Θεόδωρος Ζαγοράκης
- navigator11
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
δεν ειπα να γινει σκορδας σαν ανθρωπος.αλλά σε τακτικη,με το προσωπικο του υφος και στιγμα (του ζαγορακη εννοω).και ναι φιλε μου,για τα δεδομενα της ..... ψαροτρατας που προϊστατο την εποχη που προϊστατο ο σκορδας ηταν ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΣ του ζαγορ!ο ζαγορ οφειλει να δρασει.τωρα ΥΠΕΡΓΕΙΩΣ θα'ναι,ΥΠΟΓΕΙΩΣ θα'ναι,δε γνωριζω,δε με αφορα!
τα περι κινητοποιησης στη ΔΕΘ ειναι να τα λεμε μεταξυ μας και να πριζωνομαστε.πηγαινε εσυ (παοκτση εννοω),ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ,και αν δε βρουν τροπο τα μπατσονια,με προκλησεις,με ληγμενα ΧΗΜΙΚΑ,με χιλιους 2 τροπους,να σε κανουν να αντιδρασεις και να σε περιλαβουν μετα τα μμε,γελοιποιωντας σε και ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ το προφιλ ΣΟΥ ως ΒΑΡΒΑΡΟΥ,που εντεχνα "ΦΙΛΟΤΕΧΝΟΥΝ" επι δεκαετιες,να με ΦΤΥΣΕΤΕ!αρκετα στοχοποιημενοι ειμαστε,δε χρειαζεται περισσοτερο!
τα περι κινητοποιησης στη ΔΕΘ ειναι να τα λεμε μεταξυ μας και να πριζωνομαστε.πηγαινε εσυ (παοκτση εννοω),ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ,και αν δε βρουν τροπο τα μπατσονια,με προκλησεις,με ληγμενα ΧΗΜΙΚΑ,με χιλιους 2 τροπους,να σε κανουν να αντιδρασεις και να σε περιλαβουν μετα τα μμε,γελοιποιωντας σε και ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ το προφιλ ΣΟΥ ως ΒΑΡΒΑΡΟΥ,που εντεχνα "ΦΙΛΟΤΕΧΝΟΥΝ" επι δεκαετιες,να με ΦΤΥΣΕΤΕ!αρκετα στοχοποιημενοι ειμαστε,δε χρειαζεται περισσοτερο!
ο @@τος αδερφη δε γινεται οπως και να το κανουμε...γι αυτο και εμεις βαλαμε ζαγορακη προεδρο...σκορδες ειχαμε πολλους να βαλουμε...αν ειναι να προπαγανδιζω γινομαι σκουληκι δεν εχει νοημα αλλιως...αλλωστε γι αυτο τα κοροιδευουμε κυριως...δε χρειαζεται προπαγανδα για να πετυχει ο τεο καποια πραγματα τσαμπουκας χρειαζεται...
- navigator11
απ'οτι φαινεται μεχρι στιγμης παντως δεν πολυγουσταρει τις ..... ΡΗΞΕΙΣ ο προεδρος.αλλά κι απο την άλλη τα ως τωρα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ στα της σχεσης με το ΚΡΑΤΟΣ δε φανερωνουν να εχει και ιδιαιτερη "ΠΕΙΘΩ"!οταν ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ,ή ΠΕΙΘΕΙΣ και ΠΑΙΡΝΕΙΣ ή ΣΥΓΚΡΟΥΕΣΑΙ,οταν ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!
οποτε,ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΩΜΕ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ή ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΕΘ ΓΙΑ ..... ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ,ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ "ΠΕΡΝΑΜΕ" ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ??
@@δατος ο ζαγορ!εχει τα @@ να φερει στα ταμεια της ΠΑΕ τα φραγκα που ΑΝΑΙΤΙΑ δεν πηραμε απο τον ΟΠΑΠ?γιατι και γι'αυτο τον βαλανε,αυτοι που τον βαλανε (δεν καταχρωμαι της προσπαθειας οσων επεισαν το ζαγορ να αναλαβει),να διεκδικει και να προασπιζει τα συμφεροντα του ΠΑΟΚ,ιδιως οταν αυτα ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ .....
οποτε,ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΩΜΕ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ή ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΕΘ ΓΙΑ ..... ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ,ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ "ΠΕΡΝΑΜΕ" ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ??
@@δατος ο ζαγορ!εχει τα @@ να φερει στα ταμεια της ΠΑΕ τα φραγκα που ΑΝΑΙΤΙΑ δεν πηραμε απο τον ΟΠΑΠ?γιατι και γι'αυτο τον βαλανε,αυτοι που τον βαλανε (δεν καταχρωμαι της προσπαθειας οσων επεισαν το ζαγορ να αναλαβει),να διεκδικει και να προασπιζει τα συμφεροντα του ΠΑΟΚ,ιδιως οταν αυτα ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ .....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Παρ 20 Αύγ 2010, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν θέλω να μου χαρίσουν τα χρέη. Εγώ τα έκανα εγώ θα τα πληρώσω.
Δεν θέλω κρατική χορηγία. Είχα για χρόνια και την είχα για να ψηφίζω τον κάθε τσοχατζόπουλο.
Δεν θέλω τη βοήθεια κανενός.
Δεν θέλω κυρίως τη βοήθεια του κράτους.
Δεν είμαι ζητιάνος. Είμαι περήφανος γι αυτό που είμαι.
Αλλά..
Αν πάρει τη χορηγία η 44 ....
θα με βρείτε μπροστά σας, όχι στα λόγια όπως συνηθίζουν τ αδέλφια μου χρόνια τώρα με αποτέλεσμα να μας γράφετε στα παπάρια σας.
ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΓΑΜΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ.
Δεν θα με βρείτε στο δρόμο όπως πιθανώς φαντάζεται (και είστε σίγουροι ότι θα περάσει), θα με βρείτε εκεί που πονάτε και δεν θα σας πω το που τώρα... θα το καταλάβετε όταν γίνει
Σας το υπόσχομαι. Σας το ορκίζομαι στην ΠΑΟΚτσίδική μου τιμή. Αν δεν ξέρετε τι είναι αυτό, πρόβλημα σας

Δεν θέλω κρατική χορηγία. Είχα για χρόνια και την είχα για να ψηφίζω τον κάθε τσοχατζόπουλο.
Δεν θέλω τη βοήθεια κανενός.
Δεν θέλω κυρίως τη βοήθεια του κράτους.
Δεν είμαι ζητιάνος. Είμαι περήφανος γι αυτό που είμαι.
Αλλά..
Αν πάρει τη χορηγία η 44 ....
θα με βρείτε μπροστά σας, όχι στα λόγια όπως συνηθίζουν τ αδέλφια μου χρόνια τώρα με αποτέλεσμα να μας γράφετε στα παπάρια σας.
ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΓΑΜΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ.
Δεν θα με βρείτε στο δρόμο όπως πιθανώς φαντάζεται (και είστε σίγουροι ότι θα περάσει), θα με βρείτε εκεί που πονάτε και δεν θα σας πω το που τώρα... θα το καταλάβετε όταν γίνει
Σας το υπόσχομαι. Σας το ορκίζομαι στην ΠΑΟΚτσίδική μου τιμή. Αν δεν ξέρετε τι είναι αυτό, πρόβλημα σας
- navigator11
το ΑΝ τί το εβαλες μπροστα?ΗΔΗ την εχει παρει τη χορηγια το γιουσουφακι.εχει πραγματικα κανενας ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ?
απο την ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ αληθεια θα κοψει κανενας καμμια χορηγια??
απο την ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ αληθεια θα κοψει κανενας καμμια χορηγια??
Το ΑΝ το έβαλα γιατί περιμένω την επίσημη ανακοίνωση. Δεν εμπιστεύομαι τους ΑΡΔ και δεν τους εμπιστεύομαι σε τίποτα όμως. Δεν κάνω διακρίσεις σ' αυτό.
Τη χορηγία στη εθνική την έδωσε ιδιώτης που μάλιστα δε ζει καν στην ελλάδα. Τη δίνει όπου γουστάρει. Δε θα αναλωθώ σε μάχες που δεν κερδίζονται. Η χορηγία του οπαπ όμως είναι του κράτους, είναι αλλιώς.
Τη χορηγία στη εθνική την έδωσε ιδιώτης που μάλιστα δε ζει καν στην ελλάδα. Τη δίνει όπου γουστάρει. Δε θα αναλωθώ σε μάχες που δεν κερδίζονται. Η χορηγία του οπαπ όμως είναι του κράτους, είναι αλλιώς.
- navigator11
για να βγηκε προς τα εξω η ειδηση εχω την αισθηση οτι η επισημοποιηση βρισκεται προ των πυλων!τετοια κοροιδια
παντως ρε π^^^τη μου!ενταξει,ειπαμε 2 μετρα και 2 σταθμα,αλλά οχι τοσο ωμα,ΟΧΙ!ειναι τουλαχιστον ΑΚΟΜΨΟ να τον φτυνεις τον άλλον στη μαπα και να τον προτρεπεις να ανοιξει την ομπρελλα!νομιζω οτι ο ζαγορ ακομα και στο ακουσμα της ειδησης,πριν αυτη καταστει ΓΕΓΟΝΟΣ,οφειλει να ΘΟΡΥΒΗΣΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ!ΕΓΚΑΙΡΑ!
παντως ρε π^^^τη μου!ενταξει,ειπαμε 2 μετρα και 2 σταθμα,αλλά οχι τοσο ωμα,ΟΧΙ!ειναι τουλαχιστον ΑΚΟΜΨΟ να τον φτυνεις τον άλλον στη μαπα και να τον προτρεπεις να ανοιξει την ομπρελλα!νομιζω οτι ο ζαγορ ακομα και στο ακουσμα της ειδησης,πριν αυτη καταστει ΓΕΓΟΝΟΣ,οφειλει να ΘΟΡΥΒΗΣΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ!ΕΓΚΑΙΡΑ!
- fofanaserres
Ζαγόρ Ήρθε η ώρα επιτέλους για @@δάτες αντιδράσεις...Τέρμα τα χαχαχα και χουχουχου και προχωράμε με τον Σταυρό στο χέρι.@@δάτες αντιδράσεις και για τα 2 θέματα.Και για χορηγία και για Σπάθα...Καιρός είναι να ξυπνήσουμε.Μας γαμάνε...δεν θα πούμε και ευχαριστώ....
- sourmenetes
- Moderator
Καλησπερα παιδες...Ακουω εδω λεμε να παει ο ζαγορ να χτυπησει εδρανα,καρεκλες,τραπεζια να τα σπασει ολα...
ΚΑΙ????
Τι θα κερδισουμε???
Αυτο που κερδισαμε μετα τη Λαμια.Το μπουλο!!
Κανε εσυ την πορεια σου και θα ερθουν να κωλογλυφονται...Απλα ειναι τα πραγματα...Αυτοι και τη μιση χωρα να καψουμε λεφτα δε μας δινουν και ουτε τα θελω τα λεφτα τους..Δεν υπαρχει περιπτωση.Ειναι ονειρο απατηλλο..
Οι κινησεις τετοιου ειδους πιστευω δεν κερδιζουν κατι...
Ο θοδωρος εχει ενα καλο...Δεν βγαζει προς τα εξω πραγματα πριν ειναι 100% κλεισμενα και εχει ενα δικο του τροπο να πειθει και κοσμο και καταστασεις.Εχει δυναμη και ξερει να τη χρησιμοποιει...Η κατασταση θελει μυστικοτητα...Παρτε λιγο παραδειγμα τη μεταγραφη σαλπι.Εκλεισε και κανεις δεν το πηρε χαμπαρι τοτε που εκλεισε...
Μονο ετσι...Νταηλικια και πουτανιες δεν περνανε...
Ειναι σοβαρος παραγοντας και κανει κατι μονο οταν ειναι σιγουρος...
ΚΑΙ????
Τι θα κερδισουμε???
Αυτο που κερδισαμε μετα τη Λαμια.Το μπουλο!!
Κανε εσυ την πορεια σου και θα ερθουν να κωλογλυφονται...Απλα ειναι τα πραγματα...Αυτοι και τη μιση χωρα να καψουμε λεφτα δε μας δινουν και ουτε τα θελω τα λεφτα τους..Δεν υπαρχει περιπτωση.Ειναι ονειρο απατηλλο..
Οι κινησεις τετοιου ειδους πιστευω δεν κερδιζουν κατι...
Ο θοδωρος εχει ενα καλο...Δεν βγαζει προς τα εξω πραγματα πριν ειναι 100% κλεισμενα και εχει ενα δικο του τροπο να πειθει και κοσμο και καταστασεις.Εχει δυναμη και ξερει να τη χρησιμοποιει...Η κατασταση θελει μυστικοτητα...Παρτε λιγο παραδειγμα τη μεταγραφη σαλπι.Εκλεισε και κανεις δεν το πηρε χαμπαρι τοτε που εκλεισε...
Μονο ετσι...Νταηλικια και πουτανιες δεν περνανε...
Ειναι σοβαρος παραγοντας και κανει κατι μονο οταν ειναι σιγουρος...
το θεμα δεν ειναι να καψουμε την μιση χωρα!το θεμα ειναι να κινηθουμε απειλητικα εναντιων τους και να γλυτωσουν απο του χαρου τα δοντια ωστε να πανε με τα νερα μας!δεν χρειαζεται να καψουμε την ΔΕΘ ας πανε την ωρα που μιλαει ο πρωθυπουργος καμια 1.000 ατομα <<μεμονωμενα>>να αρχισουν τα συνθηματα αλητες προδοτες πολιτικοι και θα σας πω εγω μετα.......
Γαμα τους τη μανα ρε Ζαγορ (εκτος κι αν περιμενεις ν αλλαξει κατι τελευταια στιγμη). Αν ομως δεν συμβει τπτ γαμα τους τη μανα, βγες κ βρισε τους κ κανεις δεν θα τολμισει να πει κουβεντα την αλλη μερα. Αν θελει το καλο του! Πισω σου ειμαστε. Με το καλο κ το σταυρο στο χερι αποδεικνυεται οτι δεν γινεται τπτ σ'αυτη τη ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΧΩΡΑ!!
ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ - ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΜΠΑΣ Κ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΑΣ.
ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ - ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΜΠΑΣ Κ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΑΣ.
Πρεπει οτι ειναι να γινει να γινει εγκαιρα.. Το χανουμι ειναι κλεισμενη υποθεση να παρει την χορηγια γιατι αλλιως την χρονια δεν την βγαζει. Και για να το βγαλαν και οι αρδ καταλαβαινετε.. Παντως επειδη ακουω για θυγατρικη του οπαπ και κατι τετοια παει να γινει μεγαλη πουστια λεμε. Και διαβασα σημερα οτι ειναι τελειωμενη υποθεση(?) η επιστροφη σπαθα..? Πρεπει σε ολα τα μετωπα να κινηθουμε γρηγορα. Τερμα οι δημοσιες σχεσεις γιατι πλεον μονο κοροιδια τρωμε..
- navigator11
ακριβως!οι ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ δεν εχουν πλεον κανενα νοημα απολυτως.ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΧΡΕΩΝ,ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΠΑΘΑ,ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ .....
δεν μας υπολογιζουν αυτοι ΜΙΑ,τους γραφουμε στα @@ μας εμεις ΧΙΛΙΕΣ!ουτως ή αλλως να περιμενουμε τπτ απο τους ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ δεν εχουμε.οποτε,ας τα τσουγκρισουμε ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ και το παραμυθι να τελειωνει ....
το ΤΕΛΟΣ να το γραψουμε εμεις και να ΚΟΒΕΙ ΑΝΑΣΕΣ !
δεν μας υπολογιζουν αυτοι ΜΙΑ,τους γραφουμε στα @@ μας εμεις ΧΙΛΙΕΣ!ουτως ή αλλως να περιμενουμε τπτ απο τους ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ δεν εχουμε.οποτε,ας τα τσουγκρισουμε ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ και το παραμυθι να τελειωνει ....
το ΤΕΛΟΣ να το γραψουμε εμεις και να ΚΟΒΕΙ ΑΝΑΣΕΣ !
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Παιδιά, στα γεγονότα της Λαμίας, μερικοί βγάλαμε πολύ γρήγορα συμπερασματα καταδικαστικά για συνοπαδούς μας λες και θα μας έλεγε κανένας μπιτσαξής μπράβο!
Το πρόβλημα της ισονομίας και της ίσης αντιμετώπισης είναι χρόνιο και συγχρόνως ένα από τα σοβαρότερα εμπόδια στην πορεία του ΠΑΟΚ.
Στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην ΔΕΘ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ για να διαδηλώσουμε εναντίον αυτού του μπουρδελοκράτους. Και ιδιαίτερα εναντίον των γλοιωδών υποκειμένων που εκλέγονται στην Α και Β Θεσσαλονίκης και μας πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες και μας γλύφουν μόνο παραμονές εκλογών.
Α! Με την ευκαιρία που είπα εκλογές.
Η θέση μου είναι αυτή και την καταθέτω. Οποιος ΠΑΟΚτσής ψηφίσει υποψήφιο δήμαρχο ή περιφερειάρχη που υποστηρίζεται από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ μ@λ@κ@ς! Για τους υποψηφίους ΚΚΕ, ΣΥΝ και ΛΑΟΣ δεν λέω γιατί αυτοί δεν είναι, δεν ήταν στην εξουσία ποτέ. Οπως επίσης και για τους ανεξάρτητους.
Το πρόβλημα της ισονομίας και της ίσης αντιμετώπισης είναι χρόνιο και συγχρόνως ένα από τα σοβαρότερα εμπόδια στην πορεία του ΠΑΟΚ.
Στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην ΔΕΘ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ για να διαδηλώσουμε εναντίον αυτού του μπουρδελοκράτους. Και ιδιαίτερα εναντίον των γλοιωδών υποκειμένων που εκλέγονται στην Α και Β Θεσσαλονίκης και μας πουλάνε φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες και μας γλύφουν μόνο παραμονές εκλογών.
Α! Με την ευκαιρία που είπα εκλογές.
Η θέση μου είναι αυτή και την καταθέτω. Οποιος ΠΑΟΚτσής ψηφίσει υποψήφιο δήμαρχο ή περιφερειάρχη που υποστηρίζεται από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ μ@λ@κ@ς! Για τους υποψηφίους ΚΚΕ, ΣΥΝ και ΛΑΟΣ δεν λέω γιατί αυτοί δεν είναι, δεν ήταν στην εξουσία ποτέ. Οπως επίσης και για τους ανεξάρτητους.