ποιος ειναι τελος παντων κανενας γνωστος?gergeo4 έγραψε:ποιος ειναι ο παπατζης;s44 έγραψε: Ο Kyri66 στο τουιτερ ειπε ποιος είναι, έδωσε μάλιστα και δημόσια το προφίλ του στο ινσταγραμ.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
- nikos_algio
Μόνο εγώ δεν ψήνομαι για κανένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί στα φορ;
Ούτε Τσουμπα, ούτε Πετκοβιτς, ούτε Λιβαγια ούτε τίποτα μέχρι στιγμής.
Θα μου πείτε ποιον θες τον Ρονάλντο ή τον Χααλαντ;
Θέλω έναν Ακπρομ που να μην σκοντάφτει, έναν Σαματα με ποδοσφαιρικό θράσος, έναν Μπράντον με κορμί στράικερ, έναν Πετκοβιτς που να στρίβει κλπ κλπ.
Η θέση του φορ είναι δύσκολη και ο σύνθετος ρόλος που έχει οποίος αγωνίζεται φορ στον ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου την καθιστά ακόμα δυσκολότερη.
Ούτε Τσουμπα, ούτε Πετκοβιτς, ούτε Λιβαγια ούτε τίποτα μέχρι στιγμής.
Θα μου πείτε ποιον θες τον Ρονάλντο ή τον Χααλαντ;
Θέλω έναν Ακπρομ που να μην σκοντάφτει, έναν Σαματα με ποδοσφαιρικό θράσος, έναν Μπράντον με κορμί στράικερ, έναν Πετκοβιτς που να στρίβει κλπ κλπ.
Η θέση του φορ είναι δύσκολη και ο σύνθετος ρόλος που έχει οποίος αγωνίζεται φορ στον ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου την καθιστά ακόμα δυσκολότερη.
Ε φέτος θα τα πάει ακόμα καλύτερα πιστεύω ...Σε τριάδα φορ δε θα με χαλούσε..Gospi έγραψε:Ο Σαματτα γιατι πρεπει σωνει και καλα να μεινει?Hayate έγραψε:Μια τριάδα φορ με Σαματα-Ακπομ και Μπράντον θέλω....Και μετά ψάξτε τον δεύτερο
- nikos_algio
Ας μην αναφερθω στον Σαματτα λοιπον αυτον καθεαυτον και ας σχολιασω την τριαδα των φορ π εδωσες. Ακπομ Σαματτα και Μπραντον εχουν περιπου ιδια χαρακτηριστικα. Πιεζουν κινουνται εκτος περιοχής αλλα δεν σκοραρουν πολυ και εχουν και θεματακι με το κεφαλι. Οποτε αν ερθει ενας ακπομ θα ηθελα εναν αλλου τυπου επιθετικο στην θεση Σαματτα. Καποιον π να εχει καλυτερη επαφη με τα διχτυα, και ιδανικα να εχει και καλο κεφαλι.
Αστο... τι παιχταρα ηταν ο ατιμος. Εν τω μεταξύ τι σκατα? Που χαθηκαν τετοιοι φορ? Ισως ο Λιβαγια να θυμιζει λιγο Μιετσελ... ισως βεβαια κι απο την αλλη απλα να γινομαι βλασφημος...nikos_algio έγραψε:Καλά ο Μιετσελ φέτος θα είχε γράψει 30 γκολ
inside λενε δυσκολο του Πετκο το φορ θα παει πιο μετα μαλλον
οι 24 λενε δυσκολο του Μειτε θα καταληξει αλλου
να δουμε ποιους θα παρουμε στο τελος
- nikos_algio
Ίσως και εγώ να γίνομαι ακόμα πιο βλάσφημος αλλά μου τον φέρνει λίγο ο βαζολοφωτης.
Ας τα τώρα τα οφ τοπικ γιατί θα τελειώσει το Γαλλια Ισπανία και θα αρχίσουν τα Μπαν
Ας τα τώρα τα οφ τοπικ γιατί θα τελειώσει το Γαλλια Ισπανία και θα αρχίσουν τα Μπαν

- Shivaspace
πόσο μλκ αυτοί οι 24..ακόμα ασχολούνται 'γιατί δεν είχα παιδάκια΄
Ε αν δεν μπορεις να κανεις σοβαρη δημοσιογραφία το γυρνας στον χαβαλε για να εχεις λογο υπαρξης ως μεσο διασκεδασης...
Κρυο ζεστη, μας εχουν τρελανειdev έγραψε:inside λενε δυσκολο του Πετκο το φορ θα παει πιο μετα μαλλον
στην εκπομπη τους
αντινρουομενες οι 2 εκπομπες σημερα
ινσαιντ λενε φορ θα αργησει τσορμπατζογλου λεει ο φορ θα τρεξει πιο αμεσα
προσωπικα πιστευω Λουτσε θα ηθελε να δοθει προτεραιοτητα τωρα σε φορ. ειναι η θεση που μας ανεβαζει σε σχεση με περυσι
αντινρουομενες οι 2 εκπομπες σημερα
ινσαιντ λενε φορ θα αργησει τσορμπατζογλου λεει ο φορ θα τρεξει πιο αμεσα
προσωπικα πιστευω Λουτσε θα ηθελε να δοθει προτεραιοτητα τωρα σε φορ. ειναι η θεση που μας ανεβαζει σε σχεση με περυσι
Οι 24 είδα πως είπαν άλλο πράγμα. Ο Μεϊτέ έχει σίγουρο συμβόλαιο 1.8 στην Μπενφίκα. Σου λέει δώστα μου να έρθω.dev έγραψε:inside λενε δυσκολο του Πετκο το φορ θα παει πιο μετα μαλλον
Που εν τω μεταξύ έχει 2 χρόνια ακόμα συμβόλαιο. Που σημαίνει 1.8 x 2 = 3.6 δεδομένα τσέπη.
Επιλογή του να ζητάει τα λεφτά που ήδη παίρνει, επιλογή του ΠΑΟΚ να πιστεύει πως δεν αξίζει να τα δώσει και αξίζει να διαπραγματεύεται μαζί του ακόμα.