Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Θυμάστε κάθε φορά που πουλούσαμε κάποιον που πίεζε να φύγει και λέγαμε "Δεν μπορείς να κρατήσεις κάποιον που θέλει να φύγει;".
Ήρθε η ώρα να πούμε "Δεν μπορείς να κρατήσεις κάποιον που θέλει να μείνει".
- nikos_algio
Mīngus έγραψε:Θυμάστε κάθε φορά που πουλούσαμε κάποιον που πίεζε να φύγει και λέγαμε "Δεν μπορείς να κρατήσεις κάποιον που θέλει να φύγει;".
Γενικά δεν μπορούμε να κρατήσουμε τίποτα
-
Patron έγραψε:Είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι το φετινό καλοκαίρι θα μας μείνει αξέχαστο.
Το Μάιο θα είμαστε καλά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Dimitris_L4
Συμφωνα με το kicker εχει βγει απο τη λιστα της Στουτγαρδης ο Ντελιας, λενε οι 24..
Mitsospaoki4 έγραψε:Να και άρθρο του sdna.
Μια χαρά θέμα υπάρχει τελικά.
Ναι γιατι ολοι εχουν αποδειχθει γατες του ρεπορταζ
Mitsospaoki4 έγραψε:Να και άρθρο του sdna.
Μια χαρά θέμα υπάρχει τελικά.
Το «κλειδί» όμως στην υπόθεση παραμένει ο ίδιος ο Κωνσταντέλιας. Οι Γερμανοί έχουν πλήρη επίγνωση πως το κρίσιμο σημείο είναι να τον πείσουν για το πρότζεκτ, τις αγωνιστικές προοπτικές και τον ρόλο που θα έχει στη Στουτγκάρδη.
Φανταστείτε τώρα. Να έχεις στην ομάδα το δημοφιλέστερο brand αυτή τη στιγμή στη χώρα, βγαλμένο απ' τα σπάχνα σου και αντί να λες έλα εδώ παικταρά μου να σε κάνω σημαία, να προσπαθούν οι Γερμανοί να πείσουν τον παίκτη να φύγει από τον ΠΑΟΚ...
Εμείς αν θέλαμε παίκτη άλλης ομάδας που δεν ψηνόταν, τι θα επιχειρούσαμε να κάνουμε δηλαδή;
Έλεγε ένας... πάντως ότι ο Σαββίδης , φρόντισε να είναι ικανοποιημένος ο Κωνσταντελιας ( και μέλη της οικογένειας) και στο υλικό κομμάτι, ώστε να είναι αμετΑΚΙΝΗΤΟΣ...
Equalizer έγραψε:Τα ποστ των Athens και omerta διαγράφηκαν γιατί απλούστατα ρίχνουν λάδι στη φωτιά.
Το να γράφουμε το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ για τις προθέσεις και τις πρακτικές του ΠΑΟΚ επειδή κάτι δεν μας αρέσει, δεν είναι αποδεκτό. Εκτός αν υπάρχει κάποια απόδειξη.
Αν δηλαδή αποδειχτούν αργότερα οι προθέσεις της Διοίκησης, θα έχω εκ των υστέρων δίκιο;
Τι αποδείξεις θέλεις; Κάνουμε ότι δεν βλέπουμε τι γίνεται;
Τεσπα, δεν ξαναμιλάω.
Αν κρίνουμε γενικότερα το sdna που δεν είναι οτι πιο αξιόπιστο κυκλοφορεί τοτε σίγουρα δεν υπάρχει θέμα με Κωσταντέλια.Αλλο οι ευσεβείς ποθοι μερικών που για δικούς τους λόγους δεν θέλουν Σαββίδη η φορτωνουν στον λουτσέσκου μέχρι και την επίθεση του ισραήλ.Εγω θέλω,ο Κωσταντέλιας θέλει,ολοι θέλουμε να τον βλέπουμε με τα ασπρόμαυρα!

Οπως εγραψαν πολλοι συνοπαδοι, αν υπαρχει η δεν υπαρχει θεμα δεν το γνωριζουμε με βεβαιοτητα.
Αυτο που γνωριζουμε ειναι οτι η ΠΑΕ δεν εχει κανει καμια προσπαθεια ανανεωσης και αναπροσαρμογης συμβολαιου στο μεγαλυτερο ταλεντο που εχει βγει στην ομαδα τα τελευταια 50 χρονια το οποιο μαλιστα εχει εκφρασει και διαθεση παραμονης.
Αν εσεις βρισκετε εξηγηση για αυτο παρακαλω μοιραστειτε τα επιχειρηματα σας.
Αυτο που γνωριζουμε ειναι οτι η ΠΑΕ δεν εχει κανει καμια προσπαθεια ανανεωσης και αναπροσαρμογης συμβολαιου στο μεγαλυτερο ταλεντο που εχει βγει στην ομαδα τα τελευταια 50 χρονια το οποιο μαλιστα εχει εκφρασει και διαθεση παραμονης.
Αν εσεις βρισκετε εξηγηση για αυτο παρακαλω μοιραστειτε τα επιχειρηματα σας.