Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Мир έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Мир έγραψε: Δεν είχε καλό μανατζερ ή λαδακι προφανώς.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν είχε κανένα από τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά.
Αλλά την καλή κουβέντα έτοιμη την έχουμε για να ξεφτιλισουμε την λειτουργία της ομάδας.
Η απάντηση η πορεία του στο Βόλο και στον ΟΦΗ.
Πίσω από τον Τοσκάνη στον Βόλο.
Τον Τσοκάνη εννοείς;

Μια χαρα έκανε στον ΟΦΗ παρεπιπτόντως, όπως και ο Διαμαντής αλλά και Μήτογλου που δωρίσαμε στη χαρτινη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ηταν το αστέρι στον Βόλο ή στον ΟΦΗ?
Αν όχι, τότε πως αδικήθηκε??
Μετριοτατος και όχι βασικος στις ομάδες αυτές.
Ποιος Μητογλου, που δεν έπιασε ουτε στις ακαδημίες μας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οταν εφυγε ο Λουτσεσκου ενιωθα πως χασαμε την ευκαιρια να δουμε τι μπορουσε να κανει με διαφορετικη πια στοχευση.Κατακτησαμε το νταμπλ με συγκεκριμενο κονσεπτ, στηριγμενοι στο γκρουπ που βρηκε στην ομαδα,χωρις ιδιαιτερες αλλαγες,ενα προτζεκτ που στοχευε περισσοτερο και απο το ποδοσφαιρο σε αλλους τομεις ψυχολογικου χαρακτηρα.Αυτη τη φορα εγω αυτο που περιμενω ειναι να στοχευσουμε στο ποδοσφαιρο.Αν παλι αρχισουμε τα δεν θελω πολλες αλλαγες,κραταω τον ενα,κραταω τον αλλο,ψαχνω τον Μαουριτσιο και τον Σαχοφ του 2021, απλα για να παιξω καλυτερα απο τις Λαμιες και τους Παναιτωλικους αλλα Ευρωπη να τρωω σφαλιαρες,θα απογοητευτω...
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

ΠΑΟΚ - Σφιντέρσκι: Επαφές σε καλό δρόμο! (sdna )

τελικά είναι όντως καλοκαίρι έξω , κοροϊδεύετε τον πετρωτό να πουμε :lol:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

joshua έγραψε:Οταν εφυγε ο Λουτσεσκου ενιωθα πως χασαμε την ευκαιρια να δουμε τι μπορουσε να κανει με διαφορετικη πια στοχευση.Κατακτησαμε το νταμπλ με συγκεκριμενο κονσεπτ, στηριγμενοι στο γκρουπ που βρηκε στην ομαδα,χωρις ιδιαιτερες αλλαγες,ενα προτζεκτ που στοχευε περισσοτερο και απο το ποδοσφαιρο σε αλλους τομεις ψυχολογικου χαρακτηρα.Αυτη τη φορα εγω αυτο που περιμενω ειναι να στοχευσουμε στο ποδοσφαιρο.Αν παλι αρχισουμε τα δεν θελω πολλες αλλαγες,κραταω τον ενα,κραταω τον αλλο,ψαχνω τον Μαουριτσιο και τον Σαχοφ του 2021, απλα για να παιξω καλυτερα απο τις Λαμιες και τους Παναιτωλικους αλλα Ευρωπη να τρωω σφαλιαρες,θα απογοητευτω...
Αυτή ήταν και η δικιά μου επιφύλαξη για τον Λουτσέσκου, αν μπορεί να εξελίξει μια ομάδα, όχι αν τη φτάσει απλά σε ένα καλό επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μόνο εγώ θέλω πώληση Σφιντερσκι;;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ναι :mrgreen: :pano:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Oι 32χρονοι απο τον Γενάρη θα γινουν 33χρονοι έρχονται?

Είδατε πως ετρεχαν τα νιατα της PSV?
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Mitsospaoki4 έγραψε:Μόνο εγώ θέλω πώληση Σφιντερσκι;;
κι εγώωω!
αλλά μετά από την ανανέωση
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Mitsospaoki4 έγραψε:Μόνο εγώ θέλω πώληση Σφιντερσκι;;
Όχι.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ποιον χαφ ψάχνετε τώρα; Ο Εσίτι έκανε εντύπωση στον Λούτσε. Από αυτόν θα ξεκινάει η ενδεκάδα. Και όταν γυρίσει και ο Αφάνας να ετοιμαστούμε για μια ταχυδυναμική και αθλητική μεσαία γραμμή με Εσίτι, Καντουρί και Μπίσεσβαρ.
Ε ρε γλέντια! :lol:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Νομίζω ότι για τον Εσίτι είπε ότι προσπαθεί να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού και να προσαρμοστεί σε αυτά που ζητάμε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Απο το προσπαθει μεχρι το μπορει ειναι μεγαλος δρομος...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Κάθε μεταγραφική περίοδος η ίδια λούπα. Είμαστε στο μάτριξ. Με μια φωνή όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες: "Θέλουμε γρήγορο χαφ". Γρήγορο χαφ. Χαφ που δεν είναι καράβι. Χαφ που στρίβει

Επι εποχής Σαββίδη έχουν έρθει στην Θεσσαλονίκη: Τζιόλης, Μαντούρο, Νάτχο, Νομπόα, Τσίμιροτ, Σάμπο, Τέρυ Άντονις, Σάχοβ, Κάνιας, Ελ Καντουρί, Μουλέν, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Μίσιτς, Εσίτι, Αουγκούστο, Σβάμπ, Νινούα

Έτος 2045, ο ΠΑΟΚ παλεύει στα προκριματικά του European Super Duper League 2, και οι PAOK superfans μέσω του Virtual Reality Stadium Toumba Sourotis φωνάζουν το ιστορικό πλέον σύνθημα: "ΦΕΡΤΕ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΧΑΦ ΡΕΕΕΕΕΕ"
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ποιον τρόπο παιχνιδιού προσπαθεί να αλλάξει; Το παλικάρι έχει καταπληκτικό σώμα, αλλά όχι για ποδόσφαιρο. Η σωματοδομή του δεν του επιτρέπει να έχει ταχύτητα, να μπορεί να στρίψει και να αντέχει μετά το 30-35΄. Ο αντίπαλος εκεί θα πιέζει για να πάρει μπάλα κοντά στην περιοχή μας, αφού στην πίεση το έχει εύκολα το λάθος.
Δυστυχώς καταλαμβάνει θέση ξένου και συμβόλαιο 800.000 τον χρόνο και προς Θεού δεν μου φταίει κάτι το παιδί, αλλά αυτοί που έδωσαν 3,5 εκατομμύρια για την απόκτηση και δέχθηκαν το συμβόλαιο. Αλλά, 800.000 τον χρόνο, ξένος και στον πάγκο είναι υπερ-πολυτέλεια.
Ο ΠΑΟΚ θέλει αύριο κιόλας δύο ταχυ-δυναμικούς μέσους και ας ψάξουν σε νεαρούς στη Β΄ Γαλλίας, συν αριστερό μπακ. Και φάνηκε δυστυχώς και η απουσία του Ίγκι από το κέντρο άμυνας χθες. Κανένα δίδυμο δεν έπεισε.
Όσο για Νινούα, Περέιρα και Λάμπρου, δεν μπορούν τα παλικάρια.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Γερασίμου έγραψε:Ποιον χαφ ψάχνετε τώρα; Ο Εσίτι έκανε εντύπωση στον Λούτσε. Από αυτόν θα ξεκινάει η ενδεκάδα. Και όταν γυρίσει και ο Αφάνας να ετοιμαστούμε για μια ταχυδυναμική και αθλητική μεσαία γραμμή με Εσίτι, Καντουρί και Μπίσεσβαρ.
Ε ρε γλέντια! :lol:
πιστευω πως εννοουσε οτι θα τους διωξει ολους κ θα κατεβαζει εντεκαδα με εναν παικτη, δλδ τον εσιτι.

με μια επιφυλαξη να κρατησει κ τον ροντριγκο που επισης ειπε καλα λογια και να κατεβαινει με δυο παικτες.

εγω αυτο καταλαβα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”