πλέξτε με φιτίλι και ανάψτε με·
μέσα στην πλάνη σας ένα όνειρο ατόφιο θα εκραγεί
,
@ραιν ο σαλπι δεν ειναι το μοναδικο προβλημα του ΠΑΟΚ αλλα δεν ειναι και ενασ απλοσ παιχτης
γυρω απο τον σαλπι στηθηκε ενασ μηχανισμοσ(αρθρα απο αθηνα μαζεμενα κατεβασμα βιντεο επικοινωνιακη επιθεση και αννεωση συμβολαιο με πλατανια δεκαδες αρθρα που εκαναν το ασπρο μαυρο σχετικα με την αποδοση του
ο αμπαλος λεει και σωστα κατα την γνωμη μου οτι ο σαλπι εγινε προσχημα για να κανουν παρτυ στον συλογο διαφοροι αλλοι και ταυτισαν την οποια κριτικη στα σφαλματα τους με οργανωμενα σχεδια ανατροπης και γενικα κακοβουλες πρακτικες ολα για να προστατευσουν την θεση τους
μιλας για βρυζα αλλα το κλιμα ηταν ο ζβ ξερει και θελετε να διοικησε τε τωρα ομως υπαρχει γενικη κατακραυγη..
@αλε δεν θυμαμαι καθολου και δεν εχει σημασια μιλαμε με ιδεες δεν εχω προβλημα με κανενα αρκει να μην ταυτιζει εμενα με πρεζεσ βια κανιβαλισμο
εχασα το μετρημα με τον αριθμο ανθρωπων που πρεπει να φαω και ενθουσιαστικα με την δυναμη που εχω να φαω τοσο κοσμο
εφαγες μπαν στην παγκοσμια μερα τησ μπυρασ σε φανταζομαι να πνιγεισ τον πονο σου με λιτρα μαυρησ μπυρασ

@νορθ αρμυ εγω ειπα οτι επαψε να μυριζει τουμπα και ειναι εμφανες αυτο σε πολλες περιπτωσεις μιλαμε εδω με μια δικη μας πραγματικοτητα οδηγος για ολα επρεπε να ειναι το γηπεδο
@κατ5 το επαναστατικο πνευμα ζηταει αλλαγεσ και προοδο(χωρισ να ενδιαφερεται για πιθανες ποινεσ) δεν ετοιμαζει στρατο για ενοπλο αγωνα (ναι θα σασ φαω και την δουλεια)
η γνωμη μου ειναι η
α η σωστη προσπαθεια να μιλαμε πολιτισμενα ξεχασε μια πτυχη αυτην του οσοι διαφωνουν με την πλειοψηφια ειναι ζακια αρωστοι χουλιγκανσ επιδοξοι προεδροι ΤΔ προπονητεσ αν δε εισαι μελοσ σφ
ο θεος να σε βοηθησει
και τι εγινε που σταματησε μαζικα αυτη η αποψη μετα απο καιρο?
ταυτιστικαμε με αυτα πρεπει να αποδειξουμε διαρκως οτι δεν ειμαστε ελεφαντες
ο λαος λεει καλυτερα αν σου βγει το ματι παρα το ονομα
τι να κανω λοιπον οταν πεταγονται καμικαζι απο το πουθενα να ταυτισουν εμενα με κατι αρωστο? γινεται διαλογος ετσι?
β ο δογματισμος του ολα καλα ιουλιο ολα κακα μαιο ολα καλα ιουλιο ολα κακα μαιο
γ βλεπω με χαρα να διαφωνουμε σε πολυ σοβαρα θεματα με εκατερωθεν παραδοχες χωρις βρισιδια
εχουμε δρομο μπροστα μας αλλα ειναι μια αρχη μοναδικη παραφωνια ενας μοντ που επιμενει σε σεχταρισμους
σε ιδεες για κακους συνομωτες και με περισιο θρασος ρωτα απο τη 1 φαρση του ηρθατε μετα απο τοσο καιρο για να την πειτε σε "εμενα" ?
χαιρετιζω τις παρεμβασεις δασκαλου ρειν σουρμε αν και διαφωνω σε καποια επισης του σερα αλε ντανι σικ νορθ αρμυ και προτρεπω να επιστρεψουν να κανουμε απο την αρχη κατι καλο
ο χαβαλες ειναι εκτονωση χωρις κοστος η περιχαρξη οριων σε λεξεις εχει αποδεχτει ιστορικα ακομα και αν οι προθεσεις ειναι καλες(και σε εμας εδω ειναι) οδηγουν σε αλλα αποτελεσματα με μαθιματικη ακριβεια
σκοπος μια κοινοτητασ οπως η δικη μασ
ειναι να προστατευσει την ομαδα απο αρδ και αλλοθρησκουσ
θα κριτικαρουμε αλλα δεν παιρνουμε αποφασεισ κριτικη εμεισ αποφασεισ αλλοι
φυσικα και υπαρχουν εξαιρεσεισ πχ ο θεσμοσ(ελεοσ..) ΓΔ που θεωρουμε καποιοι οτι στρεφεται κατω του συλλογου
το μεγαλο θεμα ειναι με ποιο κριτηριο γινεται αυτο ε δεν υπαρχει κριτηριο για αυτο αλλαζουμε αποψεισ
μεσα μας ομως ολοι ξερουμε ποτε και που εχουμε θεμα
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
επανω σε αυτην την παραδοχη υπαρχουν ιδεες και ιδεες που πρεπει να συνηπαρξουν οσο το δυνατον πιο αρμονικα
υγ βλεπω ευθεια ανφορα σε κακεσ μερεσ και προσωπα το φορουμ τα εχει αυτα δεν μπορει να μην τα εχει αλλα ειναι εδω και θα ειναι
λιγο νερο στο κρασι μασ χριαζεται
παμε για νεα μεγαλη αρχη σαν ΠΑΟΚ ολοι ενωμενοι και με πιστη σε ενα λαμπρο μελλον
καιρος για ενδοσκοπηση και γρηγορα στα τσιμεντα ολοι να βοηθησουμε την ομαδα
μετα τιμης
RADIO MARLEY 4
ACTIVE MEMBER - ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ (LYRICS)
Φυσάει κόντρα σε ολάκερη γη,
τ' αγρια πετούμενα δε βρίσκουν πηγή,
δεν αντέχω της βολής τη σιγή.
Και δω απ' τον τόπο που έζησα τη φυγή,
ρίχνω αλάτι στη βαθιά τους πληγή,
τάζομαι πρόσφυγας και σε καλό να μου βγει.
Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.
Για τα μάτια ενός παιδιού που ψάχνει γη, γκρεμίζω ουρανούς,
λυτρώνω μάνες και γιους.
Κάνω τη γλώσσα μου την πορφυρένια, ατόφιο μολύβι·
και τη ψυχή μου ένα απέραντο από στίχους καλύβι.
Ρίχνω το κάστρο σας, φτύνω του άστρου σας την κόχη.
Γίνομαι αύρα αλμυρή και στερνοβρόχι.
Πάρε τα όχι και ξεκούρνιασε από αυτή τη γωνία
που στο κουφάρι σου πετάξαν τα κλεμμένα μ'αφθονία,
άρνησή μου στομωμένη (πυρωμένη), λύσου καημένη,
γίνε κλωστή στην ανέμη τυλιγμένη
να σου δώσω μια, να γυρίζεις για πάντα και πάντα
να σου φυσάω πρίμα, κράτα μου αγάντα
μέχρι να βρούνε απάγκιο όσοι ζουν σε φυγή.
Καινούρια αρχή και σε καλό να τους βγει.
Σε καλό θα μου βγει κι ας τρίξουν οι σκαρμοί μου.
Έχω μαζί μου, σ' αυτό το σάλεμα που κάνεις ψυχή μου,
την αυταπάρνησή μου, το μαγικό ραβδί μου,
κάνω τ' αδύνατα να ξεπερνάνε τη φωνή μου.
Τιμή μου, λίγα μου βήματα σκίζουν τη λάσπη.
Πάρε τα χνάρια μου αντί για χάρτη
και στα μπαγκάζια σου μη στριμώξεις ντροπή,
ούτε σιωπή.
Υστερόγραφο: δε πιστεύω στη τύχη.
Όταν τα ψέμματα πεθαίνουν, γεννιούνται ωραίοι στίχοι
και γλυκαίνουν το μίσος στους ιχνανθρώπους
ή τους πετάνε για πάντα μες στους πανέρημους τόπους.
Λόγια κρυμμένα μου, θρυμματισμένα μου
κάνατε απόσβεση σε όσα είχα μέσα μου.
Σύξυλη η μπέσα μου μπροστά στη βρώμικη ιστορία,
μύθος απέθαντος και ωμή αλληγορία.
Περιγελάστε με, δειλοί, ξεχάστε με,
πλέξτε με φιτίλι και ανάψτε με·
μέσα στην πλάνη σας ένα όνειρο ατόφιο θα εκραγεί
,
- kataramenos5
guardian4 έγραψε: Παρ Φεβ 06, 2015
Μαγκες οταν γραφετε(ουμε) την αποψη σας
μην αναλωνεστε σε λεπτομερεις παρα μονο στην ουσια
Ρε μαγκες αφηνετε καμια γραμμη οταν αλλαζετε θεμα,και μην το ταλαιπωρειτε γενικα γιατι εχει παθει θλαση ο αμφιβληστροειδης μας
15-20-25 γραμμες αραιες μαξ, πιστευω ειναι πιο ευαναγνωστα, πιο λακωνικα και καταληγουμε πιο γρηγορα σε συμπερασμα.
Ρε κατ ηταν μια παραθεση που εκανες τι προαλλες τοσα χρονια εδωμεσα δεν ξαναειδα τετοιο πραγμα. Το τερματισες. Εκανα σκρολ να δω ποσο μεγαλο ειναι και οσο κατεβαινα με επιανε το αγχος.
Απλα καλο ειναι εδω, να γραφουμε για να καταληγουμε καπου γρηγορα, με καλη θεληση για να βγουμε στο σωστο συμπερασμα και οχι να μιλαμε και να θελει ο καθενας να περασει το δικο του και να παρανοουμε περισσοτερο.
Προσωπικα δεν εχω την εσωτερικη γαληνη να κατσω να διαβασω σεντονια, και αν καποιοι εχετε πιστευω οτι ισως να προτιμουσατε να διαβαζατε κατι λακωνικο και ουσιωδες.
Υ.Γ. κοντε φυγε μας ντροπιαζεις:):)
marley 4 έγραψε:καποιος να μπαναρει τον γκαρντιαν δεν αντεχεται με τα σεντονια του

Νωρίς είναι ακόμη..kataramenos5 έγραψε:Ανοιχτο τοπικ επομενου αγωνα δεν υπαρχει?
- kataramenos5
Απ το πρωι αλλο ποστ δεν επεσε αρα μαλλον ηρεμήσαμε.Ωραια ,να δεσουμε το βαρδο και να φερουν τ' αγριογουρουνα
- kataramenos5
Εμ τζαμπα τοσα συνθηματα για γιατρους και κλινικες?Αυτογνωσία.
-
Δεν υπαρχει γιατρεια.......τελος....
...ολους αργα η γρηγορα για'''' Σταυρουπολη μερια '''' μας βλεπω
Ρε τι μας κανει αυτος ο ΠΑΟΚ

...ολους αργα η γρηγορα για'''' Σταυρουπολη μερια '''' μας βλεπω

Ρε τι μας κανει αυτος ο ΠΑΟΚ

Στο μυαλό μου είσαι!kataramenos5 έγραψε:Απ το πρωι αλλο ποστ δεν επεσε αρα μαλλον ηρεμήσαμε.Ωραια ,να δεσουμε το βαρδο και να φερουν τ' αγριογουρουνα

- Kid Shelleen
Ντίνο το θέμα δεν είναι πως δεν σε καταλαβαίνουν, αλλά ότι αρνούνται να υπακούσουν σε κάτι που δεν πιστεύουν. Προσωπικά δεν τους αδικώ, αν και δεν υιοθετώ την στάση τους. Προτιμώ να περιμένω ρίχοντας τάπες στο βαρέλι και κανα ποτάκι στο στομάχι μου.Dinos_Liverpool έγραψε:Υπέροχο το σχόλιό σου, Αλέξιε, όπως και αρκετών άλλων παιδιών, στα οποία, όμως, θα απαντήσω αύριο, όταν και θα έχω υπολογιστή. Δυό λόγια μόνο σήμερα, το οφείλω σε ένα παιδί του εξωτερικού με τεράστιο επίπεδο, όπως είσαι εσύ.

Είναι όμως εκνευριστική η αβάντα που πέφτει στον Μήτσο γενικά σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ με αποκορύφωμα το κατέβασμα ενός χιουμοριστικού βίντεο από όλο το διαδίκτυο. Παρόμοιο βίντεο επιτράπηκε για πολύ σοβαρότερα και σημαντικότερα άτομα, αλλά όχι για τον Μήτσο! Δυστυχώς με κάτι τέτοια έχει καταντήσει κόκκιινο πανί και αφορμή για παρεξήγηση η κάθε είδους απαγόρευση και σύσταση σχετικά με τον Σαλπιγγίδη.
ΥΓ. Έλα μολόγα το. Τον υπολογιστή σου τον έκλεψε η "Ε.Ο. Antifilotimus" με μέλη τους Κρανάτο, Δάσκαλο, Μάρλευ, Φύλακα, με μια παράτολμη ενέργεια που είχε την υποστήριξη του εξόριστου Ελληνισμού της διασποράς (Ale), αλλά και τις ευλογίες του σεβάσμιου επαναστάτη Πατέρα εξ Ικαρίας, ωχ συγγνώμη εκ Σερρών ήθελα να πω.

- Dinos_Liverpool

Ωραίος, Kid!
Όχι, δυστυχώς "έφυγε" ο δίσκος από registry corruption (πιθανότατα από bad sector ή ιό) και πρέπει να κάθομαι να ξαναστήνω τα πάντα από την αρχή, κάτι που θα κάνω τον άλλο μήνα και όχι τώρα.
- Dinos_Liverpool
Ale, η πρότασή σου μεταβιβάστηκε σε όλους τους mod-admins.
Είναι δύσκολο να υλοποιηθεί, διότι άλλοι, από τα άτομα που λες, θα λείπουν και άλλοι είναι μακρυά. Θα το δούμε, πάντως και θα ενημερώσουμε σχετικά.
Είναι δύσκολο να υλοποιηθεί, διότι άλλοι, από τα άτομα που λες, θα λείπουν και άλλοι είναι μακρυά. Θα το δούμε, πάντως και θα ενημερώσουμε σχετικά.
- Dinos_Liverpool
Παπά, τα ίδια πάνω-κάτω ισχύουν και για σένα. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω οι συστάσεις και γράψιμο κανονικότατο. Χωρίς να έχεις τίποτα να πεις, γράφεις μόνο για να ειρωνευτείς και να πετάξεις τις ατάκες σου. Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι το πράγμα έχει κουράσει; Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι υπάρχουν κανόνες που πρέπει να σεβαστείτε; Και εκτός των προσβολών στον παίκτη, προσβάλλετε και εμάς όταν κάτι σας το ζητάμε εδώ και τόσο καιρό και αρνείστε να το δεχτείτε.
Συμβολική καθαρά και η δική σου τιμωρία, για να καταδείξω ότι επιτέλους σοβαρολογούμε σε κάτι που τόσες φορές έχουμε ζητήσει. Φυσικά κανένα πρόβλημα δεν έχω με τον παπά, με τον οποίο έχω κάνει πολλάκις χαβαλέ. Βέβαια, αυτός εξ’ αιτίας μου απέκλεισε αδίκως ολόκληρη την Γηραιά Αλβιώνα από την ηλεκτρονική διαδικτυακή οινοποσία τσίπουρου μετά και άνευ γλυκανίσου! Θα αρκούσε η δική μου εξαίρεση, πάτερ! Άσε που ένας παπάς είναι πάντα μεγαλόκαρδος και συγχωρεί!
Συνεχίζουμε, ολίγον πιο υπάκουα και όλα θα πάνε καλά.
Συμβολική καθαρά και η δική σου τιμωρία, για να καταδείξω ότι επιτέλους σοβαρολογούμε σε κάτι που τόσες φορές έχουμε ζητήσει. Φυσικά κανένα πρόβλημα δεν έχω με τον παπά, με τον οποίο έχω κάνει πολλάκις χαβαλέ. Βέβαια, αυτός εξ’ αιτίας μου απέκλεισε αδίκως ολόκληρη την Γηραιά Αλβιώνα από την ηλεκτρονική διαδικτυακή οινοποσία τσίπουρου μετά και άνευ γλυκανίσου! Θα αρκούσε η δική μου εξαίρεση, πάτερ! Άσε που ένας παπάς είναι πάντα μεγαλόκαρδος και συγχωρεί!
Συνεχίζουμε, ολίγον πιο υπάκουα και όλα θα πάνε καλά.