Οχι κάτι ιδιαίτερο Μήτσο. Το έχω παρατήσει το άθλημα. Ότι κάνω πλέον για το χόμπι. Πάντως η πληροφορία για τον Σποράρ προκύπτει έπειτα από προσωπική επικοινωνίαMitsospaoki4 έγραψε:Κώστα ξέρεις τίποτα παραπάνω για τα μεταγραφικά;Kostas_Peraia4 έγραψε:Κανένα απολύτως ενδιαφέρον για Σποράρ σύμφωνα με τον ατζέντη του
Που κινούμαστε, αν ήμαστε κοντά να κλείσουμε παίχτη;;
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- Shivaspace
ωραίος ρε Κώστα, έτσι μόνο για το λαό και την ιστορία, κάνε καμιά έρευνα!
Kostas_Peraia4 έγραψε:Οχι κάτι ιδιαίτερο Μήτσο. Το έχω παρατήσει το άθλημα. Ότι κάνω πλέον για το χόμπι. Πάντως η πληροφορία για τον Σποράρ προκύπτει έπειτα από προσωπική επικοινωνίαMitsospaoki4 έγραψε:Κώστα ξέρεις τίποτα παραπάνω για τα μεταγραφικά;Kostas_Peraia4 έγραψε:Κανένα απολύτως ενδιαφέρον για Σποράρ σύμφωνα με τον ατζέντη του
Που κινούμαστε, αν ήμαστε κοντά να κλείσουμε παίχτη;;
Φιλε Κωστα,λειπει η συχνη σου παρουσια απο το φορουμ να ξερεις
- soflodoras
Aye4 έγραψε:Τον Τσόλακ νομίζω τον έχουμε υποτιμήσει. Δεν του βγήκε ο ΠΑΟΚ... Στη Σουηδία πίνουν νερό στο όνομά του. Συνεπώς ας μην αμφισβητούμε την αξία του, ούτε να κάνουμε υποριμητικές αναφορές. Απλώς δεν μας βγήκε. Άσε που τυπικά είναι ακόμη πάικτης μας.GI4NNEN4 έγραψε:5 εκ value; Δανεικός; Για αγορά, εγώ μετά τα 3,5 στον Τσολακα, φυσάω και το γιαουρτι.
Πολυ κακη χημεια εξ αρχης με την ομαδα και τον Τσολακ. Βεβαια να θυμησω πως οταν ο Σισε πρωτοπηγε στη ζελα εκανε 2 μηνες για να βαλει το πρωτο γκολ. Τον στηριξαν ομως και σιγουρα δεν το μετανιωσαν. Εμεις εδω οι κανιβαλλοι στις δυο βδομαδες τον ειχαμε πεταξει στο καλαθι των αχρηστων, μετα στην εξεδρα και μετα δανεικο. Και τωρα του εχουμε κρεμασει και μια ταμπελα με τη λεξη «αχρηστος» πανω. Τι να πεις.
- PAOKevolution
Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ρενάν Ριμπέιρο φέρεται να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με σημερινό (14/6) δημοσίευμα της “Record”.
Πρόκειται για τον 31χρονο Βραζιλιάνο (1.91) τερματοφύλακα της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, ο οποίος πάντως δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας, Ρούμπεν Αμορίμ.
Το συμβόλαιό του είναι μέχρι το 2023, ενώ από το 2019 έχει μόλις 11 συμμετοχές.
Από InPAOK.
Πρόκειται για τον 31χρονο Βραζιλιάνο (1.91) τερματοφύλακα της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, ο οποίος πάντως δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας, Ρούμπεν Αμορίμ.
Το συμβόλαιό του είναι μέχρι το 2023, ενώ από το 2019 έχει μόλις 11 συμμετοχές.
Από InPAOK.
Πολλά πάρε δώσε με Σπόρτιγκ Λισαβόνας βλέπω στα δημοσιεύματα. Δεν είν' κακό.
Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ρενάν Ριμπέιρο φέρεται να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με σημερινό (14/6) δημοσίευμα της “Record”.
Το συμβόλαιό του είναι μέχρι το 2023, ενώ από το 2019 έχει μόλις 11 συμμετοχές. (inpaok)
- Mitsospaoki4
- Moderator
''Προχωρημένες συζητήσεις᾽᾽ ίσως λέει πολλά.
Εγώ από την αρχή όταν άκουσα την συνεντευξη Λούτσου είπα μέσα μου ότι μπλοφάρει. Προφανώς και ως Λούτσος έχει αρχίσει από νωρίς την δουλειά του: να μήν φανερώσουμε στον ανταγωνιστή για το τί παίκτες ψάχνουμε. Γι᾽αυτό μας τα παρουσίασε όλα καλά με τους παιχταράδες που ήδη έχουμε, ειδικά στο τέρμα.
Τώρα υπάρχει ενδιαφέρον για Πάσχα από Αγγλία; Μακάρι να είναι αυτός ο λόγος, αλλά υποπτεύομαι ότι το ψάξιμο τερματά είναι στοχευμένο και προσχεδιασμένο.
Εγώ από την αρχή όταν άκουσα την συνεντευξη Λούτσου είπα μέσα μου ότι μπλοφάρει. Προφανώς και ως Λούτσος έχει αρχίσει από νωρίς την δουλειά του: να μήν φανερώσουμε στον ανταγωνιστή για το τί παίκτες ψάχνουμε. Γι᾽αυτό μας τα παρουσίασε όλα καλά με τους παιχταράδες που ήδη έχουμε, ειδικά στο τέρμα.
Τώρα υπάρχει ενδιαφέρον για Πάσχα από Αγγλία; Μακάρι να είναι αυτός ο λόγος, αλλά υποπτεύομαι ότι το ψάξιμο τερματά είναι στοχευμένο και προσχεδιασμένο.
Και εμενα αυτο μου φανηκε μητσο φαινεται γρηγορος , κραταει την μπάλα και ωραια τελειωματα..επισης το καλο ειναι οτι επαιξε και ενα χρονο στην πορτογαλια δεν θα ερθει ( αν ερθει ) δηλαδη απο μικρομεσαιο πρωταθλημαMitsospaoki4 έγραψε:Πολύ τίμια επιλογή ο Σποραρ
Ενα level πάνω από τον Κρμέντσικ σίγουρα
Εξάλλου έτσι όπως το κόβω θα πάμε και για 2ο φορ, μιας και βλέπω να φεύγει ο Σφιντέρσκι
- Mitsospaoki4
- Moderator
- navigator11
Ε ναι, λογικά σε όλα ή τα πιο πολλά ανοιχτά μέτωπα δε γίνεται να μην υπάρξουν εξελίξεις. Καλές, κακές, θα δείξει.
ΣυνυπογράφωAzrael έγραψε: Φιλε Κωστα,λειπει η συχνη σου παρουσια απο το φορουμ να ξερεις