11. Zlatan Muslimović
-
monopaokre
Re: 11. Zlatan Muslimović
Boksic4 έγραψε:πω ρε... απ ο,τι φαινεται μαλλον θα σταματησει το ποδοσφαιρο γιατι δεν μπορει να επανερθει...
για το ιατρικο τι να πω, εχω τη χειροτερη γνωμη απο τα γεγονοτα των τελευταιων ετων...
Αυτο σοβαρά ακούστηκε??
Για τον Μουσλι και την κατασταση του τα εχω πει πολλες φορες ..
Νιωθει καποια τσιμπηματα για τα οποια δεν θελει να ρισκαρει...
Απο εκει και περα μην προεξοφλειτε τιποτα γιατι την Τεταρτη "παιζει" να ειναι μεσα...!!
Ειναι παικταρας και κανει πολυ "δουλεια"...
Νιωθει καποια τσιμπηματα για τα οποια δεν θελει να ρισκαρει...
Απο εκει και περα μην προεξοφλειτε τιποτα γιατι την Τεταρτη "παιζει" να ειναι μεσα...!!
Ειναι παικταρας και κανει πολυ "δουλεια"...
monopaokre έγραψε:Αυτο σοβαρά ακούστηκε??
Έτσι γίνονται οι παρεξηγήσεις.Pegasus έγραψε:Μη λέτε ό,τι θέλετε μερικοί...
το ιατρικο τιμ δεν εχει καμια σχεση με τους κοιλιακους του μουσλιμοβιτς....και οι 2 επεμβασεις στο μοναχο εγιναν σε ενα απο τα καλυτερα κεντρα...οποιος γνωριζει απο κοιλιακους ξερει οτι δεν ειναι ενα προβληματακι που ξεμπερδευεις...θελει χρονο...απο εκει και περα εγραψε ο μοικανος τι γινεται...
Δεν παίζει να αρχίσω να κακολογώ το αλάνι και να λέω διάφορα! Όσο έπαιξε έκανε την δουλειά του με το παραπάνω...
Δεν ξεχνώ (όσο ζώ φαντάζομαι) το γκολ αλλα κυρίως τον πανηγυρισμό του στην πόλη!!!
Το θέμα ρε π@υστη μου είναι πως δεν έχουμε σε καμία περίπτωση την οικονομική δυνατότητα να τον έχουμε στο ρόστερ μ'αυτά τα λεφτά που παίρνει! Δηλαδη είναι και κοροϊδία για τους υπόλοιπους! Τι να πω...με μια γενναία μείωση τον γουστάρω στην ομάδα..αλλιώς θα μείνει στην καρδιά μου για πάντα!
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ
Δεν ξεχνώ (όσο ζώ φαντάζομαι) το γκολ αλλα κυρίως τον πανηγυρισμό του στην πόλη!!!
Το θέμα ρε π@υστη μου είναι πως δεν έχουμε σε καμία περίπτωση την οικονομική δυνατότητα να τον έχουμε στο ρόστερ μ'αυτά τα λεφτά που παίρνει! Δηλαδη είναι και κοροϊδία για τους υπόλοιπους! Τι να πω...με μια γενναία μείωση τον γουστάρω στην ομάδα..αλλιώς θα μείνει στην καρδιά μου για πάντα!
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ
Τι είσαι εσύ ρε φίλε......Αν είναι δυνατόν πλέον....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Πέμ 27 Ιαν 2011, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: φρονιμα με τους πουλους...
Λόγος: φρονιμα με τους πουλους...
Οκ να το δεχτώ για τον Μούσλι και τους κοιλιακούς!Sera4 έγραψε:το ιατρικο τιμ δεν εχει καμια σχεση με τους κοιλιακους του μουσλιμοβιτς....και οι 2 επεμβασεις στο μοναχο εγιναν σε ενα απο τα καλυτερα κεντρα...οποιος γνωριζει απο κοιλιακους ξερει οτι δεν ειναι ενα προβληματακι που ξεμπερδευεις...θελει χρονο...απο εκει και περα εγραψε ο μοικανος τι γινεται...
Το οτι φέτος είμαστε κινητό αχεπα δηλαδή δεν έχει να κάνει με τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές??
Όλα είναι θέμα του μαλακο-μπερετα και της προετοιμασίας??
Υ.Γ. σόρυ για το οφ τόπικ
Οσο συμπαθης και καλος παικτης και αν ειναι φανταζομαι οτι ολοι καταλαβαινουμε οτι θα ηταν εγκλημα να ανανεωσουμε μαζι του ειδικα την στιγμη που δεν περισσευει σαλιο.
- ΑποστόληςΑ
δεν ακουστηκε τιποτα οτι θα σταματησει... απλα μου ηρθε σαν σκεψη αυθορμητα...
δικιο ειχες πηγασε οτι θα παρεξηγηθει συγγνωμη...
δικιο ειχες πηγασε οτι θα παρεξηγηθει συγγνωμη...
Εντιτ: Ευτυχώς το άλλαξε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 27 Ιαν 2011, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φυσικά και όχι...Απλά άμμα σε πιάννουν και το κώλο δε τους λες ευχαριστώ....Είναι σαννα έχω υπάλληλο και είναι με αναρρωτική 300 μέρες το χρόνο....Τι θα τον λέω???Τι καλό παιδί είσαι???Τον μπούλο θα του δώσω...απόλυση πως το λένε...Δε πειράζει το καλοκαίρι κοντί γιορτή...